Mafra
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Mafra Tickets: Onze meest aanbevolen

Lisbon Card: 24, 48, of 72-uurs ticket

1. Lisbon Card: 24, 48, of 72-uurs ticket

Ontdek de stad Lissabon met de flexibele Lisbon Card. Geniet van onbeperkt reizen met het openbaar vervoer en gratis toegang tot 37 musea en historische gebouwen. Profiteer van kortingen bij een breed scala aan attracties, vouchers voor verschillende winkels en een handige gids waarin wordt uitgelegd hoe je de kaart kunt gebruiken. Na het uitwisselen van je GetYourGuide voucher voor de magneetkaart, biedt de Lisbon Card onmiddellijk 24, 48, of 72 uur lang toegang tot het openbare vervoer. Te gebruiken op de Carris' metro, bussen, trams en bergtreinen en ook op CP treinen tussen Cais do Sodré en Cascais en treinen tussen Oriente, Rossio en Sintra.   Sla de wachtrijen over om het Jerónimos-klooster binnen te gaan en beklim de Toren van Belém. Krijg gratis toegang tot het National Azulejo Museum, het National Coach Museum, en meer. Bewonder prachtige paleizen, waaronder het Paleis van Mafra en het Nationaal paleis Ajuda. Rij met de beroemde Santa Justa Lift, en nog veel meer allemaal met één kaart.

...
Vanuit Lissabon: rondleiding langs kustdorpen en Mafra Palace

2. Vanuit Lissabon: rondleiding langs kustdorpen en Mafra Palace

De eerste stop is Azenhas do Mar, een schilderachtig dorpje aan de kust gebouwd in de "Portugese zachte stijl". Vervolg uw weg langs de kust, langs steile kliffen en wilde stranden. Je komt aan in Ericeira, een dorp dat bekend staat om zijn blauw-witte gebouwen en om zijn levendige eetcultuur. Geniet van vrije tijd om het dorp in je eigen tempo te verkennen en te lunchen. Na de lunch ga je naar Jose Franco, een werkend dorp en openluchtmuseum dat de traditionele cultuur en het handwerk van de regio laat zien. Sluit uw tour af met een bezoek aan het prachtige paleis van Mafra, een meesterwerk uit de achttiende eeuw en een van de belangrijkste gebouwen in de Portugese barokstijl. Het paleis herbergt 92 klokken, 1200 kamers en meer dan 4.700 deuren en ramen. Het herbergt ook de oudste bibliotheek van Portugal met ongeveer 36.000 boeken. Geniet van een rondleiding door de site met je toegewijde gids, die interessante feiten en verhalen over het monument zal delen.

...
Half-Day Private Tour - Mafra en Sintra Heritage

3. Half-Day Private Tour - Mafra en Sintra Heritage

Je privérondleiding van een halve dag begint met een pick-up van je hotel of cruisehaven in Lissabon. Het doel van de dag is om je Mafra te laten zien, met zijn 18e-eeuwse nationale paleis en het omliggende park, ook geclassificeerd als een nationaal monument. Omdat dit een privétour is, heb je de vrijheid om je tour te herschikken zoals jij wilt. Hieronder vindt u de standaardroute: Nadat u om 8.30 uur bent opgehaald, gaan we direct door naar Mafra, waar we na 45 minuten rijden aankomen. Onze eerste stop is in het centrum van Mafra, waar we het paleis en de basiliek kunnen bezoeken (ongeveer 1,5 uur voor het hele bezoek). Daarna gaat de tour, afhankelijk van het seizoen en het beschikbare programma, verder naar Tapada, een park aan de achterkant van het paleis dat diende als jachtgebied voor de koning en de koninklijke familie, waar je vrij kunt bezoeken en alle dieren kunt zien die leven daar in het wild of je kunt een show van valkerij zien, een kunst ontwikkeld door de Portugezen die door de Unesco als immaterieel werelderfgoed wordt beschouwd. Na het bezoek aan de tapada, keren we terug naar Lissabon langs Sintra voor een overzicht van de paleizen en belangrijkste monumenten van het dorp, en als de tijd het toelaat een aantal adembenemende landschappen aan de kust in de buurt. Optioneel kun je een extra 2 uur boeken voor een smakelijke lunch in zeevruchten in een van de nabijgelegen strandrestaurants, waardoor je ook meer tijd hebt om terug te keren naar Lissabon aan de kust, een route die altijd de voorkeur geniet vanwege de schilderachtige schoonheid, die wordt beschouwd als onze kleine Côte d'Azur.

...

Sitemap Mafra

Wil je alle activiteiten in Mafra ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Mafra

De kaart geeft gratis toegang tot vele bezienswaardigheden van Lissabon, evenals vervoer door de stad met trams en andere vervoermiddelen. 100% aanbevelen

Het werkte perfect, het is heel gemakkelijk met het openbaar vervoer en toegang tot sommige attracties! Het is de moeite waard!

is niet goedkoop maar gretig gebruik van gemaakt: alle dagen tram genomen en bus en trein naar sintra

Veel extras zoals musea etc zijn inclusief. Een aanrader

geen tijd meer verliezen om et goede vervoer te vinden