Luchthaven Napels

Luchthaven Napels: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Luchthaven Napels: privétransfer van & naar hotels in Napels

1. Luchthaven Napels: privétransfer van & naar hotels in Napels

Profiteer van comfortabel, handig en betaalbaar luxevervoer van en naar luchthavens, treinstations en havens in Napels en van en naar hotels in het centrum van Napels en Campania. De stipte en efficiënte dienst biedt zeer professionele chauffeurs die je in elk stadium van je transfer begeleiden, van aankomst tot afzetten op je gewenste locatie. Het meertalige personeel staat tot je beschikking en is erg behulpzaam en gastvrij. Ontspan in een luxe Mercedes sedan of een comfortabele minibus, afhankelijk van hoe groot je groep is. Je hoeft niet op zoek naar een taxi, de privédienst is alleen voor jou. De transfer beslaat alle grote toeristische trekpleisters in Napels en Campania en biedt een stressvrij begin of einde van je vakantie in Italië.

Van Napels: privétransfer naar Sorrento of de kust van Sorrento

2. Van Napels: privétransfer naar Sorrento of de kust van Sorrento

Begin uw vakantie in Sorrento zonder stress met een privétransfer vanuit Napels. Geniet van een luxe transportservice vanaf de luchthaven, het centraal station of uw hotel in Napels naar uw accommodatie in Sorrento aan boord van een modern, luxe voertuig na een professionele meet & greet-service. Bij aankomst zal uw professionele Engelssprekende assistent u ontmoeten en begroeten in de aankomsthal, met een bordje met uw naam erop. Uw welkomstpakket wordt bij u afgeleverd en bevat handige items zoals een stadsplattegrond en een gids. U krijgt ook een contactnummer dat u tijdens uw reis kunt gebruiken voor 24-uurs advies en service. Reis comfortabel naar uw accommodatie in Sorrento of de kust van Sorrento.

Luchthaven Napels: gedeelde transfer Sorrento en Positano

3. Luchthaven Napels: gedeelde transfer Sorrento en Positano

Sla de lange rijen voor taxi's op de internationale luchthaven van Napels over en vermijd het gedoe van het gebruik van het openbaar vervoer met zware tassen. Profiteer van een betrouwbare en handige gedeelde pendeldienst naar Sorrento en Positano. Reis aan boord van een hoogwaardige minibus en word direct afgezet bij je hotel, villa of bed & breakfast in Positano, of in de stad Sorrento op het schiereiland van Sorrento. Profiteer van de diensten van een Engelssprekende chauffeur en een royale bagagevrijdom van 1 stuk ruimbagage en 1 handbagage per persoon.

Transfer van Napels naar Positano

4. Transfer van Napels naar Positano

Met het privévervoer kunt u uw tijd optimaliseren. Vanuit Napels bereikt u de stad Positano met comfort en gemak. De overdracht kan worden geregeld met een moderne auto of minibus en een professionele chauffeur inclusief ophalen en inleveren, alle belastingen en gas. Leun achterover en ontspan met uw Engelstalige chauffeur. Uw chauffeur is professioneel, bekwaam en actueel en kan u onderweg veel informatie geven.

Luchthaven / haven / trein van Napels: privétransfer

5. Luchthaven / haven / trein van Napels: privétransfer

Begin uw vakantie in Napels probleemloos. Let bij aankomst op de internationale luchthaven van Napels, de haven van Napels of het centraal station van Napels op het bord met uw naam erop en stap aan boord van een luxevoertuig. Uw professionele Engelstalige chauffeur brengt u rechtstreeks naar uw accommodatie in Napels. Als onderdeel van uw warme welkom in het prachtige Napels, ontvangt u een welkomstpakket met een 24-uurs telefoonnummer dat u kunt sms'en voor toeristische informatie en alle hulp die u nodig heeft tijdens uw verblijf. Na een volledig stressvrij begin van uw verblijf in Napels, kunt u de stad echt leren kennen.

