Datums kiezen

Luchthaven Tan Son Nhat

Luchthaven Tan Son Nhat: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vietnam: eSIM-gegevensabonnement

1. Vietnam: eSIM-gegevensabonnement

Maak uw reis naar Vietnam probleemloos met uw handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in Vietnam en upgrade voor dekking in 10 landen of 8 landen, waaronder Thailand, Singapore en Zuid-Korea. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Selecteer 8 landen voor dekking in Vietnam, Thailand, Singapore, Maleisië, Indonesië, Cambodja, Hongkong en Zuid-Korea. Selecteer 10 landen voor dekking in Vietnam, Thailand, China, Hongkong, Macau, Taiwan, Zuid-Korea, Indonesië, Maleisië en Singapore. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan aan de hand van de richtlijnfoto of u in aanmerking komt. Als u na het installeren van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in uw GYG-voucher. APN (Access Point Name): internet Lokale operatorinfo: Vietnam: Vietnam De rest van de landen is na aankoop beschikbaar in de voucher-info op uw GYG-app

10 Aziatische regio's: eSIM-gegevensplan

2. 10 Aziatische regio's: eSIM-gegevensplan

Maak uw reis naar Azië zorgeloos met een handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in 10 Aziatische regio's: Thailand, Vietnam, Singapore, China, Hong Kong, Macau, Taiwan, Zuid-Korea, Indonesië en Maleisië. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die buiten de iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): ctm-mobile Info lokale operator: China - CU Hongkong - CSL Macao - CTM Taiwan - Chunghwa Zuid-Korea - SK Telecom Indonesië - Telkomsel Maleisië - Maxis Singapore - Singapore Thailand - AIS Vietnam - Mobifone

Van Ho Chi Minh: Cu Chi-tunnels en Mekong Delta VIP-tour

3. Van Ho Chi Minh: Cu Chi-tunnels en Mekong Delta VIP-tour

Deze speciale dagtour neemt je mee van Ho Chi Minh-stad naar twee grote attracties: Cu Chi-tunnels en de Mekong Delta. Rond 07.35 uur. We halen je op bij je hotel in Ho Chi Minh-stad met een VIP-limousine (met luxueus ontworpen stoelen in de passagierscabine) en gaan naar Cu Chi-tunnels waar je het verzet tegen de Amerikaanse strijdkrachten in Vietnam kunt verkennen en leren kennen. Je kunt afstanden kruipen door de tunnels die tijdens de Vietnamoorlog door de guerrillastrijders werden gebruikt. Mogelijk ziet u onderweg een keuken, woonruimte en een vergaderruimte. Lees meer over hoe verschillende typen vallen zijn gemaakt en ingesteld. Bezoek de wapenkamer en leer hoe de ingenieuze Vietcong-soldaten ze maakten. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe het voelt om een AK-47 af te vuren, kun je dat ontdekken in de Cu Chi-tunnels. Nadat je de Cu Chi-tunnels hebt verkend, lunch je in een lokaal restaurant en reis je vervolgens naar de Mekong Delta. Bij aankomst neem je een kleine roeiboot om langs de kleine kanalen te peddelen onder de kokospalmen aan beide kanten. Stap op de motorboot en vaar naar het kokosnooteiland. We stappen uit bij een lokale familie om te genieten van tropisch fruit, honingthee en honingwijn te proeven, te zien hoe de lokale producten worden gemaakt en te genieten van een live optreden van lokale muziek uitgevoerd door de dorpsbewoners. Slenter over de plattelandswegen om de lokale bevolking te leren kennen tijdens hun dag. Ontspan in de vredige sfeer, neem afscheid en vertrek naar Ho Chi Minh-stad. Rond 18.55 uur komen we aan in Ho Chi Minh-stad. Wij brengen u terug naar uw hotel.

