Kies data

Luchthaven Athene

Luchthaven Athene: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Athene: privétransfer tussen luchthaven en hotel

1. Athene: privétransfer tussen luchthaven en hotel

Leun achterover in het comfort van een Mercedes Viano of Vito en laat uw professionele chauffeur over de wegen van Athene navigeren terwijl u geniet van het uitzicht. Sla de lange rijen voor taxi's over bij aankomst op de internationale luchthaven van Athene en ontspan in de wetenschap dat er een privétransfer voor maximaal 7 passagiers op u wacht. Of geniet van het gemak dat u wordt opgehaald bij uw hotel of privéadres voor een comfortabele transfer naar de luchthaven. In het geval dat uw vlucht vroeg of vertraagd is, houdt de taxibedrijfster de verwachte aankomsttijd van uw vlucht bij en past uw ophaalservice aan op een nieuwe aankomsttijd.

Athene: transfer tussen luchthaven en hotel

2. Athene: transfer tussen luchthaven en hotel

Hoge kwaliteit dienstverlening en een zorgeloze transfer van of naar de luchthaven van Athene. We zorgen dat je geen stress ervaart bij het regelen van je zakenreis of vakantie en bieden veilig en snel vervoer. Je hoeft niet op het vliegveld te wachten op je transfer aangezien de chauffeur op je wacht in de aankomsthal met een bordje met je naam erop. Zelfs als je vlucht vertraagd is staat je chauffeur klaar om je op te halen en je bagage te dragen zonder extra kosten. We beschikken over Mercedes E-auto's met volledige airconditioning waarin niet gerookt mag worden. Alle chauffeurs zijn Engelssprekend, geregistreerd en gediplomeerd, en staan voor je klaar tijdens je transfer naar je hotel in Athene. Of je Athene nu voor zaken of plezier bezoekt, kies ons voor je transfer in de stad.

Privétransfer tussen de luchthaven van Athene en hotels in Athene

3. Privétransfer tussen de luchthaven van Athene en hotels in Athene

Bent u op zoek naar de beste manier om u te verplaatsen tussen de internationale luchthaven van Athene en het stadscentrum of stadshotels/appartementen van Athene? Zoek niet verder, want wij bieden een transferservice van wereldklasse in Griekenland. Geniet van een probleemloze privétransferservice. Ontmoet uw chauffeur bij het ophaalpunt, die u zal begroeten met een bord met uw naam erop.

Transfer per minibus tussen de luchthaven van Athene en de haven van Piraeus

4. Transfer per minibus tussen de luchthaven van Athene en de haven van Piraeus

Leun achterover in het comfort van een Mercedes Viano of Vito en laat uw professionele chauffeur over de wegen van Athene navigeren terwijl u geniet van het uitzicht. Sla de lange rijen voor taxi's over bij aankomst op de internationale luchthaven van Athene en ontspan in de wetenschap dat er een privétransfer voor maximaal 7 passagiers op u wacht. Of geniet van het gemak dat u wordt opgehaald in de haven van Piraeus voor een comfortabele transfer naar de luchthaven. In het geval dat uw vlucht vroeg of vertraagd is, houdt de taxibedrijfster de verwachte aankomsttijd van uw vlucht bij en past uw ophaalservice aan op een nieuwe aankomsttijd.

Athene: privé luchthaventransfer

5. Athene: privé luchthaventransfer

Neem zorgeloos vervoer van of naar het vliegveld met een vooraf geboekte privétransfer van/naar Eleftherios Venizelos International Airport. Je kunt er zeker van zijn dat je overal in Athene of op de luchthaven gemakkelijk, veilig en in alle comfort wordt afgezet. Of je nu met een grote groep of met extra bagage reist, je kunt je privétransfer tijdens het boeken aanpassen aan je wensen. Om een ontspannen transfer te waarborgen ontvang je kort voor de ophaaltijd een tekstbericht met jouw referentienummer, het klantenservicenummer en de naam en contactgegevens van jouw chauffeur. Wanneer je jouw privétransfer reserveert, vergeet dan niet jouw vluchtdetails aan te geven. Je chauffeur houdt je vlucht in de gaten, zodat hij weet of deze vroeger, later of op tijd landt. Zo weet je zeker dat je chauffeur jou op tijd zal opwachten. Je chauffeur haalt je op in de aankomsthal of bij een afgesproken trefpunt in Eleftherios Venizelos International Airport en helpt je met jouw bagage. Voel je veilig wetende dat er een 24/7 klantenservice is om je te ondersteunen. Ga lekker zitten, ontspan en bewonder het uitzicht op Athene.

Athene: privé-taxiservice vanaf de luchthaven

6. Athene: privé-taxiservice vanaf de luchthaven

Begin je vakantie in Griekenland zo comfortabel mogelijk met een vooraf geboekte privétransfer vanaf de luchthaven in Athene. De luchthaven van Athene is druk om niet te zeggen chaotisch; waarom zou je kostbare tijd verliezen met wachten en bagage rondsjouwen als er ook een transferservice bestaat. Laat je gewoon ophalen door een professionele gids die je naar buiten loodst en voor de drempel van je hotel afzet. Deze service heeft de beschikking over een grote moderne vloot betrouwbare voertuigen met ruim plek voor bagage. De professionele chauffeurs zijn servicegericht en helpen je met je bagage. Bovendien kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week gebruikmaken van deze taxidienst. Van alle inkomende vluchten wordt voortdurend bijgehouden of ze vertraagd (of vervroegd) zijn, zodat je erop kunt bouwen dat je chauffeur op het juiste tijdstip klaarstaat. Een zorgeloos begin van een zorgeloze vakantie!