Luchthaven Napels: gedeelde transfer naar de kust van Sorrento of Amalfi

6. Luchthaven Napels: gedeelde transfer naar de kust van Sorrento of Amalfi

Vermijd lange taxilijnen en het dragen van zware bagage in het openbaar vervoer met een gedeelde transfer. Profiteer van een betrouwbare en handige gedeelde pendeldienst van de internationale luchthaven van Napels naar Sorrento en locaties aan de kust van Amalfi. Reis aan boord van een hoogwaardige minibus en word direct afgezet bij je hotel, villa of bed & breakfast in Positano, Amalfi en Ravello langs de kust van Amalfi, of in de stad Sorrento op het schiereiland van Sorrento. In de aankomsthal van de internationale luchthaven van Napels vindt u de lokale partnerbalie en krijgt u alle hulp die u nodig heeft. Profiteer van de diensten van een Engelssprekende chauffeur en een royale bagagevrijdom van 1 stuk ruimbagage en 1 handbagage per persoon. Ontspan in een gedeeld voertuig met airconditioning, wifi aan boord en mineraalwater terwijl je naar je bestemming gaat.

Napels naar Ischia Enkele reis

7. Napels naar Ischia Enkele reis

Het vulkanische eiland Ischia is een geweldige plek om te zien in Italië, maar het kan een beetje gedoe zijn om er te komen. Boek een gemakkelijke, comfortabele enkele reis vanaf de internationale luchthaven van Napels, vanaf het treinstation van Napels of vanuit uw hotel in Napels en kom zonder stress aan op het eiland Ischia. Zoek een chauffeur die op je wacht op het aangewezen ontmoetingspunt en vertrek meteen. De handige transferservice omvat vervoer in een auto of minibus van uw ophaalpunt naar de veerboot, vervoer op de veerboot, evenals vervoer per auto of minibus naar uw afleverpunt. Als alternatief kunt u de transfer boeken om u van uw hotel in Ischia naar de luchthaven of het treinstation in Napels te brengen.

Van Napels: transfer naar Positano met rondleiding door Pompeii

8. Van Napels: transfer naar Positano met rondleiding door Pompeii

Geniet van een transferservice van Napels naar Positano (of omgekeerd) en rijd in stijl in een Mercedes, bestuurd door een professionele chauffeur. Deze transferservice is inclusief ophalen bij de luchthaven van Napels of het centraal station (of uw hotel) en afzetten naar Positano, met alle belastingen en gas. Alle chauffeurs zijn professioneel, bekwaam en punctueel en geven u onderweg ook veel informatie. Uw chauffeur ontmoet u bij de uitgang of uw hotel met een bordje met uw naam erop en begeleidt u naar de auto die op een steenworp afstand staat geparkeerd. Leun achterover en ontspan terwijl uw Engels sprekende chauffeur u naar uw bestemming brengt. Geniet van de rit langs de kronkelende wegen van het Sorrentijnse schiereiland met dramatische bezienswaardigheden aan de baai van Napels en het eiland Capri, stop bij Pompeii voor een rondleiding van twee uur voordat je wordt afgezet bij je accommodatie in de omgeving van Positano. Onderweg stop je bij Pompeii voor een privéwandeltocht met een archeologische gids. Je ziet de belangrijkste openbare gebouwen, luxe stedelijke villa's en winkels, de Marina Gate, de Basilica (gerechtsgebouw) en het Forum (centrale plein). Bezoek dan de Forum-baden, de Lupanar (bordeel), de bakkerij, het huis van de Faun en het Termopolium Capuano (fastfoodrestaurant van de Romeinen). Bekijk daarnaast het huis van de Tragische Dichter en de beroemde gipsafgietsels.

