Madeira
Snorkelen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Madeira

Wil je alle activiteiten in Madeira ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Madeira

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 180 beoordelingen

De boot was groot genoeg voor het aantal gasten. Er is een gedeelte met zitplaatsen en een gedeelte met netten boven het water waar je ook op kunt liggen. We hebben ongeveer 1.5 uur gevaren en toen meerdere dolfijnen gespot ook heel dichtbij de boot, was ontzettend gaaf! Daarna nog doorgevaren naar een plekje om even te zwemmen, maar dit was erg kort en het water scheen erg koud te zijn, dus wij zijn lekker op de boot gebleven. Ook kwam er nog iemand langs om te laten zien welke dolfijnen soort we zojuist hadden gezien. Meer informatie moet je niet verwachten, maar is ook niet echt nodig vonden wij. Na het zwemmen in ongeveer 3 kwartier teruggevaren. Al met al een super leuke boottrip! Er is de mogelijkheid om aan bord wat te drinken te kopen bij de bar.

Het is er wel een onstuimige zee en het snorkelen daar is voor durvers. Maar vanuit de boot is het zeker de moeite van de dolfijnen in scholen te zien zwemmen zowel onder als boven water. Wij hadden echt chance van 2 soorten dolfijnen te zien en die speels salto's maakten. Goede begeleiding door twee zeebiologen,heel grappige en toffe dames. Echt de moeite maar je mag geen schrik hebben van nat te worden,het is wind, ruwe zee en veel gesplets langs alle kanten. Puur avontuur,maar is het waard als je de dolfijnen dan rond de boot ziet opspringen!

Mooie boottocht gemaakt. Verschillende walvissen en dolfijnen gezien. Zelfs kort een potvis, voordat deze onder dook. Daarna een heerlijk verkoelende duik genomen.

Fantastische trip gehad. Walvissen en dolfijnen gezien. De bemanning was erg aardig, gaf uitleg en sprak goed engels

Fantastische trip op een geweldige catamaran goede service en vriendelijke bemanning.