Datums kiezen

Luchthaven Catania-Fontanarossa

Luchthaven Catania-Fontanarossa: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Sicilië Catania Luchthaven: Bustransfer van en naar Taormina

1. Sicilië Catania Luchthaven: Bustransfer van en naar Taormina

Geniet van onze comfortabele bussen tussen de luchthaven Catania Fontanarossa en het stadscentrum van Taormina. Rijd in een regelmatig onderhouden bus met airconditioning. Vermijd het gedoe van het navigeren door het openbaar vervoer voor of na een lange reis, maar ontspan en geniet vanuit uw luie stoel van het uitzicht op Italië. Stap aan boord van een moderne bus om uw zorgen achter u te laten en arriveer op tijd op uw bestemming op het vliegveld of in de stad. Geniet van het comfort aan boord met de verkoelende ventilatie en de toegankelijke ruimte voor rolstoelen. Bovendien zijn huisdieren toegestaan zolang ze zich in dozen of kooien van de juiste afmetingen bevinden en andere passagiers niet storen. Blinde en dove mensen kunnen reizen met hun geleidehond.

Italië: Europa eSim Mobile Roaming Data Plan

2. Italië: Europa eSim Mobile Roaming Data Plan

Maak uw Europese reis probleemloos met een handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in Italië (inclusief San Marino en het Vaticaan) en de andere 41 meest bezochte regio's in Europa. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Profiteer van dekking in Oostenrijk, Albanië, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Gibraltar, Hongarije, Isle of Man, IJsland, Ierland, Italië, Jersey Island, Kazachstan, Letland , Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, San Marino en Vaticaanstad. Ook gedekt is Malta, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Portugal, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Oezbekistan, het Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android: als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als u geen verbinding kunt maken met internet na het installeren van deze eSIM, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in uw GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): internet Info lokale operator: Telecom Italia(TIM) / Vodafone / Wind

Internationale luchthaven Catania: Bustransfer van/naar Syracuse

3. Internationale luchthaven Catania: Bustransfer van/naar Syracuse

Ervaar stressvrij vervoer tussen Syracuse en Catania Fontanarossa Airport met frisse en schone bussen uitgerust met handdesinfecterend middel en stoelen met airconditioning aan boord van de Interbus S.p.A. Vermijd het gedoe van het navigeren door het openbaar vervoer, maar ontspan en geniet vanuit uw luie stoel van het uitzicht op Sicilië. Stap aan boord van een moderne bus om uw zorgen achter u te laten en arriveer op tijd op uw bestemming op het vliegveld of in de stad. Geniet van comfort aan boord met de verkoelende ventilatie. U mag, na aankoop van een ticket, een enkel huisdier meenemen aan boord, niet behorend tot wilde soorten van bewezen en berucht gevaar en in ieder geval in een speciale kooi, mand of reismand, waarvan de afmetingen niet groter mogen zijn dan 40x30x25 cm, die de circulatie aan boord van het voertuig niet belemmeren en dat ze aan het voeteneinde van de zitplaats ernaast kunnen worden geplaatst en niet op de fauteuil.

Sicilië: Catania luchthaventransfer naar Giardini Naxos

4. Sicilië: Catania luchthaventransfer naar Giardini Naxos

Geniet van onze comfortabele bussen tussen de luchthaven Catania Fontanarossa en het stadscentrum van Giardini Naxos. Rijd in een regelmatig onderhouden bus met airconditioning. Vermijd het gedoe van het navigeren door het openbaar vervoer voor of na een lange reis, maar ontspan en geniet vanuit uw luie stoel van het uitzicht op Italië. Stap aan boord van een moderne bus om uw zorgen achter u te laten en arriveer op tijd op uw bestemming op het vliegveld of in de stad. Geniet van het comfort aan boord met de verkoelende ventilatie en de toegankelijke ruimte voor rolstoelen. Bovendien zijn huisdieren toegestaan zolang ze zich in dozen of kooien van de juiste afmetingen bevinden en andere passagiers niet storen. Blinde en dove mensen kunnen reizen met hun geleidehond.

Vanaf de luchthaven van Catania: privétransfer enkele reis naar Taormina

5. Vanaf de luchthaven van Catania: privétransfer enkele reis naar Taormina

Onze service biedt vervoer van de luchthaven van Catania naar het gebied van Taormina (Letojanni, Giardini Naxos, Taormina, enz.). We kunnen u direct op de luchthaven ophalen en naar uw bestemming brengen (we nemen binnen 12 uur na ontvangst van uw boeking contact met u op om alle details van uw reservering af te stemmen: tijdstip van ophalen, adressen van ophalen en afzetten , nummer van uw vlucht, enz.). Voor alle transfers van de luchthaven naar uw bestemming omvat de service een privéauto met een Engels sprekende chauffeur. Nadat we uw boeking hebben ontvangen, nemen we contact met u op en vragen uw vluchtnummer, landingstijd, adres van uw bestemming. Het is altijd inclusief airco, wifi, benzine, chauffeur, tol autosnelweg, parkeergeld en gemeentebelastingen. Voorbeeld voertuig: fiat tipo stationwagon of doblo, bmw x3, mercedes class s en e.

