Dagtrip vanaf Madrid

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Madrid

Wil je alle activiteiten in Madrid ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Madrid

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 3.783 beoordelingen

Uitstekende reis. Wat een geweldige tijd... Onze gids, Jose Miguel, heeft fantastisch werk geleverd door ons de bezienswaardigheden van Toledo te laten zien. Zoals bij elke tour, is het erg moeilijk om de tijd te combineren met alles wat er te zien is in een korte tijdspanne. Ik denk dat Jose Miguel zijn best heeft gedaan op basis van de toegewezen tijd. Zijn kennis en vriendelijke houding werd zeer gewaardeerd. We hadden twee pauzes van een uur om wat te lunchen en rond te lopen. Sommigen zeiden dat dat te kort was, vooral gezien de drukte in de stad. Maar het is ons toch gelukt. Wat nog belangrijker is, we vertrokken met een levenslange herinnering en een prachtige dag. Onze chauffeur Victor regelde de wegen uitstekend en gaf ons soms een veilig gevoel. Als ik kritiek moest leveren, waren er in het begin wat kleine haperingen. We hebben geen rode vlag opgemerkt. Moest de bus vinden. De routebeschrijving was een beetje verwarrend. Gelukkig waren we er vroeg bij en daarna verliep alles

Uitstekende dag, indrukwekkend de schoonheid van de kathedralen en Alcàzar de Toledo en Segovia. Ook een heerlijke en overvloedige maaltijd in Segovia. Restaurant El Bernardino. De Engels/Spaanse gidsen zijn erg vriendelijk en met een zeer complete en interessante presentatie over de geschiedenis van beide steden en hun verschillende culturen, christelijk, moslim en joods, evenals de achtergrond van de Romeinse tijd. Hoe dan ook, een echte aanrader.

Zeer goed georganiseerd, met geweldige service en de gids was een show op zich! Met grote kennis van de plaatsen, met een grote rijkdom aan details en dat maakte het bezoek aan Toledo, Segovia en het Alcazar-kasteel een fantastische historische omvang. Ik beveel uw diensten ten zeerste aan.

1. Gloria was fantastic. So much information. The next day I could walk through Madrid as is I lived there. 2. E-bike the first day such a convenient way to start to discover a city.

Interesting very informative. Beautiful historical places.