Luna Island

28 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Luna Island: topattracties in de buurt

Luna Island: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit New York City: Niagara Falls Tour van één dag

Vanuit New York City: Niagara Falls Tour van één dag

Vertrek uit New York City en reis naar Niagara Falls in de staat New York om het natuurwonder vanuit meerdere perspectieven te ervaren. Berijd de beroemde Maid of the Mist-boot en bekijk attracties zoals Horseshoe Falls en American Falls van dichtbij. Verlaat NYC 's avonds laat om in de vroege ochtend aan te komen bij regenbogen in de ochtendmist en het magnifieke gebrul van de watervallen. U kunt ook 's ochtends vanuit New York City vertrekken om de watervallen van dag naar nacht te zien veranderen en getuige te zijn van een lichtshow en vuurwerk. Hoor het gebrul van de watervallen en zie magische regenbogen die je de adem benemen in de vroege ochtend voordat de drukte aanbreekt. Klim aan boord van de beroemde Maid of the Mist-boot om de immense Horseshoe Falls van dichtbij te bekijken. Bezoek attracties zoals het onbewoonde Goat Island en Luna Island aan de Niagara River. Krijg een prachtig uitzicht op de American Falls en Bridal Veil Falls en kijk vol ontzag naar de stroomversnellingen van de Niagara-rivier terwijl deze naar de verbazingwekkende watervallen tuimelt.

Niagara, VS: Rondleiding met boot, Grot der Winden & trolly

Niagara, VS: Rondleiding met boot, Grot der Winden & trolly

Beleef de Niagara Falls vanaf de Amerikaanse kant met een gediplomeerde gids en een dagkaart voor de trolley van het park. Maak een tochtje met de Maid of the Mist om de American, Bridal Veil en Horseshoe Falls van dichtbij te bekijken. Dompel je onder in de kracht van de Bridal Veil Falls vanaf het Hurricane Deck bij Cave of the Winds, of geniet gewoon van het adembenemende uitzicht vanaf de Boardwalk (de Cave stortte in 1898 in, het is een boardwalk). Je krijgt een Trolley-polsbandje om in en uit te stappen en de Trolley na je tour naar eigen keuze te gebruiken. Bezoek Three Sisters Islands, rijd naar Prospect Park, het is aan jou! Je gids neemt je eerst mee naar de Maid of the Mist en vertelt je over de geschiedenis, folklore en informatie over wat je ziet. Ze helpen je met het maken van foto's en vertellen je waar je het beste uitzicht hebt tijdens je tocht. Je gids geeft je ook de tijd om foto's te maken op het Observation Deck, bij het Crows Nest. Leer meer over de waaghalzen die de woeste watervallen uitdaagden terwijl je het water achter je gids ziet neerstorten. Je gids brengt je naar de halte van de trolley, vertelt je over de locaties van de trolleys in het park en hun openingstijden en begeleidt je naar Goat Island. Je gids zal je wegwijs maken in de locaties waar de trolley stopt en waar elk uitzichtspunt op Goat Island is en je voorbereiden op je Cave of the Winds Experience. Je mag zo lang als je wilt bij de uitzichten op de Cave of the Winds Boardwalk blijven en met de informatie die je gids je geeft kun je in je eigen tempo van de uitzichten op Goat Island genieten. Je kunt met de Trolley terugrijden naar Prospect Park wanneer je maar wilt om je voertuig of plaatselijke eetgelegenheden te bereiken, zoals de vele foodtrucks op Old Falls Boulevard.

Niagara Falls, VS: Maid of Mist & Cave of Winds Combo Tour

Niagara Falls, VS: Maid of Mist & Cave of Winds Combo Tour

Vink de Niagara Falls af van je bucketlist met deze ultieme avontuurlijke ervaring. Dit complete pakket bevat onze rondleiding door de geschiedenis en sightseeingtour, toegang met gids tot de beroemde Maid of the Mist Boat Ride en gereserveerde toegang tot de Cave of the Winds Gorge Experience. Geniet van de bezienswaardigheden en het geluid van Niagara Falls State Park terwijl je Adventure Guide je leert over de verhalen en legendes die Niagara hebben gevormd. Geniet van het uitzicht op de Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls langs schilderachtige paden en uitkijktorens. Beleef de sensatie van Niagara terwijl je je gratis regenponcho pakt en aan boord gaat van de Maid of the Mist boot, die je meeneemt naar het hart van de Horseshoe Falls. Na je rondleiding pak je de voor jou gereserveerde Cave of the Winds-tickets en dagpassen voor de hop-on-hop-off Niagara Scenic Trolley, en ga je verder op avontuur terwijl je in je eigen tempo de bezienswaardigheden van Goat Island verkent.Deze gezinsrondleiding in de Horseshoe Falls is een aanrader. Dit gezinsvriendelijke wandelavontuur is geschikt voor alle leeftijden.

Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

Laat je ophalen vanaf het comfort van je hotel in Niagara Falls, VS, en geniet van het schilderachtige uitzicht terwijl je aan boord gaat van de Maid of the Mist boottocht, de American Falls ziet en de Observation Tower bezoekt. Ga naar de Cave of the Winds en sta onder de Niagara Falls terwijl je geniet van het prachtige uitzicht. Ga verder naar Bridal Veil Falls om de kleinste van de drie watervallen van de Niagara Falls te zien. Stop bij Goat Island tussen de Bridal Veil Falls en het schilderachtige uitzicht op de Horseshoe Falls vanaf de Amerikaanse kant. Ga naar Niagara Falls State Park voordat je Luna Island bezoekt voor een korte stop. Eindig bij Prospect Point voor een laatste prachtig uitzicht op de watervallen. Deze tour duurt ongeveer 4 tot 5 uur, afhankelijk van het parkvolume en het verkeer.

Niagara Falls, VS: Maid of the Mist, Grot, Trolley Tickets

Niagara Falls, VS: Maid of the Mist, Grot, Trolley Tickets

Je zult de meest geweldige uitzichten ervaren die Niagara te bieden heeft met gidsen die boeiende verhalenvertellers zijn en gepassioneerd zijn om ervoor te zorgen dat je een geweldige tijd hebt. Maid of the Mist, naar Cave of the Winds, op een 4-uur durende wandeling en aan boord van een trolleyrit. Kom dichter bij de watervallen dan je voor mogelijk zou houden bij de Cave of the Winds. Ben jij dapper genoeg om het Hurricane Deck bij de Grot van de wind aan te kunnen? Rond deze sightseeingcombinatietour af met een 4 uur durende wandeltocht door het Niagara Falls State Park en een hop on, hop van de trolleytour.

Niagara Falls, VS: rondleiding met boot, grot en meer

Niagara Falls, VS: rondleiding met boot, grot en meer

Bewonder de Niagara-watervallen tijdens een tour met een boottocht op de rivier, toegang tot de Niagara Observation Tower en toegang tot de Cave of the Winds. Volg je gids en luister naar hun feiten en anekdotes over de watervallen en hun geschiedenis. Bekijk de watervallen vanuit alle perspectieven. Laat je ophalen bij je hotel in Niagara Falls, American Side, en ga rechtstreeks naar het Niagara Falls State Park. Bewonder alle drie de snelstromende watervallen vanaf de top van de Niagara Observation Tower. Van groot naar klein, bekijk de Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls vanaf dit hoge uitkijkpunt. Kom dicht bij de machtige watervallen op de Maid of The Mist-boot tijdens een cruise op de rivier. Voel de mist van de watervallen waaien en hoor hun donderende gebrul om je heen terwijl je over het water vaart. Ga naar Goat Island om de Cave of the Winds te bezoeken. Trek je gele poncho aan en volg je gids langs de houten loopbruggen en bruggen om heel dicht bij de watervallen te komen. Hier sta je op slechts 6 meter van de Bridal Veil Falls. Ga terug naar je hotel en beleef onvergetelijke momenten bij Niagara Falls.

