Madame Tussauds London

Madame Tussauds London: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Madame Tussauds Londen

1. Madame Tussauds Londen

Madame Tussauds in Londen opende ruim 200 jaar geleden voor het eerst haar deuren en sindsdien stromen miljoenen bezoekers binnen. Voeg je naam toe aan de lijst en betreed de rode loper om je favoriete sterren te zien. In het museum kom je geen paaltjes of touwen tegen, dus kom je extra dicht bij de A-list beroemdheden, sportsterren, wereldleiders, politici en historische iconen. Herbeleef opmerkzame momenten en gebeurtenissen. Sluit je aan in een feestelijke sfeer met je favoriete beroemdheden zoals Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch en Tom Hardy. Wandel over de rode loper met Cara Delevingne, sluit je aan op het beroemde balkon bij de Britse koninklijke familie en neem een selfie met Harry en Meghan. Verken de jungle van Kong: Skull Island met Tom Hiddleston in zijn rol as Captain James Conrad of stap in een Londense taxi en reis terug in de tijd door ruim 400 jaar geschiedenis van de Britse hoofdstad. Vervolgens zal je naar een ander sterrenstelsel worden getransporteerd, ver, ver hier vandaan, en schitter je in een actiefilm in het Star Wars-universum.

Londen: London Eye en Madame Tussauds combiticket

2. Londen: London Eye en Madame Tussauds combiticket

Dit combiticket geeft je toegang tot twee van de meest iconische attracties van Londen. Bekijk de stad als nooit tevoren vanuit The London Eye, voordat je je vermengt met je favoriete sterren bij Madame Tussauds. Begin bij The London Eye, waar je het beste uitzicht van de stad hebt op de Big Ben, de Houses of Parliament en Buckingham Palace. Ervaar Londen vanuit een andere hoek op 's werelds hoogste vrijdragende reuzenrad, 135 meter boven de stad. Ga vervolgens naar de iconische Madame Tussaud's en beklim de rode loper om al je favoriete sterren te zien. Kom dichtbij beroemdheden uit de A-lijst, sportlegendes, politieke zwaargewichten en historische iconen, evenals de koninklijke familie op het koninklijk balkon.

Londen: London Dungeon, London Eye en Madame Tussauds Combo

3. Londen: London Dungeon, London Eye en Madame Tussauds Combo

Bespaar geld op individuele toegangskaarten voor de London Eye, Madame Tussauds en de London Dungeon met dit combinatieticket. Geniet van de flexibiliteit van maximaal 90 dagen om de attracties te bezoeken na de eerste activering van uw voucher. Ga in de spannende London Dungeon terug naar het meest gevaarlijke verleden van de stad. Zie, hoor en voel de ijzingwekkend grappige karakters van de 'slechte oude tijd' terwijl ze voor je tot leven komen. Stap naast de deur op de London Eye en ervaar Londen vanuit een andere hoek op dit beroemde reuzenrad, 135 meter boven de stad. Bewonder het panoramische uitzicht op iconische bezienswaardigheden zoals de Big Ben, de Houses of Parliament, Buckingham Palace en zelfs Windsor Castle op een heldere dag. Geniet van de geleidelijke rotatie in je capsule en staar naar de drukte onder je, de prachtige zonsondergang boven de stad, of de duizenden twinkelende lichtjes in het donker, afhankelijk van hoe laat je aan boord gaat. Ga bij Madame Tussauds London de rode loper op om al je favoriete sterren te zien. Maak kennis met A-lijst beroemdheden, sportlegendes, politieke zwaargewichten, historische iconen en de koninklijke familie. Bewonder de wassen beelden van Beyonce, Stormzy, David Bowie en nog veel meer.

Londen: combiticket Madame Tussauds, London Eye en SEA LIFE

4. Londen: combiticket Madame Tussauds, London Eye en SEA LIFE

Begin bij de iconische Madame Tussauds en loop over de rode loper om al je favoriete sterren te zien. Maak persoonlijk kennis met beroemdheden uit de A-lijst, sportieve legendes, politieke en historische iconen, evenals de koninklijke familie op het koninklijke balkon. Doe mee met het ultieme feest, vermengd met mensen als Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch en Tom Hardy. Bezoek dan The London Eye en zie de Big Ben, de Houses of Parliament en Buckingham Palace van dichtbij; op een heldere dag kun je zelfs Windsor Castle zien. Ervaar Londen vanuit een andere hoek met 's werelds hoogste uitkragende reuzenrad, 135 meter boven de stad. Stap in je capsule, ervaar de geleidelijke rotatie en staar gewoon en staar naar de drukte onder je, de prachtige zonsondergang boven de stad of de duizenden fonkelende lichtjes in het donker. Eindig bij een van Europa's grootste collecties aan zeeleven, SEA LIFE London. Reis door 14 themagebieden verdeeld over 3 verdiepingen en ontdek duizenden onderwaterwezens, van groene schildpadden tot haaien. Ontmoet de wezens van het regenwoud en dompel jezelf onder in de wereld van griezelige kruipende dieren, krokodillen en beestjes.

