Madrid: Aranjuez 1/2 dag geschiedenis & landschapstour

Madrid: Aranjuez 1/2 dag geschiedenis & landschapstour

Product ID: 36565

Vanaf € 60 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
5 uur
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels

Ophaalservice

Ophalen van bepaalde hotels in Madrid is mogelijk op afspraak

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek het Koninklijk Paleis van Aranjuez in de vruchtbare Taagvallei
  • Loop door de uitgestrekte tuinen om een grote verzameling bomen te bekijken
  • Bekijk de koninklijke feloeken van de Spaanse vorsten
Overzicht
Bezoek het Koninklijk Landgoed van de Kroon van Spanje op een 5 uur durende sightseeing tour van Aranjuez vanaf Madrid. Rij door de vruchtbare vallei van de rivieren de Jarama en de Taag en verken de tuinen en het Museum van de Koninklijke Feloeken.
Wat te verwachten
Aranjuez, gelegen op slechts 47 kilometer afstand van Madrid, ligt in de vruchtbare vallei waar de rivier de Jarama in de Taag stroomt. Het doet voordeel uit een mild klimaat en is omgeven door prachtige tuinen die de schoonheid van de gebouwen versterken.

Tijdens deze 5 uur durende tour zul je het 18e-eeuwse Koninklijk Paleis bezoeken en door de uitgestrekte tuinen wandelen die gebouwd zijn om de Spaanse Koninklijke familie te beschermen tegen het stof van de Spaanse meseta. Twee van de meest opvallende kamers zijn het Porcelijnen Kantoor, gebouwd in opdracht van Koning Karel III, en de Troonzaal van Koningin Isabel. Bewonder het weelderige interieur, vol met vergulde spiegels, kroonluchters en schilderijen.

Loop door de tuinen, ooit gezien als de mooiste tuinen van hun tijd. De bossen, paden langs hagen, sierlijke paviljoens en dromerige fonteinen laten bezoekers noch steeds sprakeloos achter. Hoogtepunten zijn onder andere de Parterretuin, Eilandtuin, en een enorm assortiment aan groentes en bomen.

Tot slot verken je het Museum van de Koninklijke Feloeken om één van de meest spectaculaire verzamelingen schepen te bekijken die door de koninklijke familie gebruikt zijn om over de rivier de Tagus te varen, inclusief een gondel die van Filip V is.
Inbegrepen
  • Vervoer per Gran Comfort bus
  • Spaans- en Engelssprekende gids
  • Toegangsprijzen voor musea
Trefpunt

De tour vertrekt vanaf het kantoor op Placa de Oriente 8, Madrid. Het dichtstbijzijnde metrostation is Opera (Lijn 2 en 5), op 2 minuten lopen. De ondergrondse busterminal is op de Bailénstraat - Placa de Oriente (Openen in Google Maps)

Vanaf € 60 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

Wamos Circuitos

Product ID: 36565