Kies data

Madeira Explorers

Madeira Explorers: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Vallei van de nonnen en Bergen 4X4 Tour van Funchal

1. Vallei van de nonnen en Bergen 4X4 Tour van Funchal

Uw 4-uur durende excursie begint met een pick-up bij uw hotel Funchal in een 4x4 voertuig. Van daaruit zul je hoofd op een rit langs de steile wegen naar Pico dos Barcelos. Geniet van een prachtig uitzicht op Funchal, de kust en de bergen. Vervolgens moet u gaan naar Curral das Freiras, en u zult leren over de fascinerende lokale geschiedenis. De 4x4 brengt u naar de top van de op twee na hoogste berg in Madeira, op 1818 meter, waar je in staat zijn om te genieten van een fantastische 360-graden panoramisch uitzicht over het eiland. Stop in de rieten-producerende gebied van Camacha om de tour af te maken, en te leren over de werking van deze traditionele industrie.

Madeira: geleide wandeling van 3 uur in valleien van Rabaçal

2. Madeira: geleide wandeling van 3 uur in valleien van Rabaçal

Geniet van een 3 uur durende levada(aquaduct)-wandeling door fascinerende landschappen zoals enorme valleien, spectaculaire watervallen, oneindige laurierbomen, heidebossen en prachtige bronnen. Het Rabaçal-gebied heeft dit en meer te bieden. Op deze hoogte wordt het landschap gedomineerd door moeras, waaronder boomheide en Spaanse bezemheide, evenals de Madeira-bosbes. De vegetatie verandert met de hoogte als andere overheersende soorten afnemen zoals de zeldzame pittosporum coriaceum. Het Laurissilva-bos dat hier op Madeira groeit, is sinds 1999 een UNESCO-werelderfgoedlocatie.

Madeira: 3 uur durende Old Road Tour met zijspan

3. Madeira: 3 uur durende Old Road Tour met zijspan

Doe je gordel om en maak je klaar om het pittoreske eiland Madeira te verkennen vanuit het comfort van een zijspan van een motorfiets. Vaar langs hemelsblauw water en groen op een heuveltop voor een onvergetelijke reis door zowel belangrijke toeristische trekpleisters als onontdekte kronkelende straatjes. Voel je vrij om een bepaalde route aan te vragen of te stoppen om een mooie foto te maken van de glinsterende Atlantische Oceaan en de naburige eilanden. Ontdek meer over de fascinerende geschiedenis van Madeira van uw chauffeur die tijdens de reis met u kan communiceren via een draadloos apparaat in uw helmen. Een echte sensatie voor mensen met een voorliefde voor snelheid, deze unieke zijspan-tour biedt bezoekers een geweldige kans om de bezienswaardigheden te zien en te genieten van de wind in hun haren.

Madeira: privérondleiding van 4 uur per zijspan

4. Madeira: privérondleiding van 4 uur per zijspan

Doe je gordel om en maak je klaar om het pittoreske eiland Madeira te verkennen vanuit het comfort van een zijspan van een motorfiets. Tijdens deze rit van 4 uur vaar je langs het Atlantische landschap en het groen op de heuveltop voor een onvergetelijke reis langs populaire toeristische trekpleisters en langs onontdekte straatjes. Voel je vrij om een bepaalde route aan te vragen als je wilt, en stop om foto's te maken van de glinsterende Atlantische Oceaan en de naburige eilanden. Leer meer over de fascinerende geschiedenis van Madeira van je chauffeur, die tijdens de reis met je kan communiceren via een draadloos apparaat in je helm. Deze tour is een echte sensatie als je een voorliefde voor snelheid hebt, en biedt een geweldige kans om zowel de bezienswaardigheden te zien als te genieten van de wind in je haar.

Madeira: Beginner Canyoning - Niveau 1

5. Madeira: Beginner Canyoning - Niveau 1

Begeef je op een canyoning-tour die geschikt is voor alle niveaus, ontworpen als je eerste kennismaking met deze buitenactiviteit. Sluit je aan bij je deskundige gids terwijl je je op een veilige en leuke manier een weg baant door de kloof over verschillende obstakels. Begin met het ophalen van uw hotel in Funch of de omliggende gebieden. Reis naar het startpunt en ga aan de slag met je uitrusting. Spring in kristalheldere rivierpoelen, glijd op natuurlijke waterglijbanen en klim langs de muren met een touw. Verken het ongerepte en ongerepte binnenland van het eiland. Rappel tot 10 meter hoog en spring van hoogtes tot ongeveer 5 meter. Als je je niet op je gemak voelt bij een aspect van de activiteit, zijn er altijd alternatieven. Ontdek de prachtige, ongerepte natuur op het eiland Madeira. Veel plezier in een grote natuurlijke speeltuin en leer leuke technieken die je veilig door de kloof zullen brengen. Foto's van de activiteiten van de dag worden u daarna toegestuurd.

Sitemap Madeira Explorers

Wil je alle activiteiten in Madeira Explorers ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Madeira Explorers

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 107 beoordelingen

De begeleide wandeling met de gids was onberispelijk, erg mooi, onderhoudend en informatief. De indeling en de opgegeven tijd, die met 2 uur werd uitgesteld en we langs de weg stonden, was echter zeer onaangenaam. Pas na een telefoontje met het bureau kregen we de informatie over het nieuwe tijdstip van ophalen. We willen onze gids nogmaals uitdrukkelijk bedanken.

Een gevarieerde en zeer interessante wandeling!

Wat een fantastische wandeling! Paden, prachtige planten en stromende levadas, en niet te vergeten de watervallen. Deze wandeling heeft zoveel afwisseling. Het was zeker de smalste wandeling die we ooit in delen hebben gemaakt en de tunnel aan het einde maakte het zeer memorabel. Wat voor weer het ook is, dit is een wandeling. Het te missen. Dank je!

Schitterend moment in de Rabaçal-valleien! De wandeling is echt de moeite waard, veel adembenemende landschappen! Zeer vriendelijke gids, met zeer duidelijke uitleg!

Uniek mooie wandeling met een geweldige gids maar het duurde veel langer dan 3 uur. Trek zeker goede schoenen aan! Ik zou de tour in een hartslag herhalen.

Goed georganiseerde groep en een uitstekende gids. Echt genoten. Zal meer reizen boeken!