Madrid
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Madrid Tours: Onze meest aanbevolen

Vanuit Madrid: dagtocht naar Toledo

1. Vanuit Madrid: dagtocht naar Toledo

De comfortabele toeristische bus haalt je op in het centrum van Madrid. Tijdens de busreis naar Toledo deelt een reisbegeleider enkele van de meest relevante en interessante feiten over de stad. Je ontvangt een stadsplattegrond met de belangrijkste toeristische attracties en bekijkt vervolgens een korte documentaire over de wonderen van Toledo, een stad die door UNESCO in 1986 is uitgeroepen tot werelderfgoed.  Eenmaal aangekomen in Toledo kun je genieten van een prachtige rondleiding. De bus stopt op een paar punten waarvandaan je de meest indrukwekkende uitzichten over de stad kunt fotograferen. De gids neemt je mee naar Zocodover, het belangrijkste plein. Daar heb je 6 uur vrije tijd om Toledo te verkennen. Aangeraden wordt om de kathedraal van Toledo te bezoeken, het op één na rijkste katholieke gebouw ter wereld, na de Sint-Pieterskathedraal in Rome. Bewonder de Alcazar, een indrukwekkende vesting, evenals het beroemdste schilderij van El Greco, de 'Begrafenis van de Graaf van Orgaz'. Verken de smalle straatjes van de Joodse wijk en sla de Sinagoga de Santa María la Blanca, het Monasterio San Juan de los Reyes en de Mezquita de las Tornerías zeker niet over. Proef de zoete marsepein, gemaakt van amandelen en honing, waar Toledo bekend om staat.

...
Van Madrid: dagtrip naar Avila en Segovia

2. Van Madrid: dagtrip naar Avila en Segovia

Avila is een van de oudste steden van Spanje en wordt omgeven door goed bewaarde muren uit de 11e eeuw en lijkt op een immens kasteel. De oude wijken herbergen een aantal belangrijke romaanse kerken, gotische paleizen en de 12e-eeuwse gotische kathedraal van de stad, die ook versterkt is. Tijdens deze dagexcursie vanuit Madrid zie je de buitenkant van de Avila-kathedraal, de romaanse basiliek van San Vicente en bezoek je de Plaza Mayor. Maak een korte wandeling door de oude straten van de stad naar het klooster van Ste. Therese. Vervolg uw weg naar Segovia, een stad die rijk is aan historische monumenten. Bekijk het prachtige Romeinse aquaduct uit de tijd van keizer Augustus. De elegante kathedraal en het fort Alcazar, het meest spectaculaire kasteel van Spanje, behoren tot de hoogtepunten. Zowel Avila als Segovia staan op de Werelderfgoedlijst van de mensheid.

...
Madrid: rondleiding Koninklijk Paleis met voorrangstoegang

3. Madrid: rondleiding Koninklijk Paleis met voorrangstoegang

Geniet van een rondleiding van 2 uur door het Koninklijk Paleis van Madrid. Bewonder kunstwerken van Velázquez en Goya terwijl je het paleis op een rustig moment van de dag verkent, samen met een deskundige gids met diepgaande kennis over het huis van de Spaanse Royals van vroeger en nu.  Start bij het metrostation Opera op Plaza de Isabel II, waar het Teatro Royal is gevestigd en je jouw gids zult ontmoeten. Na een pittoreske wandeling over Plaza de Oriente, geniet je van het voorrecht om de wachtrij over te slaan voordat u het paleis binnengaat. Bezoek de Troonzaal, de Banketzaal en de Koninklijke Appartementen. Laat je verrassen door de manier waarop deze kamers door jouw professionele gids op boeiende en fascinerende wijze tot leven worden gewekt. Bewonder exclusieve kunstwerken van Velázquez en Goya, evenals historische voorwerpen als wandtapijten, harnassen en sierlijke zwaarden.Geniet van het 19e-eeuwse ontwerp en de prachtige bloemenpracht van het gebouw, dat een uitstekende achtergrond vormt voor gedenkwaardige foto's. Na de rondleiding kun je op eigen gelegenheid een ontspannende wandeling maken door de Koninklijke Tuinen en andere hoogtepunten bezoeken, zoals de Koninklijke Armorie en de Apotheek.