Azië: eSIM-gegevensplan voor 8 Aziatische regio's

4. Azië: eSIM-gegevensplan voor 8 Aziatische regio's

Maak uw reis naar Azië probleemloos met een handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in 8 Aziatische regio's, waaronder Hongkong, Singapore, Thailand, Cambodja, Zuid-Korea, Vietnam, Maleisië en Indonesië. Blijf in contact met vrienden en familie terwijl u reist. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Begin met browsen, gebruik sociale media en stuur berichten naar uw vrienden. Vermijd de moeite om meerdere fysieke simkaarten te beheren met deze zero-waste elektronische oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijv. iPhone XR, XS van modellen daarna, Google Pixel 4 en hoger). Als je het niet zeker weet, controleer dan de foto van de compatibiliteitsrichtlijn om te bevestigen dat je in aanmerking komt. Als u na installatie van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in uw GYG-voucher.

Transfer tussen vliegveld SGN en Ho Chi Minhstad

5. Transfer tussen vliegveld SGN en Ho Chi Minhstad

Uw chauffeur ontmoet u op de internationale luchthaven Tan Son Nhat in Ho Chi Minh-stad en zorgt voor uw bagage terwijl u in een koel voertuig met airconditioning stapt. Er wordt goed voor u gezorgd tijdens deze transfer tussen de luchthaven en uw hotel in Ho Chi Minh-stad. In ongeveer 30 minuten arriveert u bij uw accommodatie. De transfer kan ook geboekt worden vanaf het centrum van Ho Chi Minh City (districten 1, 3 of 5) naar de internationale luchthaven Tan Son Nhat. Voertuigopties: - 4-zits auto (Toyota Vios of vergelijkbaar): maximaal 2 passagiers - Auto met 7 zitplaatsen (Toyota Innova of vergelijkbaar): maximaal 3 passagiers - Auto met 16 zitplaatsen (Ford Transit of vergelijkbaar): maximaal 8 passagiers Bagage-informatie: Elke passagier mag één bagage van 24 inch (22 inch x 11 inch x 9 inch) meenemen met een maximaal gewicht van 20 kg en 1 kleine persoonlijke tas die gratis is. Extra bagage kan worden geweigerd of tegen extra kosten in rekening worden gebracht als er geen ruimte in het voertuig is om deze op te bergen Bestuurder: Vietnamees sprekend (andere talen beschikbaar op aanvraag en tegen betaling) Het klantenserviceteam (Engels sprekend) is 24/7 bereikbaar op WhatsApp Na verloop van tijd (per uur): 8/10/12 USD voor auto met 4/7/16 zitplaatsen (betalen aan transferoperator) Toeslag voor laat/vroeg tussen 22:00 en 05:00 uur: 10/12/16 USD voor een auto met 4/7/16 zitplaatsen (betalen aan de transferoperator)

Ho Chi Minh: 4G onbeperkte data-simkaart voor ophalen op de luchthaven

6. Ho Chi Minh: 4G onbeperkte data-simkaart voor ophalen op de luchthaven

Op zoek naar een onbeperkte 4G data simkaart voor op reis naar Vietnam? Deze kaart is uw beste reispartner. De meeste SIM-kaarten met onbeperkte gegevens zijn tegenwoordig met snelheidsbeperking zodra u bepaalde limieten hebt bereikt, maar deze niet! Deze simkaart biedt ECHTE onbeperkte gegevens aan elke gebruiker. U hoeft alleen maar de simkaart op te halen en te installeren terwijl u op Ho Chi Minh Tan Son Nhat International Airport bent aangekomen. Het datanetwerk wordt geleverd door een van de meest betrouwbare serviceproviders, VINAPHONE, en bestrijkt het hele land. U kunt gewoon ontspannen, alles zoeken en wanneer u maar wilt tijdens uw waardevolle reis.

