Luchthaven Tenerife Zuid

Luchthaven Tenerife Zuid: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Spanje: Europa eSim mobiel data-abonnement

1. Spanje: Europa eSim mobiel data-abonnement

Maak uw reis probleemloos met uw handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in Spanje en de andere 41 meest bezochte regio's in Europa. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Profiteer van dekking in Oostenrijk, Albanië, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Gibraltar, Hongarije, Isle of Man, IJsland, Ierland, Italië (inclusief San Marino en Vaticaanstad) , Jersey Island, Kazachstan, Letland, Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, Ook gedekt is Malta, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Portugal, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Oezbekistan, het Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android: als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): internet Info lokale operator: Spanje: Vodafone/France Telecom Espana-Oranje/Telefonica De rest van de landen is na aankoop beschikbaar in de voucher-info op je GYG-app

De luchthaven Tenerife Zuid naar South Island Private Transfer

2. De luchthaven Tenerife Zuid naar South Island Private Transfer

Om van de luchthaven Tenerife Zuid naar uw hotel kan ingewikkeld zijn, maar het hoeft niet zo te zijn. Deze handige optie neemt alle rompslomp van het regelen van vervoer na een lange vlucht. Er is geen noodzaak om te gaan met de frustratie en lange lijnen te wachten op een taxi of shuttles. Vereenvoudig het hele proces van het boeken van uw overschrijving voor aankomst in de luchthaven Tenerife Zuid. Reizen vanaf de luchthaven naar uw bestemming in het zuiden van Tenerife in stijl en comfort op een 30-minuten transfer die is geprijsd voor maximaal 4 personen. Na het verlaten van de bagagehal, contact opnemen met het bureau van de leverancier in de aankomsthal. Zo simpel is het. Vervoer naar uw bestemming vanaf de luchthaven Tenerife Zuid is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Costa Adeje en Playa de las Americas: TFS-luchthaventransfer

3. Costa Adeje en Playa de las Americas: TFS-luchthaventransfer

Haal de stress uit het pendelen naar de luchthaven door vooraf uw eigen privéluchthaventransfer van of naar Tenerife South Airport te boeken. Rust terug in de wetenschap dat u gemakkelijk, veilig en comfortabel overal tussen Costa Adeje of Playa de las Americas en de luchthaven wordt afgezet. Uw chauffeur haalt u op bij de aankomsthal van de luchthaven of een afgesproken ophaalpunt in Costa Adeje of Playa de las Americas en helpt u met uw bagage naar het voertuig. Voel u veilig wetende dat onze klantenservice 24/7 actief is om u te ondersteunen bij alles wat u nodig heeft. Leun achterover, ontspan en geniet van het uitzicht.

De luchthaven Tenerife Zuid naar Noord Tenerife Transfer

4. De luchthaven Tenerife Zuid naar Noord Tenerife Transfer

Neem de zorgen uit uw aankomst op de luchthaven Tenerife Zuid met een vooraf geboekte privé transfer naar elke locatie in het noorden van het eiland. Geniet van een handige optie die het gedoe en giswerk uit het huren van een auto of het regelen van een gedeelde shuttle na een lange vlucht neemt. Sla de lange en frustrerende lijnen voor taxi's en reizen van de luchthaven naar uw bestemming in stijl en comfort. Sit back and relax in een voertuig voor maximaal 8 passagiers en bagage-opslag voor maximaal 1 koffer en 1 handbagage per persoon. Nadat u de bagage claim gebied te verlaten, contact opnemen met het bureau van de leverancier in de aankomsthal. Vervolgens wordt u begeleid naar uw taxi voor de transfer naar je eindbestemming in het noorden van Tenerife.