Londen: hop on, hop off-tour in Big Bus met open dak

5. Londen: hop on, hop off-tour in Big Bus met open dak

Ontdek wat Londen allemaal te bieden heeft tijdens een hop on, hop off-bustour door de Engelse hoofdstad. Rijd langs iconische monumenten, waaronder Buckingham Palace, London Eye en de Big Ben met audiocommentaar aan boord. Je hebt keuze uit een 24-uurs Classic-ticket, een 48-uurs Premium-ticket of een 72-uurs Deluxe-ticket, waarmee je de flexibiliteit hebt om de stad in je eigen tempo te verkennen. Ook kun je Londen te voet verkennen met een gids, met keuze uit 3 dagelijkse wandeltochten (inbegrepen in de Premium & Deluxe-tickets). De wandeltochten duren ongeveer 1,5 tot 2 uur. Ontdek Londen aan de hand van drie speciaal ontworpen routes met meer dan 45 haltes: Rode route De Rode route gaat langs de hoogtepunten van historisch Londen, zoals de Big Ben, London Eye en St. Paul's Cathedral. Blauwe route De Blauwe route is een uitgebreide route die het hele centrum van Londen bestrijkt, van Kensington Palace in het westen tot de Tower of London in het oosten van de stad. Haltes zijn onder andere Harrods, de South Kensington Museums en Madame Tussauds. Groene route De Groene route verbindt het prachtige, vernieuwde gebied van St. Pancras en King's Cross met de bedrijvigheid van Covent Garden en komt onderweg ook door Bloomsbury. Boottocht over de Theems Classic, Premium & Deluxe tickets zijn inclusief een rondvaart over de rivier de Theems vanaf de Tower of London naar Westminster, in beide richtingen. De boottocht is inclusief live-commentaar in 8 talen. Bezoek de belangrijkste attracties van Londen aan de Theems, zoals de Tower Bridge, de HMS Belfast, Shakespeare's Globe en Tate Modern. De vertrektijden van de boottocht zijn ongeveer om de 45 minuten. Panoramische avondtour In de Premium & Deluxe-tickets is tevens een panoramische avondtour inbegrepen. Ontdek de magie van Londen wanneer de stad 's avonds verlicht wordt. Stap in voor een panoramische rondrit langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen terwijl de zon begint onder te gaan.

Londen: Madame Tussauds, SEA LIFE en London Dungeon Combo

6. Londen: Madame Tussauds, SEA LIFE en London Dungeon Combo

Bespaar met dit combiticket voor drie van de meest iconische attracties van Londen. Ontmoet je favoriete celebs bij Madame Tussauds, dompel jezelf onder in de zeewereld bij SEA LIFE en laat je schrikken in de London Dungeon. Begin bij de iconische Madame Tussauds en beklim de rode loper om al je favoriete sterren te zien. Maak kennis met A-lijst beroemdheden, sportlegendes, politieke zwaargewichten en historische iconen, evenals de koninklijke familie op het Koninklijk Balkon. Bezoek dan een van Europa's grootste collecties van het wereldwijde zeeleven, SEA WORLD London. Reis door 14 themazones verdeeld over 3 verdiepingen en ontdek duizenden onderwaterwezens, van groene schildpadden tot haaien. Ga ten slotte naar de London Dungeon, een unieke spannende attractie die je terugvoert naar het meest gevaarlijke verleden van de hoofdstad. Zie, hoor en voel de ijzingwekkend grappige karakters van de 'slechte oude tijd' terwijl ze voor je tot leven komen.