...
Madrid: Toledo, Segovia & Alcázar - kleine groepsrondleiding

4. Madrid: Toledo, Segovia & Alcázar - kleine groepsrondleiding

Dompel jezelf onder in de geschiedenis, architectuur en culturele hoogstandjes van Toledo, Segovia en breng een bezoek aan het historische en prachtige Alcázar. Kies tussen een kleine groepsrondleiding of een privérondleiding met vertrek vanuit Madrid. Je reis naar Toledo begint met een adembenemend uitzicht op de stad aan de Mirador del Valle, een perfecte gelegenheid om een prachtige panoramische foto te maken. Wanneer je de oude wijk van Toledo binnengaat, leidt een wandeltocht je door de historische Joodse wijk.Geniet daarna van vrije tijd om bezienswaardigheden zoals de kathedraal te verkennen, de lokale damasceense winkels te bekijken of traditionele gebakjes te proberen in een van de vele bakkerijen. De tweede helft van je excursie brengt je naar de historische stad Segovia, een UNESCO-Werelderfgoedlocatie.  Bewonder het indrukwekkende Romeinse aquaduct, de prachtige kathedraal en de architectuur uit de oude Romeinse tijd en de middeleeuwen.  Het beste komt als laatst: reis naar het Alcázar van Segovia, een van de beroemdste kastelen van Spanje uit de 12e eeuw. Beide pauzes tijdens de tour zijn inclusief vrije tijd om zelf te verkennen, samen met insidertips van je gids om verborgen juweeltjes te ontdekken.  Tijdens deze tour wordt de volgende route gevolgd: 1. Uitkijkpunt Mirador del Valle 2. Aankomst in Toledo 3. San Martín-brug 4. Wandelroute beginnend in de Joodse wijk 5. Pauze op het Plaza Zocodover 6. Aankomst in Segovia 7. Lunchpauze 8. Wandeltocht door Segovia 9. Bezoek aan het Alcázar van Segovia 10. Vertrek terug naar Madrid

...
Madrid: rondleiding door het Prado Museum

5. Madrid: rondleiding door het Prado Museum

Ontmoet je gids bij het Goya-standbeeld buiten het Prado-museum en begin je rondleiding door de enorme collectie. Bekijk het werk van verschillende grote Europese kunstenaars zoals Velázquez, El Greco, Goya, Tiziano, Rubens en El Bosco. Ontdek enkele van de tentoongestelde collecties, die dateren uit de romaanse periode tot de 19e eeuw. Het museum bevat meer dan 8.000 schilderijen, 9.000 tekeningen, 5.500 prenten en meer dan 900 sculpturen. Bekijk enkele van de 1.300 werken die momenteel in het hoofdgebouw te zien zijn. Leer meer over de geschiedenis van Europese kunst en het verhaal achter enkele van de tentoongestelde werken.

...
Van Madrid: dagtour Avila en Segovia

6. Van Madrid: dagtour Avila en Segovia

Ontdek de historische bezienswaardigheden en monumenten in Avila en Segovia tijdens een begeleide dagtrip vanuit Madrid. Bewonder de buitenkant van de Ávila-muren en bekijk het Romeinse aquaduct. Begin in het centrum van Madrid en reis met een comfortabele bus naar de steden Avila en Segovia. Bekijk de buitenkant van de Ávila-muren die de stad omringen en die in slechts 10 jaar, tussen de 11e en 14e eeuw, werd voltooid. Bezoek vervolgens het interieur van de basiliek van San Vicente, bekend als de basiliek van de Heilige Broeders Martelaren, Vicente, Sabina en Cristeta. Ga door de Plaza Mayor en de kathedraal om het kerk-klooster van Santa Teresa te bereiken en verken het interieur van de kerk. Zodra het bezoek aan Ávila is afgelopen, kunt u genieten van vrije tijd voor een wijntje, een frisdrank en een aperitief en om te lunchen of de stad te blijven bezoeken. Ga naar de stad Segovia en bezoek het Romeinse aquaduct, het hoogste en best bewaarde aquaduct. Ga door het Casa de los Picos, Plaza de Juan Bravo en Plaza Mayor waar u de kathedraal zult vinden, gewijd aan Onze Lieve Vrouw van de Assumptie en van San Frutos. Eindig bij El Alcázar de Segovia, een middeleeuws fort, gelegen op een rotsachtige rots aan de samenvloeiing van twee rivieren in de buurt van de Sierra de Guadarrama, het is een van de meest karakteristieke kastelen-paleizen in Spanje vanwege zijn vorm, zoals de boeg van een schip.

...
Prado Museum: rondleiding met voorrangstoegang

7. Prado Museum: rondleiding met voorrangstoegang

Je ontdekt meesterwerken van kunst op een rondleiding met voorrangstoegang door het Prado Museum en verkent de galerijen van het nationale kunstmuseum van Spanje, gelegen in het museumkwartier van het centrum van Madrid. Algemeen beschouwd als één van 's werelds mooiste collecties Europese kunst van de 12e tot de vroege 20e eeuw, heeft het Prado Museum ook de beste verzameling Spaanse kunst ter wereld. Het werd oorspronkelijk in 1819 opgericht als een museum voor schilderijen en beelden en werd daarna tussen 1900 en 1960 uitgebreid door de toevoeging van korte paviljoens aan de achterzijde van het prachtige gebouw. Zie meesterwerken van Francisco Goya, Hieronymus Bosch en Peter Paul Rubens, samen met befaamde schilderijen van El Greco, Titiaan en Diego Velázquez. Reis door het verhaal van Spaanse en Europese kunst door de eeuwen heen en krijg onderweg deskundige uitleg. Als je de tapas-proeverij optie selecteert, volg je de rondleiding van het Prado Museum en wandel je door de stad naar een van de belangrijkste bars in Madrid, waar je de gelegenheid hebt om verschillende tapas van Spaans eten. Spanje staat internationaal bekend om zijn gastronomie en is trots op zijn rijke cultuur en culinaire geschiedenis. Ontdek de traditionele tapas van Spanje en ervaar de eetcultuur van Madrid als een lokale bewoner. Hier eindigt je rondleiding, waardoor je de kans krijgt om door het centrum van Madrid te lopen.

