Datums kiezen

Ontdek het beste van
Luik

Onze aanbevelingen voor Luik

Luik: zelfgeleide hoogtepunten speurtocht en wandeltocht

1. Luik: zelfgeleide hoogtepunten speurtocht en wandeltocht

Leer Luik in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht-wandeling op je telefoon. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Na het downloaden van de speurtochttour op uw mobiele apparaat, gebruikt u de mobiele app en geïntegreerde kaarten om bereik 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Luik te voet. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Begin je rondleiding door de St. Paul's Cathedral, het symbool van de stad! Bezoek de collegiale kerk Saint-Jacques met zijn Bnadiaanse architectuur. Fotografeer het Karel de Grote-monument, leer over de grote koning en bewonder het zeeleven in het Aquarium-Muséum. Het magnifieke Théâtre de Liège zal u verbazen. Dan wacht de uitstekende akoestiek Opéra Royal de Wallonie-Liège op je, vergeet niet om foto's te maken. Het historische paleis van de prins-bisschoppen zal u sprakeloos maken met zijn schoonheid. Bewonder het centrale Place Lambert! De wonderbaarlijke St. Andre-kerk is uw tijd en de ruimte in uw mobiele geheugen waard. De unieke schoonheid en architectuur van de Sint-Bartholomeuskerk zal je volgende stap zijn, terwijl de kers op de taart van deze unieke tour Le Grand Curtius Museum zal zijn, het historische herenhuis dat museum is geworden, zal je verrassen met zijn tentoonstellingen! Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Terwijl je door de stad loopt, geniet je van de flexibiliteit om je game op elk moment te pauzeren om een pauze, maak de perfecte foto's, stop voor een lunch of bezoek een museum. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of bewaar de rest voor een andere dag.

eSIM Europa en het Verenigd Koninkrijk voor reizigers

2. eSIM Europa en het Verenigd Koninkrijk voor reizigers

Of je nu het Verenigd Koninkrijk verkent of op een Europees avontuur in meerdere landen gaat, met een eSIM-kaart ben je altijd verbonden. Geniet van onmiddellijke mobiele levering en dekkingsopties van 1 tot 30 dagen met 500 MB tot 10 GB. Deze eSIM is ideaal voor moderne reizigers die gebruik maken van apparaten zoals de iPhone of andere smartphones die de eSIM-functie ondersteunen. Geniet van het gemak van prepaid dekking op alle grote Europese bestemmingen met ononderbroken connectiviteit en zonder verrassingen. Deze eSIM dekt de volgende locaties: Oostenrijk (Österreich) België (Belgien) Bulgarije (Bulgarien) Cyprus (Zypern) Kroatië (Kroatien) Denemarken (Dänemark) Estland Finland (Finnland) Frankrijk (Frankreich) Duitsland (Deutschland) Griekenland (Griechenland) Hongarije (Ungarn) Ierland (Irland) IJsland (Island) Italië (Italien) Letland (Lettland) Litouwen (Litauen) Luxemburg (Luxemburg) Malta Noorwegen Nederland (Niederlande) Polen Portugal Slowakije (Slowakei) Slovenië (Slowenien) Spanje (Spanien) Verenigd Koninkrijk (Vereinigtes Königreich) Tsjechische Republiek (Tschechische Republik) Roemenië (Rumänien) Zweden (Schweden) Zwitserland (Schweiz) Oekraïne

"The Walter Case" Luik : ontsnappingsspel in de open lucht

3. "The Walter Case" Luik : ontsnappingsspel in de open lucht

🕵️‍♀️ DE WALTERZAAK 💣 Terwijl je een banaal chantageverhaal tegen een CEO van een miljardair onderzoekt, leer je dat er een bom verborgen is in de stad, klaar om te ontploffen in twee uur! Jij bent de enige met voldoende vaardigheden om de zaak op te lossen. Speel als privédetective en beleef een meeslepend onderzoek in het hart van de stad. Ondervraag de getuigen en verzamel onderweg aanwijzingen om de bom op tijd onschadelijk te maken! UW AVONTUUR BEGINT NU! 🎭 Een leuke stadstour met een ongebruikelijk scenario 🧠 Los onderweg raadsels op om de zaak op te lossen 👀 Zoek de aanwijzingen die verborgen zijn op de monumenten om je heen 💎 Verken de must-see plaatsen en ontdek een aantal verborgen juweeltjes 🔐 Ontgrendel leuke weetjes over de plaatsen die je bezoekt ⌚ Speel op je eigen ritme: start en pauzeer wanneer je maar wilt 💬 Het Coddy-team staat 7/7 voor je klaar via livechat (9.00-20.00 uur)

