Kies data

Lower Antelope Canyon

Lower Antelope Canyon: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Page: wandeltocht Lower Antelope Canyon met Navajo gids

1. Page: wandeltocht Lower Antelope Canyon met Navajo gids

Verken de natuurlijke, kleurrijke labyrintische paden van een van de meest populaire slot canyons ter wereld: de Lower Antelope Canyon. Volg een plaatselijke Navajo-gids op een wandeltocht door deze canyon en leer meer over deze merkwaardige rotsformaties en de geschiedenis van het land. Wandel door de kronkelige gangen van de canyon, bewonder de schitterende winderige patronen, de kleurrijke torenhoge muren en de kronkelende gangen. Voel de grootsheid en de rust van de natuurlijk ontstane omgeving terwijl jouw lokale Navajo-gids in detail ingaat op deze formaties. Vervolgens daal je vijf trappen 35 meter naar beneden en kom je in de grootste grot van deze rondleiding. Kijk omhoog om dunne sliertjes van de helderblauwe hemel hoog boven je zien. Loop acht verschillende trappen op en probeer niet te versteld te staan wanneer je een caleidoscoop van felle kleuren om je heen ziet wervelen op de omringende Navajo-zandsteen. Door regen, wind en erosie is deze zandsteen in de loop der jaren gevormd en gekleurd tot wat je nu ziet. Stop om onderweg prachtige foto's te maken. Het gebeurt tenslotte niet elke dag dat je omringd wordt door zulke kleurrijke, natuurlijke rotsformaties.

Lower Antelope Canyon: toegangsticket en rondleiding

2. Lower Antelope Canyon: toegangsticket en rondleiding

Begeef je in de droom van iedere fotograaf met een toegangsbewijs voor de Lower Antelope Canyon en een wandeltocht met een Navajo-gids. Bekijk de met water uitgehouwen zandstenen muren van een van de meest bezochte canyons van dichtbij. In de loop der jaren is Lower Antelope Canyon een favoriete ontmoetingsplaats geworden voor fotografen, toeristen en bezoekers van over de hele wereld. De Navajo naam voor Lower Antelope Canyon is Hasdeztwazi of "Spiraalvormige Rotsbogen" Deze schilderachtige canyon is gedurende vele duizenden jaren gecreëerd door de meedogenloze krachten van water en wind, die het zandsteen langzaam hebben uitgeslepen en gebeeldhouwd tot vormen, texturen en gedaantes, die je allemaal zult zien tijdens je bezoek. De uitzichten in Lower Antelope Canyon veranderen voortdurend als de zon langs de hemel beweegt en het licht zachtjes over de stenen muren filtert. Deze steeds veranderende zonnehoeken kaatsen het licht heen en weer over de smalle wanden van de canyon, waardoor een duizelingwekkend schouwspel van kleur, licht en schaduw ontstaat. Haal met de juiste belichting het beste in je eigen creativiteit naar boven. Zowel voor fotografen in spe als voor niet-fotografen is er een magische nieuwe wereld om te beleven.

Las Vegas: trip Antelope Canyon & Horseshoe Bend met pick-up

3. Las Vegas: trip Antelope Canyon & Horseshoe Bend met pick-up

Stap in een busje met airconditioning en ga naar de beroemde Lower Antelope Canyon of de afgelegen Antelope Canyon X met je Navajo-stamgids. Ga van het gebaande pad af en bekijk bezienswaardigheden als Horseshoe Bend en de Colorado River tijdens deze ervaring in kleine groep. Bewonder het schilderachtige uitzicht van Las Vegas tot Antelope Canyon terwijl je heen en weer rijdt over de staatsgrenzen van Utah en Arizona op weg naar Page, AZ. Afhankelijk van het weer, pauzeer je in Mesquite, Nevada of Hurricane, Utah, voor een gelegenheid om je benen te strekken, de faciliteiten te gebruiken en koffie te drinken voordat je doorgaat naar de Grand Canyon. Dwaal langs rode zandstenen muren en spiraalvormige kurkentrekkerformaties die de kloof verlichten wanneer het zonlicht naar beneden klimt. Na een rondleiding door Antelope Canyon, brengt een rit van 10 minuten naar Horseshoe Bend je naar een wandeling van 1 km. Baan je een weg naar een uitkijkpunt met uitzicht op de beroemde bocht in de Colorado-rivier voor een prachtig uitzicht. Maak van de gelegenheid gebruik om dicht bij de 300-meter hoge drop te komen voor foto's van een van de mooiste bezienswaardigheden van de natuur. Vanaf daar kun je ontspannen terwijl je professionele chauffeur-gids terugkeert naar Las Vegas voor je hotel terugbrengservice, met handige pitstops onderweg.

