Kies data

Luchthaven Napels

  • Transfers
  • Andere belevingen
  • Privétours
23 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 23

Luchthaven Napels: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Luchthaven van Napels - privétransfer van Sorrento

1. Luchthaven van Napels - privétransfer van Sorrento

Vermijd de stress van het openbaar vervoer met een betrouwbare overdracht. Profiteer van de best beschikbare tarieven op de markt een luxe service. Reis van de luchthaven van Napels naar de kust van Sorrento, rechtstreeks naar uw hotel of terug. Ontspan met de wetenschap dat uw bagage in goede handen is. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een bordje met uw naam. Geef tijdens de overdracht aan dat uw chauffeur alle ins en outs van uw bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. Aarzel niet om de vragen over het gebied te stellen.

Luchthaven Napels - privétransfer naar hotels in Napels

2. Luchthaven Napels - privétransfer naar hotels in Napels

Reis van de luchthaven van Napels naar het centrum van Napels, rechtstreeks naar jouw hotel of terug. Ontspan met de wetenschap dat jouw bagage in goede handen is. Jouw Engels- en Duitssprekende chauffeur zal je opwachten bij de aankomsthal met een bordje met jouw naam erop. Vertrouw er tijdens de transfer op dat jouw chauffeur je alle ins en outs van je bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. Voel je vrij om vragen te stellen die je over het gebied hebt.

Luchthaven Napels naar verblijf in Napels: privévervoer

3. Luchthaven Napels naar verblijf in Napels: privévervoer

Vermijd de stress van het openbaar vervoer door een betrouwbare rit te boeken.Reis van de luchthaven van Napels naar je accommodatie in Napels. Ontspan in de wetenschap dat je bagage in goede handen is.  Je Engels- en Duitssprekende chauffeur wacht op je in de aankomsthal met een bordje met je naam erop. Tijdens je rit geeft je chauffeur je alle informatie en tips over je bestemming. Stel gerust al je vragen over de omgeving.

Luchthaven van Napels: Positano Private Transfer

4. Luchthaven van Napels: Positano Private Transfer

Vermijd de stress van het openbaar vervoer met een betrouwbare overdracht. Profiteer van de best beschikbare tarieven op de markt een luxe service. Reis vanaf de luchthaven van Napels naar Positano, rechtstreeks naar uw hotel of terug. Ontspan met de wetenschap dat uw bagage in goede handen is. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een bordje met uw naam. Geef tijdens de overdracht aan dat uw chauffeur alle ins en outs van uw bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. Aarzel niet om de vragen over het gebied te stellen.

Luchthaven Napels - Privé-transfer minibus Sorrento

5. Luchthaven Napels - Privé-transfer minibus Sorrento

Vermijd de stress van het openbaar vervoer met een betrouwbare overdracht. Profiteer van de best beschikbare tarieven op de markt, een luxe service, alleen met Minivan 7 stoelen voor klanten + 1 stoel voor bestuurder Mercedes Viano of Vito. Reis van de luchthaven van Napels naar de kust van Sorrento, rechtstreeks naar uw hotel of terug. Ontspan met de wetenschap dat uw bagage in goede handen is. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een bord met uw naam. Geef tijdens de overdracht aan dat uw chauffeur alle ins en outs van uw bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. Aarzel niet om de vragen over het gebied te stellen.

Napels: privéluchthaven naar de kust van Amalfi of Positano Transfer

6. Napels: privéluchthaven naar de kust van Amalfi of Positano Transfer

Nadat u bent opgehaald bij de luchthaven van Napels of uw accommodatie aan de kust van Amalfi of Positano, reist u comfortabel en rechtstreeks naar uw bestemming. Nadat u naar uw luxueuze voertuig bent gebracht, wordt u geholpen met uw bagage voordat u aan uw reis begint. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal, compleet met een bordje met uw naam. Tijdens uw transfer kunt u erop vertrouwen dat uw chauffeur u alle ins en outs van uw bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. U kunt ook gerust vragen stellen over de omgeving.

Naples Airport naar Sorrento en Amalfi Coast Shared Transfer

7. Naples Airport naar Sorrento en Amalfi Coast Shared Transfer

Sla de lange rijen voor taxi's op de internationale luchthaven van Napels over en vermijd het gedoe van het gebruik van het openbaar vervoer met zware tassen. Profiteer van een betrouwbare en handige gedeelde pendeldienst naar Sorrento en locaties aan de kust van Amalfi. Reis aan boord van een minibus van hoge kwaliteit en word direct afgezet bij je hotel, villa of bed & breakfast in Positano, Amalfi en Ravello langs de kust van Amalfi, of in de stad Sorrento op het schiereiland Sorrento. Profiteer van de diensten van een Engelstalige chauffeur en een royale bagagevrijstelling van 1 stuk ruimbagage en 1 handbagage per persoon.

