Kies data

Luchthaven Punta Cana

Luchthaven Punta Cana: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Punta Cana: privéluchthaventransferservice

1. Punta Cana: privéluchthaventransferservice

Zorg ervoor dat uw aankomst in Punta Cana probleemloos is, met deze vooraf betaalde en privétransfer van de luchthaven naar uw hotel. U zult uw vriendelijke chauffeur op de luchthaven ontmoeten en in comfort met airconditioning in uw eigen privévoertuig naar het hotel van uw keuze reizen. Deze grondtransfer is de perfecte manier om een vakantie of zakenreis met gemak, ontspanning en gemak te starten. Uw vriendelijke en professionele chauffeur zal u ontmoeten bij aankomst op PUJ Punta Cana International Airport en u met totaal gemak vervoeren. Geniet van het gemak van deur tot deur vervoer en vermijd het gedoe van het navigeren door het gebruikelijke lokale vervoer met deze gemakkelijk te boeken service.

Punta Cana: enkele reis privétransfer vanaf de luchthaven

2. Punta Cana: enkele reis privétransfer vanaf de luchthaven

Haal de stress uit het woon-werkverkeer naar de luchthaven door vooraf uw eigen privéluchthaventransfer van of naar de luchthaven van Punta Cana te boeken. Rust lekker uit, wetende dat u gemakkelijk, veilig en comfortabel tussen het stadscentrum en de luchthaven wordt afgezet. Of je nu met een grotere groep reist of met extra bagage, pas je privétransfer aan je behoeften aan door bij het boeken aan te geven wat je nodig hebt. Om een ontspannen transferervaring te garanderen, ontvang je kort voor je geplande ophaalservice een sms met je boekingsreferentie, ons klantenservicenummer en de naam en contactgegevens van je chauffeur. Vergeet niet uw vluchtgegevens te vermelden wanneer u uw privétransfer boekt. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, zodat het niet uitmaakt of uw vlucht vroeg, laat of op tijd aankomt, uw chauffeur zal er zijn om u bij aankomst te begroeten. Uw chauffeur haalt u op bij de aankomsthal of het afgesproken ontmoetingspunt op de luchthaven en helpt u met uw bagage naar het voertuig. Voel je veilig, wetende dat onze klantenservice 24/7 werkt om je te ondersteunen bij alles wat je nodig hebt. Leun achterover, ontspan en geniet van het uitzicht. Houd er rekening mee dat om een vlotte reis te garanderen, u ons uw vluchtnummer, uw inleverbestemming en ophaaltijd moet verstrekken.

Punta Cana: enkele reis privétransfer van of naar de luchthaven

3. Punta Cana: enkele reis privétransfer van of naar de luchthaven

Begin uw vakantie in de Dominicaanse Republiek stressvrij en boek vooraf een privétransfer van de internationale luchthaven van Punta Cana naar een hotel of accommodatie in Punta Cana aan de oostkust. U wordt op de luchthaven opgewacht door een hoffelijke en professionele chauffeur, die u vervolgens comfortabel met airconditioning naar het adres van uw keuze zal brengen. Leun achterover en ontspan terwijl ze de spanning van de onbekende wegen opvangen. Flessen water worden verstrekt om u verfrist te houden. Vermijd de lange rij voor taxi's en boek vooraf een veilige, betrouwbare en comfortabele rit. Alle transfers gebeuren met moderne voertuigen die u veilig en wel naar uw bestemming brengen.

Punta Cana: privé transfer van / naar de luchthaven

4. Punta Cana: privé transfer van / naar de luchthaven

Aangekomen bij een buitenlandse bestemming is een stressvolle ervaring, en Punta Cana is een van de drukste toeristische gebieden in de Dominicaanse Republiek. Het kan je al te gemakkelijk te presenteren met het vinden van een plaatselijke taxi-chauffeur. Dit ticket zal uw zorgen te verlichten en het gemak die u in uw vakantie vanaf het begin. Een professionele chauffeur zal u ontmoeten en u naar uw voertuig, een airconditioned minivan. Het hebben verstrekt transfers en het vervoer in het hele land sinds 1994, kunt u bedreven dienst verwachten van deze deskundige operator. De moderne voertuigen kunnen comfortabel plaats aan maximaal 10 personen met bagage, en de 1-weg overdracht zal u en uw gezelschap veilig hebben Bayhibe of La Romana haven in ongeveer 60 minuten.

Punta Cana: privétransfer van of naar de luchthaven van Punta Cana

5. Punta Cana: privétransfer van of naar de luchthaven van Punta Cana

Geniet van een uitstekende en elegante transportservice, waaruit u kunt kiezen tussen onze privéservice en onze VIP-service. Ons transport omvat routes door het Dominicaanse grondgebied, Santo Domingo, La Romana, Bayahibe, Cap Cana, Punta Cana, Cabeza de Toro, Bávaro, Uvero Alto, u bepaalt waar u heen gaat en wij bieden u de service die u nodig heeft. Onze vertegenwoordiger haalt u op op de door u vastgestelde plaats, die naar behoren zal worden geïdentificeerd met het bedrijfslogo en met uw naam op een bord. Wij brengen u naar uw bestemming, terwijl u geniet van uw rondreis en het prachtige uitzicht over het Caribisch gebied. U kunt ook kiezen uit een breed scala aan drankjes die u optioneel tegen een meerprijs in de service kunt opnemen. Het werkt elke dag, 24 uur per dag.

