Lunapar, Pompeï

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Lunapar, Pompeï

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 822 beoordelingen

Als je dit leest, lijkt het je interessant om Pompeii te bekijken en de Vesuvius te beklimmen. En terecht. Wat mij zo goed beviel aan deze ' GYG original' excursie was dat de planning, het vervoer en de toegang tot de parken vkekkeloos verliepen. (Onderschat dat niet, mocht je nog overwegen om dat zelf te gaan doen!) Daarbjj: de zeer vakkundige, onderhoudende gids zorgde er voor dat dit een prachtige, indrukwekkende trip werd

Prima georganiseerd. Zelfs toen de groep compleet was vroeger vertrokken zodat we nog meer tijd hadden. De gidsen waren erg vriendelijk en tijdens de excursie duidelijk verstaanbaar. Ook was de rondleiding zeer interessant. De wandeling op de Vesuvius was leuk om te doen, maar minder verrassend.

Very nice trip. Because of covid, the pompei park was almost empty, so they made the tour longer instead of just getting the regular your done faster.

Geweldige excursie. Twee uur intensieve kundige uitleg. En zo lang als je zelf wilt ervoor en/of erna zelf verder Pompeii ontdekken.

Alles was super georganiseerd en de gids sprak perfect Engels en wist heel veel te vertellen!