Datums kiezen

Luchthaven Athene

Luchthaven Athene: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Athene: transfer van/naar de luchthaven van Athene en hotels in Athene

1. Athene: transfer van/naar de luchthaven van Athene en hotels in Athene

Geweldige servicekwaliteit en stressvrije transfer van of naar de luchthaven van Athene. We zijn hier om de stress van het organiseren van uw zakelijke of reisarrangementen weg te nemen en zorgen voor veilig en snel transport. U hoeft niet op de luchthaven te blijven wachten op uw transfer, want uw chauffeur wacht op u bij uw terminal met een bordje met uw naam erop. Zelfs als uw vlucht vertraging heeft, zal uw chauffeur er zijn om u op te halen en uw bagage voor u te dragen zonder extra kosten. Ons rookvrije wagenpark bestaat uit Mercedes E-klasse voertuigen met licentie en volledig voorzien van airconditioning. Alle chauffeurs zijn Engelssprekende, geregistreerde en gediplomeerde professionals, klaar om u te helpen bij alles wat u nodig heeft tijdens de transfer naar uw hotel in Athene. Of u Athene nu bezoekt voor zaken of plezier, kies ons voor uw transfers door de stad.

Luchthaven Athene: privétransfer van/naar Athene

2. Luchthaven Athene: privétransfer van/naar Athene

Geniet van een unieke service voor jou en je familie of je vrienden. Onze chauffeur zal er altijd zijn om veiligheid en privacy te bieden. We ontmoeten u in de aankomsthal of de receptie van uw hotel met een bordje met uw naam erop. Onze chauffeurs zijn professionals, hebben een vergunning en worden constant gecontroleerd, net als onze voertuigen, en werken altijd hard om bij te blijven met de nieuwste regelgeving en hoge normen. Onze chauffeurs zijn Engels-Spaans-Italiaans en Griekstalig Wij bieden het hele jaar door 24/7 diensten aan.

Athene: privétransfer tussen luchthaven en hotel

3. Athene: privétransfer tussen luchthaven en hotel

Leun achterover in het comfort van een Mercedes Viano of Vito en laat uw professionele chauffeur over de wegen van Athene navigeren terwijl u geniet van het uitzicht. Sla de lange rijen voor taxi's over bij aankomst op de internationale luchthaven van Athene en ontspan in de wetenschap dat er een privétransfer voor maximaal 7 passagiers op je wacht. Of geniet van het gemak dat u wordt opgehaald bij uw hotel of privéadres voor een comfortabele transfer naar de luchthaven. In het geval dat uw vlucht vroeg of vertraagd is, houdt de taxichauffeur de verwachte aankomsttijd van uw vlucht bij en past uw ophaalservice aan voor een nieuwe aankomsttijd.

Athene: privétransfer van/naar de luchthaven van Athene

4. Athene: privétransfer van/naar de luchthaven van Athene

Geniet van een unieke service voor jou en je familie of je vrienden. Onze chauffeur zal er altijd zijn om veiligheid en privacy te bieden. We ontmoeten u in de aankomsthal of de receptie van uw hotel met een bordje met uw naam erop. Onze chauffeurs zijn professionals, hebben een vergunning en worden constant gecontroleerd, net als onze voertuigen, en werken altijd hard om bij te blijven met de nieuwste regelgeving en hoge normen. Onze chauffeurs zijn Engels-Spaans-Italiaans en Griekstalig Wij bieden het hele jaar door 24/7 diensten aan.

Privétransfer tussen de luchthaven van Athene en de hotels in Athene

5. Privétransfer tussen de luchthaven van Athene en de hotels in Athene

Bent u op zoek naar de beste manier om te reizen tussen de internationale luchthaven van Athene en het stadscentrum van Athene of stadshotels/appartementen? Zoek niet verder want wij bieden een transferservice van wereldklasse in Griekenland. Geniet van een probleemloze privétransferservice. Ontmoet je chauffeur bij het ophaalpunt, die je zal begroeten met een bordje met je naam erop.

Athene Luchthaven Privé Taxi Service

6. Athene Luchthaven Privé Taxi Service

Begin je vakantie in Griekenland zo comfortabel mogelijk met een vooraf geboekte privétransfer vanaf de luchthaven in Athene. De luchthaven van Athene is druk om niet te zeggen chaotisch; waarom zou je kostbare tijd verliezen met wachten en bagage rondsjouwen als er ook een transferservice bestaat. Laat je gewoon ophalen door een professionele gids die je naar buiten loodst en voor de drempel van je hotel afzet. Deze service heeft de beschikking over een grote moderne vloot betrouwbare voertuigen met ruim plek voor bagage. De professionele chauffeurs zijn servicegericht en helpen je met je bagage. Bovendien kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week gebruikmaken van deze taxidienst. Van alle inkomende vluchten wordt voortdurend bijgehouden of ze vertraagd (of vervroegd) zijn, zodat je erop kunt bouwen dat je chauffeur op het juiste tijdstip klaarstaat. Een zorgeloos begin van een zorgeloze vakantie!

