Datums kiezen

Luchthaven Turijn

Luchthaven Turijn: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Turijn Luchthaven: BUS Transfer van/naar Turijn

1. Turijn Luchthaven: BUS Transfer van/naar Turijn

Flibco is een betrouwbare vervoersdienst die gemakkelijke verbindingen biedt tussen de aankomstterminal van de luchthaven van Turijn en de Corso Vittorio Emanuele II in Turijn. Door voor Flibco te kiezen, vermijd je de complexiteit van het navigeren in het openbaar vervoer en geniet je van een comfortabele reis met een prachtig uitzicht op Turijn. Een van de opvallende kenmerken van Flibco-bussen is de aanwezigheid van toiletten aan boord. Dit zorgt ervoor dat u een handige optie heeft voor uw comfort tijdens de reis. Bovendien begrijpt Flibco hoe belangrijk het is om verbonden te blijven, dus bieden ze gratis wifi en stroomvoorziening bij elke stoel. U kunt gemakkelijk in contact blijven met uw vrienden, werk inhalen of genieten van entertainment tijdens de reis. Als je met een huisdier reist, laat Flibco ze toe aan boord, zolang ze in dozen of kooien van het juiste formaat worden geplaatst. Dit beleid zorgt voor het comfort van zowel het huisdier als andere passagiers. Bovendien kunnen blinde en dove passagiers reizen met hun geleidehond, zodat ze veilig en gemakkelijk vervoerd kunnen worden. Flibco streeft ernaar om een probleemloze en aangename reiservaring te bieden, zodat u kunt ontspannen en op tijd op uw gewenste bestemming kunt aankomen, of dit nu de luchthaven of het stadscentrum is.

E-sim Italië onbeperkte data

2. E-sim Italië onbeperkte data

De eSIM van ConnectPhone biedt u onbeperkte gegevens of 10 GB aan hogesnelheidsgegevens, zodat u verzekerd bent van betrouwbare en snelle internettoegang, of u nu het architectonische meesterwerk van het Colosseum bewondert, de wijngaarden van Toscane verkent of door de waterwegen van Venetië vaart. Met een geldigheidsduur van 3, 7, 15, 30 dagen biedt ons eSIM-pakket flexibiliteit die past bij uw reisplannen. Geniet van de vrijheid om verbonden te blijven met familie, vrienden of werk, deel uw reis op sociale media of stream zelfs uw favoriete inhoud terwijl u ontspant op een prachtig Italiaans plein. Een van de grootste voordelen van onze eSIM is de landelijke dekking. Waar u zich ook bevindt in Italië, of het nu de grootstedelijke steden, het serene platteland of de ruige kustgebieden zijn, u kunt rekenen op een consistente en betrouwbare internetdekking. Onze eSIM belooft onmiddellijke activering bij uw aankomst in Italië. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over het zoeken naar lokale simkaarten of het omgaan met onstabiele verbindingen bij de landing. Duik direct in uw Italiaanse avontuur, wetende dat u verbonden bent vanaf het moment dat u uit het vliegtuig stapt. Bovendien is het instellen van onze eSIM een fluitje van een cent. Het is niet nodig om fysiek simkaarten te verwisselen, een taak die vaak onhandig en onhandig is. Onze eSIM is een digitale simkaart die al in uw telefoon zit. Het enige dat u hoeft te doen, is het activeren, een proces dat snel en eenvoudig is en u de stress bespaart van het kwijtraken of beschadigen van fysieke simkaarten. We leggen veel nadruk op uw privacy en online veiligheid. Daarom garandeert onze eSIM een veilige verbinding, waardoor uw persoonlijke gegevens en online activiteiten privé blijven.

Italië/Europa: eSim mobiel data-abonnement

3. Italië/Europa: eSim mobiel data-abonnement

Maak uw reis naar Italië probleemloos met uw handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in Italië en nog eens 43 Europese regio's (volledige lijst hieronder). Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijv. iPhone XR, XS van modellen daarna, Google Pixel 4 en hoger). Als je het niet zeker weet, controleer dan de foto van de compatibiliteitsrichtlijn om te bevestigen dat je in aanmerking komt. Als u na installatie van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in uw GYG-voucher. Netwerkdekking: Albanië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Isle of Man, Italië, Jersey, Kazachstan, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Oezbekistan , en Vaticaanstad. Carriers voor gebruik in Italië: Telecom Italia, Vodafone en Wind

Turijn: Italië/Europa eSIM roaming mobiel dataplan

4. Turijn: Italië/Europa eSIM roaming mobiel dataplan

Zeg vaarwel tegen het gedoe van fysieke simkaarten en het zoeken naar winkels van mobiele netwerkoperators met onze e-simservice. Na aankoop ontvang je een QR-code die je kunt scannen op je compatibele apparaat om de e-SIM te installeren waar en wanneer je hem nodig hebt. Kies uit een reeks datavolumes, geldigheidsperioden en dekkingsopties in verschillende landen om gemakkelijk verbonden te blijven. De meeste iPhone-modellen na XS ondersteunen e-SIM en volg onze instructies in de fotosessie om de compatibiliteit met andere apparaten te controleren. Deel de QR-code via AirDrop of scan deze naar een ander apparaat. Installeer de e-SIM door verbinding te maken met wifi of een netwerk, en vergeet niet roaming in te schakelen voor de e-SIM. Als je problemen hebt met het verbinden met het netwerk, raadpleeg dan onze handleiding voor het oplossen van problemen. Als u een aansluitende reis in Europa heeft, selecteert u gewoon de optie 42 Europese landen, die betrekking heeft op:Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta , Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Ålandseilanden, Isle of Man, Jersey, Russische Federatie, Guernsey, Liechtenstein, Macedonië, Noorwegen, Servië, Gibraltar, Turkije. Als uw gegevens op zijn? Simpel, koop gewoon een andere e-SIM om op te waarderen. APN (Access Point Name): iboots Lokaal netwerk:ILIAD/Vodafone/Telecom

Luchthaven Turijn-Caselle: privétransfer naar hotels in Turijn

5. Luchthaven Turijn-Caselle: privétransfer naar hotels in Turijn

Zorg vanaf het begin voor een zorgeloze vakantie wanneer u uw luchthaventransfer van tevoren boekt. Vermijd lange taxilijnen en dure tarieven en leun achterover en ontspan terwijl u naar uw hotel in het centrum van Turijn reist. Bij de landing haalt u uw bagage op en gaat u naar de Arrivals Lounge waar uw vriendelijke chauffeur op u wacht met een uithangbord met naam. Als je eenmaal helemaal bent vastgegespt, bewonder je de bezienswaardigheden en geniet je van je eerste indrukken van Turijn terwijl je comfortabel naar je hotel reist. Geniet van een privétransfer in een ruim voertuig voor maximaal 9 passagiers.

Andere activiteiten in Luchthaven Turijn

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Turijn bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.