10 Aziatische regio's: eSIM-gegevensplan

7. 10 Aziatische regio's: eSIM-gegevensplan

Maak uw reis naar Azië zorgeloos met een handige eSIM. Blijf onderweg verbonden met snelle dekking in 10 Aziatische regio's. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan eenvoudig de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze zero-waste oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en waardeer deze op door eenvoudigweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijvoorbeeld iPhone XR, XS van modellen daarna, Google Pixel 4 en hoger). Als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de compatibiliteitsrichtlijn om te bevestigen dat u in aanmerking komt. Als u na het installeren van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volgt u de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in uw GYG-voucher. 10 Aziatische regio's: Maleisië, Singapore, Indonesië, Vietnam, Thailand, China, Hong Kong, Macau, Israël en Zuid-Korea.

Ho Chi Minh: privé-auto-/bustransfer naar luchthaven Tan Son Nhat

8. Ho Chi Minh: privé-auto-/bustransfer naar luchthaven Tan Son Nhat

Bij uw aankomst op Tan Son Nhat Airport wordt u begroet door uw lokale chauffeur met een welkomstbord voordat u samen met andere reizigers naar uw hotel wordt gebracht. U kunt genieten van een comfortabele rit naar het door u gekozen hotel in District 1, 3, Tan Binh in Ho Chi Minh-stad, in het comfort van een voertuig met airconditioning. Onderweg ziet u 's nachts het drukke leven van Ho Chi Minh-stad (voorheen bekend als Saigon). Je zult versteld staan hoeveel motoren er op de weg zullen zijn en hoe levendig de straten van Ho Chi Minh zullen zijn. Kom veilig en gemakkelijk aan bij uw accommodatie en begin uw verblijf in de stad perfect.

Transfer - Ho Chi Minh Luchthaven naar Centrum (District 1,3)

9. Transfer - Ho Chi Minh Luchthaven naar Centrum (District 1,3)

Boek een transfer met Sanna Tour, dan heb je altijd de garantie op de beste prijzen en een uitstekende service. Al onze voertuigen zijn zorgvuldig geselecteerd en in het bezit van alle licenties die wettelijk vereist zijn. Onze professionele chauffeurs garanderen je maximaal comfort voor je transfer door Vietnam. Je kunt online boeken tot 4 uur voor je reisdatum. De klantenservice stuurt de details van de reis een dag voor de reisdatum naar de klant. Afstanden: Tan Son Nhat Airport / Ho Chi Minh Airport - Ho Chi Minh centrum: 10 km (Duur: dertig - veertig minuten)

Privé taxi: Ho Chi Minh luchthaven (SGN) naar HCM centrum

10. Privé taxi: Ho Chi Minh luchthaven (SGN) naar HCM centrum

Boek een transfer bij OUROS Travel, dan heb je altijd de garantie op de beste prijzen en een uitstekende service. Al onze voertuigen zijn zorgvuldig geselecteerd en in het bezit van alle wettelijk vereiste licenties. Onze professionele chauffeurs garanderen je maximaal comfort voor je transfer door Vietnam. De klantenservice stuurt de details van de reis een dag voor de reisdatum naar de klant. Vervoer tussen Ho Chi Minh Luchthaven en Ho Chi Minh centrum per privé auto is de snelste en meest ontspannende manier die internationale toeristen kiezen als ze naar Vietnam reizen. Privé transfers worden vooraf voor je geregeld, het elimineert de stress van het zoeken naar een taxi of het slepen van een zware koffer in het openbaar vervoer. ** Afstand: 10km ** Duur: 30 min (ongeveer) Vervoer van vliegveld naar hotel Op de luchthaven begroet de chauffeur of de luchthavenbediende met een naambordje de passagier bij de uitgang buiten de aankomsthal. De passagier verlaat het hotel via de aankomsthal na quarantaine, immigratie, ophalen van bagage en douane. Omdat het een deur-tot-deur service is waarbij de chauffeur al je bagage in het voertuig laadt/uitlaadt, kun je zonder zorgen veilig en comfortabel naar je bestemming reizen. Boek je transfer bij ons en geniet probleemloos van je vakantie of zakenreis!

Beschikbare activiteiten

28 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in Luchthaven Tan Son Nhat

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Tan Son Nhat bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.