Luchthaven van Boedapest

Luchthaven van Boedapest: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Boedapest: gedeelde luchthaventransfer met shuttlebus

1. Boedapest: gedeelde luchthaventransfer met shuttlebus

Vermijd de stress van het openbaar vervoer met deze comfortabele en betrouwbare transfer van de luchthaven naar je hotel in Boedapest. Je wordt met een gedeelde bus naar je voorkeurslocatie in het centrum van Boedapest gebracht. Kies uit een retourticket of een ticket in 1 richting. De dienstverlening gaat 24 uur per dag door.  Als je in de aankomsthal van het vliegveld aankomt, ga dan naar een van de informatiebalies om je voucher te valideren. Als je voucher gescand is, kun je met de shuttlebus mee. Met deze deur-tot-deurservice zal je ervaren chauffeur je afzetten bij je hotel of een geselecteerde locatie in het centrum van Boedapest.

Boedapest (BUD): Ferenc Liszt Airport Premium Lounge-toegang

2. Boedapest (BUD): Ferenc Liszt Airport Premium Lounge-toegang

Plaza Premium Lounge, gelegen in het Sky Court-gebied bij vertrekhal Terminal 2, is perfect gelegen voor reizigers die willen vertrekken naar Schengen- of niet-Schengenbestemmingen vanaf 2A of 2B. Onze lichte en luchtige lounge biedt een eigentijdse ruimte om te ontspannen voorafgaand aan uw vlucht. Faciliteiten omvatten comfortabele zitgedeeltes met zones, een verscheidenheid aan smakelijke gerechten, waaronder traditionele Hongaarse gerechten, plus een verleidelijke selectie drankjes uit ons iconische koffie- en barstation.

Boedapest: privétransfer van/naar de luchthaven van Boedapest (BUD)

3. Boedapest: privétransfer van/naar de luchthaven van Boedapest (BUD)

Haal de stress uit het woon-werkverkeer naar de luchthaven door vooraf uw eigen privéluchthaventransfer van of naar de luchthaven van Boedapest te boeken. Rust lekker uit, wetende dat je overal tussen het stadscentrum en de luchthaven gemakkelijk, veilig en comfortabel wordt afgezet. Of u nu met een grotere groep reist of met extra bagage, pas uw privétransfer aan uw behoeften aan door bij het boeken aan te geven wat u nodig heeft. Om een ontspannen transferervaring te garanderen, ontvangt u kort voor uw geplande ophaling een sms met uw boekingsreferentie, ons klantenservicenummer en de naam en contactgegevens van uw chauffeur. Vergeet niet uw vluchtgegevens te vermelden wanneer u uw privétransfer boekt. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, zodat het niet uitmaakt of uw vlucht vroeg, laat of op tijd aankomt, uw chauffeur zal er zijn om u bij aankomst te begroeten. Uw chauffeur haalt u op bij de aankomsthal of het afgesproken ontmoetingspunt op de luchthaven en helpt u met uw bagage naar het voertuig. Voel je veilig, wetende dat onze klantenservice 24/7 werkt om je te ondersteunen bij alles wat je nodig hebt. Leun achterover, ontspan en geniet van het uitzicht. Houd er rekening mee dat om een vlotte reis te garanderen, u ons uw vluchtnummer, uw inleverbestemming en ophaaltijd moet verstrekken.

Boedapest: transfer van luchthaven Liszt Ferenc naar hotel

4. Boedapest: transfer van luchthaven Liszt Ferenc naar hotel

Boek een gedeelde transfer van 45 minuten vanaf het vliegveld Liszt Ferenc naar  je hotel in Boedapest. Je profiteert van een betrouwbare dienst die op elk moment van de dag beschikbaar is, met minibussen met airconditioning en Engelssprekende chauffeurs. Reis in een comfortabele minibus en arriveer fris bij je accommodatie  en wees klaar voor je verblijf in Boedapest. Je hoeft niet te wachten, want de chauffeur staat klaar om je te begroeten in de aankomsthal van de luchthaven. Als je vlucht vertraging heeft of in geval van andere onvoorziene omstandigheden, moet je contact opnemen met het noodnummer van de serviceprovider om de transfer opnieuw in te plannen.

Boedapest: privétransfer van luchthaven naar hotel

5. Boedapest: privétransfer van luchthaven naar hotel

Verzeker u van een zorgeloze vakantie van begin tot eind wanneer u uw luchthaventransferservice van tevoren boekt. Vermijd lange taxilijnen, druk openbaar vervoer en verwarring over taalbarrières, leun dan achterover en ontspan tijdens uw reis van Ferenc Liszt Airport naar uw accommodatie in Boedapest. Bij aankomst op de luchthaven haalt u uw bagage op, gaat u door de douane en staat uw vriendelijke chauffeur te wachten in de aankomsthal. Leun achterover en ontspan in een modern voertuig met airconditioning terwijl uw chauffeur voor uw bagage zorgt en zorgt voor een vlotte rit naar de stad. Tijdens de rit kunt u het uitzicht op de stad en het omliggende landschap bewonderen en uw chauffeur ook om tips en aanbevelingen vragen om uw verblijf te verbeteren.

