Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.
Toegangsticket

Amman: privétour naar Madaba, Mount Nebo en doopsite

Amman: privétour naar Madaba, Mount Nebo en doopsite

Vanaf € 104,19 per persoon

Ontdek verschillende historische en religieuze locaties tijdens deze privérondleiding van een halve dag. Bezoek Madaba en de Grieks-orthodoxe kerk, beklim de berg Nebo en ontdek de doopplaats van Jezus Christus.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 8 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Chauffeur
Engels, Arabisch
Inclusief ophaalservice
Zorg dat je 10 minuten voor je geplande ophaaltijd klaar bent. Je wordt opgehaald bij elk hotel / accommodatie in Amman.
Privégroep

Belevenis

Highlights
 • Bezoek de oude stad Madaba, bekend om zijn prachtige mozaïeken
 • Beklim de berg Nebo, een belangrijke joods-christelijke bedevaartplaats
 • Bezoek de doopplaats van Jezus Christus, beschouwd als een van de drie heiligste plaatsen van het christendom
Volledige beschrijving
Begin met het ophalen van je hotel in Amman en spring op een voertuig met klimaatregeling, een Engels sprekende privéchauffeur en WiFi-toegang. Geniet van het uitzicht op de woestijnlandschappen van Jordanië terwijl je naar het zuiden reist naar Madaba. Bekijk interessante plaatsen en specifieke informatie over de reis. Bij aankomst op Madaba ontdekt u de oude mozaïekstad met een geschiedenis die teruggaat tot de 2e eeuw. Zie de 6e-eeuwse mozaïekkaart van Jordanië en het Heilige Land in de Grieks-orthodoxe kerk van St. George; gemarkeerd met punten die verband houden met historische verhalen die in de bijbel worden genoemd. Beklim vervolgens de berg Nebo, een heilige berg in Jordanië die op ongeveer 817 meter boven zeeniveau staat. De berg Nebo is doordrenkt van religieuze betekenis als een belangrijke joods-christelijke bedevaartplaats. Het is waar Mozes het beloofde land voor het eerst vanaf de top zag en waar profeet Mozes zou zijn gestorven. Bezoek de basiliek op de top van de berg, gebouwd door Egyptische monniken in de 4e eeuw. Binnen zie je een verzameling goed bewaarde Byzantijnse mozaïeken, met afbeeldingen van dieren in het wild en de jacht. Geniet ook vanaf de top van een panoramisch uitzicht op het Heilige Land en de Jordaanvallei. Ga vervolgens naar De doopplaats van Jezus Christus; gelegen aan de Jordaanse kant van de rivier de Jordaan. Het stond in de bijbelse tijd bekend als Bethanië buiten de Jordaan en wordt beschouwd als een van de drie heiligste plaatsen van het christendom. Krijg de kans om te bidden of verken eenvoudig deze belangrijke bedevaartplaats waar veel profeten zouden hebben bezocht. De doopsite, in het Arabisch 'Maghtas' genoemd, is een van de belangrijkste recente ontdekkingen in de bijbelse archeologie en werd pas in 1996 ontdekt. Na het ervaren van deze heilige bezienswaardigheden en genieten van het fantastische uitzicht, kom je terug met je chauffeur voor de terugreis, eindigend met een hotelaflevering in Amman.
Inbegrepen
 • Ophalen en afzetten bij hotel Amman
 • Privé vervoer
 • WiFi aan boord
 • Parkeerkosten
 • Toegangsprijzen voor genoemde sites
 • Engelstalige bestuurder
 • Lunch
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Lokale gids op genoemde sites

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Huisdieren
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  5/5
 • Vervoer
  5/5
 • prijs / kwaliteit
  5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Madaba was leuk, prachtige mozaïeken, bijzonder om te zien, nooit eerder zulke mooie gezien. Onze chauffeur Bader liet ons nog mooiere mozaïeken zien. Fijne chauffeur, rijdt veilig, vertelt veel. Mount Nebo prachtige plaats, maar wij hadden geen helder weer, jammer genoeg. Heeft vooral emotionele waarde voor ons. Doopsite Al-maghas erg commercieel, was voor ons als evangelisch christen weinig herkenbaar van ons geloof. Wel mooie kerk. Leuk om eens geweest te zijn, en ons voor te stellen hoe God tegen Jezus zei: Deze is Mijn Geliefde zoon.

Verder lezen

15 februari 2020

Mohammed M Alnana was and is the best tour guide I've ever had contact with in all the fifty countries I've been to. More than a driver, he is an amazing human being with contagious energy. In addition to being punctual, he explains in great detail not only the tour but the daily life of the Jordanian people, creating a friendship and moments that are impossible to forget. I recommend this experience with guide Mohammed M Alnana always!

Verder lezen

8 januari 2022

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 359445