Kies data

Machu Picchu

Machu Picchu: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Ruïnes van Machu Picchu Officiële tickets voor de berg Machu Picchu

1. Ruïnes van Machu Picchu Officiële tickets voor de berg Machu Picchu

Ontdek de magische verloren stad van de Inca's hoog in de Andes. Met dit officiële ticket wandel je tussen de ruïnes van Machu Picchu en door de Machu Picchu-berg in je eigen tempo.  Wees één van 800 mensen die de berg Machu Picchu dagelijks beklimmen, verdeeld over twee groepen. De eerste groep krijgt toegang van 07:00 tot 08:00 uur en de tweede groep van 09:00 tot 10:00 uur.  De klim is afhankelijk van de conditie van de wandelaar en duurt ongeveer tussen de 2 en 3 uur. Vanaf de top van de berg heb je een indrukwekkend uitzicht over de omliggende bergtoppen, de valleien en de slingerende rivier Urubamba.

Van Cusco: dagtour door Machu Picchu

2. Van Cusco: dagtour door Machu Picchu

Reis vanuit Cusco om meer te weten te komen over de majestueuze Inca-stad: Machu Picchu en de oude beschaving die daar leeft. Ontdek de geheimen die erin verborgen zijn. Ga terug in de tijd terwijl je de straten van deze ruïnes in de Peruaanse Andes verkent. Begin met een vroege ochtend pick-up van je hotel in Cusco voor transfer naar het treinstation. Stap aan boord en geniet van het comfort dat de trein biedt tijdens de reis naar Machu Picchu. Kies uit de optie van een standaardtrein of een Vistadome-trein met panoramische uitzichten. Geniet van de dynamische landschappen van de Peruaanse Andes. Aankomst in Aguas Calientes en neem een bus naar de ingang van de citadel van Machu Picchu. Leer meer over de geschiedenis van deze prachtige plek. Afhankelijk van de optie die je selecteert, kun je genieten van een rondleiding door Circuit 5. Bezoek Qolqas, de landbouwzone, de waterweg, droge put, Tempel van de Zon, Inka House, waterbronnen, set drie covers, Pisonay Square en het archeologische reservaat . Neem de bus terug naar Aguas Calientes en krijg aanbevelingen voor de lunch. Stap in de trein terug naar het station Ollantaytambo of Poroy, waar vervoer klaar staat om je naar je hotel in Cusco te brengen.

Inca Trail naar Machu Picchu: klassieke 4-daagse trektocht

3. Inca Trail naar Machu Picchu: klassieke 4-daagse trektocht

Wandel over de onvergetelijke Inca Trail en geniet van een once-in-a-lifetime ervaring. Neem deel aan een van 's werelds oudste bedevaarten op dit 4-daagse programma dat consequent wordt gerangschikt onder de 10 beste wandelingen ter wereld. Ga door een aantal verschillende ecologische zones met een grote diversiteit aan flora en fauna. Ontdek een verscheidenheid aan orchideeën en bromelia's, maar ook kolibries, vossen en herten. Als je geluk hebt, kun je zelfs een glimp opvangen van de prachtige Zuid-Amerikaanse beer. Verken archeologische vindplaatsen en landbouwterrassen die door de Inca's zijn achtergelaten en meer dan 400 jaar onontdekt zijn gebleven. Eindig de wandeling in Machu Picchu, een UNESCO-werelderfgoed en een van de meest spectaculaire historische locaties op aarde. Dag 1: Trainingsdag! Cusco - Km 82 - LLactapata - Ayapata (14 km, 6 uur).- Vertrek rond 04.30 uur vanuit uw hotel en rijd naar Km 82 om de 6 uur durende wandeling te beginnen op de eerste dag van de Inca Trail-wandeling naar Machu Picchu. De eerste camping ligt op 3300m (10826ft); we overnachten in comfortabele tenten. Dag 2: De uitdaging! Ayapata – Warmiwañuska – Chaquicocha (16 km, 10 uur).- De meest uitdagende en langste dag van de 4-daagse Machu Picchu Trek, waarbij je twee bergen passeert in 10 uur wandelen: de eerste berg is Dead Woman's Pass, het hoogste punt van de Inca Trail met 4215m (13829ft). De tweede berg is Runqurakay Pass, met 4000m (13123ft). Dag 3: De gemakkelijke dag! Chaquiccocha – Phuyupatamarca – Wiñaywayna (10 km, 6 uur). De mooiste en meest ontspannende dag, wandelen is slechts 6 uur door verschillende ecologische zones. Vandaag bezoekt u ook verschillende prachtige archeologische vindplaatsen, waaronder Wiñaywayna, gelegen op 2600m (8530ft); we kamperen slechts 2 uur van Machu Picchu. Dag 4: Ontdek Machu Picchu! Wiñaywayna – Machu Picchu – Cusco (6 km, 2 uur), Vroeg opstaan en 2 uur wandelen naar Machu Picchu via de Sungate vanwaar we een uniek uitzicht op Machu Picchu hebben. Nadat je Machu Picchu hebt verkend, stap je aan boord van de panoramische treinen om terug te keren. Je wordt rond 19.30 uur teruggebracht naar je hotel.

