Kies data

Luchthaven Gdańsk Lech Wałęsa

Luchthaven Gdańsk Lech Wałęsa: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Gdansk Airport Private Hotel Transfer

1. Gdansk Airport Private Hotel Transfer

Gebruik de meest professionele en ervaren pendeldienst in Gdansk en haal de stress uit uw transfer van het vliegveld naar uw hotel in het stadscentrum. Geef uw vluchtgegevens, inclusief vluchtnummer bij het boeken en profiteer van het volgen van vluchten om verrassingskosten te voorkomen. Zodra u bent geland, heeft u een ontspannen wachttijd van 60 minuten om uw bagage op te halen en naar de aankomsthal te gaan. Geniet van een meet-and-greet van een professionele chauffeur die je helpt bij het wachten op een comfortabele en gemakkelijke reis. Een luxe wagenpark en volledig opgeleid personeel zijn beschikbaar om aan al uw behoeften te voldoen.

Gdansk: privétransfer van de luchthaven (GDN) naar het stadscentrum

2. Gdansk: privétransfer van de luchthaven (GDN) naar het stadscentrum

Kies deze veilige, voordelige en handige transfer tussen Gdansk Airpot (GDN) en de stad Gdansk. Met deze transfer tegen een vaste prijs kunt u er zeker van zijn dat zolang uw bestemming binnen de stadsgrenzen ligt, uw prijs vaststaat. Uw Engels sprekende chauffeur wacht op u met een meet & greet-bord in de Aankomsthal. Zij helpen je met je bagage en brengen je direct naar je bestemming, waar nodig met informatie over de stad en actuele gebeurtenissen. Geniet van 24/7 assistentie van een ondersteuningsteam, om ervoor te zorgen dat uw reis zo soepel mogelijk verloopt. Je rijdt alleen in de nieuwste EURO 6-certificaatauto's, met als doel de ecologische voetafdruk van elke rit te verkleinen.

Luchthaven Gdańsk Lech Wałęsa: privétransfer naar de stad Gdańsk

3. Luchthaven Gdańsk Lech Wałęsa: privétransfer naar de stad Gdańsk

Transfer van of naar de luchthaven met een eigen, moderne en comfortabele auto of busje bestuurd door een vriendelijke, Engels sprekende chauffeur die bij aankomst op je wacht om je te helpen met je bagage en je naar de auto te helpen. Stel op weg naar het centrum van Gdańsk al uw vragen over bezienswaardigheden, goede restaurants en lokale gewoonten. De transfers van de luchthaven Gdańsk Lech Wałęsa naar het stadscentrum duren ongeveer 25 tot 30 minuten. Als u een transfer boekt van het stadscentrum van Gdańsk naar de luchthaven Gdańsk Lech Wałęsa, dient de ophaaltijd ten minste 2 uur voor de vertrektijd van uw vlucht te worden bepaald. Na het ophalen van de luchthaven Gdańsk Lech Wałęsa, transfer naar uw hotel of accommodatie, of vice versa. Er zijn onderweg geen tussenstops, dus u kunt zeker zijn van een probleemloze overstap. Gereserveerde parkeerplaatsen op de luchthaven zorgen ook voor een tijdige pick-up en drop-off.

Gdansk: privétransfer van luchthaven (GDN) naar Sopot City

4. Gdansk: privétransfer van luchthaven (GDN) naar Sopot City

Kies deze veilige, voordelige en gemakkelijke transfer tussen Gdansk Airpot (GDN) en Sopot City. Met deze transfer tegen een vaste prijs kunt u er zeker van zijn dat, zolang uw bestemming binnen de stadsgrenzen ligt, uw prijs vaststaat. Uw Engels sprekende chauffeur wacht op u met een meet-and-greet board in de Aankomsthal. Zij helpen u met uw bagage en brengen u rechtstreeks naar uw bestemming, indien nodig voorzien van informatie over de stad en actuele gebeurtenissen. Geniet van 24/7 assistentie van een ondersteuningsteam, om ervoor te zorgen dat uw reis zo soepel mogelijk verloopt. Je rijdt alleen in de nieuwste EURO 6-certificaatauto's, met als doel de ecologische voetafdruk van elke rit te verkleinen.

Privétransfer: van de luchthaven van Gdansk naar Sopot

5. Privétransfer: van de luchthaven van Gdansk naar Sopot

Geniet van de meest professionele en comfortabele transfer van de luchthaven van Gdansk naar Sopot. Reis in veilige en comfortabele omstandigheden naar Sopot. Het luxe wagenpark (voornamelijk Mercedes) is volledig uitgerust om aan de behoeften van elke klant te voldoen. Elke aanvraag wordt individueel behandeld. Aankomst op de luchthaven van Gdansk en uw privéchauffeur zal u naar uw privévoertuig helpen voor een comfortabele, gemakkelijke transfer naar uw hotel in Sopot. De chauffeur wacht in de aankomsthal met een logboek met uw naam. Uw privéluchthaventransfer omvat het volgen van vluchten, dus zelfs als uw vlucht vertraging heeft, zal uw chauffeur er zijn om u op het juiste moment te ontmoeten. Zodra u bent geland, heeft u 60 minuten gratis wachttijd, zodat u uw bagage kunt ophalen en uw weg kunt vinden naar de aankomsthal.

