Belevingen in
LxFactory

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

LxFactory: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Lissabon: Tuk Tuk Tour van 3 uur in de straat

1. Lissabon: Tuk Tuk Tour van 3 uur in de straat

Lissabon is in de loop van de tijd een kosmopolitische stad geworden. Vanaf de tijd van de karvelen die vertrekken naar de ontdekking van nieuwe werelden tot vandaag, heeft de stad zichzelf opnieuw uitgevonden, zodat traditie en moderniteit vandaag samengaan in een unieke harmonie. Stedelijke kunst en interventie namen de straten en lanen over en gaven de stad kleur en helderheid met een moderne en voorhoede van één van de oudste steden in Europa. Dit is een tour speciaal ontworpen voor iedereen die een beetje street art wil onthullen verspreid over de straten van Lissabon. Een verrassing op elke hoek van de handen en de creativiteit van bekende artiesten en anderen die anoniem blijven. Ook waarderen de meer traditionele hoeken van de stad, zoals de buurten van Castelo, Graça, Alfama en Bairro Alto. Geniet van het uitzicht vanuit enkele van de beste uitkijkpunten en vergeet natuurlijk niet je camera mee te nemen.

...
Lissabon: 2 uur durende Street Art-fototour

2. Lissabon: 2 uur durende Street Art-fototour

Ontdek de straatkunst van Lissabon tijdens een fototour van 2 uur. Dwaal door enkele van de oudste en populairste buurten van Lissabon en bewonder de spectaculaire muurschilderingen. Nadat je je gids hebt ontmoet, ga je op verkenning van de beroemde straatkunst van Lissabon, met elke dag nieuwe stukken. Loop van het centrum naar de top van de kasteelheuvel, dus wees voorbereid om verschillende heuvels op en neer te gaan; de kunst zal echter de moeite waard zijn. Maak een reis door de wereld van straatkunst met je gids en hoor over de geschiedenis ervan in Lissabon. Geniet van de tijd om foto's te maken van alle kunst en geniet van het uitzicht op de rivier de Taag.

...
Lissabon: lokale buurten privéwandeling met snack

3. Lissabon: lokale buurten privéwandeling met snack

Ervaar het dagelijks leven in Lissabon tijdens een begeleide wandeling en ga verder dan de gebruikelijke toeristische bezienswaardigheden met een lokale gids. Ga naar wijken waar alleen de lokale bevolking komt en praat over het leven in de stad onder het genot van een kopje Portugese koffie.   Bezoek de eerste kerk ter wereld gewijd aan het Heilig Hart van Jezus met een stop bij de Basilica de Estrela. Ga verder naar het oude Campo de Ourique-gebied en ontdek het voormalige huis van de schrijver Fernando Pessoa. Ontdek chique wijken en hippe buurten met kleine straatjes, boetiekjes en cafés. Eindig bij de LX Factory en voel de creatieve energie van de kunstscene.   

...
Lissabon: Riverside & Belem zelfgeleide tour per e-auto

4. Lissabon: Riverside & Belem zelfgeleide tour per e-auto

Ontdek de rivieroever van Lissabon langs de Taag, zij aan zij met de grote tuinen, parken, monumenten en terrassen. Begin bij de LX Factory, het centrum van creativiteit en start-ups in Lissabon, om je avontuur aan de rivier te beginnen. Vanaf hier rijdt u richting de officiële residentie van de president en de tuinen van Belém. Stop om het Jerónimos-klooster te bewonderen en probeer een beroemde vla-taart, de emblematische delicatesse van Lissabon. Van de Toren van Belém tot Terreiro do Paço, zult u verbazingwekkende fotomomenten tegenkomen, zoals de brug van 25 april of het nieuwe Museum voor Kunst, Architectuur en Technologie. Bereid uw Smartphone voor, kies het beste filter en sla onvergetelijke herinneringen op. Lissabon is een stad met een uniek licht, waarin de huizen van lichte kleuren de zon weerspiegelen en het unieke landschap transformeren. Vergeet niet de Portugese tegels en kasseien, die deze stad aan de rivier maken, een van de beste in Europa.

...
Lissabon: privétour van een hele dag in Tesla

5. Lissabon: privétour van een hele dag in Tesla

Ontdek Lissabon in je eigen tempo met een luxe 8-uur durende tour in een privé Tesla-voertuig. Begin uw tour met het ophalen van hotels en ga vervolgens naar een van de mooiste uitkijkpunten in de stad om de uitzichten te bewonderen en kennis te maken met de geschiedenis van Lissabon. Rijd naar het centrum om enkele van de oudste buurten van Lissabon te verkennen. Bezoek het beroemde Belém-gebied en bekijk het Jerónimos-klooster, de Belem-toren, het Monument der Ontdekkingen en proef heerlijke Portugese custardtaartjes. De tour is volledig aanpasbaar - laat je chauffeur weten wat je wilt zien en hij brengt je overal waar je heen wilt. Tour comfortabel en stijlvol door de stad in een milieuvriendelijk Tesla-voertuig. Verken Lissabon op de meest luxueuze manier met een privé sightseeing-ervaring.

