Luchthaven Hurghada
Culinair & nachtleven

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Luchthaven Hurghada Culinair & nachtleven: Onze meest aanbevolen

Vanuit Hurghada: dagtocht naar Caïro met het vliegtuig

1. Vanuit Hurghada: dagtocht naar Caïro met het vliegtuig

Bij aankomst in Caïro word je opgewacht door de egyptoloog die je tijdens de activiteit zal begeleiden. De rondleiding begint in Gizeh, waar je de beroemde en imposante piramides van Cheops, Chephren en Mykerinos en de wereldberoemde Sfinx bewondert.  De uitstap omvat ook een bezoek aan de tempelvallei. Na een pauze voor een heerlijke lunch ga je door naar het Egyptisch Museum. Hier bewonder je de schatten van de jonge farao Tutankhamun met meer dan 120.000 meesterwerken van Egyptische kunst en kunstvoorwerpen. In de middag kun je gaan winkelen bij de markt Khan el-Khalili. Aan het einde van de activiteit word je teruggebracht naar de luchthaven van Caïro om vanaf daar terug naar Hurghada te vliegen, gevolgd door een transfer naar je hotel.

...
Van Hurghada: dagtrip oud Egypte, Caïro en Gizeh

2. Van Hurghada: dagtrip oud Egypte, Caïro en Gizeh

Bewonder de grootsheid van de Piramide van Cheops en de schatten van het Egyptisch Museum. Samen met een egyptoloog als privégids ga je op een dagvullende ontdekkingstocht door Caïro. Je wordt vroeg in de ochtend opgehaald bij je hotel in Hurghada en wordt met een busje met airconditioning naar de luchthaven van Hurghada gebracht voor je vlucht naar Caïro. Bij aankomst ontmoet je de egyptoloog die vandaag jouw gids is en begin je aan de tour met een bezoek aan het beroemde Plateau van Gizeh. Bewonder de Grote Piramide, een van de 7 wonderen van de oude wereld, en zie ook de andere 2 piramides en de mysterieuze sfinx, die bij de oude farao's bekend stond als de Vader van Vrees. De tour bevat ook een bezoek aan de daltempel tegenover de grote sfinx. Daarna pauzeer je om te lunchen bij een restaurant van hoge kwaliteit. Na de lunch bezoek je samen met je gids het oude Caïro, en ga je op weg naar het wereldberoemde Egyptisch Museum van Caïro. Het museum werd in neoclassicistiche stijl ontworpen door de Franse architect Marcel Dourgnon en bevat meer dan 120.000 meesterwerken van Egyptische kunst en voorwerpen. Na wat vrije tijd in Caïro word je teruggebracht naar de luchthaven voor je vlucht terug naar Hurghada, waar je vervolgens direct naar je hotel gebracht wordt.

...
Vanuit Hurghada: dagtocht naar Caïro met het vliegtuig

3. Vanuit Hurghada: dagtocht naar Caïro met het vliegtuig

Reis met het vliegtuig van Hurghada naar Caïro, waar je van een spannende daguitstap kunt genieten. Je wordt opgehaald bij je hotel in Hurghada en wordt met een voertuig met airconditioning naar de luchthaven gebracht, zodat je daar een binnenlandse vlucht naar Caïro kunt nemen. Bij aankomst in Caïro word je opgewacht door de Egyptoloog die je tijdens de tour zal begeleiden.  De tour begint in Gizeh, waar je de beroemde en imposante piramiden van Cheops, Chephren en Mykerinos en de Sfinx bezoekt. Na een pauze met een heerlijke lunch ga je verder naar het Egyptisch Museum. Hier bewonder je je de schatten van de jonge farao Toetanchamon en nog veel meer andere voorwerpen. 's Middags kun je winkelen bij de markt Khan el-Khalili. In de middag kun je winkelen bij de markt Khan el-Khalili. Aan het einde van de activiteit word je teruggebracht naar de luchthaven van Caïro om vanaf daar terug naar Hurghada te vliegen. Bij aankomst in Hurghada word je meteen teruggebracht naar je hotel.

...

Sitemap Luchthaven Hurghada

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Hurghada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Luchthaven Hurghada

Vertrek om 15.30 uur vanuit ons Jaz Aquaviva hotel en terugkomst om 18.30 uur. Alles was zeer goed georganiseerd, de chauffeur zette ons af op het vliegveld en een gids kwam ons ophalen op het vliegveld van Caïro. Aangekomen in Caïro, klein bezoek aan de stad, muntthee. Onze gids Mohammed, die Frans sprak, gaf ons een rondleiding door het museum; lunch op een mooie plek waar we de piramides vanaf het terras kunnen zien, en dan het beste voor het einde: bezoek de piramides! WOW !!!! Een grote dank aan Mohammed die uitstekend was van start tot finish!

een geweldige dagtrip perfecte transfer van hotel naar de luchthaven van Hurgada in Caïro, we zouden hartelijk worden ontvangen door onze gids Amir en chauffeur Abdul. Amir die dankzij zijn werk op "mein schiff" uitstekend Duits spreekt. Darzu is zeer bekend met de geschiedenis van Egypte. Naast de hoogtepunten in het aanbod, lieten beide jongens ons ook verschillende wetenswaardigheden zien (verhaal van Kairo)

De tour was geweldig. Men zou echter de tijden van de afdalingen moeten heroverwegen. In de ochtend om 03:45 werden we opgehaald van het hotel en 's avonds moesten we ongeveer 3,5 uur op het vliegveld in Caïro doorbrengen. Dat was het enige negatieve. Onze gids "Amir" was geweldig. De reis als geheel was het waard.

Hele mooie ervaring! En heel goed georganiseerd. De tour gids was echt de beste die je kan hebben (AMR Wagieh). We hebben een super dag gehad, goed gegeten en AMR heeft goed voor zijn “kids” gezorgd!

Alles was heel erg goed geregeld en erg duidelijk. voor herhaling vatbaar.