Niagara, VS: Waaghalzen wandeltour met Grot der Winden

Niagara, VS: Waaghalzen wandeltour met Grot der Winden

Geniet van twee ongelooflijke Niagara Falls ervaringen met deze fan-favoriete combinatie. Begin met onze Daredevil Tour en volg je eigen gids terwijl je de gekste stunts verkent die ooit in Niagara Falls zijn uitgevoerd. De kleurrijke geschiedenis van barrel riders en koorddansers komt tot leven terwijl je de Horseshoe, Bridal Veil en American Falls van dichtbij bekijkt. Verken daarna de ongelooflijke Cave of the Winds met een gereserveerde toegangspas. Deze combinatie van attracties op Goat Island in het oudste staatspark van Amerika is de perfecte manier om het beste van de Niagara Falls te ervaren! Verzamelen bij de Power Portal Archway op Goat Island (in het Niagara Falls State Park). Dit is vlak naast Parking Lot 2 en de Cave of the Winds. Zoek onze Niagara Falls Adventures Person-In-Park 15 minuten voor je geplande tijd om in te checken. Zij kunnen je ook helpen met eventuele vragen over de Niagara Falls. Ontmoet je Daredevil Gids, klaar om te rollen in hun stuntpak, en maak een korte wandeling naar de Niagara Falls State Park kaart. Je gids laat je kennismaken met het gebied en waarom deze plek een paradijs voor stuntvliegers is geworden. Tijdens de 1 uur durende tour leer je over de wilde geschiedenis van de mensen die het aandurfden om over de Niagara Falls te gaan, evenals de verhalen van koorddansers, stroomversnellingszwemmers en zelfs een waaghalskoe! Je kunt ook genieten van de schoonheid van de krachtige Horseshoe, Bridal Veil en American Falls vanaf uitkijkpunten zoals Stedman's Bluff, Luna Island en Terrapin Point. Met onze Cave of the Winds combo krijg je getimede toegang tot de Cave of the Winds. Inbegrepen in je entree is het World Changed Here paviljoen, waar je meer te weten kunt komen over de geschiedenis van Niagara Falls State Park. Ga vervolgens met de lift naar beneden naar de voet van de Niagara Falls om het ongelooflijke uitzicht langs de rivier te ervaren. Durf het Hurricane Deck te trotseren, waar winden met tropische stormkracht je verwelkomen om onder de Bridal Veil Falls te staan!

Niagara watervallen: Maid of the Mist & Grot van de Winden Tour

Niagara watervallen: Maid of the Mist & Grot van de Winden Tour

Maak deze prachtige begeleide wandeling door Niagara Falls State Park met een professionele, lokale, deskundige en gepassioneerde gids. Je gids laat je het beste zien van wat de watervallen te bieden hebben, terwijl hij je overal spannende en interessante historische informatie geeft! Geniet van de betoverende uitzichten en daarna van een spannende Maid of the Mist-boottocht voordat je onder de 60.000 liter water wordt gedoucht op het orkaandek bij de Cave of the Winds. Geniet van de adembenemende bezienswaardigheden van de Horse-Shoe Canadian Falls vanaf Terrapin Point op Goat Island, en de Bridal Veil en American Falls vanaf Luna Island. Je gids ontmoet je op een aangewezen ontmoetingspunt om je avontuur door Niagara Falls State Park te beginnen. Je krijgt niet alleen alle drie de watervallen te zien - de Horse-Shoe Canadian Falls, Bridal Veil en American Falls - vanaf de ideale pittoreske plekjes, maar je maakt ook een vlotte en schilderachtige boottocht op de wereldberoemde Maid of the Mistboot die je zo dicht bij de watervallen brengt dat je de mist ervan op je gezicht kunt voelen. De opwinding houdt daar niet op, je loopt dan met je gids naar Goat Island naar de spannende Cave of the Winds-ervaring waar je onder de Bridal Veil Falls zult zijn. Hier heb je toegang tot het orkaandek, dat net zo spannend is als het klinkt. Al die tijd zal uw gids leuke en interessante informatie verstrekken.

Niagara Falls: Canadese en Amerikaanse luxe dagtour

Niagara Falls: Canadese en Amerikaanse luxe dagtour

Bezoek de legendarische Niagara Falls in een luxe voertuig met airconditioning, en geniet van een rondleiding rond dit beroemde natuurwonder. Ervaar de boot "Maid of the Mist" (tijdens het seizoen), de Bridal Veil Falls, Horseshoe Falls, en nog veel meer. Begin met een pick-up bijjouwhotel in Niagara Falls en geniet vervolgens van een spannende rit aan boord van de wereldberoemde boot "Maid of the Mist" om de sfeer te zetten voor de dag die voor je ligt. Bewonder het panoramische uitzicht op de watervallen vanaf de top van de Skylon Tower en ontvang gratis retourpassen voor de volgende keer. Vanaf hier kun je genieten van een schitterend uitzicht over de Niagara River Gorge, waar het woelige water een unieke vorm in de rotsen heeft gevormd. Vergeet niet om je fototoestel mee te nemen. Vervolgens daal je 53 meter af in een lift om de rivier van dichtbij mee te maken. Wandel over het Hurricane Deck aan de voet van de Bridal Veil Falls en voel hoe het woeste water van de watervallen langs en onder je door raast en zijn volle kracht toont. Voor regenjassen wordt gezorgd en je zult ze nodig hebben. Tijdens je tour bezoek je ook alle belangrijke uitkijkpunten, zoals Goat Island, Horseshoe Falls, Luna Island en Three Sister Islands, om er maar een paar te noemen. Aan het einde van je tour rond de Niagarawatervallen word je teruggebracht naar je hotel, waar je kunt nagenieten van een dag vol actie. Tijdens het laagseizoen (ongeveer begin november tot midden april, afhankelijk van de winter-/ijsomstandigheden) vervangt de "Journey Behind the Falls" of de "Hornblower Niagara Cruise" (afhankelijk van beschikbaarheid) de boottocht met de "Maid of the Mist". Bovendien vervangt de film "Niagara Legends of Adventure Movie" in deze periode de "Cave of the Winds". De attracties zijn seizoensgebonden en afhankelijk van de weersomstandigheden.