Napels: transfer van/naar Sorrento met rondleiding door Pompeii

9. Napels: transfer van/naar Sorrento met rondleiding door Pompeii

Geniet van een transferservice van Napels naar Sorrento (of vice versa) en rijd in stijl in een moderne auto of minibus, bestuurd door een professionele bestuurder. Stop voor een wandeling van 2 uur in Pompeii met een professionele archeologische gids. Optimaliseer uw tijd met deze handige transferservice en bereik Sorrento comfortabel en gemakkelijk. Alle chauffeurs zijn professioneel, bekwaam en punctueel en bieden u onderweg ook veel informatie. Je wordt opgehaald op de luchthaven van Napels (NAP) of het centraal station (of je accommodatie in de stad) en wordt in stijl overgebracht naar Sorrento met een moderne minibus of auto. De duiker zal je ontmoeten bij de uitgang met een bord met je naam erop en zal je begeleiden naar de geparkeerde auto op slechts een steenworp afstand. Leun achterover en ontspan terwijl uw Engelstalige chauffeur u naar uw bestemming brengt. route: - Stop bij Pompeii voor een privéwandeling met een archeologische gids - Ontmoet de gids bij de hoofdingang van de ruïnes van Pompeii genaamd "Porta Marina Superiore" - Je ziet de belangrijkste openbare gebouwen, luxueuze stadsvilla's en winkels - Eerst passeer je de jachthavenpoort, de basiliek (gerechtsgebouw), het Forum (hoofdplein) - Vervolgens bezoek je de Forum-baden, het Lupanar (bordeel), de bakkerij, het huis van Faun, evenals het Termopolium Capuano (fastfoodrestaurant van de Romeinen) - Je ziet ook het huis van Tragic Poet en de beroemde gipsafgietsels Geniet van de rit langs de kronkelende wegen van het Sorrentijnse schiereiland met dramatische bezienswaardigheden aan de baai van Napels en het eiland Capri. Zet u af bij uw Hotel - B&B - appartement of andere accommodatie in de omgeving van Sorrento. Vraag de bestuurder alle informatie die u tijdens het rijden nodig heeft.

Italië: Europa eSim Mobile Roaming Data Plan

10. Italië: Europa eSim Mobile Roaming Data Plan

Maak uw Europese reis probleemloos met een handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in Italië (inclusief San Marino en het Vaticaan) en de andere 41 meest bezochte regio's in Europa. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Profiteer van dekking in Oostenrijk, Albanië, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Gibraltar, Hongarije, Isle of Man, IJsland, Ierland, Italië, Jersey Island, Kazachstan, Letland , Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, San Marino en Vaticaanstad. Ook gedekt is Malta, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Portugal, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Oezbekistan, het Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android: als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als u geen verbinding kunt maken met internet na het installeren van deze eSIM, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in uw GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): internet Info lokale operator: Telecom Italia(TIM) / Vodafone / Wind

  • Transfers
  • Andere belevingen
  • Privétours
18 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Sitemap Luchthaven Napels

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Napels ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Luchthaven Napels

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.110 beoordelingen

Ze brachten ons daar veilig en onze chauffeur was daar om ons bij de deur te ontmoeten met onze naam op een bord, maar het busje waarin we reisden was niet bepaald een luxe Mercedes, zoals we ons voorstelden op basis van de afbeeldingen in de reisbeschrijving. Onze chauffeur sprak geen Engels, wat prima was, maar had de voorkeur gehad aangezien dit onze eerste stap was in ons Italië-avontuur. Misschien was dat maar het beste, want reizen in een auto kan chaotisch zijn in Napels en het busje waarin we zaten was waarschijnlijk geschikt.

Ik was zeer tevreden met mijn transport van de luchthaven van Napels naar de haven !! De chauffeur wachtte me met mijn naam bij de aankomstpoort, ik was erg opgewonden, omdat ik alleen reisde, maar alles was perfect!!! De auto was erg elegant :) Hij was ook snel, ik heb mijn veerboot naar Capri gepakt :) Bedankt!! Ik denk dat het waar voor je geld was, omdat taxi's in Napels niet te goedkoop zijn...

Gewoon perfect.

Al vaak gebruik gemaakt van ophaalservice, maar dit keer was echt onze beste ervaring. Mooi op tijd, prima begeleiding, mooi verzorgde auto en stipte afhandeling. Absoluut een aanrader!

Direct bij uitgang stond dame met A4 met mijn naam erop, keurig op tijd. Ze riep taxi chauffeur die hielp met de koffers en ons met een grote Mercedes naar downtown Napels bracht

Massimo stond ons met een glimlach op te wachten en gaf tijdens de rit uitleg over wat we zagen in Napoli