Luchthaven Barcelona-el Prat
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Luchthaven Barcelona-el Prat: tours & tickets

Luchthaven Barcelona-el Prat: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Barcelona

Bekijk alle 671 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Luchthaven Barcelona-el Prat

Gemiddelde beoordeling
4.7 / 5
gebaseerd op 9.837 beoordelingen

Gemakkelijk reizen met metro, trein en bus ook vanaf vliegveld.

Met name metro reizen is heel eenvoudig en snel, je bent binnen een kwartier aan de andere kant van Barcelona, nadeel is natuurlijk dat je onder de grond reist en niks ziet. Daarvoor neem je de bussen van het openbaar vervoer (TMB bus), als je door hebt hoe de bussen rijden gaat dat ook prima, je reist dan gewoon naar een ander deel van de stad en je kunt rustig rondkijken onderweg. Als je iets interessants ziet stap je uit en kijkt daar rond. Het is soms wel even zoeken om een bushalte te vinden voor de terug reis.

Goed om altijd gebruik te kunnen maken van het ov.

Prima card. Duidelijk waar je het kunt ophalen (vliegveld in ons geval). Wel erg jammer dat je geen gebruik kunt maken van de aerobus van en naar het vliegveld . De tickets hiervoor hebben wij naast de Bcn card nog apart gekocht omdat deze bus gewoon sneller is. Er is wel een andere kaart maar wij hoefden niet alle extra’s van die kaart. Zoals kortingen en of speedline. Wij wilden gewoon een simpele ovcard .

Ontzettend goedkoop en handig! Maar wat warm..

We hebben zoveel aan het metro/bus/trein kaartje gehad. Al vanaf het vliegveld in Barcelona konden we direct op de trein naar onze slaapplek. Het is heel duidelijk weergegeven allemaal en zo is alles te bereiken. Wel een tegenvaller is dat het erg warm in de metro en treinstations was, waardoor je er minder graag in ging. Maar erg handig en ook zeker een goede prijs voor het kaartje! Zeker de moeite waard!!

Alle bezienswaardigheden goed en snel bereikbaar

Je kunt inderdaad met dit ticket v.v. naar de luchthaven, maar niet met de Shuttlebus. Je dient gebruik te maken van het openbaar vervoer ( bus of metro) beide 2x overstappen naar Ramblas. Goed te doen! Je dient je reservering om te zetten naar een kaartje welke je bij vervoer gebruikt. Deze is af te halen bij Terminal 1/2.

Heel makkelijk om je te verplaatsen in Barcelona!

Hola BCN is super makkelijk om je te verplaatsen in Barcelona. Je moet alleen voorzichtig zijn met de magneetstrip... Bij ons werkte één kaart de tweede dag niet meer. Daarom 4 sterren, anders 5. In bijna elk metrostation zit wel iemand die je kan verder helpen en je defecte kaart kan vervangen.