Machu Picchu: officieel ticket voor de ruïnestad

4. Machu Picchu: officieel ticket voor de ruïnestad

Verken de Inca-ruïnes van Machu Picchu zelfstandig met een standaard toegangskaartje voor deze schitterende UNESCO-Werelderfgoedlocatie. Je ontdekt de bezienswaardigheden in je eigen tempo, zoals de Tempel van de Zon, de terrasakkers en de Intihuatana-steen. Maak meteen een foto van het beroemde observatorium, met op de achtergrond de Verloren Stad. Ga voor deze optie als je graag je eigen vervoer en gids regelt.  Let op, je kunt uitsluitend onder begeleiding van een erkende gids de Verloren Stad Machu Picchu bezoeken. Je kunt bij de ingang tot de ruïnes een gids huren. Zorg ervoor dat je alle door de lokale partner verstrekte informatie en de details in de sectie "Weet voordat je gaat" zorgvuldig leest

Van Aguas Calientes: retourbusticket naar Machu Picchu

5. Van Aguas Calientes: retourbusticket naar Machu Picchu

Geniet tijdens de busrit van de rust en het landschap. De bussen zijn comfortabel en uitgerust met airconditioning.  De professionele chauffeur zorgt ervoor dat je ontspannen kunt genieten van de reis. Profiteer van flexibele reistijden en gunstige prijzen, en geniet boven alles van een prachtige reis.  

Van Cusco: privédagtrip Machu Picchu met alle tickets

6. Van Cusco: privédagtrip Machu Picchu met alle tickets

Haal het meeste uit je tijd in Cusco met een privétour van een hele dag door het beste van Machu Picchu. Geniet van het ophalen van je hotel in Cusco, reis met de trein door de Andes en leer over de oorsprong van Machu Picchu tijdens een begeleide wandeling. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, reis je naar Ollantaytambo voor je treinrit naar Aguas Calientes. Geniet vanuit het raam van uw trein van een panoramisch uitzicht op het Andesgebergte en de omliggende jungle. Stap vervolgens in de bus voor een snelle reis van 25 minuten naar Machu Picchu en vermijd de lange trektocht. Geniet van een begeleide wandeling door deze historische citadel en leer over de belangrijkste bezienswaardigheden, waaronder het centrale plein, de tempel van de drie ramen, de heilige zonneklok en de begraafplaats. Geniet na je tour van wat vrije tijd in Aguas Calientes om de stad te verkennen of om te lunchen voordat je op de trein terug naar Ollantaytambo springt, vanwaar je aan het eind van de dag weer wordt afgezet bij je hotel in Cusco.

Machu Picchu en Huayna Picchu toegangsticket

7. Machu Picchu en Huayna Picchu toegangsticket

Ontdek de bezienswaardigheden van Machu Picchu. de Verloren Stad en wees één van de 400 mensen die de Huayna Picchu per dag mogen beklimmen. Je verkent de attractie in je eigen tempo, zoals de Tempel van de Zon, de terrasvormige velden van de agrarische sector en de Intihuatana-steen, en neem foto's van de omgeving met de Verloren Stad op de achtergrond. De beklimming van Huayna Picchu is beschikbaar in 2 groepen: 07:00 of 10:00 uur. Zorg ervoor dat je er op tijd bent voor je gegeven tijdslot voor je wandeling op de berg. Je bewondert het adembenemende uitzicht op Huayna Picchu en staat versteld hoe je deze beruchte, historische stad in het echt ziet.

