Lovina

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Lovina

Wil je alle activiteiten in Lovina ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lovina

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 411 beoordelingen

We werden keurig op tijd opgehaald door onze gids. De dolfijnentour was erg leuk en vergeet vooral de prachtige zonsopgang niet! We hebben veel dolfijnen gezien en daarna nog ruim de tijd gehad om te snorkelen. Extra fijn dat je zo vroeg vertrekt zodat het nog niet zo heet is. In totaal zijn we 2,5 uur op en in het water geweest. Echt fantastisch! De waterval en tempel waren ook indrukwekkend en prachtig om te zien. We hebben zelfs een extra stop gemaakt op een koffieplantage. Onze gids Pande was zeer prettig gezelschap, hij heeft ons veel verteld over Bali, de cultuur, hindoeïsme en de omgeving. Het was erg gezellig en leerzaam en een absolute aanrader!

Het was echt super mooi om voor zonsopgang in een bootje op de zee te zijn. De zon was amper op en de dolfijnen waren al gespot. We hebben er veel gezien. De waterval was prachtig. Vroeg in de ochtend waren er nog bijna geen toeristen. Daardoor prachtige foto's kunnen maken. De tempel was een tempel, het enige bijzondere is dat het aan een meer ligt waardoor hij anders is dan andere, wel een mooie tuin er omheen om doorheen te wandelen en wat foto's te maken. Een tip neem wel iets te ontbijten mee, want je stopt niet voor iets te eten, pas voor de lunch als je dat met je guide bespreekt. Deze trip is zeker een aanrader!

Stop met scrollen, stop met twijfelen!! Onze gids Pande heeft ons een fantastische dag beleverd. We werden 's ochtends opgehaald en zijn naar de watertempels gebracht. Hier kon de gids ons van alles vertellen en kon hij de mooie plekjes laten zien. Hierop zijn we naar de koffie en thee proeverij gebracht. Erg leuk! Daarna de kers op de taart. De watervallen. Werkelijk prachtig! Een onvergetelijke dag!

De dolfijnen waren leuk om te zien maar kregen wel het gevoel dat ze een beetje opgejaagd werden. De waterval was mooi, helaas te koud om te zwemmen. Onze gids Era liet ons gieneten van 'n prachtig uitzicht over de twin lakes en liet ons aapjes voeren. Dit was niet inbegrepen bij de tour maar onze gids liet het toch zien. De tour geëindigd bij de tempel wat erg mooi was.

We really loved seeing the dolphins. It's a nice experience. The first temple was not so interesting. But it's part of the culture so glad we could see it. Second temple was more interesting. And the waterfall was really wonderful!