Datums kiezen

Ontdek het beste van
Maastricht

Onze aanbevelingen voor Maastricht

Valkenburg: Toegangskaart voor Thermae 2000

1. Valkenburg: Toegangskaart voor Thermae 2000

Ontspan en kom tot rust in het luxe wellnessresort en 4-sterrenhotel van Thermae 2000. Breng een hele dag door in de onlangs gerenoveerde wellnessfaciliteiten van dit resort. Geniet van activiteiten uit het nieuwe ervaringsprogramma, zoals floaten, klankschaalsessies, theerituelen, begin met yogalessen en nog veel meer. Profiteer van het onbeperkt gebruik van scrubzout, douchegel en shampoo. Thermae 2000 is gelegen op de top van de Cauberg, verscholen tussen de natuur met een prachtig uitzicht. De Cauberg, de beroemdste heuvel van Nederland, is bekend omdat hij al verschillende keren deel heeft uitgemaakt van de wereldkampioenschappen wielrennen. Naast de wereldkampioenschappen hebben vele belangrijke wielerwedstrijden op de Cauberg plaatsgevonden, zoals de Amstel Gold Race. De Cauberg is een onmisbaar onderdeel van Thermae 2000. In 1989 werden drie bronnen in de Cauberg aangeboord voor thermaal water. Alle baden in het wellnessresort zijn uitgerust met dit thermale water.

Maastricht: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

2. Maastricht: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

Ontsnap uit het 15e-eeuwse Maastricht tijdens deze spetterende Escape Tour. Maak kennis met Libertus van Bommel en help hem de geheime uitgang van Maastricht te vinden. In de 15e eeuw heersten de kerk en het klooster over Maastricht. De prior van het Kruisherenklooster, Libertus van Bommel, had dan ook veel verantwoordelijkheden. Maar helaas maakte Van Bommel een behoorlijke puinhoop van zijn taken. Hij moest dus zo snel mogelijk de stad uit, zonder dat iemand hem opmerkte. Zal hij het halen? Kies je starttijd met je teamgenoten, beginnend op elk moment, dag of nacht. Baan je een weg door de stad en vink taken af om alle aanwijzingen te vinden die je nodig hebt om de geheime doorgang te bereiken. Terwijl je naar aanwijzingen zoekt, kun je je vergapen aan de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Loop langs de Sint-Servaasbasiliek, bewonder de prachtige plekken en houd de vele historische gebouwen in het stadscentrum in de gaten. Werk snel en u en uw team zouden het record voor de snelste tour kunnen vestigen. Veel geluk!

Middeleeuws Maastricht: Outdoor Escape Game

3. Middeleeuws Maastricht: Outdoor Escape Game

Speel een stadsspel dat je meeneemt op een reis door de historische hotspots van Maastricht, de Romeinse nederzetting die middeleeuws handelscentrum werd en de geboorteplaats van de euro. Je speelt de rol van een ridder op een adembenemend avontuur, terwijl je minder bekende verhalen uit de rijke geschiedenis van de stad ontdekt. De app biedt nauwkeurige routebeschrijvingen door de stad. Speel in je eigen tempo. Voel je vrij om te pauzeren en je omgeving te verkennen wanneer je maar wilt. Nadat je de game hebt geboekt, ontvang je een e-mail met instructies voor het spelen. Voor grotere groepen kan één persoon toegang kopen voor de hele groep door het aantal personen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel spelen op hun smartphone. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen voucher kopen. Je kunt als een groep spelen en samen de aanwijzingen oplossen terwijl je loopt, of je kunt je opsplitsen in kleinere groepen/teams en het opnemen tegen de anderen. Elke persoon kan ook alleen spelen, los van de groep, en de groep aan het einde ontmoeten.

