Datums kiezen

Machu Picchu

Machu Picchu: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Van Cusco: groepstour van een hele dag door Machu Picchu

1. Van Cusco: groepstour van een hele dag door Machu Picchu

Reis vanuit Cusco om meer te weten te komen over de majestueuze Inca-stad: Machu Picchu en de oude beschaving die daar leeft. Ontdek de geheimen die erin verborgen zitten. Ga terug in de tijd terwijl je de straten van deze ruïnes in de Peruaanse Andes verkent. Begin met een vroege ochtend pick-up van je hotel in Cusco voor transfer naar het treinstation. Stap aan boord en geniet van het comfort dat de trein biedt tijdens de reis naar Machu Picchu. Kies uit de optie van een standaardtrein of een Vistadome-trein met panoramisch uitzicht. Geniet van de dynamische landschappen van de Peruaanse Andes. Aankomst in Aguas Calientes en neem een bus naar de ingang van de citadel van Machu Picchu. Leer meer over de geschiedenis van deze prachtige plek. Afhankelijk van de optie die u selecteert, kunt u genieten van een geleid bezoek aan Circuit 5. Bezoek Qolqas, de landbouwzone, de waterweg, de droge kuil, de Tempel van de Zon, het Inka-huis, de waterbronnen, stel drie overkappingen, Pisonay Square en het archeologische reservaat. Neem de bus terug naar Aguas Calientes en krijg aanbevelingen voor de lunch. Stap aan boord van de trein terug naar het station Ollantaytambo of Poroy waar het vervoer klaar staat om je naar je hotel in Cusco te brengen.

Machu Picchu: standaard toegangsticket

2. Machu Picchu: standaard toegangsticket

Verken de Inca-ruïnes van Machu Picchu zelfstandig met een standaard toegangskaartje voor deze schitterende UNESCO-Werelderfgoedlocatie. Reserveer je toegangskaartje om de vindplaats te betreden. Je kunt zelf vervoer en een gids regelen voor het bezoek.  Je ontdekt de bezienswaardigheden in je eigen tempo, zoals de Tempel van de Zon, de terrasakkers en de Intihuatana-steen. Maak meteen een foto van het beroemde observatorium, met op de achtergrond de Verloren Stad.  Voor het betreden van de Verloren Citadel van Machu Picchu is het verplicht om begeleid te worden door een erkende gids. Je kunt bij de ingang naar de ruïnes een gids huren.

Machu Picchu: dagtocht vanuit Cuzco met optionele lunch

3. Machu Picchu: dagtocht vanuit Cuzco met optionele lunch

Ontdek de magie van de Andes en Machu Picchu tijdens een dagtocht vanuit Cusco. Bewonder het uitzicht op de bergen in de trein naar Aguas Calientes. Stap in een comfortabele bus naar Machu Picchu en begin aan een rondleiding. Geef je ervaring een upgrade en voeg er een authentieke Peruaanse lunch aan toe. Je begint met de ophaalservice vanaf je hotel in Cuzco en reist naar het station van Ollantaytambo om op de trein naar Aguas Calientes te stappen. Dit is de dichtstbijzijnde stad bij Machu Picchu. Geniet van een mooie treinreis door het spectaculaire Andeslandschap. De trein beschikt over voldoende zitplaatsen met grote ramen, waardoor je een weids uitzicht hebt op de omliggende jungle en de bergen.  Vervolgens maak je een busreis van 25 minuten naar Machu Picchu. Aangenomen wordt dat de stad Machu Picchu in de jaren 1450 werd gebouwd als een vakantieoord voor de Inca-keizer Pachacuti. Binnen een eeuw werd de stad verlaten na de Spaanse verovering. De Spanjaarden hebben haar nooit gevonden, dus ze werd niet verwoest zoals andere Inca-steden. In plaats daarvan werd het langzaam opgeslokt door de jungle en verborgen. Maak een rondleiding met gids over deze plek, waarbij je uitleg krijgt over de oorsprong van deze adembenemende citadel en de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals het centrale plein, de koninklijke vertrekken, de Tempel van de Drie Ramen, de Ronde Torens, de Heilige Zonnewijzer en de begraafplaatsen. Na deze tour keer je terug naar Aguas Calientes, waar je vrije tijd hebt om de stad te verkennen en van een optionele lunch te genieten.  Na enige tijd in de stad keer je terug naar het station van Aguas Calientes, waar je de trein terug naar Ollantaytambo neemt, vanwaar je weer terug wordt gebracht naar je hotel.

