Meer foto's

Vanaf € 24 per persoon

Bernabéu Stadion Toegangsticket

Product ID: 37694
Belangrijke Informatie
Duur
1 uur
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ontdek de geschiedenis van Real Madrid in het spectaculaire Bernabéu Stadion
  • Zie de cups die Real Madrid in de wacht heeft gesleept over de jaren, in de bekerkamer
  • Loop over het veld en proef de echte atmosfeer van het stadion
  • Ga naar de kleedkamers, voorheen voor niemand toegankelijk behalve de spelers
  • Bekijk video's van belangrijke wedstrijden en zie een grote hoeveelheid aan club memorabilia
Overzicht
Ontdek de geschiedenis van het Real Madrid voetbalteam in het Bernabéu Stadion museum. Krijg toegang tot exclusieve zones, zie de bekerkamer waar Europese cups, UEFA cups en meer de bekwaamheid van Real Madrid laten zien.
Wat te verwachten
Ontdek de geschiedenis van het Real Madrid voetbalteam in het Bernabéu stadion.

Je avontuur gaat van start in één van de 8 panoramische liften, wat je al een idee geeft van de grootsheid van de club. Je bezoekt ook de bekerkamer waar je de Europese cups, Intercontinentale cups, Spaanse competitie cups, Spaanse cups, UEFA cups en Supercups kan bewonderen die Real in haar lange bestaansgeschiedenis heeft gewonnen.

Bekijk video's van legendarische opnames en bewonder de outfits, schoenen en uitrusting gebruikt door het team over de jaren. Bewonder de enorme hoeveelheid aan club memorabilia en wandel het veld op om dit spectaculaire stadion van de grond te beleven.

Je krijgt ook toegang tot de eretribune van de President, gewoonlijk gereserveerd voor leden van de Raad van Bestuur van Real Madrid en VIP's. En als extra, krijg je ook de kans om de kleedkamers te bezoeken, die voorheen uitsluitend voor spelers en managers waren.
Inbegrepen
  • Entree tot het Real Madrid Museum in het Bernabéu Stadium
Trefpunt

Tref elkaar bij Raam 10 van het Santiago Bernabéu Stadion, Paseo de la Castellana (naast gate 7). Neem bus 14, 27, 40, 43, 120, 147 of 150. De dichtstbijzijnde metrohalte is Santiago Bernabéu en het dichtstbijzijnde treinstation is Nuevos Ministerios. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Let op: op wedstrijddagen is toegang tot 5 uur voor de aftrap beschikbaar, maar de kleedkamers kunnen dan niet bezocht worden en er is geen korting van toepassing
• Gratis entree voor kinderen tot 5 jaar
• Het stadion is niet volledig geschikt voor rolstoelgebruikers, maar rolstoelgebruikers krijgen gratis entree tot de tentoonstelling van de cups, bankjes en coachzone, waaronder 1 rolstoelbegeleider
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (352 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Tour Bernabeu

Product ID: 37694