Londen: pas voor 5 topattracties met Madame Tussauds

7. Londen: pas voor 5 topattracties met Madame Tussauds

Bekijk de 5 meest iconische attracties van Londen met dit gecombineerde attractieticket. Bezoek Madame Tussauds, het SEA LIFE Aquarium, de London Dungeon, 'DreamWorks Tours: Shrek's Adventure!', en het London Eye. Bezoek ze in elke gewenste volgorde met een ticket dat 90 dagen geldig is. Madame Tussauds London: Het ticket is inclusief toegang tot de Star Wars Experience. Bekijk jouw favoriete beroemdheden, sportlegendes en historische iconen van dichtbij en beleef de tijden, gebeurtenissen en momenten die de wereld over hen deden praten. Sea Life London Aquarium: In het aquarium zijn 400 verschillende diersoorten te zien achter ruim 50 kijkvensters. Bekijk haaien, roggen en clownvissen, murenen, koraalduivels en zijwaarts lopende krabben. Dit is de perfecte plek om oog in oog te staan met een haai en het onderwaterleven met eigen ogen te ervaren! London Eye (standaard rit): Het Coca-Cola London Eye staat in het hart van de hoofdstad. Het reuzenrad draait sierlijk zijn rondjes aan de rivier de Theems, tegenover de Houses of Parliament en de Big Ben. Het Coca-Cola London Eye is met zijn 135 meter ’s werelds hoogste vrij hangende reuzenrad met rondom een adembenemend uitzicht over de hoofdstad en haar beroemde bezienswaardigheden. The London Dungeon De London Dungeon is een nergens mee te vergelijken, opwindende attractie die jou terugvoert naar de gevaarlijkste tijden van de hoofdstad. Zie, hoor, voel, enne... ruik de huiveringwekkende en grappige personages uit de ‘slechte ouwe tijd’ die voor je ogen tot leven komen. DreamWorks Tours: Shrek’s Adventure! London: Ga naar een land ver, ver weg, waar je Shrek en zijn geliefde Dreamworks-vrienden aantreft. Stap aan boord van de magische Dreamworks rode Londense tourbus, bestuurd door de ondeugende ezel, waar chaos, onheil en eindeloos plezier op het menu staan.

Big London Ticket: London Eye, Big Bus & Theems boottocht

8. Big London Ticket: London Eye, Big Bus & Theems boottocht

Ontdek het beste van Londen met een hop on, hop off-tour aan boord van een dubbeldekker met open dak en ontspan tijdens een reis op de London Eye als onderdeel van je ticket. Een hop on, hop off-tour is de ideale manier om de beste bezienswaardigheden en attracties van Londen in je eigen tempo te ontdekken. De tocht geeft je onbeperkt gebruik van 4 routes met haltes strategisch geplaatst op alle plaatsen die je wil bezoeken, waaronder de Big Ben, Buckingham Palace, London Eye, Westminster Abbey, Tower Bridge en St Pauls Cathedral. Stap uit de bus bij Westminster Bridge voor een onvergetelijke rit op de London Eye. Vanaf de top bewonder je het adembenemende 360-graden panoramisch uitzicht op de indrukwekkende skyline van de stad. Bekijk de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, waaronder de Big Ben en de parlementsgebouwen vanuit een ongeëvenaard vogelperspectief. De eerste bus vertrekt om 08:30 uur in de ochtend. Je kunt op één van de 44 haltes van de Big Bus instappen en beginnen met de tour. Populaire vertrekplaatsen zijn: Baker Street Station, Green Park Station, Marble Arch, Victoria Station en Trafalgar Square. Met alle soorten tickets profiteer je van een boottocht over de rivier de Theems. Inbegrepen bij het Classic Ticket is een boottocht in één richting van Westminster naar de Tower of London of omgekeerd, terwijl de Premium en Deluxe Tickets een retourvaart omvatten tussen Westminster en Greenwich met de mogelijkheid om uit te stappen bij de Tower of London. De vertrektijden voor de boottochten verschillen, maar ze zijn ongeveer om de 20 minuten beschikbaar in de zomer en om de 30 à 40 minuten in de winter. Je kunt aan boord van de boot stappen bij Tower Pier (bij halte 16), Greenwich Pier, Westminster Pier (bij halte 18) en de London Eye Pier (bij halte 11). Hoogtepunten van de Big Bus-route zijn Buckingham Palace en de wisseling van de wacht, Houses of Parliament, Big Ben, Westminster Abbey, 10 Downing Street, Whitehall, Piccadilly Circus, Oxford Street, Regent Street, Trafalgar Square, London Eye, London Dungeon, Sea Life London Aquarium, Madame Tussauds, Covent Garden, Bank of England, Monument, St Pauls Cathedral, Tower of London, Tower Bridge, The Shard, City Hall, Lambeth Palace, British Museum, Marble Arch, Mayfair, Green Park, Hyde Park Corner, Harrods, South Kensington-musea, Kensington Palace en Notting Hill.