Maastricht: Museum van Illusies Toegangsbewijs

4. Maastricht: Museum van Illusies Toegangsbewijs

Geniet van een unieke en onvergetelijke ervaring tijdens je bezoek aan Maastricht. Neem de hele familie en al je vrienden mee, plezier is gegarandeerd voor alle leeftijden in Museum of Illusions Maastricht! Ontdek 50 visuele en interactieve illusies, waaronder onze oneindigheidskamer, omgekeerde kamer, stoelillusie, hologrammen en nog veel meer! Verschillende visuele illusies leren bezoekers hoe het waarnemen van de werkelijkheid wordt beïnvloed door wetenschap, visie, perspectief en andere stimuli. De interactieve installaties bieden de kans om één te worden met de illusies en de meest unieke foto's te maken van je vrienden en/of familie. Bereid je voor op een ervaring die je verbeelding zal uitdagen en verbazen!

Maastricht: Stadsverkenning Smartphone Spel

5. Maastricht: Stadsverkenning Smartphone Spel

Verken de historische binnenstad van Maastricht en ontdek leuke weetjes over de wereldberoemde violist André Rieu. Loop door de verborgen straatjes en spot levendige pleinen en geheime hoekjes. Geniet halverwege het parcours van een lekker lokaal biertje om je te helpen de rest van de raadsels op te lossen. Los 11 leuke locatiegebaseerde raadsels op om ongebruikelijke en charmante kleine plekjes te ontdekken, merkwaardige lokale verhalen te ontdekken en aanbevelingen te krijgen voor onafhankelijke cafés en winkels. Deze speelse wandeling door Maastricht zet je zintuigen op scherp en stimuleert je om de mooiste – en kleine(!) – details om je heen te waarderen. Of je Maastricht nu al kent of net bent begonnen met verkennen, deze ervaring geeft je een perspectief op ontdekking dat je nieuwsgierigheid zal inspireren, waar je ook heen gaat. Nieuwsgierige feiten: Kom meer te weten over de stad, ontdek de geheimen van de belangrijkste bezienswaardigheden en leer over merkwaardige feiten die je nergens anders zult lezen. Vind monumenten en verborgen geheimen: Onze lokale maker creëerde een interactieve wandeling door de stad. Cryptische aanwijzingen laten je door de straten van de stad kronkelen en nodigen je uit om op details te letten die je normaal gesproken niet opmerkt. Zodra je bij de volgende halte bent aangekomen, moet je een vraag oplossen: open je ogen en geest en gebruik je locatie om het juiste antwoord te vinden! Genieten: Tijdens deze ontdekkingstocht leer je de stad van een andere kant kennen. Zelfs de lokale bevolking ontdekt nieuwe feiten terwijl ze geheime stadspaden volgen!

Maastricht: Wandeltocht op basis van fooien

6. Maastricht: Wandeltocht op basis van fooien

Tijdens onze Tip-gebaseerde tour begint uw Maastricht-avontuur bij de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek, waar onze vriendelijke persoonlijke gids u graag wil begroeten. Dit iconische monument is het perfecte startpunt voor een onvergetelijke reis door het hart van onze charmante stad Maastricht. Onze tour is voor iedereen toegankelijk, waardoor het een echt inclusieve ervaring is. Of u nu een individuele reiziger, een stel of een groep vrienden bent, u bent van harte welkom om met ons mee te doen. We zijn er trots op dat we u niets minder dan de best denkbare reiservaring kunnen bieden. Aan het einde van onze verkenning samen laten we het aan uw bekwame handen over om de waarde van deze verrijkende ervaring te bepalen. Wij zijn ervan overtuigd dat uw perceptie van de waarde van onze tour een bewijs is van de kwaliteit van onze service. Dus waarom gaat u niet met ons mee op deze spannende reis en onthult u de verborgen juweeltjes en lokale geheimen van Maastricht? Sluit je aan bij onze tour en laten we samen herinneringen maken terwijl we de stad ontdekken als een echte local."