Athene: privétransfers per luxe minibus

7. Athene: privétransfers per luxe minibus

Neem de zorgen uit uw transportbehoeften in Athene, of u nu voor zaken of voor uw plezier reist. Boek een privétransfer per minibus met 9 zitplaatsen en word opgehaald bij uw hotel, op de internationale luchthaven van Athene (Eleftherios Venizelos Airport), de haven van Piraeus of een andere locatie op basis van uw behoeften. Vermijd het gedoe van het openbaar vervoer of onbetrouwbare taxi's in het stadscentrum. Profiteer van de diensten van een Engels sprekende chauffeur die aan uw behoeften zal voldoen. Laat u meenemen naar historische bezienswaardigheden, ga buiten het stadscentrum naar de charmante dorpjes of bezoek zelfs een van de nabijgelegen eilanden.

Athens Airport van / naar Piraeus Port Enkele reis taxi's

8. Athens Airport van / naar Piraeus Port Enkele reis taxi's

Sla de lange wachtrijen voor taxi's over bij aankomst in de haven van Piraeus of de internationale luchthaven van Athene en ontspan met de wetenschap dat u bij aankomst een privétransfer voor u hebt staan te wachten. Ontspan in het comfort van een Mercedes E-klasse sedan en laat uw professionele chauffeur de onbekende wegen navigeren. Geniet van het uitzicht op de 1 uursservice, geprijsd voor een groep van maximaal 3 passagiers. Profiteer van de wetenschap dat uw vlucht wordt gevolgd en dat de ophaaltijd wordt aangepast in geval van wijzigingen of vertragingen. Ontvang een meet & greet in de haven van Piraeus voor passagiers van cruiseschepen.

Athens Airport Private Transfer van / naar Athene Hotels

9. Athens Airport Private Transfer van / naar Athene Hotels

Sla de lange rijen voor taxi's over bij aankomst op de internationale luchthaven van Athene en maak gebruik van een privétransfer naar het stadscentrum, exclusief voor jou. Ontvang een meet and greet in de aankomsthal na de landing. Leun achterover in het comfort van een Mercedes E-klasse sedan en laat uw professionele chauffeur over de onbekende wegen navigeren. Geniet van het uitzicht op de 45 minuten durende service, geprijsd voor een groep van maximaal 3 passagiers. Ontspan in de wetenschap dat uw vlucht wordt gevolgd en uw ophaaltijd wordt aangepast in het geval van wijzigingen in uw vlucht. Er zijn ook transfers naar de luchthaven beschikbaar, waarbij u wordt opgehaald bij uw hotel of privéwoning.

Pireas: privétransfer enkele reis vanaf ATH Airport

10. Pireas: privétransfer enkele reis vanaf ATH Airport

Haal de stress uit het woon-werkverkeer van de luchthaven door vooraf uw eigen privéluchthaventransfer vanaf de internationale luchthaven van Athene te boeken. Rust lekker uit in de wetenschap dat u gemakkelijk, veilig en comfortabel overal tussen het stadscentrum en de luchthaven wordt afgezet. Of u nu met een grotere groep reist of met extra bagage, stem uw privétransfer af op uw behoeften door aan te geven wat u nodig heeft wanneer u boekt. Om een ontspannen transferervaring te garanderen, ontvang je kort voor je geplande ophaalmoment een sms met je boekingsreferentie, ons klantenservicenummer en de naam en contactgegevens van je chauffeur. Vergeet niet om uw vluchtgegevens te vermelden wanneer u uw privétransfer boekt. Uw chauffeur volgt uw vlucht, zodat het niet uitmaakt of uw vlucht vroeg, laat of op tijd aankomt, uw chauffeur zal er zijn om u bij aankomst te begroeten. Uw chauffeur haalt u op bij de aankomsthal of het afgesproken ontmoetingspunt op de luchthaven en helpt u met uw bagage naar het voertuig. Voel je veilig in de wetenschap dat onze klantenservice 24/7 beschikbaar is om je te ondersteunen bij alles wat je nodig hebt. Leun achterover, ontspan en geniet van het uitzicht. Houd er rekening mee dat u ons uw vluchtnummer, uw afleverbestemming en ophaaltijd moet doorgeven om een vlotte reis te garanderen.

  • Transfers
  • Andere belevenissen
28 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Overzicht activiteiten in Luchthaven Athene

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Athene ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Luchthaven Athene

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 794 beoordelingen

Onze chauffeur wachtte met een bordje dat rechts de douanedeuren op de luchthaven van Athene verliet. Hij hielp ons met onze tassen, gaf ons gratis water en we waren op tijd onderweg!

Chauffeur was keurig op tijd. Hielp ons met onze tassen en een gemakkelijke rit naar ons hotel in het centrum van Athene.

De beste taxirit die ik ooit heb gehad. De man was zo aardig en gastvrij en reed zo comfortabel in de auto?

Zo makkelijk! Hij hield mijn naam omhoog en ik was ongeveer 45 minuten te laat. Uitstekend.

Ideaal, chauffeur stond al klaar en kon snel naar hotel vertrekken