Luchthaven Osaka-Itami

34 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Luchthaven Osaka-Itami: topattracties in de buurt

Luchthaven Osaka-Itami: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Japan: eSim mobiel data-abonnement

Japan: eSim mobiel data-abonnement

Make your trip to Japan hassle-free with your convenient eSIM. Stay connected on your travels with high-speed coverage in Japan. Purchase and install your eSIM anytime and anywhere, and choose from a variety of data packages, validity options, and coverage in additional countries. Simply scan the eSIM QR code to access all your essential apps on your trip. Avoid the trouble of managing multiple SIMs with this zero-waste solution. Get one eSIM per device and top up by simply buying and activating additional eSIM plans as you go. Once activated, your coverage will begin according to your selected duration. Most devices released after 2019 are compatible with eSIM (e.g. iPhone XR, XS or models beyond, Google Pixel 4 and beyond). If you are unsure, please check the compatibility guideline photo to confirm eligibility. If you cannot connect to the internet after installing this eSIM, please follow the Self Help Troubleshooting Guide in your GYG voucher. Carriers to use: Softbank/au

Japan: Verhuur van mobiele Wi-Fi met hotelbezorging

Japan: Verhuur van mobiele Wi-Fi met hotelbezorging

Altijd en overal toegang tot internet met 4G LTE mobiele WiFi van NINJA WiFi. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over het vinden van de weg zonder toegang tot kaarten of het missen van belangrijke updates van vrienden en familie. Wij hebben alles onder controle met onze veilige, eenvoudig te gebruiken WiFi-routers. Je kunt tot 5 apparaten tegelijk aansluiten op elke router. Of je nu naar Japan komt voor zaken en meerdere telefoons, computers en/of tablets wilt aansluiten op het internet, of voor je plezier reist met een groep vrienden of familie die allemaal toegang willen tot het internet, bij ons zit je goed. Geniet van een probleemloze ervaring door je router rechtstreeks bij je hotel te laten bezorgen, zodat je hem kunt ophalen terwijl je incheckt. Terugsturen is ook eenvoudig: bij de plaatselijke supermarkt met de voorbetaalde verzendbon die bij je bestelling zit. Mobiele WiFi is een noodzaak van de 21e eeuw die reizen veel leuker en gemakkelijker maakt. We bieden flexibele plannen van 5 dagen tot 30 dagen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past. Voeg een volledige verzekering, een mobiele batterij of een Pocketalk mobiele vertaler toe aan je bestelling zodra je het apparaat in je winkelwagen hebt geplaatst.

Japan: simkaart met onbeperkte data voor 8, 16 of 31 dagen

Japan: simkaart met onbeperkte data voor 8, 16 of 31 dagen

Verbonden blijven met het internet is erg belangrijk in Japan, vooral voor buitenlanders. Je kunt het gebruiken om door het soms verwarrende openbaar vervoer te navigeren, om onbekende woorden te vertalen en natuurlijk om in contact te blijven met vrienden en familie. Met deze handige simkaarten heb je direct een internetverbinding.  Deze simkaart biedt toegang tot high-speed internet (4G LTE) zonder datalimiet. Het is beschikbaar voor een periode van 8, 16 of 31 dagen. Het werkt op het netwerk van Docomo, Japans grootste provider. De verbinding met deze simkaart dekt 99% van Japan. De kaart kan worden aangepast zodat hij past als nano-, micro- of normale simkaart.  Als je de simkaart wilt ophalen bij een postkantoor op de luchthaven, zorg er dan voor dat je de kaart ophaalt tijdens de openingsuren van het postkantoor. Bij afhalen op het postkantoor zal het personeel de naam op je paspoort bevestigen en je vervolgens het pakket geven.