Hoensbroek: Toegangsbewijs Kasteel Hoensbroek

7. Hoensbroek: Toegangsbewijs Kasteel Hoensbroek

Wees getuige van avonturen uit een ver verleden die tot leven komen bij een bezoek aan Kasteel Hoensbroek met deze toegangskaarten. Volg de route in de brochure of ga op kasteelspeurtocht. Ontdek meer dan 40 prachtig ingerichte kamers in dit grootse museumkasteel. Loop door de sprookjesachtige gangen en meer dan 40 prachtige kamers van het kasteel. Volg een zelfgeleide route beschreven in het reisboekje, verkrijgbaar bij de kassa. Lees leuke weetjes over het gebouw en krijg meer informatie van de borden in de kasteelkamers. Je kunt het kasteel ook verkennen met de Ontdek de Burcht Tour. Ontdek de 10 meest bijzondere plekken met behulp van een kaart - van de geheime kamer tot het kleine privaat. Kinderen kunnen tijdens hun onderzoek 10 verschillende postzegels verzamelen. Bewonder in de balzaal de glorieuze 18e-eeuwse zalen met plafondschilderingen, kroonluchters en vergulde afbeeldingen van gravin van Hoensbroek. Beklim de 60 meter hoge versterkte middeleeuwse uitkijktoren. Ga de kerker binnen waar de lichten langzaam uitgaan terwijl de deur achter je op slot gaat.

"De Alchemist" Maastricht : ontsnappingsspel in de buitenlucht

8. "De Alchemist" Maastricht : ontsnappingsspel in de buitenlucht

🧙‍♀️ DE ALCHEMIST 🧪 We zijn in het genadejaar 1555 en er doen zich vreemde verschijnselen voor in de stad. Josyne, een van hekserij beschuldigde dorpeling, wordt voor uw ogen gearresteerd door de stadswachten. Onderzoek om de waarheid te achterhalen en de redenen voor deze beschuldiging vast te stellen. Ga verschillende getuigen ontmoeten en onderzoek de aanwijzingen die je onderweg tegenkomt. Kun jij als alchemist je vaardigheden op tijd gebruiken in dit onderzoek, gebaseerd op echte feiten? Kies je ervoor om Josyne te verdedigen, of kies je ervoor om de beschuldiging van hekserij te ondersteunen? UW AVONTUUR BEGINT NU! 🎭 Een leuke stadstour met een ongebruikelijk scenario 🧠 Los onderweg raadsels op om de zaak op te lossen 👀 Zoek de aanwijzingen die verborgen zijn op de monumenten om je heen 💎 Verken de must-see plaatsen en ontdek een aantal verborgen juweeltjes 🔐 Ontgrendel leuke weetjes over de plaatsen die je bezoekt ⌚ Speel op je eigen ritme: start en pauzeer wanneer je maar wilt 💬 Het Coddy-team staat 7/7 voor je klaar via livechat (9.00-20.00 uur)

Maastrichts zelfgeleide Sherlock Holmes-moordmysteriespel

9. Maastrichts zelfgeleide Sherlock Holmes-moordmysteriespel

De Sherlock Holmes City Game is een zelfgeleide tour die je een leuke en interactieve manier geeft om door de stad te lopen. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon met internetverbinding. Zodra je het spel boekt, sturen we je via e-mail alle benodigde informatie. Door door de stad te bewegen, ontgrendel je opdrachten. Hier vind je personages die bereid zijn te helpen. Maar de informatie heeft een prijs! Los hun puzzels op, ga hilarische foto-uitdagingen aan, achtervolg de daders en speel mee om dichter bij het oplossen van de moord op Balthasar te komen. BELANGRIJKE GEGEVENS: - Moeilijkheidsgraad: eenvoudig – ook geschikt voor gezinnen met kinderen - Duur: 2 uur - Tickets: Je hoeft slechts 1 ticket per groep (1-4 personen) te kopen - Elke groep speelt met 1 apparaat. Voor groepen vanaf 4 personen kunt u 2 of meer tickets kopen. - Om dit spel te boeken moet je een datum/tijd opgeven, MAAR je kunt beginnen wanneer je maar wilt. - *LET OP: deze City Game gebruikt de stad als interactief speelveld, maar geeft GEEN informatie over de stad! HOE TE SPELEN: Boek de City Game, bekijk de e-mail die we je sturen met de instructies, download de Loquiz App en begin aan je game-ervaring! Verken de stad in je eigen tempo terwijl je de Sherlock Holmes City Game speelt, een zelfgeleide tour die veel vrijheid en flexibiliteit biedt. Je kunt spelen wanneer, waar en met wie je wilt. Of je nu alleen wilt spelen voor persoonlijke opwinding of met een groep mensen, dit is het spel voor jou! Spelen met meer groepen wordt een competitieve ervaring, perfect als teambuildingactiviteit. Dit spel is een leuke activiteit die je kunt doen tijdens een bezoek aan een stad met je familie en vrienden of als koppel. Onze City Game biedt de maximale onafhankelijkheid, je kunt pauzeren en doorgaan wanneer je maar wilt!

