Kies data

Luchthaven Riga

Luchthaven Riga: tours & activiteiten die je niet wilt missen

VK/Europa: eSim mobiel dataplan

1. VK/Europa: eSim mobiel dataplan

Maak uw reis probleemloos met uw handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in de 42 meest bezochte regio's in Europa en het VK. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Profiteer van dekking in Oostenrijk, Albanië, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Gibraltar, Hongarije, Isle of Man, IJsland, Ierland, Italië (inclusief San Marino & Vaticaan), Jersey Island, Kazachstan, Letland, Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, Ook gedekt zijn Malta, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Portugal, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Oezbekistan, het Verenigd Koninkrijk en Noord- Ierland. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan aan de hand van de richtlijnfoto of u in aanmerking komt. APN (Access Point Name): internet Lokale operatorinfo: VK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Riga Airport naar Riga City - privétransfer

2. Riga Airport naar Riga City - privétransfer

Reis met gemak tussen Riga Airport (RIX) en uw bestemming in de stad Riga met deze efficiënte enkele reisservice. Sla onderweg extra stops over met een privéservice voor 1-3 passagiers. Keuze uit sedans en minibusjes in de standaardklasse. Weet dat uw chauffeur een uur op u wacht zonder extra kosten. Vind uw chauffeur gemakkelijk met een meet & greet-service in de aankomsthal. Krijg hulp met uw zware tassen naar het transfervoertuig. Heb voldoende ruimte voor maximaal 3 passagiers en 3 stuks bagage. Leun achterover en ontspan in de comfortabele auto terwijl uw chauffeur voor u door het verkeer navigeert. Vermijd het gedoe en de stress van het nemen van het openbaar vervoer of afdingen met een taxi. Ontspan in plaats daarvan met een privéservice die u rechtstreeks naar uw deur brengt in een goed onderhouden voertuig.

Transfer van de luchthaven van Riga naar het hotel

3. Transfer van de luchthaven van Riga naar het hotel

Neem het gedoe weg van het proberen je weg te vinden door een vreemde stad of je zorgen te maken hoe je veilig bij je hotel kunt komen door onze betrouwbare transferservice vanaf Riga Airport vooraf te boeken. Wij zorgen voor onze klanten en zorgen ervoor dat ze hun gewenste bestemming comfortabel en vooral op tijd bereiken. We halen je direct op van het vliegveld en zetten je af voor de deur van je hotel of accommodatie. Je weg vinden in een nieuwe stad kan moeilijk en stressvol zijn, maar dat is niet het geval met onze transferservice. Laat het rijden aan ons over en leun achterover en geniet van uw eerste indrukken van de prachtige stad Riga.

Privétransfers van de luchthaven van Riga naar het stadscentrum

4. Privétransfers van de luchthaven van Riga naar het stadscentrum

Geniet van een veilige, betrouwbare en kosteneffectieve transfer van de luchthaven van Riga naar hotels in het stadscentrum van Riga, en neem de zorgen weg bij het begin van uw vakantie of zakenreis naar de Letse hoofdstad. Leun achterover en ontspan op de 13 kilometer lange reis van de luchthaven naar het stadscentrum, waarbij je zeer deskundige chauffeur door de moeilijke straten van Riga rijdt. De reistijd is ongeveer 25 minuten, afhankelijk van het verkeer, waardoor u de tijd heeft om de uitzichten op uw transfer van deur tot deur in u op te nemen. Een vriendelijke chauffeur wacht op u in de aankomsthal op de luchthaven van Riga met een begroetingsbord, zodat u uw transfer niet zult missen. Chauffeurs spreken goed Engels, Duits en Russisch.

Riga City naar Riga Airport - privétransfer

5. Riga City naar Riga Airport - privétransfer

De chauffeursdienst van Riga biedt een scala aan voertuigen met Engels sprekende chauffeurs voor het ophalen van de luchthaven van Riga voor transfer naar uw hotel in de stad Riga of een andere stad in Letland, Estland of Litouwen. Onze chauffeur zal een meet & greet-service bieden in de aankomsthal van de luchthaven en helpen met bagage. We zullen u ontmoeten in de algemene luchtvaartterminal of VIP-terminal van Riga Airport. Riga International Airport is het grootste internationale luchtvaartbedrijf in de Oostzee en het belangrijkste luchtverkeerscentrum in deze regio met regelmatige passagiers-, vracht- en postbezorging naar de steden van Europa en de wereld. Vanaf de internationale luchthaven van RIGA is het mogelijk om naar 77 bestemmingen te gaan. VIP Center-services zijn beschikbaar voor elke passagier van Riga Airport, ongeacht de luchtvaartmaatschappij die ze voor hun vlucht hebben gekozen. Hier beleeft u een exclusieve reiservaring in een comfortabele zakelijke omgeving! Professioneel personeel zorgt voor alle formaliteiten voorafgaand aan de vlucht, assisteert u bij veiligheidsonderzoek en grenscontrole en brengt u en uw bagage naar het vliegtuig door een comfortabele VIP Center-auto. Wanneer u aankomt op de luchthaven van Riga, zullen onze klantenservicespecialisten u verwelkomen in het vliegtuig en zorgen voor het ontvangen van uw bagage terwijl u kunt genieten van de gezellige sfeer van het VIP-centrum.

Riga: transfer van de internationale luchthaven van Riga naar het centrum

6. Riga: transfer van de internationale luchthaven van Riga naar het centrum

Haal de stress van het reizen weg en geniet van het comfort en de betrouwbaarheid van een privétransfer tussen de internationale luchthaven van Riga en het stadscentrum van Riga.

Overzicht activiteiten in Luchthaven Riga

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Riga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.