Luik: Eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

4. Luik: Eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Wandel door een prachtige route door de stad, ontdek verborgen pareltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app ‘World City Trail’ uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van de buitenkant en het interieur van de locatie. Lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende controlepunt. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling wanneer u maar wilt, zonder schema. Pauzeer even voor de lunch, drink iets, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin je rondleiding door de St. Paul's Cathedral, symbool van de stad! Bezoek de collegiale kerk Saint-Jacques met zijn Bnadian-architectuur. Fotografeer het Karel de Grote-monument, leer meer over de grote koning en bewonder het onderwaterleven in het Aquarium-Muséum. Het prachtige Théâtre de Liège zal u verbazen. Dan wacht de uitstekende akoestiek Opéra Royal de Wallonie-Liège op u, vergeet niet om foto's te maken. Het historische Paleis van de Prins-Bisschoppen zal u sprakeloos achterlaten met zijn schoonheid. Bewonder het centrale Place Lambert! De wonderbaarlijke Sint-Andreaskerk is uw tijd en de ruimte in uw mobiele geheugen waard. De unieke schoonheid en architectuur van de Sint-Bartholomeuskerk zal je volgende stap zijn, terwijl de kers op de taart van deze unieke tour het Le Grand Curtius Museum zal zijn, het historische herenhuis dat tot museum is omgebouwd, en je zal verrassen met zijn tentoonstellingen! Download de ‘’World City Trail’’ app uit de winkel. Start dan uw tour en geniet ervan!

Luik City Exploration Game en Tour

5. Luik City Exploration Game en Tour

Combineer de spanning van een stadsrondrit met verkenningsspelletjes tijdens deze zelfgeleide smartphonewandeling in Luik. Vind gemakkelijk attracties met de navigatiefunctie van de app. Download de app en start het spel door naar de eerste locatie te gaan. Gebruik observatie, logica, verbeeldingskracht en teamwerk om het raadsel op elke locatie op te lossen, de raadsels zijn altijd moeilijk. Pauzeer de app op elk moment als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of wat meer tijd wilt besteden aan het bezoeken van een van de bezienswaardigheden. Speel het spel in je eigen tempo. Begin je rondleiding door de St. Paul's Cathedral, het symbool van de stad! Bezoek de collegiale kerk Saint-Jacques met zijn Bnadiaanse architectuur. Fotografeer het Karel de Grote-monument, leer over de grote koning en bewonder het zeeleven in het Aquarium-Muséum. Het magnifieke Théâtre de Liège zal u verbazen. Dan wacht de uitstekende akoestiek Opéra Royal de Wallonie-Liège op je, vergeet niet om foto's te maken. Het historische paleis van de prins-bisschoppen zal u sprakeloos maken met zijn schoonheid. Bewonder het centrale Place Lambert! De wonderbaarlijke St. Andre-kerk is uw tijd en de ruimte in uw mobiele geheugen waard. De unieke schoonheid en architectuur van de Sint-Bartholomeuskerk zal je volgende stap zijn, terwijl de kers op de taart van deze unieke tour Le Grand Curtius Museum zal zijn, het historische herenhuis dat museum is geworden, zal je verrassen met zijn tentoonstellingen!

