Datums kiezen

Luchthaven München

Luchthaven München: tours en activiteiten die je niet wilt missen

München: Luchthaventransfer per bus

1. München: Luchthaventransfer per bus

Geniet van het gemak van deze snelle en comfortabele transfer tussen de stad München en de luchthaven. Met een dienst om de 20 minuten, 7 dagen per week, maakt de Lufthansa Express Bus twee haltes in München City (München Centraal Station & München Noord / Schwabing) en vier haltes op de luchthaven van München (München Luchthaven Terminal 2, München Luchthaven Terminal 1A, München Airport Center (MAC) en München Airport Terminal 1D). Aankomst- en vertrekpunten bevinden zich direct voor de terminals. Alle bussen hebben airconditioning, gratis wifi en gratis kranten en staan open voor passagiers die met elke luchtvaartmaatschappij reizen.

Duitsland: Europa eSim mobiel dataplan

2. Duitsland: Europa eSim mobiel dataplan

Maak uw reis probleemloos met een handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in Duitsland en de andere 41 meest bezochte regio's in Europa. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Profiteer van dekking in Oostenrijk, Albanië, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Gibraltar, Hongarije, Isle of Man, IJsland, Ierland, Italië (inclusief San Marino & Vaticaan), Jersey Island, Kazachstan, Letland, Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, Ook gedekt zijn Malta, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Portugal, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Oezbekistan, het Verenigd Koninkrijk en Noord- Ierland. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan aan de hand van de richtlijnfoto of u in aanmerking komt. Als u na installatie van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in uw GYG-voucher. Lokale operatorinfo: Duitsland: T-Mobile / Vodafone D2 / Telefonica

Europa: eSIM met onbeperkte data

3. Europa: eSIM met onbeperkte data

Blijf in contact met familie en vrienden tijdens uw reis door Europa met een eSIM met onbeperkte data van ConnectPhone. Surf op internet met uw smartphone, of u nu in Parijs, Amsterdam, Barcelona of elders in Europa bent. Kies verschillende geldigheidsopties die zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Selecteer een onbeperkt data-abonnement van 3, 7, 15 of 30 dagen, koop en download vervolgens de eSIM. Activeer het onmiddellijk bij aankomst in Europa. Ga naar de technische ondersteuning van de klant als u problemen ondervindt. Gebruik de supersnelle gegevens om sociale media bij te werken, videogesprekken te voeren en meer.

Luchthaven München: privétransfer enkele reis naar München

4. Luchthaven München: privétransfer enkele reis naar München

Geniet van een handige privétransfer in één richting van de internationale luchthaven van München naar uw bestemming in München. Ontspan in de wetenschap dat u veilig reist in een voertuig met vergunning. Uw chauffeur wacht buiten de luchthaventerminal op u. Ervaar een comfortabele reis in een voertuig met airconditioning direct vanaf de luchthaven.

Privéluchthaventransfer München (MUC)

5. Privéluchthaventransfer München (MUC)

- Flexibele ritservice tegen een vaste prijs - Eenvoudige rit van A naar B - 60 min. Wachttijd inbegrepen op de luchthaven (indien geldig vluchtnummer wordt verstrekt) - 15 min Wachttijd is inbegrepen bij alle andere pick-ups Onze service voor elke categorie omvat: - Alleen gelicentieerde chauffeurs - Live volgen van de aankomst van uw chauffeur - Chauffeur- en voertuiginformatie - Geleverd door een lokale aanbieder van ritdiensten SIXT ride biedt een service die betrouwbaar en betaalbaar is in veel steden over de hele wereld. We maken vervoer vanaf luchthavens eenvoudig met professionele chauffeurs en voertuigen van hoge kwaliteit. Als onderdeel van uw luchthaventransfer bij ons, zal een van onze professioneel opgeleide chauffeurs u begroeten met een naambordje in de aankomsthal van de luchthaven, klaar om u te helpen met uw bagage en u naar uw eersteklas voertuig te begeleiden. Het wordt aanbevolen om ons uw vluchtnummer door te geven, zodat uw chauffeur ervoor kan zorgen dat hij u op de juiste plaats ophaalt en zich kan aanpassen aan eventuele wijzigingen in het vluchtschema.

