Datums kiezen

Ontdek het beste van
Los Tilos Natural Reserve

Los Tilos Natural Reserve: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Gran Canaria: Dagtour met gids naar het regenwoud met proeverij

1. Gran Canaria: Dagtour met gids naar het regenwoud met proeverij

Vertrek op een van de meest intrigerende excursies op Gran Canaria, een reis die is samengesteld voor elke ontdekkingsgeest, waar de overblijfselen van de Laurisilva oude verhalen fluisteren in het rustige Doramas Bos. Terwijl je over verborgen paden loopt en geniet van de aanblik van ongerepte flora, ontdek je de verborgen ruïnes die verscholen liggen in het serene Azuaje Ravijn, en ontdek je waarom excursies op Gran Canaria ongeëvenaard zijn. Prikkel je zintuigen met een gastronomische ervaring in de schaduw van robuuste fruitbomen in een levendige ecoboerderij tijdens een van onze exclusieve rondleidingen op Gran Canaria. Hier smelten de essentie van lokale producten en de smaak van vers fruit samen in een symfonie van smaken, een bewijs van het rijke agrarische erfgoed van het eiland. Deze culinaire reis is een harmonieuze samensmelting van traditie en de overvloed van de natuur en geeft je een voorproefje van de echte geest van Gran Canaria. Sluit je expeditie af met de verfrissende aanraking van afgelegen natuurlijke zwembaden, een verborgen juweeltje in een schilderachtig vissersdorpje, als onderdeel van je meeslepende Gran Canaria regenwoudervaring. De zachte streling van het kristalheldere water markeert een verjongend einde van een expeditie boordevol cultuur, natuur en onvergetelijke momenten. Of je nu liever ontspannen wandelt of klaar bent om op ontdekkingstocht te gaan, we hebben slechts een korte wandeling (2-3 km) gepland om plezier voor iedereen te garanderen. Kom voorbereid om diep in de natuur en cultuur van Gran Canaria te duiken en ervaar de landschappen, tradities en keuken op een manier die een blijvende indruk op je ziel achterlaat.

La Palma: bustour Noordereiland met Ron Aldea-distilleerderij

2. La Palma: bustour Noordereiland met Ron Aldea-distilleerderij

Naast Bonita staat La Palma ook bekend om zijn weelderige natuurlijke erfgoed, zoals Isla Verde. U zult de schoonheid van zijn landschappen ontdekken, met veranderende vegetatie als gevolg van de vele microklimaten van het gebied, imposante ravijnen en pittoreske dorpjes vol traditie. Je bezoekt de Mirador de la Montaña om te genieten van een ongeëvenaard panoramisch uitzicht op bergen bedekt met een deken van groen, een ruige kustlijn vol kliffen en een origineel beeldhouwwerk dat herinnert aan de lokale legende van de Salto del Enamorado (verliefd worden). Je zult het natuurreservaat Bosque de los Tilos verkennen, een echt milieujuweel, beschermd door Unesco en het eerste biosfeerreservaat op het eiland. U bezoekt de Ron Aldea distilleerderij, waar op traditionele wijze en met grote zorg rum wordt gemaakt van suikerriet.

La Palma: begeleide trektocht Springs Marcos y Cordero

3. La Palma: begeleide trektocht Springs Marcos y Cordero

Na een waanzinnige overstap per 4×4 over in slechte staat verkerende sporen komen we aan bij het Casa del Monte, 1.300 meter boven de zee. En vanaf hier ontdekken we, met helmen en fakkels, een spectaculaire omgeving vol weelderige vegetatie die langs het oude kanaal loopt. Je wandelt langs een van de meest bijzondere paden op het eiland (PR-LP 6) die door dertien smalle tunnels loopt tot aan de bronnen van Marcos en Cordero. Maar eerst moet je de watertunnel over, waar niemand aan een verfrissende douche ontkomt. Zodra je de laatste bron achter je laat, begin je aan een steile afdaling door de Barranco del Agua ravijn. Het pad doorkruist de laurierbossen tot het eindigt bij Los Tilos. Houd er rekening mee dat deze wandeling van La Casa del Monte naar Los Tilos erg veeleisend is, niet voor iedereen geschikt omdat er een grote negatieve helling is, dus een goede fysieke conditie is erg belangrijk.

La Palma: retour Bustransfer naar Marcos y Cordero Springs

4. La Palma: retour Bustransfer naar Marcos y Cordero Springs

Alleen overstappen. Na een waanzinnige overstap per 4×4 over in slechte staat verkerende sporen komen we aan bij het Casa del Monte, 1.300 meter boven de zee. En vanaf hier ontdekken we een spectaculaire omgeving vol weelderige vegetatie die langs het oude kanaal loopt. Je wandelt langs een van de meest bijzondere paden op het eiland (PR-LP 6) die door dertien smalle tunnels loopt tot aan de bronnen van Marcos en Cordero. Maar eerst moet je de watertunnel over, waar niemand aan een verfrissende douche ontkomt. Zodra je de laatste bron achter je laat, begin je aan een steile afdaling door de Barranco del Agua ravijn. Het pad doorkruist de laurierbossen tot het eindigt bij Los Tilos. Houd er rekening mee dat deze wandeling van La Casa del Monte naar Los Tilos erg veeleisend is, niet voor iedereen geschikt omdat er een grote negatieve helling is, dus een goede fysieke conditie is erg belangrijk.

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Los Tilos Natural Reserve

Wil je alle activiteiten in Los Tilos Natural Reserve bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Los Tilos Natural Reserve

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 57 beoordelingen

Het springen in het koele water was mijn absolute hoogtepunt. de natuur en de verschillen tussen noord en zuid zijn zeer indrukwekkend. Ik had echt genoten van een glas rode wijn bij mijn maaltijd

Hele leuke gids! Hele leuke dag alleen hadden wij een langere wandeling verwacht. Deze was vrij kort, verder hebben wij ons uitstekend vermaakt.

Een leuke reis, waarbij je de kanaries vanuit een ander perspectief hebt gezien. Het was ook zeer geschikt voor 10-jarigen.

we hebben een hele leuke tijd gehad...de tour was een mix tussen cultuur, natuur en avontuur

Sterk aanbevolen - graag weer! Het was heel erg leuk.