Wateractiviteit

Madeira: zwemmen met dolfijnen

Madeira: zwemmen met dolfijnen

Spaar tot 10%

Vanaf € 49 € 44,10 per persoon

Maak herinneringen die je een leven lang bijblijven terwijl je zwemt met dolfijnen in hun natuurlijke leefomgeving. Leer over deze fascinerende dieren en bekijk ze van dichtbij terwijl je met ze zwemt in het kristalheldere water van Madeira.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels, Portugees

Belevenis

Volledige beschrijving
Zwem in het kristalheldere water van het eiland Madeira met dolfijnen in hun natuurlijke habitat. Leer met hulp van een deskundig team van gidsen en duikers over de specifieke naderingstechnieken die nodig zijn om met deze verbazingwekkend intelligente wezens om te gaan. De regels van Madeira voor het zwemmen met wilde dolfijnen zijn vrij streng om het subtiele natuurlijke evenwicht te bewaren dat deze prachtige dieren verdienen. Het is mogelijk om met 2 soorten dolfijnen te zwemmen: gewone dolfijnen en gevlekte dolfijnen. Als u het water ingaat, blijft u te allen tijde veilig verbonden met de boot. Glijd langs het water en zwem met de dolfijnen voor, onder en naast je terwijl je deze prachtige zoogdieren in hun natuurlijke habitat bewondert en onvergetelijke herinneringen maakt.
Inbegrepen
 • Gebruik van snorkeluitrusting
  Niet geschikt voor
  • Kinderen onder de 10 jaar
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  De tour vertrekt vanuit de nieuwe jachthaven van Funchal (de kleine met de grote catamarans). Ontmoet je gids voor deur 4 (laatste aan de linkerkant). Zorg ervoor dat je je zwemkleding aan hebt, want er is geen plek om je om te kleden op het ontmoetingspunt.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Wat mee te brengen

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Zonnebrandcrème
  • Contant geld

  Goed om te weten

  • De regels van Madeira voor het zwemmen met wilde dolfijnen zijn vrij streng om de natuurlijke habitat te behouden. Het is mogelijk om met 2 soorten dolfijnen het water in te gaan: gewone dolfijnen en gevlekte dolfijnen.
  • Vanwege omgevings- en gedragsfactoren is het niet gegarandeerd dat je altijd het water in kunt, maar de bemanning zal er alles aan doen om een succesvolle en veilige reis te garanderen. Het percentage succesvolle tours is 90%.
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,5 /5

  gebaseerd op 158 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,7/5
  • Vervoer
   4,6/5
  • prijs / kwaliteit
   4,4/5
  • veiligheid
   4,8/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Uitstekende excursie, boot van 12 personen verdeeld in 3 groepen om elk op hun beurt op verschillende plaatsen in de oceaan het water in te gaan. We hebben wel gewone dolfijnen gezien en dolfijnen gespot. We gingen met hen het water in, het was magisch! De mensen die verantwoordelijk zijn voor de excursie zijn uiterst respectvol voor het milieu en letten op het welzijn van de dolfijnen. Op de terugweg liepen we zelfs langs de kust voorbij de haven om het landschap te waarderen.

  Verder lezen

  3 september 2021

  Heel leuk en goed georganiseerd team. Snelle boot voor 12 personen, staand of zittend. We kunnen beide kanten goed zien. Geweldige ervaring. Bijna zeker om de dolfijnen te zien. Redelijke prijs. In het water hebben sommigen meer geluk gehad dan anderen, maar vanaf de boot is het net zo indrukwekkend.

  31 augustus 2021

  We hielden van de ervaring! Slechts 12 personen op de boot (ik denk dat dit het maximum is toegestaan). Het was geweldig, onze groep was fantastisch en we deden wat we beloofden. Marta en Marco waren geweldige gidsen en deden er alles aan om met de dolfijnen te zwemmen. Naast het verstrekken van snorkeluitrusting, lieten ze me 4 keer het water in en de vierde keer dat het tijd was, zag ik 3 dolfijnen onder water, 1 vlak naast me. Ik raad deze ervaring ten zeerste aan! We vonden het alleen jammer om de gigantische walvis en de schildpad en de korte vertraging van de gidsen aanvankelijk niet te zien, maar het heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen. Bedankt voor alles! Ga op dit avontuur, je zult er geen spijt van krijgen!

  Verder lezen

  28 augustus 2021

  Georganiseerd door

  Product ID: 229471