Japan Data eSIM : 0.5GB/dagelijks tot 50GB - 30 dagen

Japan Data eSIM : 0.5GB/dagelijks tot 50GB - 30 dagen

Hoogtepunten De GYG QR is niet de eSIM QR > Raadpleeg de eSIM QR e-mail die je binnen 6 uur ontvangt. -Bespaar je kostbare tijd & ontvang de eSIM QRCode binnen 6 uur. -Scan een QR code om eSIM in te stellen, sla de ingewikkelde stappen van het verwisselen van een SIM kaart over. -Geniet van een supersnel netwerk via je lokale provider. Aankoopmededelingen De geldigheid van het data-abonnement gaat direct in wanneer de eSIM wordt geïnstalleerd. -Zorg ervoor dat je telefoon is ontgrendeld door je provider en dat het besturingssysteem compatibel is met eSIM. Als je dit niet doet, kan de activering mislukken en wordt er geen restitutie verleend. -iOS vereist versie 12.1 of hoger; houd er rekening mee dat iPhones die in China worden verkocht eSIM niet ondersteunen en dat bepaalde mobiele telefoons die in Hong Kong en Macao worden verkocht eSIM niet ondersteunen. Japan Onbeperkt Prepaid Dataroamen eSIM 1. Onbeperkte Data 0.5GB/1GB/2GB - (daarna onbeperkte data op verlaagde snelheid van 128 kbps (Messaging Apps), dagelijks opnieuw ingesteld om 2359PM (+8GMT). 2. Onbeperkt 5GB/10GB/15GB/20GB/30GB/50GB High-Speed Data (daarna onbeperkt data op verlaagde snelheid van 256 kbps (Messaging Apps) Deze eSIM is alleen voor data. Het bevat geen telefoonnummer om te bellen of sms-berichten te versturen. Let op: iPhones die in China worden verkocht ondersteunen eSIM niet en bepaalde mobiele telefoons die in Hong Kong en Macao worden verkocht ondersteunen eSIM niet. Als je vragen hebt, neem dan contact op met de klantenservice, bij voorkeur voordat je boekt.

Osaka Itami Airport van/naar Osaka City: gedeelde transfer

Osaka Itami Airport van/naar Osaka City: gedeelde transfer

Uw chauffeur haalt u op van de Itami Airport-terminal naar Osaka City en zet u af voor de deur van het adres waar u heen wilt. *Telefoonnr. begin met ''06''. U dient naar het “Meeting Point” te gaan dat staat vermeld in uw reserveringsbevestiging of dienstencheque. Uw chauffeur houdt een bord 'Cherry Tomato' vast om u te ontmoeten en te begroeten. Als u vanuit een hotel naar uw bestemming gaat, wacht dan in de lobby van het hotel. Uw ophaaltijd wordt aangegeven in het vertrekbericht dat een dag vóór (rond 17.00 uur) de servicedatum per e-mail/fax naar u/uw hotel is verzonden. Als je wordt opgehaald bij een appartement of bij je huis, wacht dan buiten bij de hoofdingang. Als uw appartement of huis onbereikbaar is vanwege de smalle straatjes en de grootte van het voertuig, wordt er een ontmoetingspunt in de buurt gevonden. De aanbieder accepteert boekingen 13 maanden van tevoren, voor lastminutereizigers wordt aanbevolen om ten minste 72 uur van tevoren te boeken om ervoor te zorgen dat er voldoende tijd is om uw verzoek te verwerken. De leverancier zal echter zijn best doen om last-minute verzoeken in te willigen, zelfs voordat uw vlucht vertrekt.

Luchthaven Osaka (Itami) van/naar privétransfer Osaka City

Luchthaven Osaka (Itami) van/naar privétransfer Osaka City

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer met een 24-uursservice tussen de luchthaven van Osaka (Itami) en uw accommodatie in het stadscentrum van Osaka. U wordt begroet door uw chauffeur die in de aankomsthal op u wacht met een bordje met uw naam erop. Uw chauffeur volgt uw vlucht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in geval van vertraging van uw vlucht. Bespaar jezelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoersysteem en wees gerust in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Osaka: Japan/Azië eSIM Roaming mobiel data-abonnement

Osaka: Japan/Azië eSIM Roaming mobiel data-abonnement

Zeg vaarwel tegen het gedoe van fysieke simkaarten en het zoeken naar winkels van mobiele netwerkoperators met onze e-simservice. Na aankoop ontvang je een QR-code die je kunt scannen op je compatibele apparaat om de e-SIM te installeren waar en wanneer je hem nodig hebt. Kies uit een reeks datavolumes, geldigheidsperioden en dekkingsopties in verschillende landen om gemakkelijk verbonden te blijven. De meeste iPhone-modellen na XS ondersteunen e-SIM en volg onze instructies in de fotosessie om de compatibiliteit met andere apparaten te controleren. Deel de QR-code via AirDrop of scan deze naar een ander apparaat. Installeer de e-SIM door verbinding te maken met wifi of een netwerk, en vergeet niet roaming in te schakelen voor de e-SIM. Als je problemen hebt met het verbinden met het netwerk, raadpleeg dan onze handleiding voor het oplossen van problemen. Als u een aansluitende reis in Azië heeft, selecteert u gewoon de optie 22 Aziatische landen, die betrekking heeft op: Vietnam, Hongkong, Macau, Cambodja, China, Taiwan, Maleisië, Australië, Indonesië, Filipijnen, Thailand, Singapore, Nieuw-Zeeland, India, Pakistan, Sri Lanka, Myanmar, Koeweit, Saoedi-Arabië Arabië, Israël, Japan, Zuid-Korea Als uw gegevens op zijn? Simpel, koop gewoon een andere e-SIM om op te waarderen. APN (Access Point Name): iboots Lokaal netwerk:KDDI/SoftBank

