Madrid
Segway tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Madrid Segway tours: Onze meest aanbevolen

Madrid: Private Sightseeing Segway Tour voor 1, 2 of 3 uur

1. Madrid: Private Sightseeing Segway Tour voor 1, 2 of 3 uur

Een gemakkelijke en leuke manier om de meest karakteristieke plekjes van Madrid te ontmoeten is een tour per Segway. Bezoek de oude Madrid, New Madrid, Retiro Park of alles. Het is een een uur durende tour die door plaatsen zo bekend als zal passeren: De Almudena-kathedraal. Het Koninklijk Paleis. Templo Debod.The Opera Square. Puerta del Sol of de nieuwe stad als Prado Museum, Pza Santa Ana, pta Alcala, Kerk van Jeronimos, etc of een uur in het Retiro Park. 3 uur, uw gids suggereert dat u genieten van de Segway door het ontwerpen van je eigen rit. De vermoeidheid minimaal zal zijn, met maximaal plezier dankzij de grote Segways! U gaat onder begeleiding van een deskundige gids.

...
Madrid: stadstour per elektrische Tuk-Tuk

2. Madrid: stadstour per elektrische Tuk-Tuk

Begin aan een elektrische tuk-tuk-tour door Madrid en ontdek enkele van de belangrijkste monumenten van de stad. Geniet van de perfecte introductie tot Madrid, aangezien uw deskundige gids plaatsen aanbeveelt die u tijdens uw verblijf kunt bezoeken. Bewonder de buitenkant van enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Madrid, waaronder het Koninklijk Paleis, de Almudena-kathedraal en Plaza Mayor. Rijd door de charmante wijken Las Letras en La Latina en bekijk het Huis van Cervantes en het La Latina Theater. Bekijk het Palacio de las Cortes, de kerk van Los Jerónimos en de gevels van de musea van Paseo del Prado. Verken de wijk Salamanca, rijd door Plaza de Colón en ontdek de Nationale Bibliotheek.

...
Madrid: Buen Retiro Park Segway-ervaring

3. Madrid: Buen Retiro Park Segway-ervaring

Verken het groene hart van Madrid per Segway tijdens een rondleiding door het indrukwekkende park El Ritiro. Voor vertrek krijg je een korte trainingssessie. Je komt meer te weten over de geschiedenis van het park, dat werd gebouwd als toevluchtsoord voor de Spaanse koninklijke familie, en waar nu meer dan 15.000 bomen staan. Voeg je bij de lokale inwoners die door de lanen komen wandelen of in de roeiboten op het meer komen varen. Hoor verhalen over de verschillende onderdelen van het park, zoals de prachtige Rozentuin van Cecilio Rodriguez en de enorme eucalyptus- en cederbomen in de Jardín de Vivaces. Zie een oude cipres – vermoedelijk de oudste boom in de stad – in het formele, in Franse stijl gebouwde Parterre Francés. Bewonder het glazen paviljoen van Ricardo Velázquez Bosco en zie fonteinen en andere elementen, zoals het monument voor Alfonso XII, een kunstmatige berg en het enige standbeeld ter wereld dat de duivel voorstelt.

...
Madrid: 1 uur Segway Tour met chocolade en Churros

4. Madrid: 1 uur Segway Tour met chocolade en Churros

Klim aan boord van een milieuvriendelijke, zelfbalancerende Segway voor een korte maar uitgebreide tour door het historische hart van Madrid en ontdek veel van de belangrijkste monumenten uit de middeleeuwen en de moderne tijd. Ontmoet je gids voor een korte trainingsessie. Baan je een weg naar Plaza de la Villa, een van de oudste in de stad en de thuisbasis van een 15e-eeuws paleis en het prachtige Casa de la Villa, het oude stadhuis van Madrid. Vaar vervolgens naar Armory Square, waar u twee van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad kunt bewonderen: de Almudena-kathedraal en het Koninklijk Paleis. Geniet van het grote Plaza de Oriente terwijl je naar de Sabatini-tuinen en het Koninklijk Theater glijdt. Vervolg de Calle Arenal, een levendige winkelstraat, en eindig bij Puerta del Sol, het echte hart van Madrid. Rij met je Segway terug naar het ontmoetingspunt en stop bij de historische San Miguel-markt voor een warme chocolademelk en Churros.

...
Segwaytour door Madrid

5. Segwaytour door Madrid

Begin je Segway-tour met een kort bezoek aan het Koninklijk Paleis. Daarna daal je af naar de rivier de Manzanares om La Puerta de San Vicente en de Puente del Rey te bereiken, die de doorgang vormden van het Koninklijk Paleis naar de Casa de Campo.   Je hebt dan tijd om de Segovia-brug te bewonderen, een renaissancewerk van Juan de Herrera, voordat je de brug van Andorra en de brug van Toledo bereikt. Een van de mooiste van Madrid, de brug is in barokstijl en werd gebouwd door Felipe IV die opdracht gaf.   Hiervandaan ga je verder naar de Pasarela de La Arganzuela-brug, de modernste in Madrid. Nadat je hebt genoten van de tijd in deze groene omgeving, ga je terug naar het centrum via de Puerta de Toledo en stop je bij de kerk van San Francisco el Grande. Ten slotte bezoekt u de Plaza de Oriente en passeert u de kathedraal van La Almudena. Mis dit spannende avontuur door Madrid niet!      

