Kies data

Luchthaven Palermo

Luchthaven Palermo: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Privétransfer van San Vito Lo Capo naar Palermo Aeroporto

1. Privétransfer van San Vito Lo Capo naar Palermo Aeroporto

Profiteer van een gemakkelijke privétransfer van San Vito Lo Capo naar de luchthaven van Palermo. Je reist in een zwarte Renault Trafic-minibus met 8 zitplaatsen of een Mercedes E-Klasse met 5 zitplaatsen, allemaal nieuwe, comfortabele en ruime voertuigen. Transfers kunnen worden gemaakt van de luchthaven Trapani Birgi, de luchthaven van Palermo naar alle bestemmingen in het westen van Sicilië. Voel u op uw gemak, want uw chauffeur werkt al enkele jaren in de branche en zal uw transfer op een professionele manier verzorgen. Uw chauffeurs zijn gekwalificeerd en staan klaar om advies te geven over locaties. Service is snel, gemakkelijk en voordelig, gemakkelijk te verplaatsen en absoluut veilig en comfortabel. Mocht u transfers moeten maken van en naar de Siciliaanse luchthavens van Trapani en Palermo, dan is deze transferservice de beste keuze.

Privétransfers van de luchthaven van Palermo naar San Vito Lo Capo

2. Privétransfers van de luchthaven van Palermo naar San Vito Lo Capo

Profiteer van een gemakkelijke privétransfer van de luchthaven van Palermo naar San Vito Lo Capo. Je reist in een zwarte Renault Trafic-minibus met 8 zitplaatsen of een Mercedes E-Klasse met 5 zitplaatsen, allemaal nieuwe, comfortabele en ruime voertuigen. Er kunnen transfers worden geboekt vanaf de luchthavens Trapani Birgi en Palermo naar alle bestemmingen in het westen van Sicilië. Voel u op uw gemak, want uw chauffeur werkt al enkele jaren in de branche en zal uw transfer op een professionele manier verzorgen. Uw chauffeurs zijn gekwalificeerd en staan klaar om advies te geven over locaties. Service is snel, gemakkelijk en voordelig, gemakkelijk te verplaatsen en absoluut veilig en comfortabel. Mocht u transfers moeten maken van en naar de Siciliaanse luchthavens van Trapani en Palermo, dan is deze transferservice de beste keuze.

Privétransfers: Stad Trapani - Luchthaven Palermo

3. Privétransfers: Stad Trapani - Luchthaven Palermo

Profiteer van een gemakkelijke privétransfer van de stad Trapani naar de luchthaven van Palermo. Je reist in een zwarte Renault Trafic-minibus met 8 zitplaatsen of een Mercedes E-Klasse met 5 zitplaatsen, allemaal nieuwe, comfortabele en ruime voertuigen. Transfers kunnen worden gemaakt van de luchthaven Trapani Birgi, de luchthaven van Palermo naar alle bestemmingen in het westen van Sicilië. Voel u op uw gemak, want uw chauffeur werkt al enkele jaren in de branche en zal uw transfer op een professionele manier verzorgen. Uw chauffeurs zijn gekwalificeerd en staan klaar om advies te geven over locaties. Service is snel, gemakkelijk en voordelig, gemakkelijk te verplaatsen en absoluut veilig en comfortabel. Mocht u transfers moeten maken van en naar de Siciliaanse luchthavens van Trapani en Palermo, dan is deze transferservice de beste keuze.

Privétransfers: Palermo Airport - Trapani City

4. Privétransfers: Palermo Airport - Trapani City

Profiteer van een gemakkelijke privétransfer van de luchthaven van Palermo naar de stad Trapani. Je reist in een zwarte Renault Trafic-minibus met 8 zitplaatsen of een Mercedes E-Klasse met 5 zitplaatsen, allemaal nieuwe, comfortabele en ruime voertuigen. Transfers kunnen worden gemaakt van de luchthaven Trapani Birgi, de luchthaven van Palermo naar alle bestemmingen in het westen van Sicilië. Voel u op uw gemak, want uw chauffeur werkt al enkele jaren in de branche en zal uw transfer op een professionele manier verzorgen. Uw chauffeurs zijn gekwalificeerd en staan klaar om advies te geven over locaties. Service is snel, gemakkelijk en voordelig, gemakkelijk te verplaatsen en absoluut veilig en comfortabel. Mocht u transfers moeten maken van en naar de Siciliaanse luchthavens van Trapani en Palermo, dan is deze transferservice de beste keuze.

Privétransfer: van Palermo Airport naar Favignana + ticket

5. Privétransfer: van Palermo Airport naar Favignana + ticket

Vermijd de kosten en het gedoe van taxi's en openbaar vervoer en geniet van een stressvrije transfer van de luchthaven van Palermo naar Favignana. Ontmoet uw Engelssprekende chauffeur, die een bord met uw naam vasthoudt, in de aankomsthal van Falcone Borsellino Airport en stap in uw comfortabele, moderne minibus. Maak je geen zorgen als je vlucht vertraging heeft, want je chauffeur wacht op je. Geniet van een schilderachtige rit naar de haven van Trapani, waar uw chauffeur u uw kaartjes geeft en u aan boord van de draagvleugelboot naar Favignana laat gaan.

Sitemap Luchthaven Palermo

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Palermo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.