Vanuit Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend

4. Vanuit Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend

Verken de wereldberoemde Antelope Canyon en Horseshoe Bend op een dagtrip vanuit Las Vegas, inclusief toegangskaarten. Wandel door het landschap van Arizona en stop om foto's te maken op schilderachtige plekjes. Ontmoet je gids in Las Vegas en stap aan boord van de luxe touringcar met airconditioning om je ervaring te beginnen. Ontspan tijdens de rit naar Page, en geniet van het uitzicht op de Virgin River Gorge en de rotsformaties bij het Escalante/Grand Staircase National Monument.  Wandel tussen de beroemde gebeeldhouwde zandstenen muren terwijl je de caleidoscopische kleuren en lichtpatronen bewondert die je al 1000 keer eerder op foto's hebt gezien.  Stop om je eigen foto's te maken terwijl je luistert naar je Navajo-gids die weetjes vertelt over de plaatselijke geschiedenis en cultuur. En geniet onderweg van je meegeleverde mueslireep en water als je honger of dorst krijgt. Ga verder naar Horseshoe Bend Overlook, waar de Colorado River de beroemde hoefijzervormige bocht heeft uitgesleten. Maak een korte rondwandeling van 2,4 kilometer om het uitkijkpunt te bereiken en geniet vervolgens van het uitzicht op de rivier die door Glen Canyon stroomt.  Ga terug naar de bus voor je terugreis naar Las Vegas, waar je wordt afgezet bij het oorspronkelijke startpunt.

Van Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour

5. Van Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour

Verlaat het bruisende Las Vegas en ga op een mooie rit naar het Navajo-gebied met een busje. Verken dit opvallende landschap met de hulp van een lokale Navajo-gids en leer over de rijke en lange geschiedenis van het gebied. Bekijk iconische natuurlijke bezienswaardigheden zoals Horseshoe Bend en Antelope Canyon. Begin je tour met een stop voor het ontbijt in St. George, Utah, de thuisbasis van de oudste continu werkende Mormoonse tempel ter wereld . Na het ontbijt nadert u de machtige Colorado-rivier voor een bezoek aan Horseshoe Bend. Merk op waar de rivier stroomt en kronkelt rond de rotsen en een opvallende hoefijzervormige lus creëert die geliefd is bij bezoekers en fotografen van over de hele wereld. Reis vervolgens naar waar "het water door de rotsen stroomt" volgens de lokale Navajo-folklore. Verken de lagere Antelope Canyon en bezoek de spectaculaire duinen die zijn ontstaan door wind, water en zand. Ontdek met je lokale Navajo-gids de schoonheid van de kloof van dichtbij. Bewonder de schoonheid van de zon die lichtstralen creëert die door de spleten in de wanden van de kloof schijnen. Na een lunchpauze gaat u verder naar het uitkijkpunt Glenn Canyon voor een laatste blik op dit spectaculaire gebied. Stap ten slotte terug in de bus om 's avonds terug te keren naar Las Vegas.

Las Vegas: Grand Canyon, Lower Antelope Canyon en Zion Tour

6. Las Vegas: Grand Canyon, Lower Antelope Canyon en Zion Tour

Ervaar een rondleiding door de Grand Canyon, een van de zeven wereldwonderen. Ga vervolgens naar Antelope Canyon, waar u foto's kunt maken van de weidse uitzichten op deze populaire schilderachtige plek. Ontspan in de wetenschap dat vervoer van en naar uw hotel, accommodatie en ontbijt wordt geregeld. Dag 1: Begin met opgehaald te worden bij je hotel in Las Vegas. Ga in een busje met airconditioning naar je eerste stop, de Grand Canyon. Volg je gids naar de South Rim of the Canyon, de meest populaire kijkplek, en geniet van weidse uitzichten terwijl je luistert naar informatief commentaar van je gids. Breng vervolgens een bezoek aan het nieuwe bezoekerscentrum, waar je nog meer te weten komt over de canyon. Bekijk dan het uitzicht vanaf Mather's point, een andere populaire plek met meerdere vergezichten. Ga verder naar Bright Angel Point waar je de hele Grand Canyon kunt bekijken. Ga 's avonds naar je hotel. Dag 2: Begin dag 2 met een ontbijt in uw hotel. Maak daarna de rit naar Page, Arizona, en bezoek de Antelope Canyon en het Zion National Park. Maak veel foto's van deze natuurlijke formatie waar het zonlicht door het plafond van de kloof schijnt. Bekijk een adembenemend uitzicht op Glen Canyon & Dam en de Horseshoe Bend, een dramatische wending in de Colorado-rivier. Vertrek met je groep vanuit de stad Page terug naar Las Vegas in onze bus / tourbus.