Italië e-SIM onbeperkte data

6. Italië e-SIM onbeperkte data

De eSIM van ConnectPhone biedt u onbeperkte gegevens of 10 GB aan hogesnelheidsgegevens, zodat u verzekerd bent van betrouwbare en snelle internettoegang, of u nu het architectonische meesterwerk van het Colosseum bewondert, de wijngaarden van Toscane verkent of door de waterwegen van Venetië vaart. Met een geldigheidsduur van 3, 7, 15, 30 dagen biedt ons eSIM-pakket flexibiliteit die past bij uw reisplannen. Geniet van de vrijheid om verbonden te blijven met familie, vrienden of werk, deel uw reis op sociale media of stream zelfs uw favoriete inhoud terwijl u ontspant op een prachtig Italiaans plein. Een van de grootste voordelen van onze eSIM is de landelijke dekking. Waar u zich ook bevindt in Italië, of het nu de grootstedelijke steden, het serene platteland of de ruige kustgebieden zijn, u kunt rekenen op een consistente en betrouwbare internetdekking. Onze eSIM belooft onmiddellijke activering bij uw aankomst in Italië. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over het zoeken naar lokale simkaarten of het omgaan met onstabiele verbindingen bij de landing. Duik direct in uw Italiaanse avontuur, wetende dat u verbonden bent vanaf het moment dat u uit het vliegtuig stapt. Bovendien is het instellen van onze eSIM een fluitje van een cent. Het is niet nodig om fysiek simkaarten te verwisselen, een taak die vaak onhandig en onhandig is. Onze eSIM is een digitale simkaart die al in uw telefoon zit. Het enige dat u hoeft te doen, is het activeren, een proces dat snel en eenvoudig is en u de stress bespaart van het kwijtraken of beschadigen van fysieke simkaarten. We leggen veel nadruk op uw privacy en online veiligheid. Daarom garandeert onze eSIM een veilige verbinding, waardoor uw persoonlijke gegevens en online activiteiten privé blijven.

Vanaf de luchthaven van Catania: enkele reis per privébusje naar Taormina

7. Vanaf de luchthaven van Catania: enkele reis per privébusje naar Taormina

Onze service biedt vervoer van de luchthaven van Catania naar het gebied van Taormina (Giardini Naxos, Letojanni, Taormina Mare, enz.). We kunnen u direct op de luchthaven ophalen om u naar uw bestemming te brengen (we nemen binnen 12 uur na ontvangst van uw boeking contact met u op om alle details van uw reservering in te stellen: tijdstip van ophalen, adressen van ophalen en afzetten, nummer van uw vlucht, enz.). Voor alle transfers van de luchthaven naar uw bestemming omvat de service een privéauto met een Engels sprekende chauffeur. Nadat we uw boeking hebben ontvangen, nemen we contact met u op en vragen uw vluchtnummer, landingstijd, adres van uw bestemming. Het is altijd inclusief airco, wifi, benzine, chauffeur, tol autosnelweg, parkeergeld en gemeentebelastingen. Voorbeeld voertuig: mercedes vito, mercede sviano, fiat ulysse.

Vanaf de luchthaven van Catania: privétransfer enkele reis naar Catania

8. Vanaf de luchthaven van Catania: privétransfer enkele reis naar Catania

Onze service biedt vervoer van de luchthaven van Catania naar het stadscentrum van Catania. We kunnen u direct op de luchthaven ophalen om u naar uw bestemming te brengen (we nemen binnen 12 uur na ontvangst van uw boeking contact met u op om alle details van uw reservering in te stellen: tijdstip van ophalen, adressen van ophalen en afzetten, nummer van uw vlucht, enz.). Voor alle transfers van de luchthaven naar uw bestemming omvat de service een privéauto met een Engels sprekende chauffeur. Nadat we uw boeking hebben ontvangen, nemen we contact met u op en vragen uw vluchtnummer, landingstijd, adres van uw bestemming. Het is altijd inclusief airco, wifi, benzine, chauffeur, tol autosnelweg, parkeergeld en gemeentebelastingen. Voorbeeld voertuig: mercedes vito, mercede sviano, fiat ulysse.

Italië/Europa: eSim mobiel data-abonnement

9. Italië/Europa: eSim mobiel data-abonnement

Maak uw reis naar Italië probleemloos met uw handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in Italië en nog eens 43 Europese regio's (volledige lijst hieronder). Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijv. iPhone XR, XS van modellen daarna, Google Pixel 4 en hoger). Als je het niet zeker weet, controleer dan de foto van de compatibiliteitsrichtlijn om te bevestigen dat je in aanmerking komt. Als u na installatie van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in uw GYG-voucher. Netwerkdekking: Albanië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Isle of Man, Italië, Jersey, Kazachstan, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Oezbekistan , en Vaticaanstad. Carriers voor gebruik in Italië: Telecom Italia, Vodafone en Wind

Luchthaven Catania: privétransfer naar Catania en Acireale

10. Luchthaven Catania: privétransfer naar Catania en Acireale

Onze service biedt vervoer van de luchthaven van Catania naar het gebied van Catania (Acireale, Acitrezza, het stadscentrum van Aci Castello Catania, Letojanni, enz.). We kunnen u direct op de luchthaven ophalen en naar uw bestemming brengen (we nemen binnen 12 uur na ontvangst van uw boeking contact met u op om alle details van uw reservering af te stemmen: tijdstip van ophalen, adressen van ophalen en afzetten , nummer van uw vlucht, enz.). Voor alle transfers van de luchthaven naar uw bestemming omvat de service een privéauto met een Engels sprekende chauffeur. Nadat we uw boeking hebben ontvangen, nemen we contact met u op en vragen uw vluchtnummer, landingstijd, adres van uw bestemming. Het is altijd inclusief airco, wifi, benzine, chauffeur, tol autosnelweg, parkeergeld en gemeentebelastingen. Voorbeeld voertuig: fiat tipo stationwagon of doblo', bmw x3, mercedes klasse s en e.

34 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Luchthaven Catania-Fontanarossa: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Luchthaven Catania-Fontanarossa

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Catania-Fontanarossa bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.