1. Oekraïne
  2. Oblast Lviv
  3. Lviv

Lviv Old Town: 2,5 uur Small Group Walking Tour

Product ID: 73227
Bekijk gallery
Ontdek de iconische bezienswaardigheden van de UNESCO World Heritage Site van Lviv Old Town op een 2,5 uur durende wandeling met een lokale gids. Meer informatie over de historische stad als je de middeleeuwse straten dwalen en zich vergapen aan…
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 2,5 uur
Begintijd 10:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Leer de geschiedenis van Lviv en de UNESCO aangewezen Old Town
  • Zie beroemde bezienswaardigheden, zoals de Dominicaanse kathedraal en Lviv Theater van Opera en Ballet
  • Bezoek Markt naar het hart van de stad te beleven gedurende vele eeuwen
Volledige beschrijving
Ontmoet uw vriendelijke lokale gids in de voorkant van de Lviv Theater van Opera en Ballet, en op pad gaan op een kleine groep wandeltocht van de oude stad.

Aangewezen een UNESCO World Heritage Site in 1998 als erkenning voor de vrijwel intacte middeleeuwse stedelijke topografie, de stad is vol met gezellige smalle straatjes met fantastische architectuur. Meer informatie over de bekende artiesten die hebben opgetreden op het podium van de Lviv Theater van Opera en Ballet. Loop dan door de centrale laan van Prospect Svobody en zie de Heilige Maagd Fontein en het monument voor de Poolse dichter Adam Mickiewicz op Mickiewicz Square.

Ga vervolgens naar de kerk van de Jezuïeten en de indrukwekkende Dominicaanse kathedraal. Neem een ​​kijkje op de raadselachtige Kapel van de Boim Familie en de kathedraal van de Hemelvaart van de Heilige Maagd Maria. Een hoogtepunt van de tour is een bezoek aan de levendige markt van Square, het hart van het politieke, culturele en commerciële leven in Lviv al meer dan 500 jaar. Zie Lviv stadhuis en de 4 prachtige fonteinen, versierd met mythologische figuren.

Aankoop wat souvenirs bij de cadeauwinkels, of genieten van een drankje in een van de iconische cafés. Tegen het einde van deze mooie wandeling, zult u Lviv herinneren als een van de mooiste steden die je ooit hebt gezien.
Inbegrepen
  • Gids
Niet inbegrepen
  • Toegangsprijzen
  • Hotel pick-up en drop off
  • Fooien (optioneel)

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ontmoet in de voorkant van de ingang van de Lviv Theater van Opera en Ballet,

Openen in Google Maps ⟶

Vanaf € 20 per persoon

Georganiseerd door

Green Tour Ukraine

Product ID: 73227