Boedapest: privévervoer van en naar de luchthaven, luxe privé

6. Boedapest: privévervoer van en naar de luchthaven, luxe privé

Boek een privétransfer van 30 minuten van de luchthaven van Boedapest naar uw hotel in het stadscentrum of omgekeerd met een service met een capaciteit van 1-18 passagiers. Reis in stijl in het meest comfortabele vervoermiddel. Bespaar tijd, ontspan en geniet van deur-tot-deur service in een luxe voertuig met airconditioning. De service is beschikbaar vanaf de luchthaven van Boedapest naar het centrum van Boedapest, of van het stadscentrum naar de luchthaven. Rij veilig met een professionele chauffeur die Boedapest goed kent. Transfers zijn het hele jaar door beschikbaar, 24 uur per dag.

Hotel naar Liszt Ferenc Luchthaven vertrek Transfer

7. Hotel naar Liszt Ferenc Luchthaven vertrek Transfer

Boek een shuttletransfer van uw hotel in Boedapest naar de luchthaven Liszt Ferenc met Cityrama. Wij bieden betrouwbare pendeldiensten van hotel naar luchthaven, die op elk moment beschikbaar zijn met minibussen met airconditioning en Engels sprekende chauffeurs. We garanderen geen extra wachttijd, aangezien onze chauffeurs klaar staan om u te ontmoeten en te begroeten in de lobby van uw hotel, met voldoende extra tijd voor uw vlucht. Wij bieden een vriendelijke, betrouwbare en comfortabele service, zonder extra wachttijd. Reis in onze comfortabele minibussen en arriveer verfrist en klaar voor uw vlucht. In het geval van vertragingen met vluchten of onvoorziene gebeurtenissen, moeten klanten contact opnemen met het noodnummer om de overstaptijd opnieuw in te plannen.

Boedapest: privétransfer van stadshotel naar luchthaven

8. Boedapest: privétransfer van stadshotel naar luchthaven

Zorg voor een zorgeloze vakantie van begin tot eind wanneer u uw luchthaventransferservice van tevoren boekt. Vermijd dure taxi's, druk openbaar vervoer en verwarring over taalbarrières, leun dan achterover en ontspan tijdens uw reis van het stadscentrum van Boedapest naar de luchthaven. Bij het ophalen van uw accommodatie in het stadscentrum, zegt u hallo tegen uw vriendelijke chauffeur en springt u vervolgens in uw eigen privévoertuig. Uw chauffeur zorgt voor uw bagage, dus u hoeft alleen maar te relaxen. Geniet onderweg van de bezienswaardigheden van Boedapest en neem afscheid van deze magische stad. Uw chauffeur zet u af bij de vertrekterminal die overeenkomt met uw vlucht.

Boedapest: privétransfer vanaf de luchthaven

9. Boedapest: privétransfer vanaf de luchthaven

Aangekomen op een luchthaven kan stressvol zijn. Zodra je je bagage hebt verzameld en door de douane bent, moet je een manier vinden om bij je hotel te komen. Je begint je verblijf in Boedapest met een zorgeloze luchthaventransfer vanaf Liszt Ferenc International Airport. Verspil geen tijd aan het zoeken naar taxi's en onderhandelen over prijzen. Met een vooraf geboekte transfer bespaar je jezelf een hoop zorgen - zeker als je de taal niet spreekt. Je kunt het vervoer vanaf de luchhaven vooraf reserveren, voor elk moment van de dag, elke dag van de week. Als je door de douane bent, ontmoet je een Engelstalige vertegenwoordiger en word je in een moderne minibus met airconditioning naar je hotel gebracht. Leun achterover, ontspan en begin je vakantie vanaf het eerste moment dat je in Boedapest aankomt.

Privévervoer van Boedapest naar luchthaven Liszt Ferenc

10. Privévervoer van Boedapest naar luchthaven Liszt Ferenc

Bespaar tijd en geld en profiteer van efficiënt en comfortabel vervoer tussen je hotel in Boedapest en Terminal 1, 2A of 2B van luchthaven Liszt Ferenc. Deze betrouwbare privévervoersdienst brengt je van deur tot deur met deskundige Engelssprekende chauffeurs. Je Engelssprekende chauffeur haalt je op in de lobby van je hotel. Je wordt 3 uur voor het vertrek van je vlucht opgehaald en afgezet bij de vertrekhal. Ga lekker zitten, ontspan en geniet van het uitzicht terwijl je chauffeur je door het ingewikkelde stratennetwerk van Boedapest rijdt. Deze service is gedurende het hele jaar 24 uur per dag beschikbaar. Geef de gegevens van je vlucht door bij het boeken.

  • Toegangstickets
  • Transfers
  • Andere belevingen
16 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Luchthaven van Boedapest

Wil je alle activiteiten in Luchthaven van Boedapest ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Luchthaven van Boedapest

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.497 beoordelingen

Het is een goed alternatief voor de openbare luchthavenshuttle, zeker als je Boedapest nog niet kent. We moesten even wachten om opgehaald te worden, maar dat nemen we niemand kwalijk. Naar onze mening reisde de chauffeur vrij snel totdat we ons realiseerden dat dit normaal is in Boedapest.

De vooraf geboekte luchthaventransfer in Boedapest was echt een uitkomst toen we 's avonds laat aankwamen. De minibus bracht ons rechtstreeks naar ons hotel - ik geloof dat we vreselijk lang op een taxi zouden hebben gewacht omdat er honderden mensen in de rij leken te staan.

Duidelijke balies, hoefde korte tijd te wachten. Chauffeur gaf duidelijk aan waar ik naartoe moest.

Prachtige organisatie, op tijd, goede service.Volgende keer boek ik terug.

Komt afspraken na. Goede prijs. Goede communicatie. Behulpzaam personeel.