Luik: Stadsverkenningsspel 'The Alchemist'

6. Luik: Stadsverkenningsspel 'The Alchemist'

🧙‍♀️ DE ALCHEMIST 🧪 We zijn in het genadejaar 1555 en er doen zich vreemde verschijnselen voor in de stad. Josyne, een van hekserij beschuldigde dorpeling, wordt voor uw ogen gearresteerd door de stadswachten. Onderzoek om de waarheid te achterhalen en de redenen voor deze beschuldiging vast te stellen. Ga verschillende getuigen ontmoeten en onderzoek de aanwijzingen die je onderweg tegenkomt. Kun jij als alchemist je vaardigheden op tijd gebruiken in dit onderzoek, gebaseerd op echte feiten? Kies je ervoor om Josyne te verdedigen, of kies je ervoor om de beschuldiging van hekserij te steunen? UW AVONTUUR BEGINT NU! 🎭 Een leuke stadstour met een ongebruikelijk scenario 🧠 Los onderweg raadsels op om de zaak op te lossen 👀 Zoek de aanwijzingen die verborgen zijn op de monumenten om je heen 💎 Verken de must-see plaatsen en ontdek een aantal verborgen juweeltjes 🔐 Ontgrendel leuke weetjes over de plaatsen die je bezoekt ⌚ Speel op je eigen ritme: start en pauzeer wanneer je maar wilt 💬 Het Coddy-team staat 7/7 voor je klaar via livechat (9.00-20.00 uur)

"Peter Pan" Luik: speurtocht voor kinderen (8-12)

7. "Peter Pan" Luik: speurtocht voor kinderen (8-12)

🧚‍♀️Peter Pan🐊 Heeft u zich ooit afgevraagd of uw dromen werkelijk alleen maar dromen zijn, of dat er meer aan de hand is? Wat als je een magisch avontuur zou kunnen beleven door de enige echte Peter Pan te helpen? Vecht tegen Smee en Hook, achtervolg de schaduw van Peter Pan en vlieg over de stad met de hulp van de prachtige Tinkerbell! Kun jij alle Lost Kids vinden en ze veilig terugbrengen naar Neverland?! Een spel ontworpen voor 8-12-jarigen. Je avontuur begint nu! 🎭 Een leuke stadstour met een ongebruikelijk scenario 🧠 Los onderweg raadsels op om de zaak op te lossen 👀 Vind de aanwijzingen die verborgen zijn op de monumenten om je heen 💎 Ontdek de must-see plaatsen en ontdek enkele verborgen juweeltjes 🔐 Ontgrendel leuke weetjes over de plaatsen die u bezoekt ⌚ Speel op je eigen ritme: start en pauzeer wanneer je maar wilt 💬 Het Coddy-team staat 7/7 voor u klaar via livechat (9.00-20.00 uur)

Luik: Escape Tour - Zelfgeleide stadsgame

8. Luik: Escape Tour - Zelfgeleide stadsgame

Ontsnap uit het 16e-eeuwse Luik tijdens deze opwindende tour. Leer Jan kennen en help hem de geheime doorgangen van Luik te vinden. Jan wilde de rijkste man van Luik worden. Tijdens de oorlog hadden de Spanjaarden munitie nodig en Jan besluit zijn eigen buskruit te maken. Hij verkocht het aan de Spanjaarden en werd een zeer rijk man. Maar toen de oorlog ten einde kwam, namen ook zijn inkomsten toe. Jan had al veel van zijn geld uitgegeven en kon niets meer betalen... De Luikenaren waren woedend, dus moest Jan vluchten! Help jij hem ontsnappen? Kies je starttijd met je teamgenoten, beginnend op elk moment van de dag of nacht. Baan je een weg door de stad en vink taken af om alle aanwijzingen te vinden die je nodig hebt om de geheime doorgang te bereiken. Terwijl je naar aanwijzingen zoekt, verwonder je je over de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Loop langs het standbeeld van Grétry, bewonder de Place Saint-Lambert en let op de vele historische gebouwen in het stadscentrum. Werk snel en jij en je team zouden het record voor de snelste tour kunnen vestigen. Veel succes!

