Madame Tussauds London
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Madame Tussauds London: tours & tickets

Madame Tussauds London: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Londen

Bekijk alle 819 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Madame Tussauds London

Gemiddelde beoordeling
4.2 / 5
gebaseerd op 2.596 beoordelingen

Een aanrader als je veel van londen wilt zien.

Super als je in korte tijd veel van londen wilt zien. Er rijden genoeg bussen dus in en uit stappen is geen probleem. Wel is er veel onduidelijkheid over het schema en verschillende routes. Niet al het personeel is even behulpzaam en sommige zijn ronduit onbeschoft. De eerste dag werden we 45 minuten aan het lijntje gehouden door een onwelwillende medewerker over een bus die wel of niet kwam. Terwijl we met 2 kinderen moesten staan wachten. De bus kwam uiteindelijk helemaal niet. Dag 2 wederom één keer redelijk ongeïnteresseerd te woord gestaan. De rest van het personeel was wel vriendelijk en één keer in de bus hadden we super leuke en zeer informatieve guide! Leuk om te doen maar een beetje duidelijke informatie zou prettig zijn.

Londen: sightseeingtour in Big Bus met open dak Beoordeeld door

Hele leuke dag gehad en veel kunnen zien!

Zeker een aanrader, aan begin van de dag naar één van de aangegeven locaties op je ticket gaan, daar krijg je papieren waarmee je de bus in kan en waarmee je evt de canal cruise en wandelroute kan doen. Tip: rijd eerst een rondje door london en besluit daarna waar je eruit wilt! Ik ging namelijk al snel eruit bij het british museum (wat wel meeega mooi is), maar ben daar veel rijd verloren en dat is zonde van de hop on hop off bus. Veeel pelzier mocht je dit gaan doen!

Londen: hop on, hop off-bustour met open dak Beoordeeld door

Prima tour met voldoende aansluit mogelijkheden; goed en erg leuk!

Prima tour met voldoende aansluit mogelijkheden; goed en erg leuk om op deze manier London te zien. Steeds voldoende bussen en erg vriendelijk personeel wat je goed verder helpt!! Soms wel een beetje zoeken naar de exacte plek maar als je Big bus app download is het erg makkelijk!

Londen: sightseeingtour in Big Bus met open dak Beoordeeld door

een leuke ervaring met al die celebraties

buiten dat er een geweldige miscommunicatie is van "waar moet je zijn als je reeds een voucher hebt" en "de toegang is met een tijdstip van aankomst" is deze attractive een toppertje

Madame Tussauds Londen Beoordeeld door

Perfecte manier om zeer veel van Londen te zien

Veel haltes wasr je kunt in- of uitstappen. Leuke gidsen op de bus die enthousiast vertellen

Londen: sightseeingtour in Big Bus met open dak Beoordeeld door