Luchthaven Palma de Mallorca

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Luchthaven Palma de Mallorca: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Mallorca: gedeelde enkele reis vanaf de luchthaven van Palma (PMI)

1. Mallorca: gedeelde enkele reis vanaf de luchthaven van Palma (PMI)

Zorg ervoor dat uw vakantie stressvrij begint met een gedeelde transfer van de luchthaven van Palma de Mallorca naar uw accommodatie op het eiland. Kies uit 4 drop-off gebieden in het noorden, oosten, zuiden en zuidwesten van Mallorca. Geniet van een snelle en efficiënte transferservice waarmee u het openbaar vervoer niet hoeft te gebruiken. Stap gewoon in de bus bij aankomst op de luchthaven, leun achterover en ontspan terwijl uw professionele chauffeur u naar uw accommodatie brengt. Wees gerust met gegarandeerd transport 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Profiteer van een maximale wachttijd van 1 uur op de luchthaven, zelfs als uw vlucht laat aankomt, en van 2 stuks standaard bagage per persoon inbegrepen.

Palma de Mallorca: transfer vanaf vliegveld

2. Palma de Mallorca: transfer vanaf vliegveld

Sla de lange wachtrijen voor taxi's over bij aankomst in Palma de Mallorca en transfer naar je hotel of resort per comfortabel voertuig met airconditioning. Na het landen ontmoet je een vertegenwoordiger in de aankomsthal en word je naar je wachtende voertuig gewezen. Denk niet na over het huren van een auto of het regelen van een gedeelde shuttle na een lange vlucht. Vereenvoudig het hele proces met een efficiënte, betrouwbare en professionele service. Leun achterover en ontspan terwijl je in stijl reist. Het privévoertuig gaat naar elke locatie op het eiland, van de megaresorts in het zuidwesten tot de rustige baaien van de noordkust, en zelfs accomodaties in het minder toeristische binnenland. In ieder voertuig past tot 12 personen, met veel ruimte voor bagage die binnnen de standaard luchtvaartmaatschappij bagage-eisen valt. Zodra je je bagage van de bagageband hebt opgehaald, kun je contact opnemen met de de balie in de aankomsthal voor je transferdetails.

Palma: privétransfer van / naar de luchthaven van Mallorca (PMI)

3. Palma: privétransfer van / naar de luchthaven van Mallorca (PMI)

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer tussen de internationale luchthaven van Palma de Mallorca (PMI) en uw accommodatie in het stadscentrum van Palma. Kies een enkele reis van of naar de luchthaven. Laat je begroeten door je chauffeur die op je wacht in de aankomsthal met een bordje met je naam. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in het geval van een vluchtvertraging. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Mallorca: gedeelde enkele reis naar de luchthaven van Palma (PMI)

4. Mallorca: gedeelde enkele reis naar de luchthaven van Palma (PMI)

Geniet van het gemak van een gedeelde luchthaventransfer van uw accommodatie naar de internationale luchthaven van Palma de Mallorca. Selecteer uw enkele reisoptie vanuit het noorden, oosten, zuiden of zuidwesten van Mallorca. Kies een gedeelde vervoersdienst die snel en efficiënt is, en ook dag en nacht beschikbaar is, elke dag van het jaar. Laat u gewoon ophalen bij uw accommodatie, leun achterover en ontspan, wetende dat u reist in een voertuig met vergunning en een professionele chauffeur. Bespaar uzelf het navigeren door het openbaar vervoer en troost u met het feit dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge hygiënenormen. En maak je geen zorgen over je bagage: er zijn per persoon twee stuks standaardformaat inbegrepen.

Hotels Mallorca naar de luchthaven van Palma Private Transfer

5. Hotels Mallorca naar de luchthaven van Palma Private Transfer

Vermijd de onbetrouwbare taxi of ongemak van het openbaar vervoer in Mallorca, en pre-book een privé-transfer van uw hotel naar de luchthaven van Palma de Mallorca. Verkrijgbaar bij alle gebieden op het eiland, de 1-vervoer is per privé voertuig of minibus voor maximaal 12 passagiers en hun bagage (standaard luchtvaartmaatschappij bagage). Geniet van een pick-up van elk hotel op het eiland, en een 0,5-uur tot 1 uur transfer naar de luchthaven van Palma de Mallorca. Bespaar geld op huren van een auto of het regelen van een hotel taxi. Sla de lange lijnen die deze opties kunnen begeleiden. Vereenvoudig het gehele proces, en zorgen voor een privé-transfer van deur tot deur. Een professionele chauffeur zal u ophalen van uw hotel receptie. Zij zal worden met een gepersonaliseerd bordje met uw naam op het voor het gemak van contact. Dan, leun achterover en geniet van de rit naar de luchthaven van Palma.

VK en Europa: eSim mobiel data-abonnement

6. VK en Europa: eSim mobiel data-abonnement

Maak uw reis probleemloos met uw handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in het VK en de 34 meest bezochte regio's in Europa. Profiteer van dekking in Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Portugal, Polen, La Reunion, Roemenië, Saint Pierre en Miquelon, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan eenvoudig de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur.

Sitemap Luchthaven Palma de Mallorca

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Palma de Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Luchthaven Palma de Mallorca

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 59 beoordelingen

Angel, de chauffeur moest helaas 20 minuten langer op ons wachten omdat er een koffer ontbrak. Desalniettemin was hij zeer beleefd en vriendelijk en bracht ons vervolgens snel en veilig naar onze bestemming in zijn Dacia en gaf ons een paar tips voor de dag.

Zeer handige service

We landden iets eerder dan gepland, gingen naar het ontmoetingspunt en onze chauffeur stond ons al op te wachten. Hij was stil maar erg aardig en reed ons in een mum van tijd helemaal naar Palmanova. Zeer handige en efficiënte service, de moeite waard.

Ontspannen aankomst

Chauffeur was op tijd om op het opgegeven ontmoetingspunt op te halen, snelle en aangename transfer naar onze bestemming.

Goede en lachende chauffeur?

Leuk met snelle en veilige overdracht, goede auto en een bekwame chauffeur