Madeira Explorers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Madeira Explorers: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Madeira: geleide wandeling van 3 uur in valleien van Rabaçal

  1. Madeira: geleide wandeling van 3 uur in valleien van Rabaçal

  Geniet van een 3 uur durende levada(aquaduct)-wandeling door fascinerende landschappen zoals enorme valleien, spectaculaire watervallen, oneindige laurierbomen, heidebossen en prachtige bronnen. Het Rabaçal-gebied heeft dit en meer te bieden. Op deze hoogte wordt het landschap gedomineerd door moeras, waaronder boomheide en Spaanse bezemheide, evenals de Madeira-bosbes. De vegetatie verandert met de hoogte als andere overheersende soorten afnemen zoals de zeldzame pittosporum coriaceum. Het Laurissilva-bos dat hier op Madeira groeit, is sinds 1999 een UNESCO-werelderfgoedlocatie.

 • Madeira: privérondleiding van 4 uur per zijspan

  2. Madeira: privérondleiding van 4 uur per zijspan

  Doe je gordel om en maak je klaar om het pittoreske eiland Madeira te verkennen vanuit het comfort van een zijspan van een motorfiets. Tijdens deze rit van 4 uur vaar je langs het Atlantische landschap en het groen op de heuveltop voor een onvergetelijke reis langs populaire toeristische trekpleisters en langs onontdekte straatjes. Voel je vrij om een bepaalde route aan te vragen als je wilt, en stop om foto's te maken van de glinsterende Atlantische Oceaan en de naburige eilanden. Leer meer over de fascinerende geschiedenis van Madeira van je chauffeur, die tijdens de reis met je kan communiceren via een draadloos apparaat in je helm. Deze tour is een echte sensatie als je een voorliefde voor snelheid hebt, en biedt een geweldige kans om zowel de bezienswaardigheden te zien als te genieten van de wind in je haar.

 • Vallei van de nonnen en Bergen 4X4 Tour van Funchal

  3. Vallei van de nonnen en Bergen 4X4 Tour van Funchal

  Uw 4-uur durende excursie begint met een pick-up bij uw hotel Funchal in een 4x4 voertuig. Van daaruit zul je hoofd op een rit langs de steile wegen naar Pico dos Barcelos. Geniet van een prachtig uitzicht op Funchal, de kust en de bergen. Vervolgens moet u gaan naar Curral das Freiras, en u zult leren over de fascinerende lokale geschiedenis. De 4x4 brengt u naar de top van de op twee na hoogste berg in Madeira, op 1818 meter, waar je in staat zijn om te genieten van een fantastische 360-graden panoramisch uitzicht over het eiland. Stop in de rieten-producerende gebied van Camacha om de tour af te maken, en te leren over de werking van deze traditionele industrie.

  you need to have luck with the clouds,lower part good visibility,higher parts all clouds,Lucky our guide spenccer took us to another beautifull place,to green devil:give him another car, this one smelled bad in mountain parts,not so nice to sit in longer times thx,beside that,had a great time

 • Madeira Island: 3-Uur Old Road Tour door Sidecar

  4. Madeira Island: 3-Uur Old Road Tour door Sidecar

  Buckle up en maak je klaar om het pittoreske eiland Madeira tour vanuit het comfort van een motorfiets zijspan. Cruise verleden hemelsblauwe wateren en heuveltop groen voor een onvergetelijke reis door zowel de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden en onontdekte kronkelende straatjes. Voel je vrij om een bepaalde route te vragen of maak haltes naar een mooie schot van de sprankelende Atlantische Oceaan en de naburige eilanden snap. Ontdek meer over de fascinerende geschiedenis van Madeira van uw chauffeur die in staat zijn om met u tijdens de reis via een draadloos apparaat te communiceren in je helm zal zijn. Een echte sensatie voor mensen met een voorliefde voor snelheid, deze unieke sidecar tour biedt bezoekers een opwindende kans om de bezienswaardigheden te zien en te genieten van de wind in hun haar.

Sitemap Madeira Explorers

Wil je alle activiteiten in Madeira Explorers ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Madeira Explorers

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 51 beoordelingen

De begeleide wandeling met de gids was onberispelijk, erg mooi, onderhoudend en informatief. De indeling en de opgegeven tijd, die met 2 uur werd uitgesteld en we langs de weg stonden, was echter zeer onaangenaam. Pas na een telefoontje met het bureau kregen we de informatie over het nieuwe tijdstip van ophalen. We willen onze gids nogmaals uitdrukkelijk bedanken.

Een gevarieerde en zeer interessante wandeling!

Wat een fantastische wandeling! Paden, prachtige planten en stromende levadas, en niet te vergeten de watervallen. Deze wandeling heeft zoveel afwisseling. Het was zeker de smalste wandeling die we ooit in delen hebben gemaakt en de tunnel aan het einde maakte het zeer memorabel. Wat voor weer het ook is, dit is een wandeling. Het te missen. Dank je!

Geweldige wandeling maar getyourguide-beschrijving was ver weg

De wandeling was geweldig. Een gestage afdaling om te beginnen en vervolgens een vlak maar oneffen pad naar de fonteinen. De heuvels waren in mist gehuld waardoor de temperatuur precies goed was om te wandelen. We stopten voor koffie voor en na de wandeling.