Kies data

Luchthaven Palermo

Luchthaven Palermo: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Palermo: bustransfer van/naar luchthaven en stadscentrum

1. Palermo: bustransfer van/naar luchthaven en stadscentrum

Reis naadloos tussen de luchthaven van Palermo en het stadscentrum met een handige en betrouwbare enkele reis. Vermijd het gedoe van onderhandelen over het openbaar vervoer en geniet van een efficiënte luchthavenshuttleservice die regelmatig en regelmatig vertrekt. Berg uw bagage op, ontspan en bewonder het uitzicht op Palermo vanaf uw stoel. Stap aan boord van een moderne bus om uw zorgen achter u te laten en arriveer op tijd op uw bestemming op het vliegveld of in de stad. Geniet van comfort aan boord met de verkoelende ventilatie en supersnelle wifi aan boord. Bovendien zijn huisdieren toegestaan zolang ze zich in dozen of kooien van de juiste afmetingen bevinden en andere passagiers niet storen. Blinde en dove mensen kunnen reizen met hun geleidehond.

Privétransfer van San Vito Lo Capo naar Palermo Aeroporto

2. Privétransfer van San Vito Lo Capo naar Palermo Aeroporto

Profiteer van een gemakkelijke privétransfer van San Vito Lo Capo naar de luchthaven van Palermo. Je reist in een zwarte Renault Trafic-minibus met 8 zitplaatsen of een Mercedes E-Klasse met 5 zitplaatsen, allemaal nieuwe, comfortabele en ruime voertuigen. Transfers kunnen worden gemaakt van de luchthaven Trapani Birgi, de luchthaven van Palermo naar alle bestemmingen in het westen van Sicilië. Voel u op uw gemak, want uw chauffeur werkt al enkele jaren in de branche en zal uw transfer op een professionele manier verzorgen. Uw chauffeurs zijn gekwalificeerd en staan klaar om advies te geven over locaties. Service is snel, gemakkelijk en voordelig, gemakkelijk te verplaatsen en absoluut veilig en comfortabel. Mocht u transfers moeten maken van en naar de Siciliaanse luchthavens van Trapani en Palermo, dan is deze transferservice de beste keuze.

Luchthaven Palermo: gedeelde bustransfer naar Trapani

3. Luchthaven Palermo: gedeelde bustransfer naar Trapani

Reis probleemloos van de luchthaven van Palermo naar Trapani met een voordelige bustransfer. Profiteer van een enkele reis rechtstreeks naar Trapani met extra beenruimte en airconditioning. Bij aankomst op de luchthaven wordt u begroet door personeel dat u incheckt en ervoor zorgt dat uw bagage veilig wordt opgeborgen. Bespaar uzelf het navigeren door het openbaar vervoersysteem en geniet van het feit dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen. Leun achterover en ontspan in comfortabele stoelen met airconditioning, leeslampjes en extra beenruimte. Huisdieren zijn toegestaan in kratten of kooien van de juiste afmetingen. Hulphonden zijn altijd welkom.

  • Transfers
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Luchthaven Palermo

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Palermo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.