Madrid
Muziekactiviteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Madrid Muziekactiviteiten: Onze meest aanbevolen

Madrid: essentieel toegangsticket voor flamencoshow met drankje

1. Madrid: essentieel toegangsticket voor flamencoshow met drankje

Boek je ticket voor Madrid's Essential Flamenco Show en ga terug in de tijd naar de oorsprong en wortels van deze traditionele Spaanse kunstvorm. Bezoek de locatie, pak een drankje aan de bar en bereid je voor op een onvergetelijk optreden. Begin uw avond door het team te ontmoeten en maak vervolgens een korte rondleiding door de tablao (locatie). Ga terug naar het begin van de flamenco en zie het podium met een verscheidenheid aan artiesten die ons verrassen met hun talent. Krijg een drankje aangeboden aan de bar terwijl je kennismaakt met de plek. Bezoek vervolgens de oude originele stenen grot waar de show zal plaatsvinden. Hier word je geïnformeerd over feiten en de geschiedenis van flamenco. Eindelijk begint de show van 1 uur. Beleef de show zonder het gebruik van versterkers of microfoons, waardoor dit een zo authentiek mogelijke flamenco-ervaring wordt: intimiteit, passie en traditie in één. Dit spektakel wordt geregisseerd door "El Mistela", die de Nationale Flamenco Critic Prize won. Onder zijn begeleiding behaalt het evenement al zeven jaar certificaten van uitmuntendheid.

...
Madrid: Flamenco-workshop en show met diner en drankjes

2. Madrid: Flamenco-workshop en show met diner en drankjes

Beleef een authentieke flamenco-avond in Madrid, kijk naar een spetterende show en neem deel aan een flamencoworkshop. Leer meer over de geschiedenis van deze al lang bestaande kunstvorm, voordat u zich tegoed doet aan een heerlijke lokale maaltijd en geniet van verfrissende drankjes. Begin je ervaring met een introductie tot de iconische kunst van flamenco. Leer tijdens een leuke workshop over de geschiedenis van de dans, enkele van zijn curiositeiten en probeer een paar danspassen uit. Geniet vervolgens van een lokale maaltijd. Geniet van de soep van de dag of "El Cortijo"-salade als voorgerecht, gevolgd door een keuze uit "raciones" - traditionele gerechten gemaakt om te delen - van het menu. Tot slot, leun achterover en geniet van de show. Laat je zintuigen hypnotiseren, want enkele van de beste flamencoartiesten van Madrid zullen je verrassen met een show vol sentiment, passie en energie.

...
Madrid: flamenco-show in Tablao "Las Tablas"

3. Madrid: flamenco-show in Tablao "Las Tablas"

Las Tablas is uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde en belangrijke flamenco-podia in Madrid. Laat je betoveren door de traditionele Spaanse flamencodans, die wordt geproduceerd met moderne podiumtechnieken zoals weelderige verlichting, akoestiek en podiumontwerp.  Maak je ervaring compleet met een authentieke Spaanse maaltijd met een verscheidenheid aan salades en Iberische producten, evenals een drankje dat bij alle opties is inbegrepen.

...
Madrid: Flamencoshow in Corral de la Moreria

4. Madrid: Flamencoshow in Corral de la Moreria

Geniet van een flamencoshow uitgevoerd door 9 artiesten in de Corral de la Morería, de kathedraal van flamenco in Spanje. Geniet van een drankje tijdens de show of trakteer uzelf op een gastronomisch 3-gangen diner met drankjes. De zaal werd in 1956 geopend door Manuel del Rey en is de meest bekende tablao flamenco ter wereld. Door de geschiedenis heen is de Corral de la Morería getuige geweest van optredens van enkele van de beste professionals van deze discipline. De locatie bevindt zich in het historische centrum van Madrid, naast het Koninklijk Paleis. Het decor herschept een setting die doet denken aan de originele tablao flamenco die je terug in de tijd neemt. Het is populair bij veel beroemde persoonlijkheden, dus wees niet verbaasd als je naast een beroemdheid, een politicus of een koninklijke persoon zit.

...
Madrid: Flamenco Show met één drankje

5. Madrid: Flamenco Show met één drankje

Geniet van een verbluffende 1,5-uur durende flamencoshow van muziek en dans in een beroemde tablao flamenco (flamenco-bar) in Madrid. Je zult genieten van een onvergetelijke artistieke ervaring door een cuadro flamenco (flamenco troupe) bestaande uit de beste artiesten, waaronder zangers, gitaristen, klappers en dansers. De uitgevoerde nummers omvatten de meest populaire in de flamencotraditie en programma's roteren het hele jaar door. Tijdens een prachtige show met flamenco-liedjes en -dansen, geniet je van een drankje naar keuze.

...
Madrid: traditionele flamencoshow van 1 uur

6. Madrid: traditionele flamencoshow van 1 uur

Bezoek een cultureel centrum gewijd aan flamenco en bekijk een traditioneel live optreden. Ervaar flamenco door middel van dans en zang, terwijl de gitaar de artiest begeleidt en hun selectie dansen versierd met sjaals, castagnetten, tamboerijnen en een staartjurk. Wees getuige van de schoonheid en technische perfectie van de kunstvorm die een intense emotie oproept bij de toeschouwers. De intieme setting biedt plaats aan maximaal 54 personen en de uitvoering wordt gedaan zonder de hulp van microfoon of geluidsversterking. Voorafgaand aan of na uw show kunt u door de kunstgalerie en winkel van het cultureel centrum bladeren. Daarnaast is het centrum gelegen in de buurt van Chueca, zeer dicht bij Plaza de Chueca, waar men kan eten of drinken.

...
Madrid: historische restaurants en bars Tour

7. Madrid: historische restaurants en bars Tour

Madrid zit vol met een eclectische mix van bars die een scène bieden voor elke stijl. De stad is ook de smeltkroes van typisch voedsel uit elke regio van Spanje. Tijdens deze ervaring zul je ontdekken waarom de gastronomie van Madrid zo speciaal is, evenals enkele van de typische gerechten van de stad. Proef traditionele Spaanse tapas, pinchos, patatas bravas, tortilla española, Iberische ham en vele andere gerechten terwijl je naar flamencomuziek luistert. Dit alles zal vergezeld gaan van lokaal bier of een glas traditionele vermout. Maak je klaar om Spanje vanuit een ander perspectief te ervaren, terwijl je lokale charismatische gids interessante feiten over de gastronomie en cultuur van Madrid onthult.

...

Sitemap Madrid

Wil je alle activiteiten in Madrid ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Madrid

Gemiddelde beoordeling

3.4 / 5

gebaseerd op 11 beoordelingen

Aangename avond in deze locatie in Madrid. De goede dansers en het arrangement nog meer. We boekten de show met het drankje en het werd geserveerd met een klein bakje pinda's. Jammer dat onze tafel aan de zijkant van het podium stond, maar we boekten een paar uur voordat de show begon en de zaal was praktisch vol.

De dansers waren erg goed, en hadden er duidelijk plezier in