Luchthaven Hurghada

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Luchthaven Hurghada

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Hurghada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Luchthaven Hurghada

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 858 beoordelingen

Vertrek om 15.30 uur vanuit ons Jaz Aquaviva hotel en terugkomst om 18.30 uur. Alles was zeer goed georganiseerd, de chauffeur zette ons af op het vliegveld en een gids kwam ons ophalen op het vliegveld van Caïro. Aangekomen in Caïro, klein bezoek aan de stad, muntthee. Onze gids Mohammed, die Frans sprak, gaf ons een rondleiding door het museum; lunch op een mooie plek waar we de piramides vanaf het terras kunnen zien, en dan het beste voor het einde: bezoek de piramides! WOW !!!! Een grote dank aan Mohammed die uitstekend was van start tot finish!

Goede service! Ik heb dom een transfer verkeerd geboekt en had het me niet gerealiseerd, maar het bedrijf belde me meteen nadat ik de luchthaventransfer had geboekt om me op de hoogte te stellen van de fout. Ik werd geïnformeerd dat ik zou worden terugbetaald en ik zou een andere boeking moeten maken die ik deed. Bij de uitgang van het hotel stond mijn taxi te wachten met mijn naam op een bord. Hij sprak goed Engels en reed veilig! Ik zou het ten zeerste aanbevelen.

Hele mooie ervaring! En heel goed georganiseerd. De tour gids was echt de beste die je kan hebben (AMR Wagieh). We hebben een super dag gehad, goed gegeten en AMR heeft goed voor zijn “kids” gezorgd!

De chauffeur staat op je te wachten en voor dat je het weet ben je in je hotel. Heel gemakkelijk.

Super geregeld, chauffeer was op tijd. Zijn Engels was niet super, maar goed genoeg!