Luchthaven Napels: Amalfi Coast Private Transfer

8. Luchthaven Napels: Amalfi Coast Private Transfer

Vermijd de stress van het openbaar vervoer met een betrouwbare overdracht. Profiteer van de best beschikbare tarieven op de markt een luxe service. Reis van de luchthaven van Napels naar de kust van Amalfi, rechtstreeks naar uw hotel of terug. Ontspan met de wetenschap dat uw bagage in goede handen is. Uw Engels en Duits sprekende chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een bordje met uw naam. Geef tijdens de overdracht aan dat uw chauffeur alle ins en outs van uw bestemming uitlegt en algemene informatie geeft over de belangrijkste plaatsen om te bezoeken. Aarzel niet om de vragen over het gebied te stellen.

Napels naar Ischia Enkele reis

9. Napels naar Ischia Enkele reis

Het vulkanische eiland Ischia is een geweldige plek om te zien in Italië, maar het kan een beetje gedoe zijn om er te komen. Boek een gemakkelijke, comfortabele enkele reis vanaf de internationale luchthaven van Napels, vanaf het treinstation van Napels of vanuit uw hotel in Napels en kom zonder stress aan op het eiland Ischia. Zoek een chauffeur die op je wacht op het aangewezen ontmoetingspunt en vertrek meteen. De handige transferservice omvat vervoer in een auto of minibus van uw ophaalpunt naar de veerboot, vervoer op de veerboot, evenals vervoer per auto of minibus naar uw afleverpunt. Als alternatief kunt u de transfer boeken om u van uw hotel in Ischia naar de luchthaven of het treinstation in Napels te brengen.

Luchthaven Napels: gedeelde transfer naar de kust van Sorrento of Amalfi

10. Luchthaven Napels: gedeelde transfer naar de kust van Sorrento of Amalfi

Vermijd lange taxilijnen en het dragen van zware bagage in het openbaar vervoer met een gedeelde transfer. Profiteer van een betrouwbare en handige gedeelde pendeldienst van de internationale luchthaven van Napels naar Sorrento en locaties aan de kust van Amalfi. Reis aan boord van een hoogwaardige minibus en word direct afgezet bij je hotel, villa of bed & breakfast in Positano, Amalfi en Ravello langs de kust van Amalfi, of in de stad Sorrento op het schiereiland van Sorrento. In de aankomsthal van de internationale luchthaven van Napels vindt u de lokale partnerbalie en krijgt u alle hulp die u nodig heeft. Profiteer van de diensten van een Engelssprekende chauffeur en een royale bagagevrijdom van 1 stuk ruimbagage en 1 handbagage per persoon. Ontspan in een gedeeld voertuig met airconditioning, wifi aan boord en mineraalwater terwijl je naar je bestemming gaat.

Sitemap Luchthaven Napels

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Napels ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Luchthaven Napels

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 629 beoordelingen

Een goedhartige man sms't me om me te vertellen waar ik af moet spreken na het ophalen van mijn bagage, behulpzaam met bagage en het plaatsen in zijn voertuig. Opent beleefd de deuren voor alle passagiers en weet absoluut de weg! Een beetje duur dacht ik, maar toch veel minder stressvol en zo'n traktatie om ons verblijf in Napels te beginnen, aangezien sommige reguliere taxichauffeurs daar profiteren, is het goed om een vast tarief te hebben. Na aankomst wilde bijvoorbeeld een taxichauffeur 65 euro om ons misschien 1/2 tot 3/4 mijl te brengen, dus we gebruikten gewoon onze telefoonkaart en liepen! Onze laatste paar dagen daar gingen taxi's in staking, dus toen we een veerboot hadden om naar Ishia te halen en een ritje van 1/2 mijl van ons hotel wilden, geen taxi's! Hotel zei dat ze een auto konden bellen voor 45 euro, dus we liepen weer! We hoorden dat taxi's niet staakten in Ishia, maar pas op omdat ze proberen de prijs te slopen, we wilden bijvoorbeeld een ritje n

Comfortabel, vooral gezien het metronet (nog) niet uitgebreid is tot de kust. Het openbaar vervoer (bus) je maar tot bepaalde pleinen brengt.

Aanbeveling om na vlucht in taxi te stappen. Chauffeur rijdt lekker door

Ondanks de lange vertraging is het transport afgerond.

Punctueel en vooral professioneel. Sterk aanbevolen!