Madrid
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Madrid Tickets: Onze meest aanbevolen

Madrid: flamencovoorstelling met opties voor eten en drinken

1. Madrid: flamencovoorstelling met opties voor eten en drinken

Beleef de passie van flamencodans en -muziek bij de historische tablao Torres Bermejas in hartje Madrid. Het is de belangrijkste flamencovoorstelling ter wereld. Het theater opende in 1960 en is uniek vanwege de schitterende ruimte die gebaseerd is op het interieur van de Bermejas-torens van het mooie Alhambra van Granada. Bewonder de muren met Arabische motieven, de sierlijke tegels en bewerkte houten plafonds terwijl de flamenco-artiesten je boeien met hun onvergetelijke artistieke optreden. Bekijk de schitterende choreografieën van de Cuadro Flamenco, die bestaat uit de beste zangers, gitaristen, klappers en dansers uit de flamencotraditie. Maak deel uit van deze geweldige volkscultuur bij een flamenco-avond compleet met dineropties die op de traditionele Spaanse keuken gebaseerd zijn.

...
Madrid: Bernabéu-stadiontour & ticket met directe toegang

2. Madrid: Bernabéu-stadiontour & ticket met directe toegang

Je avontuur begint met een panoramisch uitzicht op het stadion, wat je al een idee geeft van de grootsheid van de club. Terwijl je door het stadion wandelt, hoor je over de verschillende bekers die Real tijdens zijn lange geschiedenis heeft gewonnen. Bekijk video's van legendarische wedstrijden en zie de tenues, schoenen en uitrusting die het team in de loop der jaren heeft gebruikt. Bovendien krijg je de kans om het enorme scala aan clubmemorabilia te bewonderen.

...
Van Madrid: dagtrip naar Avila en Segovia

3. Van Madrid: dagtrip naar Avila en Segovia

Avila is een van de oudste steden van Spanje en wordt omgeven door goed bewaarde muren uit de 11e eeuw en lijkt op een immens kasteel. De oude wijken herbergen een aantal belangrijke romaanse kerken, gotische paleizen en de 12e-eeuwse gotische kathedraal van de stad, die ook versterkt is. Tijdens deze dagexcursie vanuit Madrid zie je de buitenkant van de Avila-kathedraal, de romaanse basiliek van San Vicente en bezoek je de Plaza Mayor. Maak een korte wandeling door de oude straten van de stad naar het klooster van Ste. Therese. Vervolg uw weg naar Segovia, een stad die rijk is aan historische monumenten. Bekijk het prachtige Romeinse aquaduct uit de tijd van keizer Augustus. De elegante kathedraal en het fort Alcazar, het meest spectaculaire kasteel van Spanje, behoren tot de hoogtepunten. Zowel Avila als Segovia staan op de Werelderfgoedlijst van de mensheid.

...
Madrid: voorrangsticket voor het Reina Sofía Museum

4. Madrid: voorrangsticket voor het Reina Sofía Museum

In het museum komen verschillende ruimtes, objecten en tijden samen: het is een plek waar verhalen worden samengevoegd en verteld. Ze ontmoeten elkaar, geven elkaar betekenis, en gaan hun eigen weg. Dit maakt een bezoek tot een intense ervaring van ontdekking en kennis. Dit is waarom alles wat tentoongesteld wordt, met al zijn vreemdheid, al zijn vragen, daadwerkelijk de dagelijkse realiteit van de bezoeker moet raken, en een ware leerervaring tot gevolg moet hebben. Het Museo Reina Sofía presenteert zijn collectie als een reis van meerdere verhalen, met een duidelijk standpunt. Het houdt niet alleen de inherente mysterie van kunst in leven, maar versterkt ook het verzet tegen een enkelvoudige, vaststaande interpretatie. Traditionele genres en fotografie, film, geluid en dans bestaan naast elkaar. Met je ticket voor 1 hele dag krijg je toegang tot meer dan 21.000 werken die momenteel in het hoofdgebouw worden tentoongesteld.

