Kies data

Luchthaven Athene

Luchthaven Athene: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Athene: privé luchthaventransfer

1. Athene: privé luchthaventransfer

Neem zorgeloos vervoer van of naar het vliegveld met een vooraf geboekte privétransfer van/naar Eleftherios Venizelos International Airport. Je kunt er zeker van zijn dat je overal in Athene of op de luchthaven gemakkelijk, veilig en in alle comfort wordt afgezet. Of je nu met een grote groep of met extra bagage reist, je kunt je privétransfer tijdens het boeken aanpassen aan je wensen. Om een ontspannen transfer te waarborgen ontvang je kort voor de ophaaltijd een tekstbericht met jouw referentienummer, het klantenservicenummer en de naam en contactgegevens van jouw chauffeur. Wanneer je jouw privétransfer reserveert, vergeet dan niet jouw vluchtdetails aan te geven. Je chauffeur houdt je vlucht in de gaten, zodat hij weet of deze vroeger, later of op tijd landt. Zo weet je zeker dat je chauffeur jou op tijd zal opwachten. Je chauffeur haalt je op in de aankomsthal of bij een afgesproken trefpunt in Eleftherios Venizelos International Airport en helpt je met jouw bagage. Voel je veilig wetende dat er een 24/7 klantenservice is om je te ondersteunen. Ga lekker zitten, ontspan en bewonder het uitzicht op Athene.

Athene: transfer tussen luchthaven en hotel

2. Athene: transfer tussen luchthaven en hotel

Hoge kwaliteit dienstverlening en een zorgeloze transfer van of naar de luchthaven van Athene. We zorgen dat je geen stress ervaart bij het regelen van je zakenreis of vakantie en bieden veilig en snel vervoer. Je hoeft niet op het vliegveld te wachten op je transfer aangezien de chauffeur op je wacht in de aankomsthal met een bordje met je naam erop. Zelfs als je vlucht vertraagd is staat je chauffeur klaar om je op te halen en je bagage te dragen zonder extra kosten. We beschikken over Mercedes E-auto's met volledige airconditioning waarin niet gerookt mag worden. Alle chauffeurs zijn Engelssprekend, geregistreerd en gediplomeerd, en staan voor je klaar tijdens je transfer naar je hotel in Athene. Of je Athene nu voor zaken of plezier bezoekt, kies ons voor je transfer in de stad.

Privétransfer tussen de luchthaven van Athene en hotels in Athene

3. Privétransfer tussen de luchthaven van Athene en hotels in Athene

Bent u op zoek naar de beste manier om u te verplaatsen tussen de internationale luchthaven van Athene en het stadscentrum of stadshotels/appartementen van Athene? Zoek niet verder, want wij bieden een transferservice van wereldklasse in Griekenland. Geniet van een probleemloze privétransferservice. Ontmoet uw chauffeur bij het ophaalpunt, die u zal begroeten met een bord met uw naam erop.

Athene: privétransfer tussen luchthaven en hotel

4. Athene: privétransfer tussen luchthaven en hotel

Leun achterover in het comfort van een Mercedes Viano of Vito en laat uw professionele chauffeur over de wegen van Athene navigeren terwijl u geniet van het uitzicht. Sla de lange rijen voor taxi's over bij aankomst op de internationale luchthaven van Athene en ontspan in de wetenschap dat er een privétransfer voor maximaal 7 passagiers op u wacht. Of geniet van het gemak dat u wordt opgehaald bij uw hotel of privéadres voor een comfortabele transfer naar de luchthaven. In het geval dat uw vlucht vroeg of vertraagd is, houdt de taxibedrijfster de verwachte aankomsttijd van uw vlucht bij en past uw ophaalservice aan op een nieuwe aankomsttijd.

Athene: privé-taxiservice vanaf de luchthaven

5. Athene: privé-taxiservice vanaf de luchthaven

Begin je vakantie in Griekenland zo comfortabel mogelijk met een vooraf geboekte privétransfer vanaf de luchthaven in Athene. De luchthaven van Athene is druk om niet te zeggen chaotisch; waarom zou je kostbare tijd verliezen met wachten en bagage rondsjouwen als er ook een transferservice bestaat. Laat je gewoon ophalen door een professionele gids die je naar buiten loodst en voor de drempel van je hotel afzet. Deze service heeft de beschikking over een grote moderne vloot betrouwbare voertuigen met ruim plek voor bagage. De professionele chauffeurs zijn servicegericht en helpen je met je bagage. Bovendien kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week gebruikmaken van deze taxidienst. Van alle inkomende vluchten wordt voortdurend bijgehouden of ze vertraagd (of vervroegd) zijn, zodat je erop kunt bouwen dat je chauffeur op het juiste tijdstip klaarstaat. Een zorgeloos begin van een zorgeloze vakantie!

Athens Airport van / naar Piraeus Port Enkele reis taxi's

6. Athens Airport van / naar Piraeus Port Enkele reis taxi's

Sla de lange wachtrijen voor taxi's over bij aankomst in de haven van Piraeus of de internationale luchthaven van Athene en ontspan met de wetenschap dat u bij aankomst een privétransfer voor u hebt staan te wachten. Ontspan in het comfort van een Mercedes E-klasse sedan en laat uw professionele chauffeur de onbekende wegen navigeren. Geniet van het uitzicht op de 1 uursservice, geprijsd voor een groep van maximaal 3 passagiers. Profiteer van de wetenschap dat uw vlucht wordt gevolgd en dat de ophaaltijd wordt aangepast in geval van wijzigingen of vertragingen. Ontvang een meet & greet in de haven van Piraeus voor passagiers van cruiseschepen.

