Pretpark Madeira

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Pretpark Madeira: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Funchal: tour over de toppen van Madeira per open 4x4

1. Funchal: tour over de toppen van Madeira per open 4x4

Je wordt opgehaald bij je hotel in Funchal en rijdt naar het zuid-oosten van Madeira. Je komt langs het plaatsje Machico en de grens tussen het noorden en zuiden van het eiland. In Portela heb je prachtig uitzicht op de bergen. Vervolgens rijd je bergafwaarts naar Porto da Cruz. Bezoek een suikerfabriek en ga verder naar de kust bij Faial. In Santana zie je de typische driehoekige huisjes die iconisch zijn voor Madeira. Door de vallei en het woud kom je bij Riveiro Frio, ter hoogte van 1818 meter - de op 2 na hoogste piek van het eiland.

...
Noordoost-Madeira 4X4 Tour vanuit Funchal

2. Noordoost-Madeira 4X4 Tour vanuit Funchal

Vertrek vanuit Funchal tijdens een dagtour door het noordoosten van Madeira. Als je de stad achter je laat, stop dan in São Vicente en geniet van een fantastisch uitzicht van 360 graden. Bewonder het contrast van kleuren van de wijngaarden. Geniet van een rit langs kronkelige wegen en door bossen. Ontdek het unieke landschap van de omgeving vanaf een open 4X4-voertuig. Bezoek voor de lunch een watermolen en bekijk de traditionele rieten huizen van Santana. Stop om te genieten van een lunch in een idyllische omgeving en bezoek later een suikerriet- en rumfabriek, waar u de lokale rum kunt proeven. Rond je tour af in Caniçal, waar je een spectaculair uitzicht hebt op Ponta São Lourenço - het oostelijke deel van het eiland.

...

Sitemap Pretpark Madeira

Wil je alle activiteiten in Pretpark Madeira ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Pretpark Madeira

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 212 beoordelingen

Ze hebben geleverd! Vanaf het moment dat ik werd opgehaald in het hotel, tot ik ongeveer negen uur later werd afgezet, was dit een avontuur! Onze gids, Spencer, nam ons mee op een spannende reis door de bergen, over onverharde wegen, en zorgde ervoor dat we voldoende tijd hadden om foto's te maken waar we ook gingen! Zijn kennis van de geschiedenis, flora en fauna van het eiland, samen met grappige verhalen uit zijn tijd op het eiland, maakten de reis zeer aangenaam. En de lunch was fantastisch! Probeer de octopus!

Uitstekende gids zeer interessante ladingen van interessante feiten. Offroad-ervaring geweldig, vooral toen we een omgevallen boom tegenkwamen, was zijn vaardigheid om zijn voertuig rond te krijgen geweldig om naar te kijken, omdat we het voertuig moesten verlaten voor onze veiligheid. Het restaurant was heel authentiek en het eten was heerlijk. We hebben zo genoten van de dag dat we er nog een hebben geboekt om de andere kant van het eiland te zien.

Was een geweldige excursie. Onze gids was Jose en hij gaf ons een excursie top 10 !!! Hij legde alles altijd zeer zorgvuldig uit en gaf ons voldoende tijd om de plaatsen te verkennen. Hij is een erg aardige persoon die veel weet over het eiland en de betere plaatsen voor de 4x4! Het enige minpuntje is dat de plek naast de bestuurdersstoel niet het "open dak" heeft (dus als je rechtop wilt staan, kun je dat niet)

Zo krijg je een prachtige indruk van het eiland.

Wat een avontuur. Zo mooi. Een hele enthousiaste gids en een geweldige gevarieerde tocht over het eiland van Madeira.

Super toffe dag gehad, wondermooie plaatsen ontdekt! Bedankt Vadimar!

Vooral bedankt aan onze reisgids Vadimar die ons op vele mooie niet toeristische plaatsen heeft gebracht!