...
Belem: geschiedenis en erfgoed Privé dagtocht met lunch

6. Belem: geschiedenis en erfgoed Privé dagtocht met lunch

Ontsnap aan het bruisende Lissabon tijdens deze privédagtour en bezoek de prachtige wijk Belém. Bezoek de Belem-toren, het klooster dos Jerónimos en proef een authentieke Portugese lunch. Spring samen met je gids aan boord van een moderne trein en verken de meest emblematische plekken van Belém. Leer meer over de geschiedenis, de heerlijke gastronomie en de belangrijkste gebouwen. Maak kennis met het klooster dos Jerónimos, uitgeroepen tot werelderfgoed, met je skip-the-line ticket. Bewonder de indrukwekkende Toren van Belém, gebouwd in de prachtige Manuelijnse stijl van Lissabon. Nadat je een stop hebt gemaakt in de oudste cafetaria van Belém, ontdek je de geheime geschiedenis van zijn heerlijke slagroomtaarten. Maak kennis met het Monument voor de Ontdekkers, een enorme monoliet ter ere van ontdekkende zeelieden. Een heerlijke Portugese lunch wacht op je om te ontspannen en te eten onder het genot van een glas Portugese wijn. Neem daarna de tram en bezoek een van de oudste en meest traditionele tegelfabrieken. Sluit de rondleiding af in een oude krantenfabriek die is omgebouwd tot een kunst- en designlaboratorium, de meest ondergrondse plek in Lissabon.

...
Lissabon: Urban Art Tour

7. Lissabon: Urban Art Tour

Verken de lanen, straten, muurschilderingen, gebouwen, bruggen en andere ongewone gebieden van Lissabon die het canvas zijn geworden voor straatartiesten. Leer met een gepassioneerde deskundige gids meer over de geschiedenis van straatkunst in Lissabon en de verhalen achter de verschillende werken die je zult zien. Ontdek het werk van opmerkelijke kunstenaars zoals Vhils, bekend om zijn 'gezichten' uitgehouwen in muren, Pixel Pancho's robotfiguren, Osgemeos 'grafietontwerpen en Derlon's combinatie van straatkunst met houtwerk en de Braziliaanse populaire cultuur. Combineer de kunsttour met een bezoek aan enkele van de meest schilderachtige plekken in Lissabon. Bewonder tussen de haltes de schoonheid van Lissabon en de heuvels op verschillende uitkijkpunten. Verlaat de gebaande paden en ontdek charmante buitenwijken waar hele wijken zijn omgetoverd tot kunstgalerieën in de open lucht.

...
Lissabon: City Sights-fietstocht met een lokaal snoepje en likeur

8. Lissabon: City Sights-fietstocht met een lokaal snoepje en likeur

Geniet van de hoogtepunten in Lissabon tijdens een privé fietstocht. Reis door Belém om de toren van Belém te zien en stop bij een uniek stedelijk kunstlaboratorium. Eet een traditioneel snoepje en nip aan een ginja-likeur. Ontmoet bij de fietsenwinkel en krijg een helm en fiets. Fiets naar het elegante centrale plein van Praça do Comércio. Bekijk de plaats waar koningen werden ontvangen uit de rivier de Taag bij de 'Cais das Colunas'-zuilen. Reis langs de rivier naar de bruisende wijk Belem. Passeer Padrão dos Descobrimentos, het moderne museum voor kunst, architectuur en technologie. Bewonder hoe de vloeiende, gebogen lijnen de golven van de zee simuleren. Ga naar het Jerónimos-klooster dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bewonder de waterversterking bij de Toren van Belém, die is gebouwd in de 'Manuelino'-stijl. Proef een 'pastel de nata' (vla-eitaart), uit de oudste cafetaria van Belém, en ontdek de geheime geschiedenis van dit recept. Bekijk de kunst in een oude krantenfabriek die is omgebouwd tot een kunst- en designlaboratorium. Eindig op de Mercado da Ribeira-markt waar u een glas Ginja kunt proberen, een traditionele Portugese likeur.

...

Sitemap LxFactory

Wil je alle activiteiten in LxFactory ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.