Page: half-daagse limo-tour Antelope Canyon, Horseshoe Bend

7. Page: half-daagse limo-tour Antelope Canyon, Horseshoe Bend

Verken twee attracties gedurende een halve dag voor een meer flexibele reiservaring. Reis naar 's werelds beroemdste fotoplek, Antelope Canyon. Grijp je kans om veel foto's te maken van deze verbazingwekkende natuurlijke formatie waar de pilaren van licht door het kathedraalachtige canyonplafond schijnen. Later nader je de machtige Colorado rivier voor een bezoek aan Horseshoe Bend. De rivier stroomt en kronkelt rond de rotsen, waardoor een natuurlijke hoefijzervormige lus ontstaat, geliefd bij bezoekers en fotografen van over de hele wereld.

Las Vegas: Lower Antelope Canyon, Horseshoe Bend, Glen Dam

8. Las Vegas: Lower Antelope Canyon, Horseshoe Bend, Glen Dam

Ontdek de beroemde Lower Antelope Canyon en de prachtige Horseshoe Bend tijdens deze dagtour vanuit Las Vegas met onze gids. Vertrek in de ochtend vanuit Las Vegas. Onderweg passeer je de stad Kanab in Utah. Na een korte pauze in het toilet, nadert u de machtige Colorado-rivier voor een bezoek aan Horseshoe Bend. Stop bij het uitkijkpunt, je zult ook een adembenemend uitzicht op Glen Canyon en Dam zien. Reis vervolgens naar een van 's werelds beroemdste fotografieplekken, Lower Antelope Canyon. Volg de lokale Navajo-gids en ga de kloof in, wat zorgt voor verbluffende fotomomenten van het licht dat door de wanden van de kloof weerkaatst. Maak veel foto's van deze verbazingwekkende natuurlijke formatie. Na een lunchpauze verlaat u de stad Page met de bus / tourbus voor uw terugreis naar Las Vegas.

Vanuit Los Angeles: 7-daagse ervaring Golden Experience

9. Vanuit Los Angeles: 7-daagse ervaring Golden Experience

Dag 1: LOS ANGELES - SANTA BARBARA - 17 MILE DRIVE - CARMEL Vertrek noordwaarts langs de spectaculaire Californische kust naar de eerste halte in Santa Barbara. Bezoek een Spaanse missie en ga verder naar Solvang, een schilderachtige Deense gemeenschap om in de plaatselijke winkels te snuffelen. Rijd noordwaarts naar de wereldberoemde Route #1 waar je de spectaculaire Californische kustlijn van dichtbij kunt zien (kleine voertuigen rijden over het zuidelijke deel van Route 1 terwijl grote touringcars de 27-kilometer lange rit uitsluitend afleggen). Bezoek de stad Carmel en krijg vrije tijd om in de stad te dwalen voordat je vertrekt naar je hotel in het Spring Hill Suites by Marriott Oakland Airport. Dag 2: SAN FRANCISCO - BAY CRUISE - GOLDEN GATE BRIDGE - CHINATOWN Begin op de Fisherman's Wharf met een boottocht in de wereldberoemde baai. Op weg naar Sausalito heb je een prachtig uitzicht op zowel de Golden Gate Bridge als Alcatraz Island. Keer terug naar Pier 39 voor een ontspannen lunch voor een namiddag langs alle beroemde bezienswaardigheden van de stad, waaronder de Golden Gate Bridge, Union Square, Chinatown en Nob Hill. Breng de nacht door in Modesto. Dag 3: MODESTO - YOSEMITE Zomerroute: vertrek in oostelijke richting door de landerijen van de Joaquin Valley naar Yosemite National Park. Bezoek El Capitan, Bridal-Veil Falls en Half Dome. Na een mooie dag in het park, ga je naar Stevenson Ranch en overnacht je in het Comfort Inn and Suites Stevenson Ranch. Dag 4: STEVENSON RANCH - LAS VEGAS Ga naar het oosten door de woestijn en Death Valley om aan te komen in de gokhoofdstad van de wereld: Las Vegas. Pauzeer voor de lunch in de outlet mall in Barstow en maak 's avonds een rondleiding over de strip om een aantal geweldige hotels te zien, zoals Caesar's Palace, Luxor, Mirage, Paris, Venetian, Bellagio, New York New York, Treasure Island, en nog veel meer. Breng de nacht door in het Harrah's Hotel. Dag 5: LAS VEGAS – GRAND CANYON – PAGE Begin de dag met een reis door de woestijn en door het Navajo-Indianenreservaat voordat je aankomt bij de zuidoever van de Grand Canyon. Na de lunch, ga je verder naar de oostkant van de kloof en bezoek je een van de Indiase marktplaatsen om de handgemaakte kunst en kunstnijverheid te bekijken. Daarna ga je naar Page en Lake Powell voor de avond, waar je verblijft in de Quality Inn View of Lake Powell. Dag 6: ANTELOPE CANYON – BRYCE CANYON Maak een tocht door de lager gelegen Antelope Canyon en bezoek de spectaculaire duinen die door wind, water en zand zijn ontstaan. Ga dan naar het westen naar Bryce Canyon, de thuisbasis van de meest verbazingwekkende natuurlijke sculpturen ter wereld. Kijk over een van de uitzichtpunten van het park het onvergelijkbare spel van veranderende kleuren bij zonsondergang (afhankelijk van de verschillende tijdstippen van de zonsondergang). Na het bezoek ga je richting het stadje Kanab, waar je overnacht in de Days Inn Kanab. Op sommige vertrekken gaat de tocht verder naar Cedar City voor de overnachting. Dag 7: ZION PARK - LAS VEGAS Ga naar Zion Park en loop over een kort wandelpad langs de Virgin River die door het park loopt. Kom aan in Las Vegas en ga richting Los Angeles voor een late nacht.

