Datums kiezen

Madrid
Dagtrips

Dagtrips
111 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Madrid

Madrid

Andere activiteiten in Madrid

Wil je alle activiteiten in Madrid bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Madrid

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 3.783 beoordelingen

Het was een uitstekende tour dat we samen in één dag twee mooie steden Segovia en Toledo konden bezoeken. De toerist bracht ons de mooie uitzichten en vertelde ons over hun geschiedenis door middel van verschillende diagrammen. De timing was vrij krap dat we een uur vrije tijd per stad hadden, inclusief teruglopen naar het afzetpunt, een uur lunchtijd in Toledo en we hadden beperkte tijd om foto's te maken van de mooie steden, vooral Segovia, hoewel het een lange dag was. Als ze ongeveer 30 minuten meer vrije tijd kunnen geven om de grotere stad Segovia te verkennen, zou dat perfect zijn.

De reiservaring was geweldig! Onze Guia Rosso, op 09/04, was een spectaculair persoon! Vertelde alles over Segovia en Toledo met professionele eigendom en kennis. Het feit dat we vroeg vertrokken, gaf ons de mogelijkheid om geweldige foto's te maken zonder dat er iemand in de buurt was. Ik raad aan!

Zeer mooie rondleiding door deze twee majestueuze steden, allemaal in het Engels met een zeer interessante gids en een kleine groep genomen in een eersteklas minibus. Lunch met ontdekking van de lokale gerechten van Segovia indien gewenst. We hebben er helemaal geen spijt van gehad. Een hele fijne dag.

Deze rondreis was uitstekend! Ik hou van oude steden en het was allemaal zo mooi en georganiseerd! We hebben ons aan de tijd kunnen houden die voldoende was en we kregen veel uitleg van de gids Amália.

Mooie uitstap en goede organisatie. Niets slecht op aan te merken.