eSIM Europa en het Verenigd Koninkrijk voor reizigers

7. eSIM Europa en het Verenigd Koninkrijk voor reizigers

Of je nu het Verenigd Koninkrijk verkent of op een Europees avontuur in meerdere landen gaat, met een eSIM-kaart ben je altijd verbonden. Geniet van onmiddellijke mobiele levering en dekkingsopties van 1 tot 30 dagen met 500 MB tot 10 GB. Deze eSIM is ideaal voor moderne reizigers die gebruik maken van apparaten zoals de iPhone of andere smartphones die de eSIM-functie ondersteunen. Geniet van het gemak van prepaid dekking op alle grote Europese bestemmingen met ononderbroken connectiviteit en zonder verrassingen. Deze eSIM dekt de volgende locaties: Oostenrijk (Österreich) België (Belgien) Bulgarije (Bulgarien) Cyprus (Zypern) Kroatië (Kroatien) Denemarken (Dänemark) Estland Finland (Finnland) Frankrijk (Frankreich) Duitsland (Deutschland) Griekenland (Griechenland) Hongarije (Ungarn) Ierland (Irland) IJsland (Island) Italië (Italien) Letland (Lettland) Litouwen (Litauen) Luxemburg (Luxemburg) Malta Noorwegen Nederland (Niederlande) Polen Portugal Slowakije (Slowakei) Slovenië (Slowenien) Spanje (Spanien) Verenigd Koninkrijk (Vereinigtes Königreich) Tsjechische Republiek (Tschechische Republik) Roemenië (Rumänien) Zweden (Schweden) Zwitserland (Schweiz) Oekraïne

Europa: eSIM met onbeperkte data

8. Europa: eSIM met onbeperkte data

Blijf in contact met familie en vrienden tijdens uw reis door Europa met een eSIM met onbeperkte data van ConnectPhone. Surf op internet met uw smartphone, of u nu in Parijs, Amsterdam, Barcelona of elders in Europa bent. Kies verschillende geldigheidsopties die zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Selecteer een onbeperkt data-abonnement van 3, 7, 15 of 30 dagen, koop en download vervolgens de eSIM. Activeer het onmiddellijk bij aankomst in Europa. Ga naar de technische ondersteuning van de klant als u problemen ondervindt. Gebruik de supersnelle gegevens om sociale media bij te werken, videogesprekken te voeren en meer.

Privétransfer van de luchthaven van Athene van / naar de hotels in Athene

9. Privétransfer van de luchthaven van Athene van / naar de hotels in Athene

Sla de lange rijen voor taxi's over bij aankomst op de internationale luchthaven van Athene en maak gebruik van een privétransfer naar het stadscentrum, exclusief voor jou. Ontvang een meet & greet in de aankomsthal na de landing. Leun achterover in het comfort van een Mercedes E-klasse sedan en laat uw professionele chauffeur over de onbekende wegen navigeren. Geniet van het uitzicht tijdens de 45 minuten durende dienst, geprijsd voor een groep van maximaal 3 passagiers. Ontspan in de wetenschap dat uw vlucht wordt gevolgd en dat uw ophaaltijd wordt aangepast in geval van wijzigingen aan uw vlucht. Transfers zijn ook beschikbaar naar de luchthaven, waarbij u wordt opgehaald bij uw hotel of privéwoning.

Athene: Griekenland/Europa eSIM Roaming Mobiel Data Plan

10. Athene: Griekenland/Europa eSIM Roaming Mobiel Data Plan

Zeg vaarwel tegen het gedoe van fysieke simkaarten en het zoeken naar winkels van mobiele netwerkoperators met onze e-simservice. Na aankoop ontvang je een QR-code die je kunt scannen op je compatibele apparaat om de e-SIM te installeren waar en wanneer je hem nodig hebt. Kies uit een reeks datavolumes, geldigheidsperioden en dekkingsopties in verschillende landen om gemakkelijk verbonden te blijven. De meeste iPhone-modellen na XS ondersteunen e-SIM en volg onze instructies in de fotosessie om de compatibiliteit met andere apparaten te controleren. Deel de QR-code via AirDrop of scan deze naar een ander apparaat. Installeer de e-SIM door verbinding te maken met wifi of een netwerk, en vergeet niet roaming in te schakelen voor de e-SIM. Als je problemen hebt met het verbinden met het netwerk, raadpleeg dan onze handleiding voor het oplossen van problemen. Als u een aansluitende reis in Europa heeft, selecteert u gewoon de optie 42 Europese landen, die betrekking heeft op:Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta , Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Ålandseilanden, Isle of Man, Jersey, Russische Federatie, Guernsey, Liechtenstein, Macedonië, Noorwegen, Servië, Gibraltar, Turkije. Als uw gegevens op zijn? Simpel, koop gewoon een andere e-SIM om op te waarderen. APN (Access Point Name): iboots Lokaal netwerk:Cosmote Mobile Telecommunications SA

154 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Luchthaven Athene: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Luchthaven Athene

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Athene bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Luchthaven Athene

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 941 beoordelingen

Voor de eerste keer dat ik zoiets boek. In wezen betaalt u vooraf voor een taxi, het verschil zit in het comfort en gemak. Het duurde wat langer voordat onze bagage uit het vliegtuig kwam, maar toch stond onze chauffeur, Yanis, op ons te wachten met een duidelijk bord bij de hand. Heel vriendelijk bood hij aan om onze tassen te dragen en bood onder andere water aan. Onderweg zorgde hij voor een verwachte aankomsttijd, zette sfeervolle muziek aan en liet ons genieten van het uitzicht totdat we in de stad waren waar hij plekken begon aan te bevelen om te bezoeken. Al met al een geweldige ervaring, zal het opnieuw gebruiken wanneer ik terug ben in Athene.

Zeer vriendelijke en beleefde chauffeur stond ons keurig op te wachten met een bordje met onze naam erop. Hij stelde zich netjes voor, was in voor een praatje. Schone, nette auto. En ook belangrijk...een goede chauffeur.

Chauffeur stond ons op te wachten en begeleide ons tot de taxi. Hij heeft ons tot voor de deur gebracht. Zonder problemen en vlot.

Taxichauffeur stond ons op te wachten op het afgesproken punt. Vriendelijke chaffeur, reed netjes.

Alles was zoals afgesproken . Vriendelijke chauffeur