Vanuit Cusco: 1-daagse Machu Picchu-tour | Treinexpedities |

4. Vanuit Cusco: 1-daagse Machu Picchu-tour | Treinexpedities |

Dag 1: Historisch heiligdom van Machu Picchu De Machu Picchu en Montana de Siete Colores-tour, twee dagen en één nacht, begint met het ophalen van je hotel om 03.30 uur en dan gaan we ongeveer 2 uur met de bus van Cusco naar het treinstation van Ollantaytambo. Daarna stappen we in de trein van Ollantaytambo naar Machu Picchu, een stad die ook wel Aguas Calientes wordt genoemd, de reis duurt ongeveer 2 uur. Bij aankomst in de stad Machu Picchu gaan we naar het Consettur-busstation, we gaan aan boord van de mobiliteit die ons naar de verloren stad van de Inca's (Machu Picchu) brengt met een duur van 30 minuten, op het punt van binnenkomst wacht onze gids op ons Om binnen te komen, tonen wij bij het controlepunt het toegangsbewijs. Vanaf deze plek begint de begeleide excursie van 2 uur en 30 minuten, waar het informatieve deel van Machu Picchu aan hen zal worden uitgelegd. Na alle uitgevoerde rondleidingen zullen ze vrije tijd hebben om het landschap te waarderen en foto's te maken. Daarna keren we terug naar de stad Aguas Calientes om van onze lunch te genieten. Na onze lunch moeten we naar het treinstation van Aguas Calientes en aan boord van de trein stappen die ons naar Ollantaytambo brengt. Op het station van Ollantaytambo wacht een vertegenwoordiger van South America Exploor op u met een bord en uw naam, die ons zal aanspreken op uw mobiliteit om terug te keren naar Cusco en u naar uw respectievelijke hotel te brengen.

Cusco: Inca Trail naar Machu Picchu 4-daagse trektocht

5. Cusco: Inca Trail naar Machu Picchu 4-daagse trektocht

Bewandel de onvergetelijke Inca Trail en geniet van een once-in-a-lifetime wandeling naar Machu Picchu . Vertrek vanuit Cusco en ontdek een van 's werelds oudste bedevaarten tijdens deze 4-daagse reis en verken een nevelwoud. Vertrek vroeg in de ochtend vanuit je hotel in Cusco en rijd 82 kilometer naar het startpunt in Llactapata. Begin uw begeleide wandeling naar de eerste camping in Ayapata, 3300 (10826 voet) meter boven zeeniveau. Ga 's ochtends naar Warmiwañuska en passeer twee bergen voor in totaal 10 uur wandelen. Doorkruis de Dead Woman's Pass, het hoogste punt van de Inca Trail op 4215 meter (13829 voet). Steek vervolgens de Runqurakay-pas over, met 4000 meter (13123 voet) naar Chaquicocha. Na een goede nachtrust in Chaquicocha, ga je op de 6 uur durende trektocht naar Phuyupatamarca en uiteindelijk naar de archeologische vindplaats Wiñaywayna op 2600 meter (8530 voet). Ga door een aantal ecologische zones met een diversiteit aan flora en fauna. Spot orchideeën en bromelia's, maar ook kolibries, vossen en herten. Word vroeg wakker en wandel 2 uur naar Machu Picchu via de Sungate en geniet van een uniek uitzicht op Machu Picchu. Nadat je Machu Picchu hebt verkend, stap je in de panoramische trein terug naar Cusco en wordt je 's avonds bij je hotel afgezet.

