Datums kiezen

Luchthaven Akureyri

Luchthaven Akureyri: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Akureyri: Goðafoss, Laufas & The Christmas House Tour

1. Akureyri: Goðafoss, Laufas & The Christmas House Tour

Begeef je op een betoverende reis door de betoverende landschappen en rijke geschiedenis van IJsland. Tijdens de tour zullen deskundige gidsen je vergasten op verhalen over IJslanders, hun erfgoed, humor en lokale tradities, waardoor het een ideaal avontuur is voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar een gedenkwaardige verkenning van de verborgen juweeltjes van IJsland. p> Begin uw reis met een bezoek aan de pittoreske Goðafoss-waterval, waar uw deskundige gids inzicht geeft in de IJslanders, hun erfgoed, humor en de omgeving, en eventuele vragen beantwoordt. Nadat we de waterval hebben verkend, gaan we naar het historische Old Turf-huis Laufas en vervolgens naar het Magical House of Christmas, waardoor het een geweldige tour is voor gezinnen. Goðafoss, gelegen in de gletsjerrivier Skjálfandafljót, is van grote betekenis in de IJslandse geschiedenis. Volgens de legende gooide een plaatselijk stamhoofd genaamd Þorgeir beelden van heidense goden in de waterval nadat de natie het christendom had aangenomen. Vandaar dat de naam Goðafoss "waterval van de goden" betekent. Laufás, genesteld aan de monding van de rivier de Fnjóská in Eyjafjörður, is een voorbeeld van een welvarende pastorie uit vroegere tijden. Het oude met turf beklede houten gebouw dateert uit de Middeleeuwen, terwijl het huidige gebouw tussen 1860 en 1877 werd opgetrokken. Terwijl je de verschillende kamers en gangen verkent, vind je artefacten uit het Laufás-huis en naburige boerderijen, die inzicht bieden in hoe IJslanders leefden tot het begin van de 20e eeuw. De kerk van Laufás heeft een preekstoel uit 1698 en is een bescheiden maar mooie weergave van traditionele IJslandse kerken. Het kersthuis, het hele jaar door een attractie, lijkt op een scène uit een sprookjesboek en betovert bezoekers met zijn magische tuin. Binnen word je verwelkomd door een open haard en de feestelijke liedjes en geuren, zelfs tijdens de zomermaanden. Zorg ervoor dat je de trollenmoeder van de verborgen IJslandse Yule-jongen (Gryla) in haar grot opzoekt. Het kersthuis en zijn winkel barsten van de kerstmagie en zorgen voor een heerlijke ervaring voor alle bezoekers. Bij terugkomst in de stad wacht een korte sightseeingtour door Akureyri, waarmee deze boeiende excursie compleet is.

IJsland/Europa: eSim mobiel dataplan

2. IJsland/Europa: eSim mobiel dataplan

Maak je reis naar IJsland probleemloos met je handige eSIM. Blijf verbonden tijdens je reis met high-speed dekking in IJsland en nog 35 andere Europese regio's (volledige lijst hieronder). Koop en installeer je eSIM altijd en overal en kies uit verschillende datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de QR-code van de eSIM om tijdens je reis toegang te krijgen tot al je essentiële apps. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere SIM's met deze zero-waste oplossing. Je krijgt één eSIM per apparaat en kunt onderweg eenvoudig extra eSIM-abonnementen kopen en activeren. Eenmaal geactiveerd, begint je dekking volgens de door jou geselecteerde duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht zijn compatibel met eSIM (bijv. iPhone XR, XS van modellen daarna, Google Pixel 4 en daarna). Als je het niet zeker weet, bekijk dan de foto's met compatibiliteitsrichtlijnen om te bevestigen of je in aanmerking komt. Netwerkdekking: Albanië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland (inclusief Cycladen), Hongarije, IJsland, Ierland, Israël, Italië (inclusief Vaticaanstad, San Marino, Sardinië), Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal (inclusief Azoren en Madeira), Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje (inclusief Canarische Eilanden en Balearen), Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk en Oezbekistan.

Akureyri: privétransfer van/naar de luchthaven van Akureyri

3. Akureyri: privétransfer van/naar de luchthaven van Akureyri

Comfortabele, persoonlijke en handige transferservice van en naar de luchthaven van Akureyri. Wij houden de aankomsttijd van de vlucht in de gaten en zijn er als je aankomt of passen je vertrek naar de luchthaven aan op basis van je vlucht. We zullen u informeren als u later dan gepland naar de luchthaven moet gaan

eSIM IJsland : Internet Data Plan 4G/5G

4. eSIM IJsland : Internet Data Plan 4G/5G

Ontdek de buitenaardse schoonheid en unieke cultuur van IJsland zonder een slag te missen! Onze eSIM zorgt ervoor dat je verbonden blijft met high-speed data, of je nu getuige bent van het spectaculaire noorderlicht, een bad neemt in de Blue Lagoon of de dramatische landschappen van de Golden Circle verkent. Hoe het werkt: 1. Kopen: Kies het datapakket dat bij je reisplannen past. 2. 3. Scannen en activeren: Bij aankoop ontvang je een QR-code. Scan deze met je eSIM-compatibele apparaat en je kunt aan de slag! 3. Blijf verbonden: Geniet van ononderbroken connectiviteit tijdens je IJslandse avontuur. Compatibiliteit: Zorg ervoor dat je apparaat eSIM ondersteunt. Bekijk onze compatibiliteitslijst op https://esimfox.com/pages/compatible-devices voor meer informatie.

Luchthaven Akureyri (AEY): Transfer van/naar Akureyri Stad

5. Luchthaven Akureyri (AEY): Transfer van/naar Akureyri Stad

Een korte transfer van Akureyri Airport naar je accommodatie in Akureyri City Center. Retourtransfer ook boekbaar. Een comfortabele transfer met gratis WiFi aan boord. Vertrek is verbonden met internationale aankomsten en vertrekken op Akureyri International Airport. Akureyri is een winterbestemming voor reizigers die op zoek zijn naar gezonde winteractiviteiten en arctische ervaringen. Met een verscheidenheid aan restaurants, gelegenheden en musea is het een eersteklas wintercentrum, vooral voor wie op zoek is naar het noorderlicht.

5 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Luchthaven Akureyri: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Luchthaven Akureyri

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Akureyri bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.