Meer foto's

Vanaf € 27 per persoon

Madrid: Toeristische tour van 3 uur

Product ID: 1253
Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ontdek het historische verleden en moderne stadsleven van Madrid tijdens deze tour
 • Bezoek Plaza de Oriente en het Prado-museum
 • Bezoek de Las Ventas-arena
 • Geniet van een drankje bij Hard Rock Cafe Madrid
Overzicht
Reis door de geschiedenis van Madrid tijdens deze 3 uur durende tour per bus. Ontdek het Arabische erfgoed, de rijke geschiedenis van de Renaissance, ontdek het bruisende moderne stadsleven en geniet van een verfrissend drankje bij Hard Rock Cafe Madrid.
Wat te verwachten
Hier krijg je een nieuw perspectief van de Spaanse hoofdstad en ontdek je de beste bezienswaardigheden van de stad met een lokale gids. vele contrasten Madrid zijn symbolen van zijn rijke geschiedenis, met middeleeuwse gevels en architectuur staand naast gladde moderne gebouwen.

Zie een aantal van Moorse erfgoed van de stad met een bezoek aan de Arabische stadsmuren. Bezoek dan Barrio de la Moreria, bekend om zijn historische gebouwen en heerlijke lokale restaurants.

Ontdek de Habsburgse geschiedenis van Madrid met haltes bij de prachtige Renaissance en barokke gebouwen langs de Calle Mayor, Plaza Mayor en Plaza de la Villa. Je hebt ook een kans om meer over de groei van Madrid onder Bourbon regel te leren, en te stoppen door een aantal gebouwen uit de 19e-eeuw bewind van Joseph Bonaparte.

Daarna krijgen om meer van het bruisende moderne Madrid weten. Ga voor een wandeling in gebieden zoals Gran Vía, de Paseo de la Castellana, Barrio Salamanca, Plaza de Castilla en Parque del Oeste.

Van daaruit ontdek enkele van de commerciële en financiële centra van de stad, en een bezoek brengen aan de Ventas stieren arena of het Santiago Bernabeu Stadion; thuishaven van Real Madrid. Indien u dit wenst, is er een kans om een ​​rondleiding door het stadion Bernabeu te sluiten.

Deze tour heeft ook een stop bij de beroemde Hard Rock Café, waar u kunt genieten van een gratis drankje. Wat een geweldige manier om te leren kennen Madrid!
Inbegrepen
 • Vervoer per bus met airconditioning
 • Deskundige gids
 • Drankje bij het Hard Rock Cafe
Niet inbegrepen
 • Fooien
 • Lunch
Trefpunt

De tour vertrekt vanaf Julia Travel op C/ San Nicolás 15 (naast Plaza de Ramales). (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Baby's mogen gratis mee. Maaltijden en consumpties zijn niet inbegrepen.
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (12 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Julia Travel Gray Line Spain

Product ID: 1253