Madeira
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Madeira

Want to discover all there is to do in Madeira? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Madeira

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.295 beoordelingen

We deden dit voor de eerste keer. Maar was super om te doen. Moeilijkheids graad viel reuze mee. We hebben 7 afdalingen gedaan en 3 glij afdalen door het water heen. De 2 gidsen waren super. Ze hebben ons goed begeleid van het begin tot het eind. Ze maakten veel grappen en vertelden veel over de bergen hoe het onstaan is, en uit welke verschillende steenlagen het bestond.

Our gids Ruben was very social and funny. He knows Madeira like he build it himself ;). You can ask everything and he will give you an answer. Every place we stopped was breathtaking en the Off-road Tour was something we wouldn’t have found on ourselves. It was amazing! We Just fell in love with Madeira. thank you!

Het was een aangename tocht met veel variatie aan activiteiten.

Een aanrader om te doen. Je krijgt verschillende unieke/ prachtige plaatsen van het eiland te zien waar je tijd krijgt om een foto te nemen. Je kan daarnaast een duik nemen in de natuurlijke zwembaden een echte aanrader. S' middags is er voor een schappelijke prijs een maaltijd te verkrijgen in een restaurant.

Dankzij onze kundige en enthousiaste gids Ruben hebben wij een fantastisch tour gehad. Mooie delen en hoogtes van het eiland gezien die we anders met eigen vervoer nooit hadden bereikt. Heel veel geleerd over de natuur & de lokale omgeving, was absoluut elke euro waard.

Ruben en Roy waren super leuk en de tour zelf was geweldig! Vergeet je niet wat dikker te kleden.