...
Madrid: rondleiding door het Prado Museum

5. Madrid: rondleiding door het Prado Museum

Ontmoet je gids bij het Goya-standbeeld buiten het Prado-museum en begin je rondleiding door de enorme collectie. Bekijk het werk van verschillende grote Europese kunstenaars zoals Velázquez, El Greco, Goya, Tiziano, Rubens en El Bosco. Ontdek enkele van de tentoongestelde collecties, die dateren uit de romaanse periode tot de 19e eeuw. Het museum bevat meer dan 8.000 schilderijen, 9.000 tekeningen, 5.500 prenten en meer dan 900 sculpturen. Bekijk enkele van de 1.300 werken die momenteel in het hoofdgebouw te zien zijn. Leer meer over de geschiedenis van Europese kunst en het verhaal achter enkele van de tentoongestelde werken.

...
Koninklijk Paleis van Madrid: ticket voor versnelde toegang

6. Koninklijk Paleis van Madrid: ticket voor versnelde toegang

Profiteer van versnelde toegang tot het Koninklijk Paleis van Madrid, de officiële residentie van het Spaanse koningshuis. Ga door een snelle veiligheidscheck en verken een van 's werelds grootste paleizen. Dwaal door gangen die eeuwen Spaanse geschiedenis hebben meegemaakt. Bewonder de architectuur en de decoratie van de salons, waaronder fresco's van beroemde kunstenaars. Verken de privévertrekken van de vorsten, bezoek de troonzaal en dwaal door de eetzalen. Bewonder ook zeker de beroemde spiegelzaal uit de regeerperiode van Karel IV. Bekijk kunstwerken van schilders als Caravaggio, Juan de Flandes, Francisco de Goya en Velázquez. Bezoek het koninklijk arsenaal en ontdek de exposities die onder andere porselein, horloges, meubels en zilverwerk tentoonstellen. Verken het erfgoed van de Spaanse monarchie in het Koninklijk Paleis.

...
Madrid: Ticket Museum van Illusies

7. Madrid: Ticket Museum van Illusies

Ontdek het Museum van Illusies, Madrid, en verken een mysterieuze wereld van illusies. Eenmaal binnen ontmoet je grappige en verbazingwekkende trucs die je willen leren over visie, perceptie en het menselijk brein. Elke illusie is ontworpen om je te verrassen en je te laten zien dat dingen soms niet altijd zijn zoals ze op het eerste gezicht lijken. Geniet van deze ervaring met je ouders, je partner, je grootouders of vrienden. Het museum is een unieke plek vol ongelooflijke attracties, waar waanzin en plezier gegarandeerd zijn. Zorg ervoor dat je telefoon volledig is opgeladen en maak foto's die de geest van je vrienden thuis zullen verbazen.

...
Madrid: "Emociones" live Flamencoshow

8. Madrid: "Emociones" live Flamencoshow

Ervaar de diepe sensatie van de Flamenco van dichtbij tijdens een live dansoptreden in 's werelds eerste Flamencotheater. Het nieuwste stuk in het theater, "Emociones", is een boeiende krachttoer die de rauwe virtuositeit van het dansensemble demonstreert. Deze show is tekenend voor de Flamencotraditie, die door UNESCO  als "immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid" werd geclassificeerd. Je zult betoverd raken door de kracht en elegantie van de dansers. Je hart zal harder kloppen wanneer de gitaar begint te spelen en vervolgens een kloppend ritme creëert. Dompel je onder in de duetten, traditionele liederen en gitaarsolo's die naar een onvergetelijke finale leiden.  Geniet van de schoonheid van de Flamenco in een intieme setting. Je zit zo dicht bij de vijf artiesten op het podium, dat je bijna de naden op de traditionele lange kostuums van de dansers kunt zien. Het theater is niet alleen een plek voor shows, maar dient ook als ontmoetingsplaats voor liefhebbers van de Flamenco en voor diegene die zich in de Andalusische cultuur willen verdiepen.