e-sim Duitsland onbeperkt data

6. e-sim Duitsland onbeperkt data

Zeg vaarwel tegen het gedoe van fysieke simkaarten en het vinden van winkels van mobiele netwerkoperators met onze e-SIM-service. Na aankoop ontvangt u een QR-code die u op uw compatibele apparaat kunt scannen om de e-SIM te installeren waar en wanneer u deze nodig heeft. Kies uit een reeks datavolumes, geldigheidsperioden en dekkingsopties in verschillende landen om gemakkelijk verbonden te blijven. De meeste iPhone-modellen behalve XS ondersteunen e-SIM en volg onze instructies tijdens de fotosessie om de compatibiliteit voor andere apparaten te controleren. . Installeer de e-SIM door verbinding te maken met WiFi of een netwerk, en vergeet niet om roaming voor de e-SIM in te schakelen. Als u problemen ondervindt bij het verbinden met het netwerk, raadpleeg dan onze handleiding voor het oplossen van zelfproblemen. "Blijf tijdens uw reis in Frankrijk verbonden met ons supersnelle 5G-netwerk eSIM. Ervaar naadloze internetconnectiviteit met onze onbeperkte data-abonnementen op maat gemaakt voor reizigers. Kies uit onze opties van 3, 7, 15 of 30 dagen, afhankelijk van uw reisplannen, zonder zorgen maken over het overschrijden van datalimieten of het vinden van Wi-Fi-hotspots. Onze eSIM biedt u een veilige en robuuste 5G-verbinding, waardoor snelle downloads, snelle uploads en minimale latentie worden gegarandeerd. Of u nu op afstand werkt vanuit een zonnig café, video's streamt in uw hotel, door de charmante Duitse bezienswaardigheden navigeert of uw gedenkwaardige momenten deelt op sociale media, onze eSIM houdt u verbonden. Houd er rekening mee dat onze service het datagebruik binnen Duitsland dekt en is ontworpen voor apparaten die eSIM- en 5G-technologie ondersteunen. Spraakoproepen en sms-diensten zijn niet inbegrepen, en de dekking kan variëren in gebieden zonder netwerkdienst. Restituties voor ongebruikte gegevens of voortijdige beëindiging zijn niet beschikbaar.

Europa: eSim Roaming Data Plan (0,5-2GB/dag)

7. Europa: eSim Roaming Data Plan (0,5-2GB/dag)

Maak je reis naar Europa probleemloos met je handige eSIM. Blijf verbonden tijdens je reis met supersnelle dekking in 44 Europese regio's (volledige lijst hieronder). Koop en installeer je eSIM altijd en overal en kies uit verschillende datapakketten, geldigheidsopties en dekking in extra landen. Scan eenvoudig de QR-code van de eSIM om tijdens je reis toegang te krijgen tot al je essentiële apps. Voorkom de moeite van het beheren van meerdere sims met deze nul-afval oplossing. Je krijgt één eSIM per apparaat en kunt onderweg eenvoudig extra eSIM-abonnementen kopen en activeren. Eenmaal geactiveerd, begint je dekking volgens de door jou gekozen duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijvoorbeeld iPhone XR, XS of modellen daarna, Google Pixel 4 en daarna). Als je het niet zeker weet, raadpleeg dan de foto met compatibiliteitsrichtlijnen om te controleren of je in aanmerking komt. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in je GYG-voucher. Netwerkdekking: Albanië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Eiland Man, Italië, Jersey, Kazachstan, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Oezbekistan en Vaticaanstad.