Van Aguas Calientes: Machu Picchu-ticket, rondleiding en bus

6. Van Aguas Calientes: Machu Picchu-ticket, rondleiding en bus

Machu Picchu, een van de nieuwe zeven wereldwonderen, toont je de raadselachtige Inca-citadel en zijn geschiedenis. Als je je treinkaartjes al hebt gekocht, is deze privétour perfect voor jou! Buskaartje van naar de citadel van Machu Picchu, toegangsbewijs voor de citadel van Machu Picchu volgens de door u geselecteerde dienst en professionele privébegeleiding zijn inbegrepen. Machu Picchu heeft 9 ploegen om naar binnen te gaan en de capaciteit van elke ploeg is 360 rond. We raden aan om ploegen van 12.00, 13.00 of 14.00 uur te boeken. Je krijgt een intieme tijd met de verloren citadel. Machu Picchu is het hele jaar open. Sommige gebieden zijn gesloten voor onderhoud, onze gids zal uitleg geven vanuit de gezichtspunten.

Van Cusco: 4-daagse Inca Trail begeleide trektocht naar Machu Picchu

7. Van Cusco: 4-daagse Inca Trail begeleide trektocht naar Machu Picchu

Loop de wereldberoemde Inca Trail op deze begeleide trektocht van 4 dagen en 3 nachten. Volg een oud voetpad door de Zonnepoort en Machu Picchu in, onderweg langs magische nevelwouden. Geniet van schilderachtig kamperen, smakelijke maaltijden en de expertise van lokale gidsen en dragers. Dag 1 Begin met het ophalen van je hotel in Cusco, Urubamba of Ollantaytambo op de eerste ochtend. Geniet van een stevig ontbijt en ontmoet je team van gidsen en dragers voor een rit van 82 km naar het startpunt van het parcours. Wandel met tussenpozen van 2 uur, met regelmatige stops om te eten en een pauze te nemen. De eerste overnachting is in Ayapata met een hoogte van 3300 meter. Ontspan hier met een warm drankje, diner en een welverdiende rust. Dag 2 Sta vroeg op voor de langste dag van de trektocht, inclusief het hoogste punt van het pad, Dead Woman's Pass, op 4215 meter. Stop hier om te genieten van het spectaculaire uitzicht voordat je op tijd afdaalt naar de Pacaymayu-vallei voor de lunch. Klim vervolgens naar de Inca-site van Runcu Raccay, waar je twee enorme watervallen aan de overkant van de vallei kunt bewonderen voordat je weer afdaalt naar de afgelegen plek Sayacmarca. Na een korte rondleiding maak je een korte wandeling naar de tweede camping, waar je voor het diner de zon kunt zien ondergaan boven de Vilcabamba-bergen. Dag 3 Begin weer vroeg voor de mooiste dag van het parcours. Loop langs geleidelijke hellingen als je het nevelwoud en Salkantay nadert, de op een na hoogste top in de Heilige Vallei. Begin dan aan de klim naar de laatste top, Phuyupatamarka, waar je je eerste uitzichten over Machu Picchu krijgt. Vanaf hier is het 3 uur lopen via een trap naar Wiñay Wayna, waar je kampeert in de buurt van Machu Picchu. Deel een ontspannen laatste avond met je gidsen en dragers en slaap vroeg voor je laatste dag van verkenning. Dag 4 Sta bij het krieken van de dag op om een prachtige zonsopgang te zien boven de ruïnes van Machu Picchu. Trek naar de Sun Gate en begeef je naar de Lost City of the Inca's, waar je privétour door de ruïnes begint. Na de tour ga je met de bus naar Augas Calientes. Trek hier een paar uur uit om de stad te verkennen, of optioneel om Huayna Picchu te beklimmen , voordat u de trein naar Ollantaytambo of Poroy neemt. Vanaf hier brengt een chauffeur u per bus terug naar uw hotel.