...
Madrid: toegangsticket voor Warner Park

9. Madrid: toegangsticket voor Warner Park

Duik in de filmische wereld van je favoriete tekenfilms, superhelden en schurken in Warner Park in Madrid (Parque Warner Madrid). Breng de dag door met genieten van alle attracties van het themapark, of u nu met het gezin, met z'n tweeën of met vrienden gaat. Warner Park in Madrid bestaat uit vijf thematische gebieden, allemaal rond de werelden van je favoriete tekenfilms en films: DC Super Heroes World, Hollywood Boulevard, Cartoon Village, Old West Territory en Movie World Studios. Bezoek steden als Gotham City of Metropolis in DC Super Heroes World. Voel je een filmster in Hollywood Boulevard of duik in een tekenfilmaflevering van de Looney Tunes in Cartoon Village. Ervaar het Amerikaanse Westen van dichtbij in Old West Territory. Of, als je zin hebt om voor een dag in het leven van een ster te stappen, ga dan centraal staan op een filmset in een echte Californische filmstudio in Movie World Studios. Neem een pauze in het Theatre of Specialists, een openluchtauditorium met overdekte tribunes, en bekijk de actievolle Crazy Police Academy-show ("Loca Academia de Policía"). Bekijk trucs en ongeëvenaarde stunts met maximaal tien voertuigen van verschillende groottes en typen. Een must-see voor Looney Tunes-fans is de Looney Tunes-danswedstrijdshow, perfect voor het hele gezin. Bekijk een dansbattle tussen de beroemdste sterren van de Looney Tunes en kies zelf wie de prijs voor beste dans verdient. Met deze pas voor Warner Park in Madrid zijn de mogelijkheden van je dag eindeloos.

...
Prado Museum: rondleiding met voorrangstoegang

10. Prado Museum: rondleiding met voorrangstoegang

Je ontdekt meesterwerken van kunst op een rondleiding met voorrangstoegang door het Prado Museum en verkent de galerijen van het nationale kunstmuseum van Spanje, gelegen in het museumkwartier van het centrum van Madrid. Algemeen beschouwd als één van 's werelds mooiste collecties Europese kunst van de 12e tot de vroege 20e eeuw, heeft het Prado Museum ook de beste verzameling Spaanse kunst ter wereld. Het werd oorspronkelijk in 1819 opgericht als een museum voor schilderijen en beelden en werd daarna tussen 1900 en 1960 uitgebreid door de toevoeging van korte paviljoens aan de achterzijde van het prachtige gebouw. Zie meesterwerken van Francisco Goya, Hieronymus Bosch en Peter Paul Rubens, samen met befaamde schilderijen van El Greco, Titiaan en Diego Velázquez. Reis door het verhaal van Spaanse en Europese kunst door de eeuwen heen en krijg onderweg deskundige uitleg. Als je de tapas-proeverij optie selecteert, volg je de rondleiding van het Prado Museum en wandel je door de stad naar een van de belangrijkste bars in Madrid, waar je de gelegenheid hebt om verschillende tapas van Spaans eten. Spanje staat internationaal bekend om zijn gastronomie en is trots op zijn rijke cultuur en culinaire geschiedenis. Ontdek de traditionele tapas van Spanje en ervaar de eetcultuur van Madrid als een lokale bewoner. Hier eindigt je rondleiding, waardoor je de kans krijgt om door het centrum van Madrid te lopen.

...

Sitemap Madrid

Wil je alle activiteiten in Madrid ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Madrid

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 11.720 beoordelingen

Tweede bezoek aan dit prachtige museum, omdat er zoveel kunst hangt kon ik me dit keer op andere zaken focussen. Wel is het zo dat je momenteel bij elk ticket een tijdslot kiest, hierdoor gaf dit duurdere ticket geen voordelen om sneller binnen te komen t.o.v. anderen met een ticket.

Erg persoonlijk en met passie dit opgevoerd. Na de show werd er nog gesproken met 2 danseressen. Ze vertelden achtergrond informatie. Het kleinschalige intieme sfeer was top! We hadden ook een prachtige plaats voor het podium. Professioneel en gewoon steengoed!

zeer mooi paleis, zeer goed bewegwijzerde route, zeer mooie dingen om te zien. De enige klacht die we kunnen maken is dat het niet mogelijk is om foto's te maken

Super leuk om mee te maken. Wat een passie en emoties stralen deze dansers uit.

Geweldige ervaring in een authentiek Spaans tablao!