Londen: Golden Tours hop on, hop off-tourbus met open dak

9. Londen: Golden Tours hop on, hop off-tourbus met open dak

Deze bijzondere bustour door Londen geeft je de mogelijkheid om deze fascinerende stad in al zijn pracht te ontdekken. Met je ticket kun je in- en uitstappen wanneer je maar wilt bij alle haltes. Bekijk de stad van een andere kant tijdens een boottocht over de rivier de Theems (als je de optie van 24, 48 of 72 uur hebt gekozen). Langs de route vind je verscheidene wereldberoemde attracties en monumenten zoals de Tower of London, het Globe Theater van Shakespeare, de spectaculaire Westminster Abbey en natuurlijk het unieke Buckingham Palace. Ook zie je de meest vooraanstaande wijken van de stad, zoals het deftige Regent Street, het wereldberoemde Oxford Street en levendig Piccadilly. Kies uit 2 routes en 1 aanvoerroute met meer dan 70 haltes. Maak gebruik van de audiogidsen in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees (Braziliaans), Mandarijn, Japans, Russisch, Arabisch en Hindi. Blauwe route - De klassieke route Deze route omvat alle belangrijke bezienswaardigheden in Centraal Londen en komt ook in het Londense Museumkwartier. Rode route – De essentiële route Deze route loopt langs Madame Tussauds en Kings Cross, en langs Hyde Park en Regents Park, twee van de mooiste parken in Londen. Gele route - Courtesy-pendelservice Deze tour gaat in de ochtend en loopt van de populaire hotelwijken naar Centraal Londen. De bus stopt bij de volgende haltes: • Buckingham Palace Road - Colonnades Coach Station Stop Buckingham Gate – Toeristische bushalte • Parliament Street - Voor HM Treasury • Whitehall - Toeristische bushalte • Lower Regent Street - Toeristische bushalte voor No.1109 • Piccadilly - Toeristische bushalte Green Park Station • Piccadilly - Toeristische bushalte Hyde Park Corner • Knightsbridge – Voor Lanesborough Hotel • Knightsbridge - Bij Scotch House • Kensington Gore - Royal Albert Hall • Kensington Road - Palace Gate • Gloucester Road - Kensington Plaza Hotel • Gloucester Road Station - Stop G • South Kensington Station - Stop D • Cromwell Gardens - V & A Toeristische bushalte • Brompton Road - Harrods bushalte • Knightsbridge - Hyde Park Corner bushalte • Park Lane (Northbound) - Toeristische halte • Park Lane (Northbound) - Marble Arch • Baker Street – Ten zuiden van Porter Street • Orchard Street - Voor Selfridges • Haymarket – Ten zuiden van Orange Street • Pall Mall East – Ten westen van Trafalgar Square • Duncannon Street – Voor St. Martin-in-the-Fields • Aldwych - Toeristische bushalte • Ludgate Hill - St. Paul’s Cathedral / Museum Of London • Queen Victoria Street - Cannon Street • King William Street - London Bridge • Tooley Street - London Dungeon • Tooley Street - Toeristische halte Vine Lane • Tower Hill - Opposite Tower Hill Station • Southwark Bridge Road – Bij de trap naar Thames Path • York Road – Ten noorden van Chicheley Street • Westminster Bridge Road - Toeristische bushalte • Tothill Street - Toeristische bushalte • Buckingham Gate - Tegenover Queens Gallery • Buckingham Palace Road - Thistle Victoria Hotel • Buckingham Palace Road - Colonnades Coach Station Stop

Londen: wandeltour wisseling van de wacht

10. Londen: wandeltour wisseling van de wacht

Vind de beste uitkijkpunten die de meeste mensen missen en aanschouw deze eeuwenoude traditie bij Buckingham Palace. Volg je gids op een dynamische reis door de volledige wisseling van de wacht, van begin tot eind. Navigeer gemakkelijk en snel langs de andere toeschouwers. Laat je gids je meenemen naar de beste plekken met onbelemmerd uitzicht voor het nemen van foto's van het paleis, de tuinen en het paradeterrein. Bewonder de precisie waarmee de Queen's Foot Guards naar Buckingham Palace marcheren, gekleed in hun iconische rode tunieken en berenvellen hoeden. Bewonder de glanzende vacht van de paarden van de Household Cavalry terwijl ze bij de parade van de Horse Guard verschijnen. Kijk toe en kom ondertussen alles te weten over de geschiedenis van deze fascinerende ceremonie en krijg inzicht in en informatie over elk detail van dit Britse spektakel.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Hop on, hop off-tours
  • Combi-aanbiedingen
10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Madame Tussauds London

Wil je alle activiteiten in Madame Tussauds London ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Madame Tussauds London

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 5.593 beoordelingen

Het is geweldig dat je de figuren kunt aanraken en dat je foto's kunt maken met de sterren. Helaas worden er veel mensen tegelijk binnengelaten. Je kunt alleen wat tijd overlaten om foto's te maken. De figuren zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit en zien er verbazingwekkend echt uit.

Een hele goede dag. Aangename wandeling over de Theems. Magnificent London Eye (Let op, boek je tijdslot ruim van tevoren). Big Bus erg leuk met veel dingen om te zien en veel anekdotes om te weten. Makkelijk om Londen te verkennen. Je kunt op en neer gaan zoals je wilt.

Ha estado bien, pero la proxima cez vergelijk mi Tour directamente with BigBus y series mas economico y te ofrecen mas dias

Heel goed systeem om London te verkennen, bekijken, genieten terwijl je op je gemak overal wordt heen gevoerd

Erg handig en leuk om de hoogte punten van de stad te zien.zeker een aanrader