Transfer per privévertrek: van het hotel naar de luchthaven van Gdansk

6. Transfer per privévertrek: van het hotel naar de luchthaven van Gdansk

Geniet van de meest professionele en ervaren transferservice in Gdansk. Verken Gdansk in veilige en comfortabele omstandigheden met de hulp van volledig opgeleid personeel. Het luxe wagenpark (voornamelijk van het merk Mercedes) wordt volledig geleverd voor de behoeften van elke individuele klant en elk verzoek wordt afzonderlijk behandeld. Dit is een privétransfer, wat betekent dat u behalve uw boeking met niemand een auto deelt. De auto's zijn maximaal 5 jaar oud, de chauffeurs zijn elegant en behulpzaam en zorgen ervoor dat uw rit zo aangenaam mogelijk is. De overdracht is van deur tot deur. U kunt genieten van uw verblijf en u geen zorgen meer maken over vervoer. Je chauffeur haalt je op bij een hotel of ander adres in Gdansk.

Gdansk: luchthaventransfer

7. Gdansk: luchthaventransfer

Geniet van het gemak van een privétransfer van de luchthaven van Gdansk naar elke locatie in Gdansk, Sopot of Gdynia. Ervaar probleemloos reizen naar uw vertrekkende of aankomende vlucht. Regel een privétransfer terwijl je de bezienswaardigheden van Gdansk ziet. Rijd in een modern voertuig met airconditioning en een chauffeur die gewend is aan internationale reizigers. Transfers zijn 27/7 beschikbaar. De reis van het vliegveld naar Gdansk duurt ongeveer 30 minuten. Uw chauffeur verwelkomt u bij de aankomstpoort of haalt u op bij uw hotel, afhankelijk van uw reisschema. Gelieve uw aankomstdatum in Gdansk en uw vluchtnummer bij te voegen

Privéluchthaventransfer tussen Gdańsk en de stad Gdynia

8. Privéluchthaventransfer tussen Gdańsk en de stad Gdynia

Transfer van of naar de luchthaven Lech Wałęsa met een eigen, moderne en comfortabele auto of busje. Uw vriendelijke, Engels sprekende chauffeur staat bij aankomst op u te wachten om u te helpen met uw bagage en u naar de auto te begeleiden. Stel op weg van of naar het stadscentrum van Gdynia al uw vragen over bezienswaardigheden, goede restaurants en lokale gewoonten. De transfers van de luchthaven Gdańsk Lech Wałęsa naar het stadscentrum van Gdynia duren ongeveer 45 tot 55 minuten. Als u een transfer boekt van het stadscentrum van Gdynia naar de luchthaven Gdańsk Lech Wałęsa, moet de ophaaltijd ten minste 3 uur voor de vertrektijd van uw vlucht worden bepaald. Na het ophalen van de luchthaven Gdańsk Lech Wałęsa, transfer naar uw hotel of accommodatie of vice versa. Er zijn onderweg geen tussenstops, dus u kunt zeker zijn van een probleemloze overstap. Gereserveerde parkeerplaatsen op de luchthaven zorgen ook voor een tijdige pick-up en drop-off.

Luchthaven Gdańsk Lech Wałęsa: privétransfer naar de stad Sopot

9. Luchthaven Gdańsk Lech Wałęsa: privétransfer naar de stad Sopot

Transfer van of naar de luchthaven met een eigen, moderne en comfortabele auto of busje, bestuurd door een vriendelijke, Engels sprekende chauffeur die bij aankomst op je wacht om je te helpen met je bagage en je naar de auto te helpen. Stel op weg naar het stadscentrum van Sopot al uw vragen over bezienswaardigheden, goede restaurants en lokale gewoonten. Transfers van Gdańsk Lech Wałęsa Airport naar het centrum van Sopot duren ongeveer 35 tot 45 minuten. Als u een transfer boekt van het stadscentrum van Sopot naar de luchthaven Gdańsk Lech Wałęsa, dient de ophaaltijd ten minste 3 uur voor de vertrektijd van uw vlucht te worden bepaald. Na het ophalen van de luchthaven Gdańsk Lech Wałęsa, transfer naar uw hotel of accommodatie, of vice versa. Er zijn onderweg geen tussenstops, dus u kunt zeker zijn van een probleemloze overstap. Gereserveerde parkeerplaatsen op de luchthaven zorgen ook voor een tijdige pick-up en drop-off.

Gdansk Airport: privétransfer naar Gdansk, Sopot of Gdynia

10. Gdansk Airport: privétransfer naar Gdansk, Sopot of Gdynia

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer vanaf Gdansk Airport (GDN) en uw accommodatie in Gdansk, Sopot of Gdynia. Kies uw inleverbestemming en het type voertuig dat bij uw groepsgrootte past, van een minibus tot een minibus. Word begroet door uw Engels sprekende chauffeur die op u wacht in de aankomsthal met een bord met uw naam. Uw chauffeur volgt uw vlucht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een vertraagde aankomsttijd. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en wees gerust, wetende dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen. Ga zitten en bewonder onderweg de schoonheid van Tricity.

  • Transfers
10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Luchthaven Gdańsk Lech Wałęsa

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Gdańsk Lech Wałęsa ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.