Zelfgeleide geheimen van Maastricht Verkenningsspel

10. Zelfgeleide geheimen van Maastricht Verkenningsspel

Secrets of Exploration Game is een zelfgeleide tour die je een leuke en interactieve manier geeft om de stad te ontdekken. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon met internetverbinding. Zodra je het spel boekt, sturen we je via e-mail alle benodigde informatie. Verken de stad en ga in op de omgeving terwijl je de meest verborgen geheimen van de stad ontdekt! Om verder te komen, zul je uitdagende puzzels, raadsels en fototaken tegenkomen waarvoor je de stad moet verkennen. Tijdens het spel leer je meer over de geschiedenis, bijzondere karakters, cultuur en ontdek je vele unieke weetjes over de stad van jouw keuze. We hebben geheimen ontdekt die zelfs voor de echte lokale bevolking onbekend zijn! BELANGRIJKE GEGEVENS: - Moeilijkheidsgraad: gemiddeld - Duur: 2 uur - Tickets: Je hoeft slechts 1 ticket per groep (1-4 personen) te kopen. Elke groep speelt met 1 apparaat. Voor groepen vanaf 4 personen kunt u 2 of meer tickets kopen. - Om dit spel te boeken moet je een datum/tijd opgeven, MAAR je kunt beginnen wanneer je maar wilt. HOE TE SPELEN: Boek het verkenningsspel, bekijk de e-mail die we je sturen met de instructies, download de Loquiz-app en begin je game-ervaring! Ontdek de best bewaarde geheimen in het historische centrum van de stad met de Secrets of Exploration Game, een spannend, op GPS gebaseerd verkenningsspel! Of je nu alleen wilt spelen voor persoonlijke opwinding of met een groep mensen, dit is het spel voor jou! Spelen met meer groepen wordt een competitieve ervaring, perfect als teambuildingactiviteit. Dit spel is een leuke activiteit die je kunt doen tijdens een bezoek aan een stad. Los de leuke puzzels en vragen op, voltooi fototaken en meer om zoveel mogelijk punten te scoren en extra aanwijzingen te krijgen om je te helpen bij de laatste puzzel. Je kunt zelfs een plek op het scorebord verdienen! Ons verkenningsspel biedt maximale onafhankelijkheid, je kunt pauzeren en doorgaan wanneer je maar wilt.

Alle activiteiten

21 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Maastricht

Wat zijn de topattracties van Maastricht?

Wat zijn de beste dingen om te doen op regenachtige een dag tijdens een bezoek aan Maastricht?

Andere activiteiten in Maastricht

Wil je alle activiteiten in Maastricht bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Maastricht

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 19 beoordelingen

Leuk, aangenaam, groot, op 4 uur zijn we niet rond geraakt om alles eens te doen. Ook een opgietsessir gevolgd in de infinitum sauna en wow! geweldig. Onze begeleider heeft dat heel goed gedaan, er stond prachtige muziek op en we konden van het uitzicht genieten. voor herhaling vatbaar

De voucher werd in eerste instantie niet herkend en was niet terug te vinden onder het boekingsnummer. De dame bij de receptie vroeg ons om de voucher per e-mail te sturen en zo konden we naar de thermale baden.

Het is een zeer mooie thermale spa, mooi aangelegd, heerlijk eten, zeer vriendelijk personeel, gemakkelijk parkeren, over het algemeen een zeer aangenaam verblijf. Wij adviseren.

Binnenkort maar duur de verhuur van badjassen. Vergeet niet je slippers, een grote handdoek, een fles water en je badjas mee te nemen.

Het was heerlijk een zalige ontspannen.-Hele aardig behulpzamen medewerker.Gewoon en fantastisch ervaring een echte aanrader