Duitsland/Europa: eSim mobiel dataplan

8. Duitsland/Europa: eSim mobiel dataplan

Maak uw reis naar Duitsland probleemloos met uw handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in Duitsland en nog eens 43 Europese regio's (volledige lijst hieronder). Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijv. iPhone XR, XS van modellen daarna, Google Pixel 4 en hoger). Als je het niet zeker weet, controleer dan de foto van de compatibiliteitsrichtlijn om te bevestigen dat je in aanmerking komt. Als u na installatie van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in uw GYG-voucher. Netwerkdekking: Albanië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Isle of Man, Italië, Jersey, Kazachstan, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Oezbekistan , en Vaticaanstad. Carriers voor gebruik in Duitsland: T-Mobile, Vodafone en Telefónica

München: Duitsland/Europa eSIM Roaming Mobiel Data Plan

9. München: Duitsland/Europa eSIM Roaming Mobiel Data Plan

Zeg vaarwel tegen het gedoe van fysieke simkaarten en het zoeken naar winkels van mobiele netwerkoperators met onze e-simservice. Na aankoop ontvang je een QR-code die je kunt scannen op je compatibele apparaat om de e-SIM te installeren waar en wanneer je hem nodig hebt. Kies uit een reeks datavolumes, geldigheidsperioden en dekkingsopties in verschillende landen om gemakkelijk verbonden te blijven. De meeste iPhone-modellen na XS ondersteunen e-SIM en volg onze instructies in de fotosessie om de compatibiliteit met andere apparaten te controleren. Deel de QR-code via AirDrop of scan deze naar een ander apparaat. Installeer de e-SIM door verbinding te maken met wifi of een netwerk, en vergeet niet roaming in te schakelen voor de e-SIM. Als je problemen hebt met het verbinden met het netwerk, raadpleeg dan onze handleiding voor het oplossen van problemen. Als u een aansluitende reis in Europa heeft, selecteert u gewoon de optie 42 Europese landen, die betrekking heeft op:Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta , Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Ålandseilanden, Isle of Man, Jersey, Russische Federatie, Guernsey, Liechtenstein, Macedonië, Noorwegen, Servië, Gibraltar, Turkije. Als uw gegevens op zijn? Simpel, koop gewoon een andere e-SIM om op te waarderen. APN (Access Point Name): iboots Lokaal netwerk:T-mobile/Telekom

Düsseldorf & Duitsland: Onbeperkt EU-internet met eSIM Data

10. Düsseldorf & Duitsland: Onbeperkt EU-internet met eSIM Data

Geniet van je onbeperkte data-abonnement met eSIM-toegang tot het web in heel Duitsland en Europa. Vermijd dure kosten voor dataroaming of verbinding maken met onbeveiligde openbare internetpunten. Bespaar jezelf de tijd en moeite van het zoeken naar gratis WiFi elke keer dat je een internetverbinding nodig hebt. Profiteer van een service waarbij je tijdens je vakantie je simkaart niet hoeft te verwisselen of een nieuwe hoeft te kopen. Geniet van de gemoedsrust van een onbeperkt pakket met echte 4G/LTE-snelheid dat veilig is en overal in Duitsland en Europa werkt. Houd contact met familie en vrienden thuis zonder snelheidsbeperkingen op elk niveau van dataverbruik. Bekijk films, speel games, bel online, stream je afspeellijsten, deel je herinneringen, gebruik live navigatie en nog veel meer. De volgende apparaten ondersteunen het eSIM-product: Apple iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone 12 mini iPhone 12 iPhone 12 Max iPhone 12 Max Pro iPhone 13 mini iPhone 13 iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max iPhone 14 iPhone 14 Plus iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR iPhone SE (2020) iPad Air (3e generatie) iPad Pro (3e generatie) iPad Mini (5e generatie) Samsung Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S20+ Samsung Galaxy S20 ultra Samsung Galaxy Z Flip Samsung Note 20+ Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21+ 5G Samsung Galaxy S21+ Ultra 5G Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy Z Fold2 5G Samsung Galaxy Z Fold3 5G Google apparaten die eSIM ondersteunen Google Pixel 3 & 3 XL Google Pixel 3a & 3a XL Google Pixel 4 & 4 XL Google Pixel 4A 5G Google Pixel 2 & 2 XL Google Pixel 5 Google Pixel 5a Google Pixel 6 Google Pixel 6 Pro Motorola Motorola Razr 2019 Huawei Huawei P40 Huawei P40 Pro Huawei P50 Pro Huawei Mate 40 Pro

24 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Luchthaven München: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Luchthaven München

Wil je alle activiteiten in Luchthaven München bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.