Vanuit Las Vegas: Lower Antelope Canyon & Horseshoe Bend

10. Vanuit Las Vegas: Lower Antelope Canyon & Horseshoe Bend

Vertrek in de vroege ochtend uit Las Vegas en word wakker met een continentaal ontbijt terwijl je door de woestijn van Nevada rijdt. Ga Arizona binnen en reis de Virgin River Gorge op om de grens naar Utah over te steken. Je staat versteld van het landschap van koraalroze kliffen, zandduinen en kleurrijke zuidwestelijke landschappen. Pauzeer in Kanab om je te vergapen aan de surrealistische landvormen die genoeg filmmakers hebben gelokt om het gebied de bijnaam 'Little Hollywood' te geven. Ga door naar Page om de buitengewone rotsen van Lower Antelope Canyon te verkennen. Volg een Navajo-gids de kloof in zodra de middagzon voorbijgaat. Ontdek hoe de prachtige kloof in miljoenen jaren is gevormd. Rijd naar Horseshoe Bend om te genieten van een heerlijke picknicklunch met broodjes uit een plaatselijke winkel. Bekijk het donkergroene water in een bocht van 280 graden rond de rode rotswanden. Keer terug naar Page via Lake Powell en krijg een panoramisch uitzicht van boven het spiegelachtige water. Leun achterover en ontspan op de 4,5-uur durende rit terug naar Las Vegas.

  • Dagtochten
  • Avonturen
  • Meerdaagse tours
  • Privétours
11 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Lower Antelope Canyon: topattracties in de buurt

Sitemap Lower Antelope Canyon

Wil je alle activiteiten in Lower Antelope Canyon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lower Antelope Canyon

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.697 beoordelingen

Het was een hele mooie lange reis, er werd veel verteld tijdens de reis. Helaas konden ze ons niet ophalen en moesten ze 's ochtends een Uber naar het ontmoetingspunt brengen. De 2 bezoeken waren zeer de moeite waard en hadden genoeg tijd om over alles te informeren. Verder hebben we lekker gegeten. De chauffeur was erg vriendelijk. We kunnen het in ieder geval alleen maar aanraden

Wat een ervaring. De vormen en kleuren in deze canyon zijn fantastisch. Het is wel diep en op sommige plekken smalle doorgangen. Wanneer je claustrofobisch bent zou ik niet gaan. Maar anders heb je een geweldige belevenis

Onwijs mooi. Wel echt super toeristisch. Moet je je op instellen en daarna gewoon genieten. Ook de lower tour is echt verbluffend mooi. Rondleiding is leuk maar je merkt wel dat de guides deze 10x per dag doen.

Het was een ontzettend indrukwekkende ervaring, het kleurenschouwspel onder in Antelope canyon!

Amazing experience and amazing guide! We got so much info!!!