Luchthaven Osaka (Itami) van/naar privétransfer Kyoto City

Luchthaven Osaka (Itami) van/naar privétransfer Kyoto City

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer met een 24-uursservice tussen de luchthaven Osaka (Itami) en uw accommodatie in het stadscentrum van Kyoto. U wordt begroet door uw chauffeur die in de aankomsthal op u wacht met een bordje met uw naam erop. Uw chauffeur volgt uw vlucht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een vertraging van uw vlucht. Bespaar jezelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoersysteem en wees gerust in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Kansai Intl. Luchthaven KIX Privé Transfer van/naar Osaka

Kansai Intl. Luchthaven KIX Privé Transfer van/naar Osaka

Of je nu alleen vliegt of de hele bende meeneemt (tot 8 personen), we hebben een rit die precies bij je past. Je hoeft niet te stressen over vertragingen - wij houden je vlucht in de gaten en passen de ophaaltijden aan als dat nodig is. En het beste deel? We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel, dus je kunt altijd bij ons terecht, ongeacht wanneer je landt. Onze prijzen zijn zo duidelijk als wat - geen verborgen kosten, je betaalt gewoon voor je specifieke route en voertuigtype. Leun achterover en ontspan in onze schone, comfortabele en koele voertuigen terwijl wij je bagage met zorg behandelen. Heb je een vraag of hulp nodig bij je rit? Onze vriendelijke klantenservice staat altijd klaar om een handje te helpen.

Japan: eSim Roaming Data Plan (0,5-2GB/dag)

Japan: eSim Roaming Data Plan (0,5-2GB/dag)

Make your trip to Japan hassle-free with your convenient eSIM. Stay connected on your travels with high-speed coverage in Japan. Purchase and install your eSIM anytime and anywhere, and choose from a variety of data packages, validity options, and coverage in additional countries. Simply scan the eSIM QR code to access all your essential apps on your trip. Avoid the trouble of managing multiple SIMs with this zero-waste solution. Get one eSIM per device and top up by simply buying and activating additional eSIM plans as you go. Once activated, your coverage will begin according to your selected duration. Most devices released after 2019 are compatible with eSIM (e.g. iPhone XR, XS or models beyond, Google Pixel 4 and beyond). If you are unsure, please check the compatibility guideline photo to confirm eligibility. If you cannot connect to the internet after installing this eSIM, please follow the Self Help Troubleshooting Guide in your GYG voucher. Carriers to use: Softbank/au

De topbezienswaardigheden in Osaka

Activiteiten in Luchthaven Osaka-Itami

Steden in Japan

Andere activiteiten in Luchthaven Osaka-Itami

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Osaka-Itami bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Luchthaven Osaka-Itami

Gemiddelde beoordeling

4.7
(29 beoordelingen)

Werkte perfect. Levering was ook gemakkelijk. Het enige probleem dat ik tegenkwam, was dat ik het dinsdag na 22.00 uur probeerde te activeren en dat het niet werkte, wat ik in de instructies uitlegde. Maar dat gaf mij stress en het zou leuk geweest zijn om het van tevoren te weten. Dus tussen dinsdag 22.00 uur en woensdag 09.00 uur wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk en kun je de simkaart niet activeren.

We hebben gebruik gemaakt van de aanbieding van 31 dagen voor onze drie weken durende rondreis door Japan. We hebben het vanuit Duitsland naar het vliegveld in Narita laten sturen. Ophalen bij het postkantoor ging heel gemakkelijk. Het activeren van de simkaart ging heel eenvoudig met behulp van de instructies. Ik zou het iedereen aanraden, de prijs is redelijk voor onbeperkte data.

Alles ging goed, het internet werkte goed, de stroomvoorziening van de router was voldoende voor 8 uur lang en hij werkte op maximaal 5 apparaten - voor mij waren het er 3. Ik raad het aan

De eenvoud van ontvangen en bezorgen als team maakt het gemakkelijk om verbinding te maken met internet. Bovendien heeft het een goede dekking in heel Japan.

zo gemakkelijk, het was daar in mijn hotel toen ik aankwam. en ik heb het net verzonden toen ik wegging.