Luik: Murder Mystery City Exploration Game

9. Luik: Murder Mystery City Exploration Game

ClueBreak is een groot buitenevenement dat centraal in jouw stad en steden over de hele wereld plaatsvindt. Op weg door de binnenstad van Luik bezoekt u vele bekende plaatsen zoals Pl. Saint-Lambert, Collégiale Saint-Denis, Monument Jean Del Cour en zie onderweg ook veel beroemde plekken in het stadscentrum. Eerst download je de app CLUEBREAK en met de code die je per e-mail ontvangt log je in en begint je avontuur. Je gaat op zoek naar getuigen, vindt aanwijzingen, test je kennis en lost het moordmysterie op. Eén ticket is geldig voor 1-6 personen. Je ontvangt een exclusieve code en verdere informatie die je nodig hebt om in te loggen op onze app en het spel te starten. In de app vind je een kaart met gemarkeerde plaatsen en getuigen. Bezoek de getuigen en beantwoord de vragen en raadsels om hun getuigenissen te krijgen. De getuigenissen zijn in de vorm van films en bevatten informatie waarmee je verdachten en wapens kunt uitschakelen. Uiteindelijk heb je hopelijk de juiste oplossing voor het moordmysterie! DE ZAAK De game speelt zich af in een fictief stadje genaamd Glenndale. Een man genaamd Carl Brown is vermoord aangetroffen in zijn eigen huis. Waarom wilde iemand Carl vermoorden? Wie had het motief en de gelegenheid? Jouw taak is om erachter te komen wie de schuldige is en welk moordwapen is gebruikt. Dit is ons eerste geval en er zullen er nog meer volgen. Wij schatten dat het minimaal 2 uur duurt om de opdracht te voltooien. Het duurt meestal langer, omdat u de getuigenissen misschien een extra keer wilt bekijken, even wilt stoppen voor een kopje koffie of naar een plek wilt gaan waar het hele team bij kan blijven. Het is niet het snelste team dat wint, maar het team met de meeste punten!

Brussel : eSIM Internet Data Plan België hoge snelheid 4G/5G

10. Brussel : eSIM Internet Data Plan België hoge snelheid 4G/5G

Dompel jezelf onder in de charme en cultuur van België zonder een slag te missen! Onze eSIM zorgt ervoor dat je verbonden blijft met high-speed data, of je nu de middeleeuwse architectuur van Brugge bewondert, de bruisende kunstscène in Brussel verkent of je tegoed doet aan de wereldberoemde Belgische chocolade en bieren in Antwerpen. Hoe het werkt: 1. Kopen: Kies het datapakket dat bij je reisplannen past. 2. 3. Scannen en activeren: Bij aankoop ontvang je een QR-code. Scan deze met je eSIM-compatibele apparaat en je kunt aan de slag! 3. Blijf verbonden: Geniet van ononderbroken connectiviteit tijdens je Belgische avontuur. Compatibiliteit: Zorg ervoor dat je apparaat eSIM ondersteunt. Bekijk onze compatibiliteitslijst op https://esimfox.com/pages/compatible-devices voor meer informatie.

Alle activiteiten

25 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Luik

Wat zijn de leukste dingen om te doen met kinderen tijdens een bezoek aan Luik?

Wat zijn de beste dingen om te doen op regenachtige een dag tijdens een bezoek aan Luik?

Andere activiteiten in Luik

Wil je alle activiteiten in Luik bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Luik

Gemiddelde beoordeling

4.1
(36 beoordelingen)

In het begin was je een beetje in de war over een vraag in de app omdat je er tevergeefs naar zocht, maar daarna werkte het. Het is jammer dat de app de antwoorden van het team niet synchroniseert. Het is dus niet meer nodig dat iedere deelnemer zich inschrijft. Het mooie is dat je het over meerdere dagen kunt doen, zodat je ook de musea kunt bezoeken

Goed idee. Goed beheerd. Sommige vragen zijn heel gemakkelijk, andere niet. Maar het is wel leuk en je ziet iets van de stad.

Het was een leuke activiteit! De tekst over Luik was een beetje saai, maar de spellen waren geweldig!

Super leuk moment voor het vrijgezellenfeest van mijn zus

Goede activiteit om als koppel of als gezin te doen!