Mafra
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Mafra

Prima, maar moeilijk om rendabel te zijn

De pas werkt perfect en wordt op veel plekken geaccepteerd. Het OV en het skippen van de rijden is veruit het grootste voordeel. Het is alleen vrij lastig om de pas 'er uit te halen' de meeste attracties kosten normaal 5 euro, dus je zou 9 attracties moeten bezoeken om de pas er uit te halen. In 72 uur is dat erg krap.

Lisbon Card: 24, 48, of 72 uurs ticket Beoordeeld door Joran, 11-08-2019

Dit moet je hebben op makkelijk dior de stad te reizen

Deze kaart was echt onmisbaar op onze vakantie! Heel makkelijk en het geeft je de vrijheid om overal snel naartoe te kunnen! Ook de vele gratis toegangen tot diverse musea en trams waten goed meegenomen! Deze kaart zou ik op een volgende trip onmiddellijk weer aanschaffen!

Lisbon Card: 24, 48, of 72 uurs ticket Beoordeeld door An, 29-08-2018

Geweldig als je veel musea bezoekt en het openbaar vervoer gebruikt

Of het voordelig is, hangt af of je veel musea/ingegrepen attracties bezoekt. Super gemakkelijk om met tram, trein, metro te gebruiken. Bij aankomst luchthaven snel kaart bekomen, terwijl er een ellenlange rij stond bij de automaten voor een metroticket.

Lisbon Card: 24, 48, of 72 uurs ticket Beoordeeld door Marnix, 16-03-2019

Heel gemakkelijk in het openbaar vervoer

Met Lisboa kaart zou je ook een skip the line mogelijkheid moeten hebben. Je hoeft niet te betalen en moet toch in de lange wachtrij staan. Om dit te voorkomen moet je een entreekaart kopen via GetYourGuide en heb je niets aan je Lisboa kaart.

Lisbon Card: 24, 48, of 72 uurs ticket Beoordeeld door Dick, 06-10-2018

Het gemak op vakantie is veel waard. Het openbaar vervoer is goed.

Helaas op de laatste dag toch een kaartje moeten kopen ondanks dat wij voor 10 uur de metro naar het vliegveld moesten hebben. Later bleek het poortje defect. 2x 3.50 euro te veel betaald. Een bordje "defect" had dat kunnen verhelpen.

Lisbon Card: 24, 48, of 72 uurs ticket Beoordeeld door Paul, 05-03-2019