Athens Airport Private Transfer van / naar Athene Hotels

7. Athens Airport Private Transfer van / naar Athene Hotels

Sla de lange rijen voor taxi's over bij aankomst op de internationale luchthaven van Athene en maak gebruik van een privétransfer naar het stadscentrum, exclusief voor jou. Ontvang een meet and greet in de aankomsthal na de landing. Leun achterover in het comfort van een Mercedes E-klasse sedan en laat uw professionele chauffeur over de onbekende wegen navigeren. Geniet van het uitzicht op de 45 minuten durende service, geprijsd voor een groep van maximaal 3 passagiers. Ontspan in de wetenschap dat uw vlucht wordt gevolgd en uw ophaaltijd wordt aangepast in het geval van wijzigingen in uw vlucht. Er zijn ook transfers naar de luchthaven beschikbaar, waarbij u wordt opgehaald bij uw hotel of privéwoning.

Pireas: enkele reis privétransfer vanaf ATH Airport

8. Pireas: enkele reis privétransfer vanaf ATH Airport

Haal de stress uit het woon-werkverkeer naar de luchthaven door vooraf uw eigen privéluchthaventransfer te boeken vanaf de internationale luchthaven van Athene. Rust lekker uit, wetende dat u gemakkelijk, veilig en comfortabel tussen het stadscentrum en de luchthaven wordt afgezet. Of je nu met een grotere groep reist of met extra bagage, pas je privétransfer aan je behoeften aan door bij het boeken aan te geven wat je nodig hebt. Om een ontspannen transferervaring te garanderen, ontvang je kort voor je geplande ophaalservice een sms met je boekingsreferentie, ons klantenservicenummer en de naam en contactgegevens van je chauffeur. Vergeet niet uw vluchtgegevens te vermelden wanneer u uw privétransfer boekt. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, zodat het niet uitmaakt of uw vlucht vroeg, laat of op tijd aankomt, uw chauffeur zal er zijn om u bij aankomst te begroeten. Uw chauffeur haalt u op bij de aankomsthal of het afgesproken ontmoetingspunt op de luchthaven en helpt u met uw bagage naar het voertuig. Voel je veilig, wetende dat onze klantenservice 24/7 werkt om je te ondersteunen bij alles wat je nodig hebt. Leun achterover, ontspan en geniet van het uitzicht. Houd er rekening mee dat om een vlotte reis te garanderen, u ons uw vluchtnummer, uw inleverbestemming en ophaaltijd moet verstrekken.

Privétransfer van/naar de luchthaven van Athene en de haven van Piraeus

9. Privétransfer van/naar de luchthaven van Athene en de haven van Piraeus

Athens Taxi Transfer zorgt voor al uw transportbehoeften en begeleidt u van de luchthaven van Athene naar de haven van Piraeus, op elk moment van de dag of nacht. Uw professionele chauffeur met volledige vergunning zorgt ervoor dat u comfortabele en veilige taxitransfers hebt van en naar de internationale luchthaven van Athene en wij garanderen een veilige en gemakkelijke vakantietijd in Griekenland. U bereikt uw hotel en eindbestemming veilig en snel, waarbij u taxilijnen vermijdt en wacht op de luchthaven van Athene. Ons wagenpark bestaat uit gelicentieerde en volledig geklimatiseerde Mercedes Benz E-klasse voertuigen. Onze chauffeurs zijn Engelssprekende, geregistreerde en gediplomeerde professionals, klaar om u te helpen bij alles wat u nodig heeft tijdens de transfer naar uw bestemming.

Privétaxitransfer vanaf de luchthaven van Athene

10. Privétaxitransfer vanaf de luchthaven van Athene

Wanneer je in Athene landt, is het laatste wat je wilt doen je zorgen maken over hoe je bij je hotel komt. Laat ons voor u zorgen en een persoonlijke taxiservice bieden om uw luchthaventransfer zo aangenaam mogelijk te maken. Uw ervaren, vriendelijke taxichauffeur zal u ontmoeten met een bordje met uw naam erop. Hij zal u helpen met uw bagage en uw reis zo gemakkelijk mogelijk maken. Onze schone, comfortabele taxi's brengen u naar de luchthaven of uw hotel. Wij bieden taxiservice, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Geniet van het Griekse platteland tijdens deze reis van 45 minuten.

  • Transfers
  • Andere belevingen
30 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 30

Sitemap Luchthaven Athene

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Athene ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Luchthaven Athene

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 794 beoordelingen

Vriendelijke chauffeur. Stond ons al op te wachten met naambordje toen we de schuifdeuren op het vliegveld door waren.

Zeer goede service. De chauffeur sprak Engels, wachtte ons op op de luchthaven. Auto was schoon, met airco aan.

Chauffeur was er op de afgesproken tijd. Hij was vriendelijk en behulpzaam. Mooie en ruime taxi.

luchthaven transfer

De bestuurder was beleefd en informatief en een geweldige ontvangst in Athene

Ideaal, chauffeur stond al klaar en kon snel naar hotel vertrekken