Volledige dagtour naar Machupicchu vanuit Cusco

8. Volledige dagtour naar Machupicchu vanuit Cusco

Geniet van deze ervaring op één dag en leer Machupicchu kennen. De tour begint in de ochtend, we gaan naar je hotel om je op te halen, we gaan naar Ollantaytambo om de treindienst te nemen, vanaf de reis hebben we uitzicht op de prachtige Heilige Vallei van de Inca's, we zullen uitzicht hebben van ongelooflijke landschappen totdat we de stad Aguas Calientes bereiken. Eenmaal aangekomen hebben we redelijk wat tijd om te ontbijten en nemen dan de bus die ons in 30 minuten naar het Machupicchu Sanctuary brengt. Zodra je het Heiligdom binnengaat, begint de gids met de begeleiding om je ervaring te verbeteren en meer te weten te komen over deze indrukwekkende plek. Als we de tour in de middag afronden, keren we terug langs hetzelfde gedeelte en nemen we de terugreistrein naar Ollantaytambo en keren we terug langs dezelfde route als waar we zijn begonnen. De tour eindigt een blok verwijderd van het centrale plein.

Salkantay Trek 4 dagen 3 nachten

9. Salkantay Trek 4 dagen 3 nachten

Dag 1 Cusco - Soraypampa - Humantay-meer - privékamp Quiswarniyoc. We beginnen met het ophalen van het hotel en om 5:45 gaan we naar Mollepata voor 2 uur waar we zullen ontbijten. Daarna rijden we nog 1 uur met de auto naar Soraypampa, waar we de ruiters en het paard zullen ontmoeten dat alle bagage, voedsel en de 7 kilo aan bezittingen van elke wandelaar zal dragen. We beginnen de wandeling bergopwaarts naar het Humantay-meer gedurende 2 uur. Daarna beginnen we 2 uur af te dalen naar het Quiswarniyoc-kamp, wat een exclusief kamp is, hier geniet je eigenlijk van een heerlijke lunch Hier geniet je van een heerlijke lunch, in principe heb je vrije tijd om de omgeving te verkennen of om uit te rusten. Dag 2 Quiswarniyoc - Salkantay Pass - Wuayracmachay - Chaullay Camp De tweede dag van de trektocht is de moeilijkste omdat je tot 4630 m en 20 km wandelen gaat. De koks maken je rond 05.00 uur wakker met een kop warme cocathee, daarna heb je tijd om je spullen weer in te pakken en je voor te bereiden op het voedzame ontbijt dat rond 05.45 uur wordt geserveerd. Daarna beginnen we aan een wandeling van ongeveer 3 uur naar het hoogste punt van de Salkantay-route (4630 m). Ter plaatse zal de gids je leren over de goden van de berg en je zult ook deel uitmaken van het kleine Andes-ritueel voor de Apus, de goden van de berg. Begin dan 2 uur te lopen naar de lunchplek. Ga dan 3 uur naar beneden naar het tweede kamp, dat is Chaullay (2900m) precies aan het begin van het Peruaanse Amazonegebied. Dag 3 Chaullay - Santa Teresa - Hydro-elektrisch - Aguas Calientes We maken je rond 6.00 uur wakker met een kopje coca thee, daarna bieden we je een heerlijk ontbijt aan. Rond 07:00 uur begint u aan de wandeling naar het strand van Sahuayaco gedurende ongeveer 5 uur, u komt aan op het strand van Sahuayaco, vanwaar u het lokale vervoer voor een uur naar Santa Teresa neemt, waar u zult lunchen, daarna zult u ga nog 45 minuten met de auto verder naar Hidroeléctrica en dan loop je 3 uur over de treinsporen naar Aguas Calientes waar je zult uitrusten. Dag 4 Machu Picchu - Cusco Na het ontbijt loop je 30 minuten naar het controlepunt van de Ruins Bridge, die om 05:00 uur open is, waar je je paspoort en je Machu Picchu-tickets moet laten zien. Nadat je het eerste controlepunt bent gepasseerd, beklim je alle trappen gedurende een uur naar de hoofdingang van Machu Picchu om daar rond 06:00 uur aan te komen. Bij Machu Picchu voor de rondleiding van 2,5 uur heb je vrije tijd om de Inca-stad Machu Picchu zelf te verkennen. Op de vierde dag moet je terugkeren naar Cusco na een bezoek aan Machu Picchu en we bieden je 2 opties om terug te keren naar Cusco, je kunt de trein- of busoptie nemen.