...
Madrid: Territorio Atleti-museum & Wanda Metropolitano-tour

8. Madrid: Territorio Atleti-museum & Wanda Metropolitano-tour

Ontdek het "Atleti Territory", een van de modernste stadions ter wereld. Ontdek de lange geschiedenis van de club, evenals de kenmerkende waarden die "los atléticos" identificeren. Je wordt ondergedompeld in de geschiedenis van Atlético, die diep geworteld is in Madrid, maar met een geweldige aanhang van fans over de hele wereld. U zult ook begrijpen hoe alle successen van het team zijn gebaseerd op hun waarden van nederigheid, teamwerk en opoffering. Dit is een unieke ruimte waarin veel historische artefacten samengaan met een meeslepende ervaring die door de geschiedenis van Atlético gaat. Interactieve schermen, verrekijkers, grote projectoren, interactieve telefooncellen, virtual reality en interactieve games zorgen ervoor dat alle bezoekers de hoofdrolspelers worden in het verhaal van Atlético de Madrid. Tijdens een rondleiding ontdek je elke hoek van het stadion. Je bezoekt de perskamer waar de spelers en coach met de media praten over het spel. Je krijgt ook toegang tot unieke ruimtes zoals de kleedkamer van de spelers. Stel je het gejuich voor van 68.000 fans terwijl je je een weg baant door dezelfde tunnel die de spelers gebruiken om het veld op te lopen. Sta versteld van het ontwerp van het dak dat de tribunes beschermt en bekijk het bijzondere gebouw van buitenaf. Bekijk de enorme vlag die de fans eert en bezoek de Walk of Legends, een eerbetoon aan spelers die minstens 100 officiële wedstrijden hebben gespeeld. Eindig bij de cadeauwinkel, waar je een souvenir van je unieke ervaring kunt ophalen.

...
Palacio Real Madrid: rondleiding zonder wachtrij

9. Palacio Real Madrid: rondleiding zonder wachtrij

Verken het Koninklijk Paleis van Madrid (Palacio Real de Madrid) met een professionele gids en ontdek de voormalige officiële residentie van de Spaanse koninklijke familie. Ook bekend als het 'Palacio de Oriente' dankzij haar nabijheid tot het Plaza de Oriente aan de oostkant van het paleis, wordt het gebouw vandaag de dag enkel nog gebruikt voor recepties, ceremonies en officiële evenementen. Het paleis heeft een uitgebreide collectie stoffering, porselein, antieke klokken, harnassen en kunstwerken waaronder schilderijen van Goya en Velázquez. Je kunt ook een wandeling maken door enkele van de privékamers waar royalty's woonden, de troonzaal en de koninklijke eetzalen, evenals de spiegelkamer van het bewind van Karel IV. Bewonder de rijke versieringen van officiële kamers, waarbij elke kamer zijn eigen persoonlijkheid prijsgeeft. Bezoek de troonkamer, de gala diner kamer en de koninklijke kapel.

...
Madrid: Private Sightseeing Segway Tour voor 1, 2 of 3 uur

10. Madrid: Private Sightseeing Segway Tour voor 1, 2 of 3 uur

Een gemakkelijke en leuke manier om de meest karakteristieke plekjes van Madrid te ontmoeten is een tour per Segway. Bezoek de oude Madrid, New Madrid, Retiro Park of alles. Het is een een uur durende tour die door plaatsen zo bekend als zal passeren: De Almudena-kathedraal. Het Koninklijk Paleis. Templo Debod.The Opera Square. Puerta del Sol of de nieuwe stad als Prado Museum, Pza Santa Ana, pta Alcala, Kerk van Jeronimos, etc of een uur in het Retiro Park. 3 uur, uw gids suggereert dat u genieten van de Segway door het ontwerpen van je eigen rit. De vermoeidheid minimaal zal zijn, met maximaal plezier dankzij de grote Segways! U gaat onder begeleiding van een deskundige gids.

...

Sitemap Madrid

Wil je alle activiteiten in Madrid ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Madrid

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 6.527 beoordelingen

De gids sprak zeer goed Engels en vertelde op een zeer ludieke manier het verhaal van het koninklijk paleis. Je verveelde je geen minuut. We hebben nogal uitstappen geboekt met Get Your Guide en iedere keer was alles goed geregeld.

1. Gloria was fantastic. So much information. The next day I could walk through Madrid as is I lived there. 2. E-bike the first day such a convenient way to start to discover a city.

Amazing tour with a great guide. She gave the information with a smile, every now an then a joke. It was more than good. It was super. Keep it up

Rocio gave us a clear and complete explanation with a funny and light touch.

Was erg indrukwekkend, prachtig. Goede reisleider David.