Kies data

Luchthaven Antalya

Luchthaven Antalya: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Privétransfer: Antalya - Side / Manavgat

1. Privétransfer: Antalya - Side / Manavgat

Ervaar uw eerste en laatste indrukken van Turkije in alle gemak met deze privétransfer van Antalya naar uw accommodatie in Side of Manavgat. Een breed scala aan voertuigen staat klaar om tegemoet te komen aan de grootte van uw feest, uw persoonlijke wensen en budget. Alle voertuigen zijn minder dan een jaar oud en de chauffeurs zijn ervaren professionals. Haal de stress uit het begin en einde van uw vakantie en ontspan in de bekwame handen van uw professionele chauffeur.

Antalya: privétransfer van en naar de luchthaven van Antalya

2. Antalya: privétransfer van en naar de luchthaven van Antalya

Begin of eindig je vakantie zonder stress en reserveer vooraf een privétransfer tussen Antalya-luchthaven en hotels/accommodaties in het centrum van Antalya. De transfer is ook beschikbaar tussen de cruise-haven en de luchthaven aan het begin of einde van je boottocht. De service omvat een wagenpark dat geschikt is voor de meeste groepsgroottes en is afgestemd op je persoonlijke behoeften en budget. Alle auto's zijn minder dan een jaar oud. Profiteer van de diensten van een professionele chauffeur, en voorkom het gedoe met onbetrouwbare taxi's. Leun achterover en ontspan, terwijl je een eerste voorproefje van Turkije krijgt, in de wetenschap dat je in veilige en bekwame handen bent. Arriveer fris en ontspannen aan het einde van je reis.

Privé Antalya Airport Transfer van of naar Alanya

3. Privé Antalya Airport Transfer van of naar Alanya

Vermijd de zorgen van taxichauffeurs en inflexibel openbaar vervoer bij uw aankomst in Antalya, en boek vooraf een privé, betaalbare transfer van de luchthaven van Antalya naar Alanya, Side, Belek of andere steden en dorpen langs de kust in de provincie Antalya. Geniet van een betrouwbare transfer van luchthaven naar hotel van hoge kwaliteit in comfortabele en veilige voertuigen. Het hele jaar beschikbaar, u komt niet voor onaangename verrassingen te staan van het ervaren team, terwijl chauffeurs u op tijd en met een minimum aan poespas naar uw bestemming brengen. Geef uw volledige reisgegevens door en ontspan vervolgens in comfort met airconditioning op de schilderachtige reis van de luchthaven van Antalya naar resorts langs de zuidelijke Middellandse Zeekust van Turkije.

Privé transfer tussen de luchthaven van Antalya en Alanya

4. Privé transfer tussen de luchthaven van Antalya en Alanya

Veel mensen geloven dat de reis aan het begin en het einde van hun vakantie is net zo belangrijk als de rest van hun bezoek, en tijdens uw transfer ervaart u uw eerste en laatste indrukken van een land dat, historische bezienswaardigheden, een prachtig landschap, en het platteland. Een breed scala aan voertuigen staan klaar om tegemoet te komen aan de grootte van uw partij, uw persoonlijke wensen en budget met een privé-transfer van de luchthaven van Antalya en Alanya. Alle auto's zijn minder dan 1 jaar oud en de chauffeurs zijn ervaren professionals, zodat vanaf het begin tot het einde van uw vakantie kunt u ontspannen en genieten van uw eerste en laatste smaak van Turkije dat u bent in goede handen.

Turkije (Türkiye): eSim mobiel dataroamingplan

5. Turkije (Türkiye): eSim mobiel dataroamingplan

Maak uw reis probleemloos met uw handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in Turkije en de andere 39 meest bezochte regio's in Europa. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Profiteer van dekking in Oostenrijk, Andorra, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Duitsland, Griekenland, Gibraltar, Guadeloupe, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Letland, La Reunion, Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, Ook gedekt is Malta, Martinique, Nederland, Noorwegen, Portugal, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Saint Barthélemy, Saint Martin, Saint Pierre en Miquelon, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland. Neem na aankoop contact op met ons technische team via WhatsApp/Line/Telegram op het nummer in uw GYG-voucher voor het controleren van het resterende eSIM-gegevenssaldo. Gedetailleerd gegevensgebruik is gebaseerd op de backend-gegevens van het telecommunicatiebedrijf en de netwerksnelheden kunnen in afgelegen gebieden variëren. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): mobiele data Info lokale operator: Turkije: Turkcell / Vodafone-Telsim De rest van de landen is na aankoop beschikbaar in de voucher-info op je GYG-app

Antalya: privé enkele reis Antalya Airport (AYT)

