1. Italië
  2. Provincie Lucca
  3. Lucca

Lucca: semi-privé tour van 3 uur met hoogtepunten

Product ID: 50003
Bekijk gallery
Ontdek de historische en moderne geheimen van Lucca, wandelen met een inheemse toeristische gids. Mis niet de kans om op de top van de Guinigitoren te gaan of om de beroemde Piazza dell'Anfiteatro te zien.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 3 uur
Begintijd 15:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Frans, Duits, Italiaans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Geniet van een semi-privé tour voor maximaal 10 personen
  • Meer informatie over Lucca van een inheemse gids
  • Ontdek alles wat u over Lucca wilde weten
Volledige beschrijving
Maak kennis met de gids en bezoek het historische centrum, nu een voetgangersgebied, omringd door de indrukwekkende met bomen omzoomde muren uit de Renaissance. De bezienswaardigheden werpen bezoekers terug in de tijd en bieden de perfecte setting om te genieten van de charme van de oude wereld, waar tijd en ruimte een nieuwe dimensie krijgen die niet langer wordt gevonden in moderne moderne steden.

Bezoek Piazza S. Michele in Foro en bewonder de kerk met dezelfde naam gevolgd door Piazza Napoleone en de San Martino-kathedraal, een belangrijke bestemming voor middeleeuwse pelgrims die hier kwamen om "Il Volto Santo" (het heilige gelaat van Christus) te aanbidden. Het is nog steeds een belangrijk symbool van de stad vandaag. In de sacristie bevindt zich de beroemde sarcofaag van Ilaria del Carretto van Jacopo della Quercia. Een absolute aanrader!

Je ziet ook Piazza Anfiteatro, gebouwd op de ruïnes van de oude Romeinse arena en een van de meest pittoreske monumenten van de stad, evenals de Guinigitoren, een uniek monument met een prachtige met bomen omzoomde hangende tuin op de top. een van zijn soort. De muren uit de 16e eeuw, gebouwd voor defensiedoeleinden, zijn vandaag de dag een openbare tuin voor het plezier van iedereen. U kunt een ontspannen wandeling maken, fietsen of zelfs een koets nemen om de schoonheid ervan te waarderen.
Inbegrepen
  • Gids

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Lucca, Piazzale Verdi

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
• De tour vereist minimaal 2 deelnemers

Vanaf € 100 per persoon

Klantenbeoordelingen

Georganiseerd door

ANGOLO GIRO

Product ID: 50003