Luchthaventransferservice Tenerife Zuid

5. Luchthaventransferservice Tenerife Zuid

Deze service biedt u de mogelijkheid om van de luchthaven van Tenerife Zuid naar een door u gewenste locatie te reizen en vice versa. Een chauffeur haalt u en uw medepassagiers op en brengt u in een comfortabele auto. Wanneer de transfer van de luchthaven naar uw hotel plaatsvindt, gaat u na het ophalen van uw bagage naar het kantoor van Canaryshuttle group 1844 dat zich in de aankomsthal bevindt. Vanaf hier zullen ze u comfortabel en efficiënt naar uw verblijfplaats brengen, zoals uw hotel of Air BnB. Wanneer uw transfer van uw hotel naar de luchthaven vereist is, wordt u 2,5 uur voor vertrek van uw vlucht opgehaald, zodat u voldoende tijd heeft om op de luchthaven te komen en in te checken voor uw vlucht.

Los Cristianos: transfer van/naar de luchthaven Tenerife Zuid

6. Los Cristianos: transfer van/naar de luchthaven Tenerife Zuid

Boek een privétransfer tussen Tenerife en Los Cristianos en leun achterover in de wetenschap dat uw reis wordt geregeld. Geniet van een handige drop-off op de luchthaven of waar dan ook in het stadscentrum. Ontmoet uw chauffeur op Tenerife Airport van een adres naar keuze in Los Cristianos en krijg wat hulp met uw bagage op weg naar de auto. Profiteer van 24/7 klantenondersteuning om een vlotte rit te garanderen.

Amarilla Golf: privétransfer van luchthaven Tenerife Zuid

7. Amarilla Golf: privétransfer van luchthaven Tenerife Zuid

Haal de stress uit het woon-werkverkeer op de luchthaven door vooraf uw eigen privéluchthaventransfer van of naar TFS Airport te boeken. Rust terug in de wetenschap dat u gemakkelijk, veilig en comfortabel overal tussen Amarilla Golf en de luchthaven wordt afgezet. Om een ontspannen transferervaring te garanderen, ontvangt u kort voor uw geplande ophaalservice een sms met uw boekingsreferentie, ons klantenservicenummer en de naam en contactgegevens van uw chauffeur. Laat u begroeten door uw chauffeur die een bord met uw naam vasthoudt. Uw chauffeur volgt uw vlucht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in geval van vluchtvertraging. Voel je veilig wetende dat onze klantenservice 24/7 actief is om je te ondersteunen bij alles wat je nodig hebt. Leun achterover, ontspan en geniet van het uitzicht.

Adeje: South Island Hotel naar Tenerife South Transfer

8. Adeje: South Island Hotel naar Tenerife South Transfer

Het krijgen van je hotel naar de luchthaven Tenerife Zuid kan ingewikkeld zijn, maar het hoeft niet zo te zijn. Er is een handige optie die al het gedoe en giswerk neemt uit het huren van een auto of het regelen van een hotel taxi. Er is geen noodzaak om te gaan met de frustratie en lange lijnen dat deze minder dan wenselijk opties te begeleiden. Vereenvoudig het hele proces voor uw vertrek vanaf de luchthaven Tenerife Zuid. Reis van je hotel naar de luchthaven in stijl en comfort door het regelen van een prive-auto die kan oplopen tot 8 passagiers. Uw professionele chauffeur wacht op u bij de receptie van het hotel met een persoonlijke teken. Zo simpel is het. Vervolgens achterover te leunen en te ontspannen. Kennismaking met de Tenerife South Airport nog nooit zo eenvoudig geweest. Op het moment van de boeking, de volgende vlucht en hotel informatie is verplicht: - luchtvaartmaatschappij - Vluchtnummer - Pick-up tijd in het hotel - Hotel naam - Hotel adres Geldt voor: Adeje, Costa Adeje, Amarilla Golf, Costa del Silencio, El Medano, Golf del Sur, Golf Las Americas, Los Abrigos, Los Cristianos, Playa de las Americas, Playa Fañabe

  • Transfers
  • Andere belevingen
8 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Luchthaven Tenerife Zuid

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Tenerife Zuid ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.