Niagara Falls, VS: wandeltocht door nachtverlichting

Niagara Falls, VS: wandeltocht door nachtverlichting

Bekijk de adembenemende Niagara-watervallen 's nachts verlicht vanuit verschillende uitkijkpunten tijdens deze nachtelijke tour door de Niagara-watervallen. Leer meer over de geschiedenis van Niagara Falls van je gids terwijl je de nachtshow ervaart. Elke avond vanaf de schemering wordt de Niagarawaterval verlicht in een scala aan kleuren, waardoor het een van de meest majestueuze plekken op aarde is. Ervaar de verlichte Niagarawatervallen vanaf Luna Island, gelegen op het puntje van Goat Island naast de Canadian Falls en Prospect Point Observation Tower. Kies tussen een tour van 1 uur en 90 minuten. De tour van 1 uur omvat een bezoek aan de American Falls en de Bridal Falls. De tour van 90 minuten omvat de American Falls, Bridal Falls en Horseshoe Falls.

De topbezienswaardigheden in Niagara Falls, Verenigde Staten

Activiteiten in Luna Island

Steden in Verenigde Staten

Andere activiteiten in Luna Island

Wil je alle activiteiten in Luna Island bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Luna Island

Gemiddelde beoordeling

4.7
(1.639 beoordelingen)

De tour vertrok om 23.30 uur uit Manhattan en arriveerde de volgende ochtend rond 8.00 uur in Niagara Falls. Je bent er dan vóór de drukte. Alles is heel rustig en bijna onaangeroerd. Als je geluk hebt schijnt de zon 's ochtends in de watervallen en zie je een prachtige regenboog. Het is niet zo gemakkelijk om in de bus te slapen omdat de snelwegen niet zo perfect zijn. Er worden voldoende toiletpauzes genomen. Lokale gidsen nemen de groep ter plaatse over. Je maakt een kleine wandeling door de natuur. Vervolgens wordt u afgeleverd bij de boot. Na de boottocht eindigt deze ter plaatse en heb je ongeveer 2 uur vrije tijd voor eten of andere bezienswaardigheden, of voor een wandeling naar Canada. De terugreis vindt plaats rond 13.30 uur. Al met al een zeer waardevolle tocht.

Punctueel met geplande tijden. Activiteit getrouw uitgevoerd zoals beschreven op het programma. Excursie boven verwachting. Gezien de vele reisuren zou iets meer comfort qua vervoermiddel niet slecht zijn. De gids was erg aardig en behulpzaam, maar de meeste uitleg werd in het Engels gegeven. Omdat groepen vaak tweetalig zijn, zou het handig zijn om twee gidsen te hebben die tegelijkertijd de heterogeniteit van de groep kunnen uitleggen, zodat iedereen kan begrijpen wat ze bezoeken. Voor de rest raad ik deze excursie aan, ondanks de vele reisuren... het loont allemaal!!!

Een fantastische ervaring en heel leuke 3 daagse vanuit New York! We hadden prachtig weer en alles was goed verzorgd en goed uitgestippeld. De Niagara Falls zijn een must do als je in New York bent en wat tijd hiervoor wil vrijmaken. De leuke stad Niagara Falls aan de Canadese kant veranderd in een Mini Las Vegas ‘s avonds. De kamers waren top, mooi verzorgd evenals het vervoer. Toronto en de 1000 Lakes waren een heel leuke activiteit.

Het is zeker een intense en vermoeiende reis, maar als je dan bij de watervallen aankomt, wordt alle vermoeidheid beloond door de schoonheid van deze prachtige plek. De lokale gids John, een goede kerel, bekwaam. De gids Daniël die er in het begin bij was, was iets minder prettig. De twee zeer goede chauffeurs. Een onberispelijke organisatie, het is de moeite waard.

De reis was geweldig! Comfortabele bus met toilet voor noodgevallen. Elke 2 uur was er een pauze en alles werd heel duidelijk uitgelegd. De gids Richard ter plaatse bij de Niagara Falls rondde het verblijf af. Gemakkelijk te begrijpen, informatief en grappig!