Vanuit Cusco: Machupicchu volledige dagtrip met de trein

10. Vanuit Cusco: Machupicchu volledige dagtrip met de trein

Een dagtour door Machu Picchu per trein (alles inbegrepen) is een snelle manier om het historische heiligdom van Machu Picchu in één dag te leren kennen. Omdat u tijdens uw verblijf in de stad Cusco niet over de nodige tijd beschikt, is deze optie ideaal voor u. Je maakt kennis met de belangrijkste sectoren van de Citadel, waar een van de meest erkende voorbeelden van techniek, architectuur, assemblage en houtsnijwerk zich bevindt. de verschillende straten, pleinen, ceremoniële fonteinen en tempels, omgeven door overvloedige vegetatie. De citadel ligt op de top van de berg op een hoogte van 2490 meter boven zeeniveau. Vanaf dit punt kun je de bergen zien zoals de HUAYNA PICCHU, de MACHUPICCHU-berg, de PUTUKUSI-berg en de INTI PUNKU. Al deze bergen kunnen te voet worden bezocht, met vrije tijd om foto's te maken en zo dit geweldige avontuur te herinneren. Na ons bezoek aan Machupicchu, dat gemiddeld 2,5 uur zal duren, vertrekken we met de bus naar de stad Aguas Caliente en daarna kun je de beste plek kiezen om te eten voordat je de bus neemt. trein terug naar de stad Cusco, bij aankomst staat een vertegenwoordiger van MINKA'S Travel klaar om u te vergezellen en u af te zetten bij uw accommodatie. Duur: volledige dag - 1 dag Vertrek: dagelijks vertrek, vooraf reserveren Groep: Máx. 08 personen (Machu Picchu)

Beschikbare activiteiten

368 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 23

Andere activiteiten in Machu Picchu

Wil je alle activiteiten in Machu Picchu bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Machu Picchu

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.354 beoordelingen

Machu Picchu blijft een ongelooflijk mooie site. Als je geluk hebt zoals ik, heb je de zon! De foto's zijn een ansichtkaart waardig. Let op, de site zegt het niet genoeg. Ik nam mijn kaartje voor Machu Picchu en Picchu Mountain. Fysieke wandeling omdat 1900 treden over te steken en vooral kinderen worden afgeraden. Het blijft alleen mijn standpunt, maar de wandeling wordt aan de kant van de berg gedaan. Geen veiligheidsbarrières. Anders voor de dapperen is het uitzicht vanaf de top echt ongelooflijk. Het plezier is de pijn waard. Ik hoop dat mijn recensie je zal helpen op je reis.

Gezien de puinhoop die het was om tijdens een treinstaking in Aguascalientes te komen, zou ik deze jongens een miljoen keer boeken voor het gemak om dit avontuur met hen aan te gaan. Ze zaten bovenop hun communicatie, whatsapp, volgden op en beantwoordden alle vragen.

Very good organized trip. Very friendly guide and porters. Everyday excellent food was made. Like we were having breakfast lunch and dinner in a real restaurant. We look back at a very interesting and nice hiking 4 days to Machu Pichu. Thank you Paul and the porters

Onvergetelijke ervaring. Schitterende landschappen. Nilton onze topgids. Mario de kok maakte uitstekende maaltijden voor ons. En het hele team van geweldige dragers. Te doen

Fijn dat er zo kort van tevoren nog kaartjes beschikbaar waren via getmyguide. Machu Picchu mountain was geweldig! Een pittige klim, maar dan heb je ook wat!