...
Stadscentrum van Madrid 1 uur durende Segwaytour met plezier

6. Stadscentrum van Madrid 1 uur durende Segwaytour met plezier

Klim aan boord van een milieuvriendelijke, zelfbalancerende Segway voor een korte maar uitgebreide tour door het historische hart van Madrid en ontdek veel van de belangrijkste monumenten die dateren uit de middeleeuwen en de moderne tijd. Ontmoet je gids voor een korte trainingsessie. Vaar vervolgens naar het Koninklijk Paleis, de officiële residentie van de Spaanse koninklijke familie. Bewonder de barokke façade voordat u doorgaat naar de Almudena-kathedraal met zijn neogotische ontwerp. Ga verder met een bezoek aan "La Plaza de la Villa", het oudste plein van de stad met een middeleeuws tintje en gebouwen uit verschillende eeuwen. Geniet van de weg naar het Koninklijk Paleis met "La Plaza de Ramales" en "La Plaza de Oriente". Tijdens de tour zie je veel interessante monumenten en andere verbazingwekkende hoekjes van het historische centrum.

...
Madrid Downtown Segway Tour

7. Madrid Downtown Segway Tour

Reis op de meest vermakelijke manier door het centrum van Madrid. Vanaf de Plaza de Isabel II kent u de meest emblematische plekken van de hoofdstad van Spanje. Het passeert het Koninklijk Paleis, het grootste in West-Europa, met meer dan 3000 kamers. Loop het oudste en meest avontuurlijke Madrid, waar dieven, soldaten en huursoldaten hun zwaard kruisten in elke hoek van de Plaza de la Villa, vlakbij de kerk van Santiago of in de arcades van de Plaza Mayor. Bewonder het fantastische Plaza de Oriente, met uitzicht op het paleis en het Koninklijk Theater, getuige van de beste uitvoeringen van opera en ballet. Je zult deze en andere magische hoekjes van Madrid kunnen ontdekken in deze wandeling vol geschiedenis en heel veel plezier.

...
Madrid: 2 uur durende Segway-tour door het historische centrum

8. Madrid: 2 uur durende Segway-tour door het historische centrum

Verken het historische centrum (Centro) van Madrid per Segway tijdens een begeleide tour van 2 uur en bekijk monumenten uit het Habsburgse verleden van de stad, waaronder koninklijke paleizen en openbare pleinen. Ontmoet je gids bij het monument voor Cervantes op Plaza de España. Vervolgens, na een korte training over het bedienen van de zelfbalancerende voertuigen, glijdt u zachtjes door smalle straatjes en brede boulevards naar bezienswaardigheden zoals het Palacio Real (Koninklijk Paleis), de enorme officiële residentie van de Spaanse koninklijke familie. Leer de geschiedenis en cultuur van de stad kennen terwijl u openbare ruimtes betreedt, zoals Plaza Mayor. Gebouwd tijdens het bewind van Filips III (1598–1621), wordt het enorme rechthoekige plein omgeven door woongebouwen van 3 verdiepingen met 237 balkons die uitkijken op het plein. Ervaar het dagelijkse leven in de stad op de voedselmarkt Mercado de San Miguel. De markt, gebouwd in 1916, is het mooiste voorbeeld van gietijzeren architectuur in Madrid. Bekijk enkele van de lokale en regionale producten die te zien zijn in de 33 kraampjes van de markt. Leer onderweg meer over de geschiedenis van Spanje en ontvang tips over wat je kunt doen tijdens je verblijf in Madrid.

...
Madrid 60 minuten Segway Tour

9. Madrid 60 minuten Segway Tour

Na een korte veiligheidstraining begint je 60 minuten durende Segway-tour bij het Cervantes-monument op Plaza de España, gewijd aan de schrijver van een van 's werelds grootste literaire meesterwerken, Don Quijote de la Mancha. Je bezoekt het beroemde Koninklijk Paleis van Madrid en de Almudena-kathedraal, evenals de Tempel van Debod, die in 1968 door de Egyptische regering aan Spanje werd geschonken. Duik daarna snel de buitenwijken van de oude binnenstad van Madrid in en bekijk nog interessantere plekken zoals het Operaplein. Als je weinig tijd hebt of gewoon de sensatie van het besturen van een Segway wilt, is deze ervaring de juiste keuze voor jou.

...
Madrid: 2 uur privé offroad-segwaytour door Casa de Campo

10. Madrid: 2 uur privé offroad-segwaytour door Casa de Campo

Tijdens deze 2 uur durende Segway-tour verken je het grootste park van Madrid, Casa de Campo. Je zult echter geen normale Segway rijden. Voel de adrenaline terwijl je offroad rijdt op een Segway x2, waarmee je de verschillende soorten terrein van Casa de Campo kunt verkennen. Perfect voor groepen van 12 personen of meer, dit is een tour die je kunt genieten met het hele gezin, een grote groep vrienden of andere reizigers die op zoek zijn naar een opwindende ervaring in Madrid. En met uw deskundige gids die de hele tijd naast u rijdt, geniet u van een meer persoonlijke en informatieve ervaring in een van de grootste parken van Europa.

...

Sitemap Madrid

Wil je alle activiteiten in Madrid ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.