Verloren Stad en berg Machu Picchu: officieel ticket

8. Verloren Stad en berg Machu Picchu: officieel ticket

Ontdek de Incaruïnes en beklim de Machu Picchu in je eigen tempo met dit officiële entreeticket voor deze geweldige UNESCO Werelderfgoed in de Heilige Vallei. Deze aanbieding omvat toegang tot de verloren stad Machu Picchu en de Machu Picchu-bergwandeling. Slechts 800 mensen mogen de berg Machu Picchu dagelijks beklimmen, verdeeld over twee groepen. De eerste groep krijgt toegang van 07:00 tot 08:00 uur en de tweede groep van 09:00 tot 10:00 uur. De klim naar de berg Machu Picchu duurt, afhankelijk van de conditie van de wandelaar, 2 tot 3 uur. Vanaf de top van de berg heb je een indrukwekkend uitzicht over de omliggende bergtoppen, de valleien en de slingerende rivier Urubamba.

Aguas Calientes: officieel ticket, bus & gids Machu Picchu

9. Aguas Calientes: officieel ticket, bus & gids Machu Picchu

Ontmoet je chauffeur in je hotel of het treinstation in Aguas Calientes. Begeef je op de prachtige rit van 30 minuten naar Machu Picchu, waar je je paspoort toont en door de veiligheidscontrole gaat. Loop 20 minuten naar het bovenste gedeelte van Machu Picchu en volg je gids naar de perfecte uitkijklocatie. Je gids leidt je door de legendarische site tijdens een 2-uur durende rondleiding, waarin je de geschiedenis van de verloren stad en Machu Picchu ontdekt. Krijg een panoramisch uitzicht op de ruïnes en de omliggende bergen. Verdwaal in de doolhofachtige stenen constructies. Daarna keer je terug naar Aguas Calientes.

Van Cusco: luxe Machu Picchu-tour in eersteklas trein

10. Van Cusco: luxe Machu Picchu-tour in eersteklas trein

Stap in een wereld van luxe in deze eersteklas trein naar Machu Picchu. Bewonder een prachtig uitzicht op het platteland van Cusco terwijl u geniet van gastronomische gerechten en livemuziek aan boord. Begin uw dag met een privétransfer naar het station en word verwelkomd aan boord van de eersteklas trein naar Machu Picchu. Stap het observatorium, de lounge of het balkon binnen om het weidse uitzicht op de Andes en de Urubamba-rivier te bewonderen. Na 4 uur reizen vanuit Cusco, arriveer je in Aguas Calientes en rijd je 30 minuten naar de Citadel van Machu Picchu. Bij aankomst ontmoet je je privégids en begin je aan de middagtour door de citadel. Bekijk de meest spectaculaire archeologische vindplaatsen in Machu Picchu. Verken het fort, tempels, pleinen en paleizen terwijl je gids de fascinerende geschiedenis van de verloren stad van de Inca's uitlegt. Geniet daarna van vrije tijd om in je eigen tempo door de stad te dwalen en prachtige foto's te maken. Vertrek in de late namiddag naar Cusco en geniet aan boord van een selectie cocktails, wijn en live-entertainment. Geniet van een heerlijk driegangenmenu bereid met lokale producten terwijl je comfortabel terug naar het station reist.

  • Rondleidingen
  • Toegangstickets
  • Meerdaagse tours
  • Dagtochten
  • Privétours
85 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 85

Sitemap Machu Picchu

Wil je alle activiteiten in Machu Picchu ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Machu Picchu

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.909 beoordelingen

Ik heb voor deze ervaring gekozen omdat ik in Cusco kon worden opgehaald en dezelfde dag naar Cusco kon terugkeren. De gastheer was zeer communicatief en ik werd gemakkelijk van de bus naar de Inca-trein, naar een andere bus en naar Machu Picchu geleid, waar mijn gids op me wachtte. Ze zorgden voor alle vervoerbewijzen en toegangsbewijzen. Ik hoefde geen vinger uit te steken! Mijn gids was uiterst deskundig en maakte de tour leuk en hij kende de beste fotoplekken!

The tickets worked out great. We needed the printed tickets at the entrance. Huayna is great, would definitely recommend, get your tickets early. You need an additional guide for machu picchu though. There are guides at the busstop, who will gladly offer you their services immediately.

De plaats is spectaculair, maar je moet je reisagent goed informeren, want je moet ervoor zorgen dat je de treinkaartjes hebt om de ingang naar Machu Picchu te kunnen kopen, anders loop je het risico niet aan te kunnen komen bij de vastgestelde tijd voor toegang tot de plaats. ,

Fijn om tevoren al een gids geregeld te hebben die avond tevoren al even langs kwam

Todo fue excelente, los choferes, los guías, puntuales y muy profesionales.