6. Antalya: privé enkele reis Antalya Airport (AYT)

Haal de stress uit het woon-werkverkeer naar de luchthaven door vooraf een privétransfer van 1 reis tussen Antalya Airport (AYT) en overal in het stadscentrum van Antalya te boeken. Kies uit twee voertuigopties en geef bij je boeking aan wat je nodig hebt. Laat je ophalen door je chauffeur uit de aankomsthal of het afgesproken ontmoetingspunt en krijg hulp met je bagage. Geniet van het extraatje van een meet & greet-service op de luchthaven. Door uw vluchtgegevens op te nemen wanneer u boekt, zal uw chauffeur uw vlucht volgen, zodat het niet uitmaakt of uw vlucht vroeg, laat of op tijd aankomt, uw chauffeur zal er zijn om u bij aankomst te begroeten.

Vanaf de luchthaven van Antalya of Town: Private Transfer naar Kemer

7. Vanaf de luchthaven van Antalya of Town: Private Transfer naar Kemer

Beginnen of eindigen uw vakantie zorgeloos en pre-book een eigen 1-vervoer van de luchthaven van Antalya naar hotels en accommodaties in Kemer centrum van de stad. De overdracht is ook beschikbaar van en naar de cruise-haven en van en naar de luchthaven aan het begin of einde van uw cruise. De dienst omvat een vloot van voertuigen geschikt voor de meeste groep maten en is afgestemd op uw persoonlijke wensen en budget. Alle auto's zijn minder dan een jaar oud. Geniet van de service van een professionele chauffeur en te voorkomen dat de moeite van het onbetrouwbare taxi's. Sit back and relax als je je eerste smaak van Turkije, in de wetenschap dat je in goede handen te krijgen. Aankomt ontspannen en verfrist aan het einde van uw reis.

Kant van Antalya Airport: 1-Way Private Transfer

8. Kant van Antalya Airport: 1-Way Private Transfer

Vervoer van uw hotel naar de luchthaven van Antalya kan ingewikkeld zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Reserveer deze handige optie die al het gedoe en het giswerk uit het huren van een auto of het regelen van een gedeelde shuttle voor een lange vlucht neemt. Het is niet nodig om te gaan met de frustratie die gepaard gaat met deze opties. Vereenvoudig het hele proces met een privéoverdracht van 1 uur en 15 minuten naar de luchthaven van Antalya. Reis vanuit uw hotel in Side in stijl naar de luchthaven. Leun achterover en ontspan: naar de luchthaven van Antalya gaan is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Alanya Prive transfer naar de luchthaven van Antalya

9. Alanya Prive transfer naar de luchthaven van Antalya

Het krijgen van uw hotel naar de luchthaven van Antalya kan ingewikkeld zijn, maar het hoeft niet zo te zijn. Er is een handige optie die al het gedoe en giswerk neemt uit het huren van een auto of het regelen van een hotel taxi. Er is geen noodzaak om te gaan met de frustratie en lange lijnen die deze opties te begeleiden. Vereenvoudig het hele proces voor uw vertrek van de luchthaven van Antalya. Reis van je hotel naar de luchthaven in stijl en comfort door het regelen van een prive-auto die kan oplopen tot vijf passagiers of een eigen minibus voor maximaal 12 passagiers. Uw professionele chauffeur wacht op u bij uw receptie van het hotel met een persoonlijke teken. Zo simpel is het. Vervolgens achterover te leunen en te ontspannen. Vervoer naar de luchthaven van Antalya is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Mahmutlar Prive transfer naar de luchthaven van Antalya

10. Mahmutlar Prive transfer naar de luchthaven van Antalya

Het krijgen van uw hotel naar de luchthaven van Antalya kan ingewikkeld zijn, maar het hoeft niet zo te zijn. Er is een handige optie die al het gedoe en giswerk neemt uit het huren van een auto of het regelen van een hotel taxi. Er is geen noodzaak om te gaan met de frustratie en lange lijnen die deze opties te begeleiden. Vereenvoudig het hele proces voor uw vertrek van de luchthaven van Antalya. Reis van je hotel naar de luchthaven in stijl en comfort door het regelen van een prive-auto die kan oplopen tot vijf passagiers of een eigen minibus voor maximaal 12 passagiers. Uw professionele chauffeur wacht op u bij uw receptie van het hotel met een persoonlijke teken. Zo simpel is het. Vervolgens achterover te leunen en te ontspannen. Vervoer naar de luchthaven van Antalya is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Sitemap Luchthaven Antalya

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Antalya ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Luchthaven Antalya

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 84 beoordelingen

Helaas ontmoette niemand ons met een naam, de verwarring was opgelost nadat ik het bedrijf had gebeld dat vroeg of we in een binnenlandse of internationale uitgang wachten. We hebben onze vluchtinformatie verstrekt tijdens het boeken ....