Retourtransfers naar de luchthaven van Punta Cana

6. Retourtransfers naar de luchthaven van Punta Cana

Begin of eindig uw vakantie in de Dominicaanse Republiek zorgeloos en boek vooraf een privétransfer van de internationale luchthaven van Punta Cana naar uw hotel of accommodatie. Geniet van een persoonlijke meet & greet op de luchthaven. Ontspan vervolgens aan boord van een voertuig met airconditioning terwijl een chauffeur u comfortabel naar het adres van uw keuze brengt. Leun achterover en ontspan terwijl ze de spanning van de onbekende wegen opvangen. Flessen water worden verstrekt om u onderweg verfrist te houden. Sla bij aankomst de lange rij voor taxi's over en geniet van een veilige, betrouwbare en comfortabele rit. Alle transfers zijn door moderne voertuigen die u tijdig naar uw bestemming brengen.

Punta Cana: enkele reis privétransfer vanaf de luchthaven

7. Punta Cana: enkele reis privétransfer vanaf de luchthaven

1. Selecteer de vervoersdienst die u nodig heeft (kies het voertuig dat het beste bij uw behoeften past, het aantal passagiers en bagage. Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 2. Bewaar je voucher. Print het uit of bewaar het op je telefoon. 3. 48 uur voor uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 4. 24 uur van tevoren zullen we u de informatie over het ontmoetingspunt verstrekken om uw chauffeur te ontmoeten. 5. Ontmoet je chauffeur op de ophaallocatie. 6. Presenteer uw voucher en identificeer uzelf met de chauffeur. 7. Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 KLEINE handbagage meenemen. Voor te grote of buitensporige bagage (surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen gelden; informeer voor vertrek bij de exploitant of uw overtollige bagage acceptabel is. 8. Houd rekening met de opslagcapaciteit voor bagage op basis van het aantal passagiers. Voor grotere groepen met grotere items kunnen meerdere voertuigen geschikter zijn.

Punta Cana: enkele reis vanaf de luchthaven

8. Punta Cana: enkele reis vanaf de luchthaven

Boek uw vervoer en bespaar jezelf het gedoe en onzekerheid van het vinden van een betrouwbare lokale taxi bij aankomst op de luchthaven. De Cocotours vervoer naar de luchthaven brengt u comfortabel vervoer naar uw hotel in La Romana of Bayahibe, een ongeveer 90-minuten durende reis. Main hotels behoren Dreams La Romana, Casa de Campo, Bahia Principe La Romana, Be Live Canoa, Catalonië, en alle hotels die Dominicus in hun naam. Na het verlaten van de douane op de luchthaven van Punta Cana, wordt u opgewacht door onze geüniformeerde chauffeur die dan zal begeleiden u naar uw late-model, voorzien van airconditioning vehichle en u kunt genieten van uw reis naar uw bestemming in comfort.

Punta Cana Airport Shared Shuttle

9. Punta Cana Airport Shared Shuttle

Deze service is een van de goedkoopste en snelste routes vanuit Punta Cana Airport (PUJ). U krijgt een directe inlevering van en naar de belangrijkste hotels en dokken in de Dominicaanse Republiek. Deze service is gemakkelijk te boeken, zeer comfortabel en economisch. Deze shuttle is beschikbaar van 8.00 tot 20.00 uur en heeft een beperkte ruimte. Daarom is het noodzakelijk om vroeg te boeken als u snel naar en van uw hotel wilt komen. Prijs is per persoon (ook kinderen en baby's) belasting en luchthavenkosten zijn inbegrepen. De service loopt van deur tot deur in de Dominicaanse Republiek. Uw chauffeur zal tweetalig zijn en ervoor zorgen dat u precies op tijd bij uw hotel bent.

Punta Cana: privétransfer naar lokale hotels

10. Punta Cana: privétransfer naar lokale hotels

Geniet van een 1-weg privé-transfer van uw locatie in Cap Cana, Punta Cana, Cabeza de Toro, Bavaro en Macao. Hoofd recht van Punta Cana naar uw bestemming zonder al het gedoe van het vinden van een betrouwbare transport service. U zal worden voldaan door een geüniformeerde chauffeur die zal leiden u naar uw voertuig voor een comfortabele rit in een airconditioned busje. De meeste hotels liggen op minder dan 30 minuten afstand en je zal nemen in de prachtige bezienswaardigheden van de Dominicaanse Republiek langs de weg. Cocotours is een van de toonaangevende inkomende touroperators in de Dominicaanse Republiek. Het hoofdkantoor is gevestigd in Punta Cana met een bijkantoor in Puerto Plata, Cocotours bestrijkt het hele land.

  • Transfers
15 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Luchthaven Punta Cana

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Punta Cana ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.